Keskustelu käyttäjästä:VierastaAlkuperää

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, VierastaAlkuperää, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


Oletko koskaan harkinnut kirjailijan uraa? Viestin jätti Gamerous (Yhteystiedot | Ansioluettelo). 7. heinäkuuta 2014 kello 12.59 (UTC)

Käyttäjäsivu?[muokkaa]

Tekisitkö käyttäjäsivun? Se näyttäisi professionaalisemmalta. En pidä tyhjistä käyttäjäsivuista, koska silloin myös automaattisesti oletan käyttäjän olevan jonkin sortin vandaali. Käyttäjäsivun voit luoda tästä. Kiitos! --Aatos Kotka (keskustelu) 27. syyskuuta 2014 kello 15.47 (UTC)

Limainen turri[muokkaa]

Teidät on tunnistettu kuvasta, jonka Te itse olette lisänneet tänne Facebook-tilinne käyttäjäsivulle. Vanhat temput eivät enää auta. Teitä on varoitettu. --Sankaritar (keskustelu) 9. lokakuuta 2014 kello 22.30 (UTC)
Tarkoitan tätä kuvaa, pupu. --Sankaritar (keskustelu) 12. lokakuuta 2014 kello 00.18 (UTC)
Vierasta Alkuperää vilkaisee kuvaa ja virnuilee molemmilla hammasriveillään. VierastaAlkuperää (keskustelu) 12. lokakuuta 2014 kello 20.44 (UTC)

Prenikka, jos suvaitsette[muokkaa]

Täten annetaan VierastaAlkuperäälle papukaijamerkki hienosta työstä ja verbaliikan leimusta sekä ansiokkaasta kansansivistystyöstä klassikkokirjailijoiden parissa. --Aatos Kotka (keskustelu) 22. maaliskuuta 2015 kello 12.29 (UTC).


Vierasta Alkuperää on otettu ja tyytyväinen saamastaan prenikasta. Hikipedia olkoon ylistetty! -VierastaAlkuperää (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 16.00 (UTC)
Korvatunturin Pyhän Punakuonon 1. lk. pukinristi joulukuusenhavujen kera myönnetään täten käyttäjälle VierastaAlkuperää tunnustuksena hänen ahkerasta ja esimerkillisestä toiveentäyttötoiminnastaan. --Napoleon (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 22.03 (UTC)
Vierasta Alkuperää on innoissaan aiheuttamansa hurmeisen tuhon tuottamista positiivisista seurannaisvaikutuksista. Se pääsee piakkoin läpi nahanluonnistaan ja valmistautuu uuteen loikkaan Hikipedian ilmastointikanaviin tukkimaan huonon maun pakoyritykset. --VierastaAlkuperää (keskustelu) 8. lokakuuta 2015 kello 17.48 (UTC)
Korjaile ihmeessä muidenkin tekemien tartikkelien huumoritasoa jonkin aikaa, niin saatan kannattaa sinua ylläpitäjäksi. --Kuri (keskustelu) 8. lokakuuta 2015 kello 18.23 (UTC)
Vierasta Alkuperää saattaa hyvinkin toteuttaa ehdotuksen. Se ottaa neuvon korvan taakse... mutta koska sillä ei ole korvalehtiä, sen on liimattava se sinne omalla kuolallaan. --VierastaAlkuperää (keskustelu) 10. lokakuuta 2015 kello 07.12 (UTC)

Ystävällinen toivomus[muokkaa]

Hei vain. Kun parantelette paska- ja roska-artikkeleita, suosittelen ottamaan paska- ja roskamallineet niistä samalla pois. Pahimmassa tapauksessa paskaa-malline unohtuu paranneltuun artikkeliin, mikä voi karkottaa lukijoita. Sitä emme toivo, koska artikkelinne ovat sentään oikein kelpoja. --Aatos Kotka (keskustelu) 25. elokuuta 2018 kello 11.47 (UTC)

Vierasta alkuperää alkaa toteuttaa ehdotettua pyyntöä ja arvostaa saamaansa kommenttia. (Se ei ole tähän asti ilennyt poistaa paska-mallinteita epäröityään, onko artikkeli ollut sen jäljiltä yhtään vähemmän paskaa vai pelkästään sutattuna entistä leveämmäksi ja raapimahaavaiseksi tahraksi.) VierastaAlkuperää (keskustelu) 25. elokuuta 2018 kello 15.29 (UTC)

Hienoa työtä teet[muokkaa]

Kaikki parhaat ideat vaikuttavat syntyvän klo 23 yöllä --84.249.28.12 23. marraskuuta 2018 kello 21.41 (UTC)

Se on tyytyväinen jos sen tuhovimma kelpaa. Luultavasti ruma mölliäinen, joka sikiää toisen ruumiista, tuppaa olemaan yöaktiivinen, kun se ei kestä olla esillä päivällä.

VierastaAlkuperää (keskustelu) 24. marraskuuta 2018 kello 16.07 (UTC)