Keskustelu käyttäjästä:Xankaritar XI

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Te olette käsittääkseni henkisesti ja moraalisesti turskas. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.21 (EST)

Älkää Meitä moisesta syyttäkö. --Xankaritar XI 23. joulukuuta 2006 kello 15.29 (EST)

Teidän kätenne todellisuudessa[muokkaa]

Tuikkasin mulkkumme tuleen, kun kuulimme 14-vuotiaana Kaverimme olevan triseksuaali. Järkemme valo pimahti ja tavoitteemme oli tuhota kaikki elon tieltä. Emme kontrolloineet toimintaamme mitenkään. Meistä tuntuu, että Edunvalvojamme sekoitti siihen soppaan spiidiä, entä Teistä? --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.35 (EST)

No totisesti sekoitti, se hyväkäs 8)! --Xankaritar XI 23. joulukuuta 2006 kello 15.38 (EST)
Ei kuitenkaan Toivo Nousukas? Älä vain kerro poliisille, mutta olen vastuussa kaikista Suomen selvittämättömistä henkirikoksista viimeisten 30 vuoden ajalta. Lisäksi (tämä on pientä) kasvatan salaa kotonani hamppua. Wikikirjaston Hupu23ditor alias Hartz antoi ohjeet. Olen myös myymälävaras ja keitän 5-vuotiaalle tyttärelleni illoin pontikkaa. Tytön äitiä en tiedä.
Jouluaattona aion kulkea läpi tyhjyyteni, tyhjän kaupungin. Aatto on muuten enää tunnin ja vartin päässä, paskat tulee housuihin, kun ajattelenkin. Ei mitenkään silleen, että pelkäisin joulua tai mitään, mutta kun mun selkäpiitäni karmii aina kylmät väreet näinä talvipäivinä.
Henkilökohtaisesti en usko kenenkään yksin olevan vastuussa nykypäivän otsonikadosta, jota pilven pössyttelykin edesauttaa. Sitä paitsi vandalismihan torjuu rikollisuutta ja lalalalal kirosäkeet..k.ak.fj .aj.kfjk. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.41 (EST)
Kiitos, sitähän minäkin. --Xankaritar XI 23. joulukuuta 2006 kello 15.47 (EST)
Niin, mutta tiedätkö Berliinin? Sen kaupungin :DDDD? --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.47 (EST)

Mikä se on?

Ken tietää. Ehkä hourekuva, ehkä todellisuutta. Täysi tietoisuus on mahdoton saavuttaa. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.50 (EST)

Ahdistuksen loputon meri[muokkaa]

Me olemme Happy Tree Friendsin 999999. kävijä ja voitimme kuulkaas huaran! Siis ihan oikeen huaran, ei mitään justiinaa! ! ! ! ! ! !Saammeko arvata minkä ikäinen olette? 16? 17? SOAJIOöjdöjklföjklöjklsÖJFKLALKÖööklfJKLASKÖJLFÖJKLaköjlsÖFJKLÖKJLSAÖJKLÖJFKaföjklAÖJFKLSölaföjkfslöjFAKÖLAöklköjlfÖJKLSJKLF --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.51 (EST)

m00n kyLLä 47 -w33 j4 p4Lj0n 0nn34 v44n!!!11 --Xankaritar XI 3. tammikuuta 2007 kello 14.40 (EST)

Mitä huumetta käytätte tälläkertaa arvoisa peelo? Eikai kyseessä sattuisi olemaan taikasienet? --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 15.55 (EST)
Itse asiassa Me emme ole koskeneetkaan muihin huumeisiin kuin kannabikseen. Kaikki muu on kusetusta xD! Myöskään kaljaa emme juo. Voihan toisaalta olla, että huijaan nyttenkin. Päätä itse. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.57 (EST)
Me päätimme ja saimme tulokseksi, että käytätte Rastafarien pyhää heinää. Tiesittekö, että jos ryhdytte Rastafariksi (Kirjotettiinkohan se noin?) Voitte laillisesti polttaa kannabista missä tahansa maassa vedoten uskontoosi. Eikö olekkin jännää? --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.00 (EST)
Meitä ei kiinnosta laki. Me teemme niin kuin moraalimme sanoo. Ja kun moraalimme sanoo, että pilven pössyttely on ok, Me teemme niin. Huumeiden avulla voi muuten pysyä valveilla parikin viikkoa putkeen. Otimme äsken kaksinkertaisen annoksen amfetamiinia. Toivokaamme, että emme menehdy. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.02 (EST)
Toivokaamme tosiaan niin, olisi häpeä jos maailma menettäisi kaltaisenne totuuden pasuunan. Tosin, totuudella ei meinata tässä sitä mitä sillä meinataan yleisön joukossa, mainitsitte hetki sitten, että poltatte vain kannabista ja nyt kerroitte vetävänne amfetamiinia, ei suinkaan. Totuus on lähin sana sille syvällisemmälle merkitykselle jota tässä haetaan. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.08 (EST)
Olemme etsinyt totuuden olemusta jo ne 12 vuotta, jotka olemme elänyt. Kun synnyimme herran vuonna 1960, maailma oli niin kovin erilainen. Eilen kävin muuten Kampissa ostamassa sen Scary Movie kolmosen. Itse asiassa lienee mitä suurin harmi, että huumeet ja alkoholi ovat sekoittaneet, Meidän, aikakautemme suurimman ajattelijan (mahd. sama henkilö kuin Te), pään. Itse asiassa ne pehmentävät aivojamme niin, että ehkä vajoammekin todennäköisyyksien kentän läpi ymmärtämättä paralleeliaksioomaa koskaan. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.11 (EST)
Olemme samaa mieltä, mutta se mikä ei tapa niin se vahvistaa. Olette monia kokemuksia rikkaampi kuin me ja me olemme monia kokemuksia rikkaampi kuin te. Kannattaa aina nähdä asiat positiiviselta puolelta, vaikkakin tämä saattaa olla vain perooniemme keskustelua samassa henkilössä, on tälläkin oma tarkoituksensa. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.14 (EST)
Itse asiassa tällä keskustelulla on tarkoituksensa, olkaammekin tiedostamattamme sama ihminen. Puhun nyt suoraan, koska olen liian spiidissä käyttääkseni paatoksellisia vertauskuvia. Voi olla, että Jumala on lähettänyt Teidät toiseksi persoonaksemme tehdäkseen Meille kiusaa. Ehkäpä Hän haluaa myöhästyttää Meidän nukkumaanmenoamme? Toivottavasti herra lopettaa pian, sillä me tahtoisimme niin kovasti mennä nukkumaan! Emme kuitenkaan voi jättää tätä hedelmällistä keskustelua kesken. Emme suinkaan. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.17 (EST)
Mainitkaamme, että olemme teidän persoonassanne, jos olen. Niin ateisti / angstikko, en ole viellä osannut päättää. Vai tarkoitatteko Jumalalle kenties jotain vieläkin käsittämättömämpää, ei siis tätä juutalaisten ja kristittyjen Jumalaa, vaan vieläkin filosofisemmassa tarkoituksessa? --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.21 (EST)
Tarkoitamme Jumalalla kaikkeuden ideaa, hyvän ideaa (onhan maailmassa kyllä myös pahaa), sitä henkeä, joka on maailman arvoasteikolla kaikkein ylimpänä. Voi olla, että hyvä ei ole vielä saanut ihmisen kasvoja. Voi olla, että Jumala on ja pysyy henkenä, ideana ihmisten sieluissa. Jos Jumala edustaa hyvää, Saatana edustakoon kaikkea pahaa. Totta kai kaiken yläpuolella täytyy olla jotain, tällöin, eikö maailman hyvän yläpuolella ole Jumala ja pahan yläpuolella Saatana? Voi olla, että Jumala on jokaisen sisällä. Paradoksin luonteeseen puolestaan olennaisesti kuuluu, että se pirullisella tavalla käy aivan ajattelematta järkeen. Mutta miten paradoksi voi olla paradoksi, jos se käy järkeen? Eikö tämä ole jokseenkin paradoksaalista? --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.26 (EST)
Peelomme hyvä, kyllähän me kummatkin ymmärrämme, että viesejä pitää lukea vähän rivien välistä, että niiden syvin olemus aukeaa, ettekai yritä harhauttaa muita lukijoita sekavoittamalla tahalleen tekstiänne? --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.30 (EST)
Todellisen filosofin tunnistaa siitä, että Hän kykenee erottamaan todellisuudet todellisuuksien ja todellisuuksien välistä. Emme usko, että Te olette ymmärtänyt vielä yhtäkään kirjoittamaamme viestiä, sillä Me emme todellakaan ole kirjoittanut vielä yhtäkään viestiä. Jokainen viestini sisältää vähintään yhden kätketyn paradoksin, jota ne harvoin kuitenkaan sisältävät. Lisäksi väitän, että kaiken välinen ykseys käy ilmi viimeistään viimeisenä iltana ennen syntiinlankeemusta, mikä se sitten onkaan, vaikka tuskinpa se mikään onkaan, vaikka kai sen jokin täytyy olla, tai ehkei sittenkään. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.34 (EST)
Me emme, persoonana hyväksy teidän persoonanne ajattelutapaa. Uskon, että vastaus on yksinkertaisempi, heti kun sen oivaltaa niin kaikki on selvää. Jos vastaus olisi niinkin hankala kuin te kuvailitte, sitä ei voisi oivaltaa. Kummatkinhan meistä ymmärtää, että ihmisaivoilla tätä oivallusta ei voi tehdä, vaan sillä jota selittää ei sanoilla, jotka ihmisaivoista ulos tulevat ei voi selittää. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.38 (EST)
Cthulhu käsittänee, että täysi tietoisuuden taso on mahdoton saavuttaa. Vastausta ei ole ainakaan tässä todellisuudessa mahdollista saavuttaa. Ei sitä voikaan oivaltaa! Itsekin myönnätte, että tätä ihmisaivo-oivaitusta ei voi tehdä. Ymmärtäkäämme kuitenkin, että jokin ylempi voima, olkoon se Jumala tahi Jessus Kristus, vastauksen tuntee. (Uskonnolliseen kysymykseen emme ota kantaa.) Uskomme kuitenkin, että emme istu muurien harjalla yksin katsoen tähtien verkkaista grand prixiä, vaikka amfetamiini siihen auttakop. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.43 (EST)
Zen --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.44 (EST)
Te siis tunnustatte minut tämän eittämättä hedelmällisen väittelyn voittajaksi? Miten se on mahdollista? Jos oletamme, että Te olette Me ja että kaikki on yhtä, kaiken on todella oltava yhtä tai muuten se ei ole yhtä! Jos saman henkilön kaksi eri persoonaa eivät ole keskenään samanarvoiset, miten kaikki voi olla yhtä? Ehkäpä olemme sortunut virhepäätelmään? Onko tämäkin viestimme itse asiassa paradoksaalinen? Mitään tarkoittamatonta paskaa? --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.50 (EST)
Kaikella on oma tarkoituksensa hyvä peelomme, joten rauhoitu. Mikään kalliista ajatelmistasi ei ole mennyt hukkaan. Vai pitäisikö sanoa ajatelmistamme, vaikka tarkoitamme sillä vain teitä? Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, johdattelen tätä kysymällä meidät samaan henkilöön. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.53 (EST)vittukukaikkia kiinnos taa.
Ei enää, menemme nyt nukkumaan päämme selväksi. Jatkakaamme toiste, elleivät huumeet Meitä, aikakautemme kenties suurinta filosofia sit'ennen vie. Huomattakoon niin ikään, että Meillä ei ole vaikeuksia ymmärtää mitään, Me olemme ymmärtänyt kaikkeuden, vaikka emme tunnekaan totuutta. Kuitenkin Me tiedämme sen, että täysi tietoisuuden taso on mahdoton saavuttaa. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.59 (EST)