Keskustelu mallineesta:Otsikko

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Mallineen toiminnassa on virheitä: nyt näkyy kaksi otsikkoa, muokattu ylempänä. Lisäksi malline peittää sitenoticen. Onko tämä vain asettelukysymys, vai mikä? --

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

18. tammikuuta 2008 kello 13.44 (UTC)

Tämä toimii nyt niin kuin mallineen {{yläteksti}} pitäisi toimia. Mutta se ja {{keskusteluotsikko}} eivät nekään toimi kunnolla. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 18. tammikuuta 2008 kello 13.50 (UTC)
Malline on lopullisesti hajonnut. :( -- • Black Eagle • 20. toukokuuta 2013 kello 19.15 (UTC)
Miksi se on enää olemassa? Vai yrittääkö joku kenties korjata sitä? Turhaanhan toimimaton malline hämmentää minunkin päivääni. Äskenkin tein muokkauksen tällä mallineella ja sen jälkeen huomasin sen olevn rikki. Viestin jätti Gamerous (Yhteystiedot | Ansioluettelo). 1. heinäkuuta 2014 kello 05.37 (UTC)
Toimii Monobook-ulkoasulla, jonka voi valita asetuksista. --Kurin työtunnus (keskustelu) 1. heinäkuuta 2014 kello 12.15 (UTC)
Päätin väsäillä tästä mallineesta version, joka toimii millä tahansa ulkoasulla. Kyseessä oleva malline muuttaa normaalin otsikon näkymättömäksi (jättää kuitenkin otsikon viemän tilan ennalleen) ja menee siihen itse. Mallineeni luoma otsikko on hieman eri paikassa kuin alkuperäinen, mutta tuo tuskin tulee heti ensimmäisenä mieleen. Myös kaikki tämän mallineen mukanaan tuomat ominaisuudet löytyvät, paitsi tuo nimiavaruuden piilotus, mutta senkin saa helposti toteutettua poistamalla kohdan "{{NAMESPACE}}:".
Jos olette kiinnostuneita --Rotating swastika.gifGeedreich (keskustelu) 12. elokuuta 2014 kello 16.01 (UTC)
Tuonhan voi ottaa tämän mallineen tilalle. En tosin ymmärtänyt selitystäsi kohdan {{NAMESPACE}}: poistamisesta, eihän sellaista edes ole, mutta {{Otsikko}} näyttäisi tuottavan sekä nykyisessä että sinun versiossasi artikkelin nimen ilman nimiavaruutta.--84.250.177.131 12. elokuuta 2014 kello 18.16 (UTC)
Ei kun ootapas, se hieman eri paikka on Monobookilla (se on sisään kirjautuneena) tuolla artikkeli, muokkaa jne. -palkkien yläpuolella ja osittain niiden alla. No ei varmasti tule ensimmäisenä mieleen – onko tämä nyt jotain sairasta huumoria? --Kuri (keskustelu) 12. elokuuta 2014 kello 18.20 (UTC)
Häpeän myöntää, mutta en oikeastaan kokeillut tätä lähes millään muulla ulkoasulla kuin Vectorilla. Katselin kyllä sivuston koodia tätä tehdessäni, ja sen mukaan homman olisi pitänyt toimia. Pitääpä katsella. --Rotating swastika.gifGeedreich (keskustelu) 12. elokuuta 2014 kello 18.16 (UTC)
Niinpä näyttää olevan, ja ilmeisesti tuo malline {{keskusteluotsikko}} ei myöskään toimi oikein Monobookilla. Jätän asian nyt tänään sikseen ja palaan huomenna ihmettelemään, mikä meni vikaan. --Rotating swastika.gifGeedreich (keskustelu) 12. elokuuta 2014 kello 18.19 (UTC)
Uudelleentein mallineen toimintaperiaatteen kokonaan, ja nyt se (arkistoitu versio -huomautusta lukuunottamatta) näyttää sivun lähes täysin samanlaisena kuin se olisi ilman mallinetta. Toisaalta Monobookilla jää edelleen pientä häikkää tuon rivinvaihdon kanssa, mutta sen korjaaminen taas rikkoisi Vectorin jättämällä rivin alkuun liikaa tyhjää tilaa. --Rotating swastika.gifGeedreich (keskustelu) 15. elokuuta 2014 kello 14.41 (UTC)