Keskustelu käyttäjästä:Verstaan Suurmestari

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielipiteesi sivusta Hikikirjasto:Seksuaalisesti kiihottavia kuvia? PS. En usko, että olet oikea Verstaan Suurmestari. --Peelo 08:59, 27 marraskuu 2006 (EST)

Mielestäni ihan suhtkoht hyvän maun rajoilla roikkuva artikkeli. Ja siitä PS kommentistasi voin todeta, että usko mitä haluat. --Verstaan Suurmestari 16:05, 27 marraskuu 2006 (EST)

Jos olet, käyttänet edes avointa välityspalvelinta, jotta IP:täsi on vaikea jäljittää. --Peelo 09:12, 27 marraskuu 2006 (EST)

Tietysti käytän uskollisen Itcudin konetta, kuinkas muutenkaan. Hän se saa sitten kärsiä kaikesta, mitä tästä seuraa. --Verstaan Suurmestari
Älä banni muit xD --Pullamössö 20. kesäkuuta 2009 kello 13.06 (UTC)

Figaro

Onko artikkeli Figaro mielestänne onnistunut? --Peelo 10:42, 27 marraskuu 2006 (EST)

On, vaikka se sisältääkin hyvin paljon alapäähuumoria minun makuuni. Se on selvästi poikkeava Verstas-artikkelista ja se on hyvä. Huomaa sen olevan eri kirjoittajan käsialaa. Kirjoitustyyli ehkä vähän tökkii, mutta muuten hauska.

Elukka

Kuka on Elukka? --LJKFLJKAFHG 10:52, 28 marraskuu 2006 (EST)

Elukka on mystinen hirviö, jonka väitetään olleen esikuvana Ilmestyskirjan pedolle. Elukasta löytyy enemmän tietoa Verstas artikkelin Elukka-luvusta. Verstaan Suurmestari

PS

Kannattaa kirjoittaa Wikipediaan artikkeli "levykevandaali" nyt äkkiä, kun ketään ylläpitäjää ei näköjään ole paikalla. Saat ikuisen bannin, mutta se ei haittaa, jos olette yhtä vandaalimielinen kuin Me. --Peelo 09:51, 3 joulukuu 2006 (EST)

Houkka

Mitä pidätte artikkelista houkka? Koetteko Te olevanne enemmän moukka vaiko houkka? --Peelo 05:47, 9 joulukuu 2006 (EST)

Tjaa Verstaan Suurmestari

Neuvottelut

... Jospa pidettäisiin ne neuvottelut (Tällä kertaa tosi-tv tyylillä) jo tänään... Mitä mieltä olet? Voitaisiin pitää ne joko uutisartikkelin keskustelusivulla tai Eternius III keskustelusivulla? --Cthulhu 14:23, 9 joulukuu 2006 (EST)

Mikä ettei. Kyl mulle käy Verstaan Suurmestari
Hei, lopettakaa rauhanneuvottelut niin, että paikalle syöksyy pari Osasto 6:n agenttia, mutta Suurmestari ja röhmöt ovat jo paenneet & teleportanneet pois, ja agentit saavat vesiperän. Tai eivät aivan. He ottavat haastattelijan mukaansa kuulusteltavaksi. JA tietenkin ne maittavat mokkapalat. Kävisikö? Sanokaa "mikä ettei"--Traani 14:58, 9 joulukuu 2006 (EST)

Ei käy... Eternius on järjestänyt alukselleen todella tiukan vartioinnin siltä varalta, että Röhmöt ja Verstas alkaisi tappelemaan. --Cthulhu 15:00, 9 joulukuu 2006 (EST)

Nii, mutta kyllä te neuvottelujen jälkeen voitte jotain yrittää, kun kaikki on poistuneet.

... Jospa jatkettaisiin neuvotteluja? --Cthulhu 05:53, 10 joulukuu 2006 (EST)

OK


Puuuuh... Se oli sitten siinä. Laitoin loppuun viellä pienen fraasin pitämään mysteeriä yllä. Nyt pitää alkaa korjaamaan kaikkea joka viittaa menneisiin. Korjaisitko artikkelin Verstas? --Cthulhu 06:40, 10 joulukuu 2006 (EST)

Sivuista, joita et tykkää lukea

Tiedätkö mitä? Ei minuakaan isommin kiihota lukea Verstaasta. Mitään. Arvaa miksi? Samat jutut on ollut jo iät ja ajat tarjolla. Tietenkin koen plagiointisi puhtaana imartelua minua ja rikostovereitani kohtaan, mutta että nostat sen originellin yläpuolelle... Mjoo, se on vain säälittävää.

Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.

Plagiointia ei ole tapahtunut. En ollut kuullutkaan Lonkeromestareista, ennen kuin syytit minua kopioimisesta. Kiitos vain palautteesta, mutta mielestäni otat asian liian raskaasti. Verstaan Suurmestari

Hyvää iltaa

Onko Verstaan Suurmestari koskaan lentänyt haukkana lumisten vuorien ylitse sydän tulvillaan kipua, jota juuri hyljätty tuntee? --Peelo 12:45, 10 joulukuu 2006 (EST)

Enpä nyt kuule tiedä. Verstaan Suurmestari

Teletron

Nyt pitäisi päättää mihin tässä mennään ja milloin, kävisitkö antamassa mielipiteesi juonenkulusta Teletronin keskustelusivuilla? (Jos haluat vaikuttaa siihen mitä tulevan pitää)

Perjantai 13

Mikä toi juttu oikein on? Ei aukene ainakaan mun koneella. Oisko silvontagoatsea? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 19. joulukuuta 2006 kello 12.55 (EST)

Kopioin Peelolta. Mielestäni ihan kelpo juksutus, vaikkakin vähän perverssi...:) Verstaan Suurmestari
Perjantai 13 on Peelon oma sydeemi, mutta mä laitoin sen tuolle Sinulle on uusia viestejä juksutukselle :(. --Cthulhu 19. joulukuuta 2006 kello 14.46 (EST)

Mielipiteeni artikkelista Verstas

Ihan hyvä aetikkeli kun tälläin nopeasti vilkaisee kun en sitä jaksa lukea läpi laiskuuttani.--Vilkkuu 19. joulukuuta 2006 kello 14.35 (EST)

Aiotteko te vielä jatkaa Verstas-artikkelia paljonkin? Luuletteko te, hyvä herra, että joku jaksaa lukea nykyistäkään versiota kokonaan läpi? Sehän on niin saatanan pitkä. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 13.36 (EST)
En luule, mutta mitenkäs sitä pienentämään! Olen jo pätkinyt sitä pienemmäksi lisäämällä osan materiaalista Verstaan kansioon! Kiitä onneasi, etten ole päättänyt liittää edellämainittua pätkää ja Ensimmäinen Röhmöfanttisota artikkelia osaksi sitä! Ja vastaus kysymykseesi, sitä mukaa, miten paljon merkittävää maailmassa tapahtuu, myös Verstas-artikkeli kasvaa. Ja tiedän kyllä parikin fania, jotka ovat lukeneet sen loppuun asti ja halunneet liittyä jäseniksi (melkein selvinpäin). Verstaan Suurmestari

Huumehoure-enkeleitä

Me olemme jo kauan suorastaan kihisseet halusta kysyä Teiltä, Verstaan Suurmestari: oletteko joskus käynyt Hollannissa nauttimassa kannabista? Kertoisitteko kokemuksistanne? Mielestäni maa ei saa vaipua lumen peittoon, sillä valkeus ei sitä todellakaan lohduta, sanoi A.W.Yrjänä mitä sanoi! Ihahaa! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 13.08 (EST)

No en ole tainnut. Verstaan Suurmestari
Onko koskaan tehnyt mieli? Kannatatteko ylipäätänsä kannabiksen laillistamista? Kunhan Me pääsemme kansanedustajaksi, alamme ajaa asiaa oikein tosissamme, ja sehän on sitten lopun alkua! Mutta sepä ei jäisikään siihen! Kuvitteletteko Te todella, että pelkkä pilven pössäyttely riittäisi Meille? Ehei! Kunhan me pääsemme tämän maan diktaattoriksi, laillistamme niin amfetamiinin, LSD:n, heroiinin ja ekstaasin kuin kokaiininkin! Maailma minua kavahtakoon! Itse asiassa yllän (ehkä) jopa Jumalan yläpuolelle! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 13.11 (EST)
En nyt sentään julkisesti ihan kannabiksesta kehuskelisi pitäväni, ja muuten satun olemaan uskovainen kaveri, joten älä herjaa Jumalaa tommottiin Verstaan Suurmestari
Anteeksi. Mekin olemme uskovainen. Tarkoitamme siis, miten Jumala voisi olla olemassa, jos tietoisuus ei olisi mahdoton saavuttaa? Hyvää perjantai-illan jatkoa, Me lähdemme nyt katsomaan Scary Movie kolmosta ja juomaan lisää viinaa. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 13.14 (EST)

Efesolainen mies kärsi Saatanalle

Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Oletteko te mukana taistelussa, oletteko jo varustautuneet? --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 13.54 (EST)

Voi Jeesus... edes minä en ota Jumalaa noin vakavasti:) Verstaan Suurmestari
Sillä en minä itsestäni ole puhunut, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse antanut minulle käskyn, mitä minun pitää sanoman ja mitä puhuman. Hyvä herra, oletteko Te syyllistynyt jumalanpilkkaan? No, minäpä vastaan: kyllä te olette. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 14.03 (EST)
Jassåå... vai sillä tavalla. Kaikkihan me olemme synnistä syntyneet, mutta jumalanpilkkaa en ole harjoittanut.
Te olette hullu. "Mutta ensimmäisenä happamattoman leivän päivänä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Mihin tahdot, että valmistamme pääsiäislampaan sinun syödäksesi?"" --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 14.11 (EST)
Niin, tunnen raamatun, ja olenhan lisännyt siitä pätkiä jopa Verstaan Suurmestari artikkeliin! Kysyn vaan, onko MINUN keskustelupalstani oikea paikka järjestää teologinen keskustelu!?
Vai ettekö tiedä veljet - minä puhun lain tunteville - että laki vallitsee ihmistä, niin kauan kuin hän elää? Tekoni tulevat suoraan Saatanasta. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 14.27 (EST)

Skärimuvi

Scary Movie 3 oli hyvä, kiitos. Nyt menen nukkumaan. Ehkä. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 15.00 (EST)

Kysymys mahtavalle Suurmestarille

Ensinnäkin, onnitteluni voimajärjestykseen pääsemisestä. Verstaan Suurmestarin kylläkin pitäisi olla vähintään Mainor, mieluusti Mahti, eikä huono Nominatuar. ;)

Mutta onko mahdollista mainita artikkelissa Ein, että Ein ihaili Verstaan Suurmestaria ja halusi tavata tämän jokin päivä? --Cipher Admin Ein (Tunnusta syntisi) (Valtion salaiset muistiot) 2. tammikuuta 2007 kello 17.24 (EST)

No, voisihan Einin lisätä ainakin tunnettujen verstaalaisten tai mahdollisten suurmestarien listalle artikkelissa. Ja kiitos onnitteluista. Arvostan sitä. Hikikirjasto:Verstaan kansio. Verstaan Suurmestari

Toinenkin kysymys!!<3112

Olemme jo pitkään miettinEEt, Mikä teitä kiehtoutuu niin paljon Möhköfanteissa? --XSugaaar 5. tammikuuta 2007 kello 14.28 (EST)

En ole oikein ikinä innostunut niistä. Tosiasia on, että inhosin niitä (Siis Röhmöfantteja) ennen kuin Verstaasta tuli kova sana. Verstas artikkelin ensimmäisessä versiossahan ilmoitetaan Verstas inhoaa Röhmöfantteja ja Hjassania. Ilmoitin näin vihani, kun aiempi Rosebud-tyyliin toiminut artikkelini poistettiin hikipediasta. Sitten se vaan lähti. --Verstaan Suurmestari 5. tammikuuta 2007 kello 14.31 (EST)
Mitä mieltä Te muuten olette herrasta, joka ylpeästi kantaa nimeä Aleksandre Koltšak? --XSugaaar 5. tammikuuta 2007 kello 14.36 (EST)

Enpä tiedä... --Verstaan Suurmestari 10. tammikuuta 2007 kello 10.26 (EST)

Viestistäsi

Kiitos tiedosta. Ajattelinkin vähän uutta noihin mafiajuttuihin, että voinhan minä parannellakin noita "Suomen mafiaperheitä". Että eipä tässä muuta. --Corleone 5. helmikuuta 2007 kello 11.03 (EST)

GigaCorpin sisällissota

Pitäisikö sodassa tappaa Adam Electro tai jopa Etrnius III? Ja mikä tärkeintä, pitäisikö Itcud saattaa hautaan - lopullisesti? --Tosi ja yksi - B14 21. tammikuuta 2007 kello 11.33 (EST)

Mielestäni Itcudin hautaansaattaminen olisi väärin hänen hahmoaan kohtaan. Myönnän suoraan, että hänellä on esikuva tosimaailmassa. Haluaisin nimittäin, että Itcud olisi hahmo, joka aina huolimatta mistä tahansa, pääsisi pakenemaan. Ilmeisesti voisimme kehitellä jonkinmoista tarinaa Adamin ja Itcudin ympärille, kenties myös uusia henkilöitä. Eternius voisi mielestäni vaikkapa saada jonkin kauhean sairauden, jonka takia hänet syväjäädytetään siihen asti, kunnes tuo sairaus voidaan parantaa. Silloin valtaan nousisi vaikkapa Röhmöfanttisodassa mainittu Eternius IV, joka kuitenkin käyttäisi titteliä Toinen kansalainen. --Verstaan Suurmestari 22. tammikuuta 2007 kello 11.52 (EST)

Viestistäsi

"Ajat tosissasi Corleonen mafiaa mahdeiksi, ja, ei millään pahalla, mielestäni se ei toimisi. Jos haluat jonkin artikkelisi hahmon mahtien joukkoon, kannattaa selailla Wikipediaa. Sieltä löytyy matskua, kun vaikkapa selailee scifi-kirjailijoiden tuotoksia, joskus ideoita voi ammentaa myös fantasiasta. Näin syntyivät Cthulhu ja Säätiö. En käske sinua mihinkään. Tämä on vain pikku vinkki--Verstaan Suurmestari 7. helmikuuta 2007 kello 12.19 (EST)"

Hmm, ehkä olet oikeassa. Ja tottahan toki kritiikkia ja mielipidettä saa, ja pitääkin esittää. Vinkkisi on ihan käyttökelpoinen. Ehkä sitten on parempi etsiä jotain muuta voimajärkkään. --Corleone 7. helmikuuta 2007 kello 12.32 (EST)

Kuten sanoin, listalla olevilla on normaalisti ainakin joitain erikoiskykyjä - Verstaan Suurmestarikin on siinä ja siinä.--B14.JPG 7. helmikuuta 2007 kello 12.34 (EST)

Suurmestarin voima on vaikutusvalta ja kierous. Joko Voimajärkkä tai nousu pahuus-mallineen listalla. --Verstaan Suurmestari 7. helmikuuta 2007 kello 12.44 (EST)

”Kuka sanoo sitä kenokaulaa pahaksi!?”

~*Sensuroitu*

”Kuka sanoo sitä kenokaulaa vaikutusvaltaiseksi!?”

~Herra tupla-X

”Kuka sanoo sitä kenokaulaa kieroksi!?”

~Kaaoksen Mestari

”Kuka sanoo, ettei ollut kieroa ampua Röhmöfantteja kuoliaiksi Uranuksessa, kun tilaisuus tuli!(Tzi-Tzing!!!)”

~Verstaan Suurmestari

”Kuka sanoo, että röhmöfantit olisivat jotenkin kiero ampumisen kohde?”

~*Sensuroitu*

”Me, äänekäs enemmistö!”

~Dromononttineuvosto

”Heh heh”

~Verstaan Suurmestari

Te, äänekäs enemmistö? Hijainen vähemmistö, sanoisimme!”

~Me - kaikki

”Perkele, nyt kaikki omiin rinnakkaistodellisuuksinne, sossut saatana!”

~Jan Bergholz

”Kaikki ovat samaa mieltä minun kanssani... Ja kuinkas kauan sitä maailmaa olette muuten yrittänyt tuhota? 2000 vuotta? Meillä on ollut aikaa 50 vuotta ja olemme jo valmiit toteuttamaan minun... siis meidän suunnitelmamme...”

~*Sensuroitu*

”No ensin tuli vessahätä, sitten kahvitauko, sitten Juudas kuoli, sitten täytyi valita johtaja, mutta ennen sitä päätettiin, otetaanko kommunistinen tai demokraattinen äänestys, sitten minut valittiin (vahvimman laki) ja sitten nyysittiin Viisasten kivi Illuminateilta, sitten otettiin osaa Ranskan vallankumoukseen, sitten alkoi 1900-luku, eli oikeastaan me ollaan maailman tuhoamiseen keskitytty vain noin... alle sata vuotta, ja mistäs sinä tiedät, ettemme me ole jo lähellä suunnitelman toteutumista? ”

~--Verstaan Suurmestari 7. helmikuuta 2007 kello 13.19 (EST)

”Minä tiedän kaiken...”

~*Sensuroitu*

Siitä projektiehdotuksestasi

Vastaan, että mikä ettei. Minulle sopii se vallan mainiosti se fantasiaprojekti. Ihan fantasiakirjallisuudesta vai jokin siihen liittyvä?

Äänestys

Haluatteko osallistua äänetykseen? Voitte voittaa upeita palkintoja!

Klikkaa linkkiä, nero

PV-Rider

Ihan sopiva artikkeli vaikkapa ajantappamiseen. Kouluarvosanoilla sanotaanko 8+ Oikeastaan en osaa perustella nyt paremmin --Corleone 7. huhtikuuta 2007 kello 08.07 (EDT)

Ylläpitäjyyksiä jaellaan ehkä kohtapuoliin!

Teillä olisi ehkäpä nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ylläpitäjäksi, mikäli ollenkaan aktiivisesti muokkaisitte Hikipediaa. Lisätietoa keskustelusivullani. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 4. tammikuuta 2008 kello 13.25 (UTC)


B14 on lähtenyt

...jos nyt häntä etsit. --6xyzqwelopz54321 14. syyskuuta 2008 kello 09.47 (UTC)

Ja juttele ihmeessä keskustelusivullani, äläkä arkistossani. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. syyskuuta 2008 kello 10.12 (UTC)
Täällä puhuu B14. Aion yrittää paluuta, jos Musta Kotka poistaa bännini (laitoin meiliä menemään).--Olet juuri se miksi mua luulet, ja mua Saatanaksi täällä kutsutaan 14. syyskuuta 2008 kello 10.00 (UTC)

Ylläpitäjyydestäsi

Moi. Ajattelin vastata sinun keskustelusivullasi, että huomaisit vastaukseni paremmin. Minä olen nyt byrokraatti, joten voisin nostaa sinut ylläpitäjäksi, mutta Hjassan käski odottamaan, ennen kuin nostan ketään. Olet kuitenkin mielestäni pätevä ehdokas. Katso myös sivu Hikipedia:Oikeudet ja aseta itsesi tuonne kommentoitavaksi.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 22. syyskuuta 2008 15.30

Toinen Röhmöfanttisota

Anteeksi, mutta oletko ottanut huomioon, että kun Tupla-X kuoli, hän itse asiassa fissioitui Kristalliritariksi ja Tri. Tuhoksi, eli toisin sanoen ennen kuin Eternius voi herättää hänet henkiin Lonkeromagialla, heidän täytyy saada Kristis ja Tuho huijattua samaan paikkaan, jotta Eternius voi pamauttaa heitä fuusiloitsulla. --Röhmöfantti 3. lokakuuta 2008 kello 12.52 (UTC)

Kappas, en ollut tutkinut lähdetietoja aivan tarkasti. No, sen voi korjata. --Verstaan Suurmestari 6. lokakuuta 2008 kello 10.05 (UTC)


Ensimmäinen taistelu

Hyvältä vaikuttaa. Nigel vs. Valon Herra, Universum Majora vs. Kaaos. --Röhmöfantti 9. lokakuuta 2008 kello 15.37 (UTC)

Feminismi

Mielestäsi feminismi on pelleilyä? Kiinnostavaa. Olen oikeastaan samaa mieltä, vaikka periaatteessa alkuperäistä feminismiä kannatankin. Toisaalta olen sitä mieltä, että kulttuuri on joillain tavoilla negatiivisessa mielessä miesvaltainen tai sanotaanko näin että seksistinen mutta ei kumpaakaan sukupuolta erityisesti syrjivä. Sovinismia vastustan, se on typerää, junttimaista, ennakkoluuloista, julmaa. Mitä mieltä sinä tai muut Hikipedian käyttäjät oikein olette? (Tästä tulin näin juttelemaan vain koska minulla on tylsää. :P)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 16. lokakuuta 2008 16.09

Mielestäni feminismi nykyaikana on pelleilyä. Silloin, kun naisia sorrettiin 1900-luvun alussa kunnolla, kuten mm. Minna Canth on osoittanut, se oli oikein, mutta nykyään naisten oikeudet ovat samat kuin miehillä (Jos ei oteta lukuun joitakin työpaikkoja, joista nainen saa vähemmän palkkaa, joissa todellakin on ongelma). Feminismi on menettänyt tehoaan selvästi ja se pyrkiikin nykyään vain osoittamaan tärkeytensä, usein naurettavillakin tavoilla. Esimerkiksi Ruotsissa viime vuonna Feministien liiton johtajatar ehdotti maan hallitukselle, että miehille määrättäisiin lisävero siitä, että he ovat miehiä (Tämä on totta)! Tämän hän perusteli sillä, että miehet ovat kautta aikain tehneet vääryyttä naisille, siis mitä vittua!? Myönnetään, joskus feminismiä tarvitaan, mutta kyllä se silti on nykyaikana mennyt vähän liikaa pätemisen puolelle ja hankkinut itselleen huonon maineen. Ja tule vain tänne muulloinkin kysymyksiä esittämään, kun on tylsää:) --Verstaan Suurmestari 17. lokakuuta 2008 kello 15.56 (UTC)
Olen pitkälti kanssasi samoilla linjoilla. Pidän nykyaikaista feminismitoimintaa hyvin monilta osiltaan (esim. naistutkimus) mielettömänä, poikkeuksena periaatteellinen halu nostaa naisten asemaa asioissa, joissa heidän tilanteensa on miehien vastaavaa huonompi. Kuitenkin olen sitä mieltä, että kulttuurimme on hyvin seksistinen ja sairaalla tavalla; millä myydäänkään enemmän tuotteita kuin naisten tisseillä? Naisten pitäisi myös aina olla miellyttämässä miehiä. ”Osta uusi Niveabjyytimikälienaturalbjyytifulhevonpaska niin voit olla oma itsesi!” Saatanan kukkua. Toisaalta feminismi ja tällainen ”ollaan vahvoja naisia, pärjätään tässä maailmassa” on sekin aika kamalaa touhua; feministinaiset rupeavat liian usein työnarkomaaneiksi ja jättävät lapsensa laitoksiin päivähoitoon. Ennemminkin naisten narsismia kuin naisten aseman parantamista. Ja mitä onkaan länsimainen ylipainotettu älykkyys, järkevyys? Miehisyyden ihannointia. Minua eivät juuri kiinnosta typerien naistutkijoiden pseudotieteelliset teoriat siitä, miten arkkitehtuurissa esiintyvät pötkylänmuotoiset muodostelmat edustavat falloksen palvontaa, mutta sen sijaan miehisen järjen ihannointi on kulttuurissamme saamassa sairaat mittasuhteet. Naisellisuudelle, naisten "vaistolle", ei anneta tilaa, ja siksi ne naiset, jotka haluavat omalla naisellisuudellaan pärjätä, joutuvat muuttumaan naistutkijoiksi yrittäessään pärjätä miehien dominoimassa tieteen maailmassa. Ja eihän siitä yhtään mitään tule; jos yrittää tehdä teorioita tunteisiin vetoavin argumentein. Sen sijaan naisten tunteellisuus ja oikeastaan siitä heille siunaantuva viisaus voisi olla heidän omissa elämissään tai vaikkapa kulttuurin tai taiteen tekemisessä erittäin positiivinen voima. Tietenkin on vielä miespainotteisten alojen naispuolisia edustajia, jotka ovat muuttuneet kokonaan itsekin miehisiksi ja torjuvat naiseuden. Ja eihän sellaisessa ole hyvä elää. Ja tietysti tiedemaailma on vain yksi esimerkki miehisyyden sairaalloisesta ihannoinnista. No, onneksi naisilla ja miehillä on myös joitain samankaltaisuuksia ja joskus ominaisuudet ovat kiinni yksilöstä itsestään eikä sukupuolesta. Anteeksi vuodatus. Pakko vuotaa mielipiteitään johonkin. Jotenki semmone olo. :)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 17. lokakuuta 2008 17.58

Tietenkin on otettava kommenteistasi huomioon, että nuo naiset, jotka hylkäävät naiseuden, ovat hyvin pieni ryhmä. Saanen kuitenkin huomauttaa, että aiemmassa kommentissasi kompastuit tyypilliseen argumentaatiovirheeseen, eli asiasta eksymiseen (jolle on myös jokin hieno latinankielinen nimi), mutta ei siitä mitään. Voin kuitata kaiken edelleenkin omalla mielipiteelläni, eli mielestäni feminismi nykyaikana on pelleilyä! Kuten totesit, nykyään on vallalla ajattelu "Vahva nainen pärjää omillaan", ja tällaiset naiset tosiaankin yleensä jättävät lapsensa yksin tarhaan täysin ilman huomiota. Karmeaa minun mielestäni. En kuitenkaan väitä, että naisen tulisi olla naimisissa, tarkoitan vain, että kohtuus kaikessa. Nainen voi olla itsenäinen, mutta se ei saa mennä liiallisuuksiin. Överikännit ovat ne kaikkein noloimmat, kuten naapurin juoppo tapasi sanoa. --Verstaan Suurmestari 18. lokakuuta 2008 kello 16.39 (UTC)
Enhän minä mitään yrittänyt perustella, kunhan sanoin mielipiteitäni eri asioista. Tai sitten en huomannutkaan haluavani perustella jotakin :O Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että sukupuolten tasa-arvoa ei ole saavutettu. Ja tasa-arvo, siinä merkityksessään, jossa se on myös ehdottoman puolustettava asia, ei tarkoita sitä, että kumpikin sukupuoli on yhtä vahvoilla toistensa ja itsensä kurkussa kiinni. Outoa höpistä tällaisista täällä.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 18. lokakuuta 2008 16.51

Aina kun ihminen (tai miksei jokin muu eliö) kirjoittaa mielipiteitä sisältävää tekstiä, kirjoittaa hän argumentoivaa tekstiä. Näin ollen aina mielipiteitä kertoessasi saat mahdollisuuden kompastua argumentaatiovirheeseen. Tämä ei ollut argumentoivaa tekstiä vaan valistavaa aineistoa. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 19. lokakuuta 2008 kello 13.28 (UTC)
Niin niin, mutta asiasta eksyminen ei ole argumentointivirhe, jos koko teksti ei ole tarkoitettu perustelemaan yhtä asiaa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 19. lokakuuta 2008 13.31

Puolustajat ja Vastustajat

Ajattelin puolustajiin tälläistä hahmoa: Hän on maahan laskeutunut avaruusolio, joka matkustaa ympäri universumia etsimässä vahvoja tyyppejä, joita voi vetää turpiin ja todistaa näin vahvuutensa. Hän laskeutuu USA:han ja KHV lähettää paikalle neuvottelijan, joka suostuttelee hänet liittymään Puolustajiin. Heti liityttyään hän luulee olevansa ryhmän vahvin, viisain ja paras, mutta hän eroaa kapteeni Aurinkokunnasta siinä, että hän on äärimmäisen helposti ärsyyntyvä ja hänet on helppo jujuttaa tyhmiinkin temppuihin, jos väittää ettei hän pystyisi sellaisiin. Hän ei voi hyväksyä häviämistä vaan kokee sen suunnattomana kriisinä, mikä vaarantaa mahdolliset tulevat tehtävät. Hänellä on pakkomielle todistaa vahvuutensa ja ylivoimasuutensa koko maailmalle, eikä häntä saa syttymään mikään muu kuin kunnon tappelu. Hän ei suostu juuri ikinä tappelemaan yhdessä kenenkään kanssa vaan tappelee aina yksin. Hänen kykyihinsä kuuluu lentäminen, jonkinasteinen energian käyttö sekä lyhyen matkan silmää nopeampien liikkeiden tekeminen (näiden avulla voi esim. luikahtaa vihollisen selän taakse, väistää lähes kaikki iskut jne.). Kun ei ole käynnissä Puolustajien tehtävää, hän on hiljaa, vastaa kaikkeen Hmph ja nojailee seiniin. En ole vielä ihan varma, mitä keksisin Vastustajiin hänen "counter-hahmokseen".--B14 21. lokakuuta 2008 kello 17.03 (UTC)

Ja sopisiko että tuo hahmo ei suostuisi käyttämään kuitenkaan Kapteeni Aurinkokunnalle tyypillistä oman puolulaisen kampitusta jos ei saa taistella yksin vaan hän on aina kuitenkin valmis toimimaan ryhmässä, jos ei ole muuta mahdollisuutta. Isoimpia vastuksia vastaan pääsemisestä hän on kuitenkin valmis kitisemään saadakseen tahtonsa läpi. Katso mys uusi hahmoni Puolustajat artikkelista --Verstaan Suurmestari 21. lokakuuta 2008 kello 17.22 (UTC)

The Onen kosto

Saanen muistuttaa, että - toisin kuin olet Puolustajat-artikkeliin kirjoittanut - Dragonus Energigset eivät syökse tulta, vaan Dragonus-energiaa. --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 27. lokakuuta 2008 kello 18.20 (UTC)
Asia selvä.--Verstaan Suurmestari 28. lokakuuta 2008 kello 05.34 (UTC)
Ja toinen asia: pahin palovamma on ensimmäisen asteen palovamma, ja pienin kolmannen asteen. Kävisikö, että palovammat joita Kapteeni A. ja Zetto saivat, olisivat nollannen asteen palovammoja? --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 28. lokakuuta 2008 kello 14.27 (UTC)
Nyt kyllä karahti kirves kiveen niiden palovammojen suhteen. Todistan kolmannen asteen palovammat pahimmiksi lainaamalla Wikipediaa:

Palovammat jaetaan kolmeen asteeseen vakavuusasteen mukaan:

 • 1. asteen palovammat: pientä punoitusta
 • 2. asteen palovammat: rakkuloita, punoitusta
 • 3. asteen palovammat: hiiltyneitä kudoksia

--B14 28. lokakuuta 2008 kello 14.31 (UTC)

Pojat, pojat, se yhdeksännen asteen palovammat oli vitsi, jolla yritin kuvastaa kuinka pahoja vammoja ne lohikäärmeet aiheuttavat, huumorin tajua!--Verstaan Suurmestari 28. lokakuuta 2008 kello 16.45 (UTC)
Luuletko sinä pelle tosissasi, että en tajunnut sitä?--B14 28. lokakuuta 2008 kello 16.46 (UTC)
Et sinä ole älykkäin, jonka olen tavannut... (poissaolevaa viheltelyä)--Verstaan Suurmestari 28. lokakuuta 2008 kello 18.11 (UTC)

Tuli vaan mieleen...

...että pitäisiköhän "2. Universumin sota" siirtää nimelle "2. Multiversumin sota"? Vastaavasti nuo galaksin sodat voisi siirtää uusiksi universumin sodiksi. Antaisi paremman kuvan tapahtumien koosta. Mitä mieltä olet? Kommentin jätti Hjassan (keskustelu – muokkaukset).

Kyllä se voisi olla loogisempaa. Näin tästä asiasta puheenollen mielestäni pari Galaksin sotaa ei oikein täytä laatustandardeja. Pitäisi olla vetävää ja koomista taistelukuvausta, mutta niissä vain artikkelimaisesti selitetään tapahtumat. Okei, okei, artikkelejahan ne ovat, mutta kyllä hömppä mielestäni on kehittynyt sotakuvaus artikkeleissa parempaan suuntaan, katsotaan vaikkapa Röhmöfanttisotia ja GigaCorpin sisällissotaa, joita itse pidän hömppäsota-artikkelien malliesimerkkeinä. --Verstaan Suurmestari 2. marraskuuta 2008 kello 16.05 (UTC)
Universumin sotien nimen muuttaminen on peruttu. Mutta olen muutamien alkusotien poistamisen kannalla koska: A) ne sotivat todella räikeästi mitään järkevää aikajärjestystä vastaan B) Ne vain ovat niin huonoja. Varsinkin ensimmäinen universumin sota on jo vitsi sinällään kaikessa lyhykäisyydessään. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 2. marraskuuta 2008 kello 16.12 (UTC)
Nimenomaan. Täytyy kuitenkin ensin tutkia ne artikkelit, jos niissä vaikkapa olisi hauskoja juttuja, jotka voisi siirtää myöhempiin sotiin sisäisiksi jännitteiksi.--Verstaan Suurmestari 2. marraskuuta 2008 kello 16.14 (UTC)
Eniten minua vaivaa se, että nuo sodat, jotka vaikuttavat sijoittuvan Hömppäpedian alkuvaiheille sijoittuvatkin aikajanan mukaan aivan loppuun. Lisäksi B14 tyrmäsi koko multiversumijutun, joten nyt minun pitää arvuutella sitä, että onko tämän yhden Universumin lisäksi olemassa mitään muuta ja jos on, niin mitä? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 2. marraskuuta 2008 kello 16.20 (UTC)
Minun mielestäni ainakin asiasta kannattaisi aloittaa keskustelu foorumilla. Mielestäni Been näkemykset ovat ihan hänen omiaan. Itse en ainakaan niitä kirjoita.--Verstaan Suurmestari 2. marraskuuta 2008 kello 16.23 (UTC)

Jurppa

Voisitko perustella mikä tolkku on jurppamallinteen lisäämisessä esim. hattiwatteihin, pliiiiiiiiiiiis Ikkan 21. marraskuuta 2008 kello 12.07 (UTC)

No, hattivatit ovat minun mielestäni aika hevi juttu.--Verstaan Suurmestari 21. marraskuuta 2008 kello 12.09 (UTC)


Uusi hömppäsota

Ajattelin tässä jos olisi uuden hömppäsodan aika(tämä saattaa johtua siitä että olen jostain syystä kolauttanut päätäni, tai tämä on hyvä idea), sillä nyt jos muut sodat alkavat olla valmiita, olisi hienoa päästä hömppäsodat-tuotantoon, minulla olisi kenties idea GigaCorpin sotiin kenties johonkin ennen tai jälkeen toisen röhmöfanttisodan, tai sitten jos siitä ei olisi kannatusta tehdä omaa sotaansa, voisiko sen liittää Viimeiseen Taisteluun?--Tacoman 6. tammikuuta 2009 kello 12.24 (UTC)

Kyllähän niitä sotia saa aina aloittaa ja alan itsekkin jo tympääntyä siihen, ettei pitkään aikaan ole ilmestynyt kuin niitä jatkuvia muumitaisteluja! On kuitenkin melko epätavallista, että uusi sota kirjoitetaan jo valmiiksi tehtyjen sotien väliin, niinkuin olin ymmärtävinäni, mutta voisihan sitäkin kokeilla jos idea on hyvä. Selitäppä se ideasi niin katsotaan, että mihin se laitetaan.--Tunnettu selkäänpuukottaja 10. tammikuuta 2009 kello 18.37 (UTC)
 • Idea olisi eräänlainen selvennystaistelu, joka kenties voisi sijoittua toisen röhmöfanttisodan ja viimeisen taistelun väliin, jolloin nokia on lyöty, maa joutuu kaaokseen, jolloin kaikki yrittävät päästä planeetan johtoon, mukana voisi kenties olla toisen röhmöfanttisodan henkilöitä(tarkoitan että teletronin viestin voisi mahdollisesti siirtää tämän jälkeen, teletron on pakosalla eikä nokia ole vielä täysin voitettu, tämä taistelu siirtyisi tähän väliin). Sota olisi siis sota sodan aikana, niin tämä antaisi uusia ulottuvuuksia erilaisiin vastustajiin Verstaan, GigaCorpin ja Röhmöfanttien liiton loppuhetkiin.

Ideoitani vastustajiin olisivat luomani Motorolan ja Samsungin suurvallat (katsokaa selitykseni heidän selviytymisestään nokian ikeen alta kyseisissä sivuissa), myös Nokia voisi olla kenties jakautunut kahteen osapuoleen; vanhempaan GigaCorpin liitolaisena toimineeseen nokiaan ja Teletronin uuteen nokiaan, joka murenee koko ajan eikä osallistuisi monesti tähän sotaan invaasion myötä. Tämä sota siis olisi toisen röhmöfanttisodan maan invaasion venytetty versio, kelpaisiko tämä idea? --Tacoman 11. tammikuuta 2009 kello 13.01 (UTC)

Eli vähän niinkuin Kännykkäjättien Röhmögeddon (vertauskuva siis tarkoittaa: Kännykkäyhtiöiden viimeinen taistelu). Nokia ei enää olekkaan suvereeni, sillä se on kärsinyt tappiota jouduttuaan luopumaan Internetistä Röhmöfanttisodan jälkeen, jolloin Samsung ja Motorola tunkevat apajille. Alkaa siis Kännyköiden (eli Superyhtiöiden) taistelu maailman herruudesta! Kuulostaa siistiltä!--Tunnettu selkäänpuukottaja 13. tammikuuta 2009 kello 16.25 (UTC)

Lisäksi ajattelin ceregonismin vielä yrittävän laajentaa valtaansa. --Tacoman 14. tammikuuta 2009 kello 16.40 (UTC)

Minulla on parempi idea: Kirjoita joku vanha hömppäsota uusiksi! Sattuu sanoa, mutta osa niistä on varsin kaameaa skeidaa. Varsinkin kaaoksen ja galaksin sodat pitäisi viskoa jonnekin päin aikajanaa. Ja retconnata saa ihan niin vapaasti kuin vain jaksaa röhkömönkiäisistä ja korpeista kirjoittaa. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. tammikuuta 2009 kello 21.05 (UTC)
Niin, ne vanhat hömppäsodat ovat kyllä ihan helvetin karmeaa luettavaa, sillä ne sisältävät tolkuttomia määriä linkkejä, kymmeniä osanottajia ja vähän eläviä taistelukuvauksia. Kyllä nämä sodat joiden teossa Minä olen ollut mukana, ovat laadukkaampia--Tunnettu selkäänpuukottaja 22. tammikuuta 2009 kello 14.20 (UTC)

sodat ainakin kannattaisi sijoittaa ajassa kunnolla, sillä ensimmäinen universumin sotakin on heitetty vuoteen 999 999 999! Katso vaikka! --Tacoman, joka väkisinkin kirautuu ulos ja pakottautuu siten IP:lle

Nythän foorumilla on käyty keskustelua tästä, mitä artikkeleita pitäisi säilyttää ja mitä poistaa, sillä muutkin kuin sodat ovat karmeaa luettavaa.--Tunnettu selkäänpuukottaja 23. tammikuuta 2009 kello 07.24 (UTC)

ovatko kaikki sodat edes listassa? olen lukenut listan läpi ja kaikki, paitsi MINUN muokkaamani GigaCorpin ja 1.sukupolven ja kaikki GigaCorpin 2.sukupolven sodat ovat hömpän arvoisia, olisi aika poistaa joitain ja kirjoittaa täysin uudestaan--Tacoman 23. tammikuuta 2009 kello 16.35 (UTC)

Luuletteko, että Hjassan-sota on tällä hetkellä minkään arvoinen? Eipä ole. Pitäisi kirjoittaa uudelleen kuvauksena siitä, kuinka muut osapuolet kyllästyvät yksittäisen toimijan mielivaltaan. Saahan sitä joskus hävitäkin sodan. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 23. tammikuuta 2009 kello 18.17 (UTC)
Hjassan-sota artikkeliahan voisi muokata siihen suuntaan, että kyseessä olisi Voimajärjestyksen rappion alku. Jotkin hahmot ovat kehittyneet älyttömän voimakkaiksi, eikä heitä kyetä enää hallitsemaan (Siis Hjassan olisi tämä tyyppi). Hahmolla nousee ego päähän ja turhamaisuus kukoistaa. Sodan loppuratkaisua voisi tietenkin muokata sellaiseksi, että kerrankin paha voittaisi: Hjassan saisi maksaa egoilustaan ja saisi turpiin oikein olan takaa! Se olisi vallankumouksellista hömppäsotien tyyliin nähden ja sota saataisiin näin ollen erottumaan joukosta. Lopussa Hjassan sitten oppisi rauhoittumaan ja lopettaisi voimillaan kovistelun, ainakin ennen aikajärjestyksessä seuraavaa sotaa. Mikähän se olisi? US2? Sehän selittäisi miksi niin mahtava olento, kuin Hjassan päättäisi muodostaa symbioosin Majoran kanssa. Koska hän on oppinut, että sodan kanssa parane leikkiä! Mitäs sanotte?--Tunnettu selkäänpuukottaja 25. tammikuuta 2009 kello 17.44 (UTC)
Kaikki sodat ennen Toista Universumin sotaa ovat olleet todellisia hömppäkikkelin hinkkaajia Majoroille ja Hjassanille. Lopulta tuo hahmo sitten karkaa käsistä ja koska ei kuulu edes mihinkään ryhmittymään (ja tuossa vaiheessa omaa oman militanttiryhmän ja salaisen palvelun) saa vaarallisen ylimielisyyskohtauksen. Kaaoksen ei tarvitse olla edes mukana: Pelkkä Majoroiden, Hyvän ja Pahan musertava ylivoima riittää sodan aineiksi. Ja sisällissodathan ovat olleet jokseenkin aliedustettuja (jos GigaCorpin touhuja ei lasketa). Tärkeäksi aiheeksi nousisi myös se, että kuinka valtavan suuri joukko heikkoja yksilöitä voisi pärjätä yksilötasolla todella paljon voimakkaammalle. Tiedäthän, sellainen dramaattinen kohtaus, missä suuren joukon voimat kerätään yhteen suoritukseen. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 25. tammikuuta 2009 kello 18.02 (UTC)
Kaikki vastaan Hjassan, kyllä, mutta mitä jos vastustajat tekisivätkin fuusioitumisen lyödäkseen Hjassanin. Jurppa, Universum Majora ja joku muukin voimakas hahmo, fuusioituisivat yhteen antaakseen Hjassanille isän kädestä. Tämä edeltäisi US2:ta, jossa fuusioituminen on jo tavallista.--Tunnettu selkäänpuukottaja 25. tammikuuta 2009 kello 18.10 (UTC)
Jos tuon fuusioitumisen jättäisi vähemmälle. Koettaisi mieluummin lähteä liikkeelle "monta vastaan yksi"-näkökulmasta. Tai voivathan vähäisemmät hahmot fuusioitua, että nousevat edes samalle tasolle. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 25. tammikuuta 2009 kello 18.56 (UTC)
OK, käyhän sekin. Fuusioituminen pidetään siis US2:n juttuna (Sitäkin artikkelia pitäisi muuten muokata enemmän tuoreiden hömppäsotien mukaiseen muotoon, poistaa pari lesotus kommenttia tekstin alusta ja taistelut pitäisi liittää osaksi artikkelia. Eikä peilitaistelusta ole vieläkään artikkelia). Mutta olet siis yhtä mieltä siinä, että Hjassanin tulee saada turpaan?--Tunnettu selkäänpuukottaja 26. tammikuuta 2009 kello 15.59 (UTC)

Za Warudo.

Tarvittaisiin uusi jäsen Seitsemään Viisaaseen Tyräelin tilalle, joka meni ja vandalisoitui. Ehdotuksia?--B14 25. tammikuuta 2009 kello 18.11 (UTC)

Olisikohan Tacoman liian uusi muokkaaja? Minusta hänessä olisi kuitenkin Viisas ainesta. Onko itselläsi hömppämuokkaajia mielessä?--Tunnettu selkäänpuukottaja 25. tammikuuta 2009 kello 18.18 (UTC)
Tacoman on kuitenkin aika uusi muokkaaja ja hänen muotoilussaan on mielestäni vielä hieman hiomista, toisaalta muut varteenotettavat ehdokkaat ovat paljon epäaktiivisempia.--B14 25. tammikuuta 2009 kello 18.26 (UTC)
Eikä tiedä kuinka kauan Tacoman pysyy aktiivisena. Jospa annettaisiin sen paikan olla ja ilmoitettaisiin Tacoman koeajalle! Jos hän jaksaa olla aktiivinen ja korjata niitä muotoilu virheitään hänelle voidaan antaa kyseinen titteli.--Tunnettu selkäänpuukottaja 25. tammikuuta 2009 kello 18.32 (UTC)
Hienoa! Tarvitsinkin hiukan hiomiseeni selityksiä, kertoisitteko mitä minun kannattaisi hioa, minun keskustelusivullani?--Tacoman 28. tammikuuta 2009 kello 15.35 (UTC)

Ah...

Huomasin, että otit pieniä vapauksia Leipurien Nousun kohdalla. Tämä on OK, mutta olin kylläkin hahmotellut muutamaa muuta leipuria: Ainakin venyväkäsistä Leipuri Taikinaa, melkein täydellisesti kaavutettua Leipuri Jauhoa, sekä vielä hieman hämärää Leipuri Hiivaa. Taikinasta lisäsin jo kuvan Commonsiin. Cervantes olkoon pääleipuri. Koska tarina ei nyt ilmeisesti sijoitukaan pariisilaiseen leipomo-konditoriaan, ajattelin että muut leipurit voisi vaikka kutsua sieltä vahvistuksiksi loppupuolella. Huomaa herkullinen 4 vs 4 tilanne. Hehän ovat vaikka voineet olla koko ajan peitehommissa linjojen takana sekä keränneet tietoa maan suurimmista pikaruokaketjuista. Tai jotain sinnepäin. Olin kyllä jos suunnitellut Puolustajien menevän kyseiseen leipomo-konditoriaan, joka olisi sisältänyt useita ansoja. Mutta ei voi mitään. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 3. maaliskuuta 2009 kello 20.34 (UTC)

Kyllähän tuon voi siihen lisätä. Kuten jo huomasit, Leipurit ovat ottaneet haltuunsa koko maailman pikaruokateollisuuden tuodakseen markkinoille vaarallisia munkkejaan. Helpostihan tuon pariisilaisen leipomokonditorian laittaa tarinan pirunpesäksi. Siellä nämä Cervantesin kolme kätyriä astuisivat esiin.--Tunnettu selkäänpuukottaja 4. maaliskuuta 2009 kello 14.48 (UTC)

Viestistä

Kiitän kauniisti Idioottimaisten sotieni säilymisestä jälkipolvien (no ehkei sentään) ihmeteltävänä Kommentin jätti Gorbatsovi (keskustelu – muokkaukset).

Kiitos kiittämistä. Itsekkin suolsin joskus tuollaista tajunnanvirtaa, enkä hennonut poistaa niitä. Katso vain, ettei niitä ala tulla kuluttavia määriä, sillä silloin niitä aletaan kyllä karsia, eikä minua silloin kuunnella.--Tunnettu selkäänpuukottaja 5. maaliskuuta 2009 kello 17.30 (UTC)

Hah!

Kuka SINUSTA teki "virallisen hömppäylläpitäjän"? Minä tein tätä työtä ennen kuin olit edes kuullut Hikipedian olemassaolosta!--B14 7. maaliskuuta 2009 kello 15.57 (UTC)

Kyllä minä tiesin jo aika kauan sitten. Siitähän kertovat jo muinaisen Ötzin kallioihin maalaamat luolamaalaukset!--Tunnettu selkäänpuukottaja 7. maaliskuuta 2009 kello 15.59 (UTC)
Tein tätä silti ennen sinua. YOO WILL RESPECT MAH AUTHORITAAAH!!!--B14 7. maaliskuuta 2009 kello 16.01 (UTC)
Bee, fak aut prom tis keis! FAK!--Tunnettu selkäänpuukottaja 7. maaliskuuta 2009 kello 16.03 (UTC)
B14, muista, että minä olin täällä sekoilemassa Hjassan-artikkelin kanssa ennen kuin sinä edes olit kuullut Hikipediasta. Että ole vaan hiljaa ja arvosta perusteetonta auktoriteettiani. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. maaliskuuta 2009 kello 17.31 (UTC)
Muokkasin IP:lläni Peelonetin palvelimella ennen kuin sinusta oli kuultukaan.--B14 10. maaliskuuta 2009 kello 18.02 (UTC)
B14... Minä olin sinun IP:si. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. maaliskuuta 2009 kello 18.04 (UTC)
Oletko kuullut jutusta nimeltä alkuräjähdys? Olin siellä. Aika tylsää se oikeastaan oli, mutta perkele kun korvat soivat koko seuraavan viikon!--B14 10. maaliskuuta 2009 kello 18.06 (UTC)
JAU! You ain't nothing but a hound dog, B14! --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. maaliskuuta 2009 kello 18.14 (UTC)
Ha! I will outtroll you, you foolish troll!--B14 10. maaliskuuta 2009 kello 18.15 (UTC)
Silence you funny fool, you're banished, you understand? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. maaliskuuta 2009 kello 18.21 (UTC)
Minä keksin sinut.--B14 10. maaliskuuta 2009 kello 18.24 (UTC)

Puolustajat: Isku tyhjyydestä

Voit varmaan auttaa, kun olen tällä hetkellä vähän lukossa. En nimittäin osaa päättää, pitäisikö Puolustajien mennä sisään Jerusalem's Lot -kylään odottamaan Slicerin saapumista vai pysyä sen ulkopuolella odottamassa, että isku tapahtuu ja hyökätä sitten. Aika pieni ongelma, mutta ongelma silti.--B14 10. maaliskuuta 2009 kello 16.48 (UTC)

Otetaan molemmat. Herra Tähti pelkää likaantuvansa ja jää ulos kaupungista Rautaröhmön kanssa, joka muuten vain ajattelee kaupunkiin menemisen olevan huono idea. Zetto ja Kapteeni Aurinkokunta sekä Maryu taas päättävät iskeä kaupunkiin ylivoimaansa (ja egoonsa) luottaen. Kaupungissa he kohtaavat Slicerin, Rautaröhmö ja Tähti taas seuraavat tapahtumia Defenderforcesta käsin sateliittikuvan kautta. Miltä kuulostaa?--Tunnettu selkäänpuukottaja 10. maaliskuuta 2009 kello 16.52 (UTC)
Kuulostaa hyvältä.--B14 10. maaliskuuta 2009 kello 17.25 (UTC)
Olisiko sinulla muuten ideaa, mitä Puolustajille voisi tapahtua Delhissä siinä minun seikkailussani? Olen jo päättänyt, että siellä he kohtaavat Vihreän Luodin, jonka he tuntevat jo entuudestaan sillä hänen vierailunsa mainitaan yhdessä aiemmista Puolustajista. Kommentin jätti Verstaan Suurmestari (keskustelu – muokkaukset).

Pitäisikö Rautaröhmö ja Herra Tähti päästää mukaan tappeluun vai pysyvätkö he Defenderforcessa seikkailun loppuun asti?--B14 15. maaliskuuta 2009 kello 12.11 (UTC)

Mukaan vaan. Mutta he voisivat ottaa jotakin arsenaalia mukaansa Defenderforcesta, vai mitä?--Tunnettu selkäänpuukottaja 15. maaliskuuta 2009 kello 12.25 (UTC)
Muistathan, että lupasit kirjoittaa Iskun tyhjyydestä jälkipyykin.--B14 20. maaliskuuta 2009 kello 13.40 (UTC)
Et mielestäni antanut sille lupaa, mutta aloitan sen vaikka heti. Kirjoittaisitko sinä vastavuoroin Kristallikallon juonen-jälkipyykin, joka toimisi samalla lähtötilanteena Kaaoksen uhreille?--Tunnettu selkäänpuukottaja 20. maaliskuuta 2009 kello 13.52 (UTC)

Floodausta ilmassa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Natsimode 10. huhtikuuta 2009 kello 17.25 (UTC)

Jumala-peli

No, tässä joitakin ylös pistämiäni seikkoja ranskalaisilla viivoillapalloilla:

 • Alun CAPS LOCK ärsyttää. Tee jotakin.
 • "!?"- ja "?!"-merkit ärsyttävät. Tee jotakin.
 • Luokattomuuden (tai luokkien puutteen) aiheuttama tulva ärsyttää. Asialle ei mitään voi.
 • Pelillä olisi potentiaalia kasvaa. Se on hyvä juttu. Tee siis jotain.
 • Kuvat olivat kivoja.

Siinä jotain ensimmäisiä mielipiteitä. Noista kelpaa aloittaa. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 10. huhtikuuta 2009 kello 19.40 (UTC)

Okei, seuraavaksi ranskalaisina viivoina vastauksia.
 • CAPS LOCK ärsyttää. Teen jotakin.
 • "!?" ärsyttää. Pelissä ei ole yhtään "?!" merkkijärjestelmää. Teen jotakin.
 • Luokkien puute ärsyttää. Teit jo jotakin floodauksesta päätellen.
 • Peli voi todellakin vielä kasvaa. Marttyyrikuolema-osioon on mahdollista lisätä sivupolkuja. Sitäpaitsi, Jumalan tehtävälistaan on helppo luoda lisää. Tee jotakin.
 • Minustakin kuvat olivat kivoja.

Siinä oli joitakin vastauksia.--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 19.45 (UTC)

Kuten huomaamme, paranneltavaa vielä on ja potentiaalia hyväksi ja suositelluksi riittää, erityisesti luomalla uusia sivupolkuja ja valtateitä. En kuitenkaan alkaisi vielä leimasinta heiluttelemaan, vaan odottaisin vielä, että peli ehtii kehittyä lähemmäs huippuaan. P.S:Tarkoitin sanalla tulva siis floodaustani. Ihan siltä varalta, ettet ymmärtänyt. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 10. huhtikuuta 2009 kello 19.50 (UTC)
En ymmärtänyt. Hyvä kun sanoit. Kiitos risuista, odotan ruusuja.--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 19.53 (UTC)
Aah, boolin saannille oli siis tällaisia ehtoja. No, kuvat olivat hyviä, nehän tunnetusti elävöittävät peliä (tämän vuoksi videopelit ilmeisesti kilpailevat grafiikan tasosta). Konsepti oli hauska ja toteutus muutamaa hieman tylsempää sivua lukuunottamatta hyvää. Joskus tunnuttiin menevän sieltä, missä aita on matalin ja välillä näytti siltä, että kirjoittaja olisi vain rustannut jotakin kokoon saadakseen punaisen linkin katoamaan. Näin erityisesti lyhyissä teksteissä, jotka ohjaavat sitten uuteen yritykseen. En tiedä pelin neuvoja-hahmon kielenkäytöstä, mutta ei se satunnainen kiroilu nyt peliä välttämättä huononna (vaikka syntiä onkin). --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 10. huhtikuuta 2009 kello 20.02 (UTC)
En pyrkinytkään välttelemään kiroilua mitenkään. Sen pitikin kuulua ja vähän rikkoa kaikkivaltiuden Minä Olen Oikeassa-tunnelmaa. Korjasin sen alun CAPS LOCKin Startia lukuunottamatta ja aloin hahmotella jo mielessäni uusia synnintekijöitä, joita pitäisi tuomita taivaaseen tai helvettiin. Toteutan ne joskus. Hetkinen, haen sinulle sitä boolia...--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 20.05 (UTC)
Ah, viimeinkin! Paljon kiitoksia liemestänne, oli parempaa kuin uskalsin odottaakaan. Ilmeisesti ei ole pelkästään Hikipedian budjetilla tänne hankittu (niillä rahoilla saa boolista todella harvoin näin terävää)? Mutta nyt painun yöpuullen näiden kahden Jumala-pelin avajaisista löytämäni siivin ja sädekehin varustellun puputytön kanssa. Nauti sinä sillä aikaa olostasi täällä! --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 10. huhtikuuta 2009 kello 20.09 (UTC)

Jumala-hikipelistä

Siinä ei taida olla varsinaista päämäärää? Kiva peli, mukavan monipuolinen. Oikeinkirjoitusvirheitä oli siellä täällä, korjasin mitkä huomasin.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 11. huhtikuuta 2009 10.44

No, tavoitehan taitaa olla kaikkien reittien läpäiseminen. Mutta joo, sellaista maalia en minäkään näe. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 11. huhtikuuta 2009 kello 11.11 (UTC)
Jättäisin palautetta siitä pelistä, että se on vallan loistava. --Uusnatsien kuningas ja keisari kautta aikojen 17. huhtikuuta 2009 kello 13.46 (UTC)

Puolustajat: Tyhjiön pettävä kauneus

Jos sinulla on aikaa, voisit autella tämän kanssa.--B14 16. huhtikuuta 2009 kello 11.44 (UTC)

Mielellään.--Bluto--- 16. huhtikuuta 2009 kello 11.51 (UTC)


Moro

Huvittaisiko sinua arvostella ja ideoida uudistuksia vasta kirjoittamaani artikkeliin Protu? Aliarviointi löytyy tästä. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 24. huhtikuuta 2009 kello 15.24 (UTC)

PELASTIT PÄIVÄNI

Juuri kun teen esitelmää kuuban ohjuskriisistä, Teet lisää kappaleita siitä kertovasta artikkelista. Tarjoan tuopin jos tavataan --Idan (keskustelu | muokkaukset - {{#ec:Idan|}} muokkausta) 1. toukokuuta 2009 kello 08.11 (UTC)

Täytyyhän sinun esitelmiäsi nyt tukea. Vain harvat ja valitut enää käyttävät hikipediaa lähteenään niitä tehdessään. Minua surettaa, että nyt kun pitäisi tehdä Ruotsin esitelmä, ei kukaan oel vielä keksinyt tehdä Hikitranslatoria, jonka avulla homma hoituisi sutjakasti. Pakko käyttää Googlen vastaavaa. Hauskaa vappua muuten, Idan--Bluto--- 1. toukokuuta 2009 kello 08.13 (UTC)

Esto

Sinut on estetty ikuisesti. Syy: tunnus myös vikipeediassa.

En kyllä ohjeesta löytänyt tuollaista syytä...--Bluto--- 2. toukokuuta 2009 kello 11.36 (UTC)

Härski äänestys käynnissä

Hyvä [aseta nimesi tähän]! Täällä sivulla on meneillään varsin härski äänestys, johon toivon teidänkin ottavan osaa. Tehtävänne on päättää, mikä esitellyistä kuvista muistuttaa eniten annettuja vaihtoehtoja. Kuvien katselu suositellaan toteuttamaan tilassa, jossa ei ole runsaasti ylitsevuotavan siveellisiä/hyvä tapaisia ihmisiä kurkkimassa olkasi yli. Kaikki äänestykseen osallistuneet ansaitsevat varauksettoman arvostukseni ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 3. toukokuuta 2009 kello 18.33 (UTC)

Esto

Sinut on estetty ikuisesti. Syy: Tunnus myös wikipediassa.--Luоma 7. toukokuuta 2009 kello 08.05 (UTC)

Tylsyyden ylistys

Verstaan suurtylsimys. Tylsäpedian tylsyydenpitäjä. 50 donaa lunnaita. Samppa joka sai machu pichussa pillua. --91.152.243.85 8. toukokuuta 2009 kello 16.18 (UTC)

Älä unohda Colosseumia ja Ayers Rockia. Sain pillua niissäkin.--Verstaan Suurmestari II 8. toukokuuta 2009 kello 17.03 (UTC)

no moi

Olen pahoillani, etten ole ehtinyt kopioida sinun tunnustasi, mutta kyllä sekin aika vielä koittaa. Oletko muuten koskaan huomannut, mitä olen tehnyt wikipedian käyttäjäsivullesi?--Mеteori 13. toukokuuta 2009 kello 12.42 (UTC)

Täälläkö oli alkoholia tarjolla?

Juuri tällä hetkellä en pysty pukemaan asiaani sanoiksi, joten siksi tulee nyt suoraa huutoa. Aivan suoraa huutoa tulee sinulle nyt: AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 21. toukokuuta 2009 kello 11.56 (UTC)

Ilmeisesti punkkarilohikäärme Eérö ei oikein iskenyt. Otappa tästä viinaa, se rauhoittaa.--Bluto--- 21. toukokuuta 2009 kello 12.16 (UTC)

No kiitos. Taidanpa hörpätä. Ei hetkinen... Nyt lähti näkö... No, pimeydelle! *hörps*
Eipä niin. Energialohikäärme laulamassa heviä Maapallolla Suomalaisen jumalan kanssa?
Kai lohikäärme paremmin viihtyy tornissaan Tiamarissa kuin hikisellä esiintymislavalla. Eikä muutenkaan punkkairus oikein taida sopia lohikäärmeille. Musiikissakin ne suosivat enemmänkin psiopaattista klassismia, jolla tosin on ikävä taipumus viedä mieleltään yksinkertaisemmilta (lue: Niiltä, joilla ei ole kolmeakymmentä mieltä) järki.
Ei mutta nyt meni kuulokin... Hiljaisuudelle! *hörps*
--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 23. toukokuuta 2009 kello 07.44 (UTC)
Entäpä jos Eérö onkin Tiamarin hylkiö, joka punkkariutensa takia on maahan ajautunut?--Bluto--- 23. toukokuuta 2009 kello 08.07 (UTC)
Ne ei Kaooksen Valtakunnassa! Sitä paitsi luopioilla on ikävä tapa poistua jatkumosta energialohikäärmeiden keskuudessa. Herran Majora! Nyt tuntuu että... nyt tuntuu että minulta lähtee... --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 14. elokuuta 2009 kello 09.02 (UTC)

Tarkastamattomat hömppäpedia muutokset

Viitsisitkö tarkistaa nuo Ortodoksi-muslimit sun muut hömppäpediajutut, itselläni kun ei ole osaamista tuolla alalla nimeksikään... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. toukokuuta 2009 kello 12.30 (UTC)

Miksi vitussa? Kenenkään muun mielenrauha ei tarkistamattomuuksista järky kuin sinun. Hyödytön ominaisuushan tuo on.--maanantai 25. toukokuuta 2009 kello 12.33 (UTC)
Ne jutut ovat kokonaan Commando-Manin tekemiä ja sijoittuvat hänen omaan teemaansa. Käyn tarkastamassa ne.--Bluto--- 25. toukokuuta 2009 kello 12.49 (UTC)
Hienoa, kiitos. Koska ne eivät ole osa suurta hömppä-konsensusta, voinen jatkossa aivan puhtain mielin painella tarkastettu-nappulaa, mikäli aineisto muuten vaikuttaa pätevältä. Ja B14: Itse koen Hikipedian yleisen laadun ylläpitämisen ihan tavoiteltavana seikkana. Hikipedia on kuitenkin kohtuullisen tehokkaasti onnistunut pitämään tasoansa yllä, mielestäni juuri kiitos suhteellisen aktiivisten ylläpitäjiensä (jotka ainakin teoriassa työskentelevät tähän tapaan yhteistyössä). --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. toukokuuta 2009 kello 13.48 (UTC)
Samaa mieltä olen itsekin, mutta tarvitaanko sitä varten turhia toimintoja palvelinta rasittamaan?--maanantai 25. toukokuuta 2009 kello 13.52 (UTC)
Itse koen toiminnon vain helpottavan TM-listan tarkistamista, kun näen, mitä muokkauksia ei ole vielä tarkistettu. Enkä usko tarkistusten mitenkään kriittisesti kuormittavan rakasta palvelintamme. Toisin voi toki olla, mutta en minä uskossani järkipuhettakaan kuuntelisi. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. toukokuuta 2009 kello 13.59 (UTC)
Miljoonan idiootin uskoma paska pysyy paskana, vaikka ylipappi sanoisikin sitä suklaakakuksi.--maanantai 25. toukokuuta 2009 kello 14.01 (UTC)
Mikä onni, ettei meillä täällä Hikipediassa ole ylipappeja. Käyttäjämme pääsevät keksimään paskaa aivan itse. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. toukokuuta 2009 kello 14.05 (UTC)
Ylipappeja ei ole, mutta itseään ylipapeiksi luulevia on liiankin kanssa.--maanantai 25. toukokuuta 2009 kello 14.06 (UTC)
Samaa mieltä! Se B14 ainakin luulee itsestään liikoja ja korottaa itsensä korkeuksiin!--Bluto--- 25. toukokuuta 2009 kello 15.02 (UTC)

ylläpitäjyytesi

Terve, hävisit tämän äänestyksen, joten et ole enää kauaa ylläpitäjä. --Nimetön92 18. kesäkuuta 2009 kello 09.57 (UTC)

"Äänestyksellä" ei ole mitään pätevyyttä, koska 1) sen osallistujamäärä on täysin mitätön 2) sille ei ole ilmoitettu päättymisajankohtaa 3) siitä ei ole ilmoitettu yleisesti ja 4) sille ei ole alun alkaenkaan mitään kunnollisia perusteita. --Napoleon 18. kesäkuuta 2009 kello 10.08 (UTC)
Kiinnostavaa. Olen lukenut muutaman kuukauden sisällä monta kertaa kyrillisen yrityksiä huijata byrokraatteja poistamaan oikeuteni (kerran on tärpännyt) ja nyt minua vastaan on jo pistetty äänestys. En jaksa palauttaa tuota äänestystä ja katsoa, paljonko ääniä B14 sai, osaisiko joku kertoa?--Bluto--- 18. kesäkuuta 2009 kello 18.51 (UTC)
Voi helvetin hgelvetti! tuo osoittaa, miten vahan olet ollut hpediassa! olet vahiten minun toimesta hairikoitu yllapitaja, joten mene vaikka rippituoliin pillittamaan, hiton pienmestari!
Ei B14:sta ole mitään äänestystä ollut. Sinusta ja Hjassanista vain pari ratkiriemukasta. --Pullamössö 21. kesäkuuta 2009 kello 17.22 (UTC)
Niin ja tosiaan, kun et ole perillä Hikipedian asioista (lomat ja kaikki se wikipediointi siellä), niin tuota äläpä poista sitä kuvaa. Keskustelusivua vilkaiset. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 15.32 (UTC)
Kuva poistetaan. Crimson CherryBlossom™ --87.95.52.65 26. kesäkuuta 2009 kello 15.34 (UTC)

Mo noi

Oliko jotain erityistä syytä poistaa sivua John Deacon? Roskamerkintää ei näy missään, eikä keskustelusivultakaan löytynyt mitään mainintaa. --Pullamössö 27. kesäkuuta 2009 kello 01.38 (UTC)

olet poistettu voimajarjestyks.

hohhohohohoo kyrillinen pelle huijasi yllapitajyytesi, jolloin eras mahti nimelta hjassim poisti sen, joten nyt kyrillinene pelle paasee voima jarjestykseen sinun tilallsesti! ihan kylla havettaa olla noin alhaalla! painu tkas wpediaan ccb>n hellaan huomaan! Kommentin jätti Nimеtön92 (keskustelu – muokkaukset).

Verstis hei

Viitsisitkö vähän tarkastella tuon Jumala-pelisi nykyistä tilaa. Herra Sinisalo lähinnä on viime aikoina säätänyt sen kanssa. --Pullamössö 29. heinäkuuta 2009 kello 12.28 (UTC)

Vapaasti muokattavahan se on. Kävin jotain säätämässä.--Bluto--- 5. elokuuta 2009 kello 10.39 (UTC)
Joo mut pitää sitä nyt joku laatutaso olla. --Pullamössö 5. elokuuta 2009 kello 15.44 (UTC)
Tuo taisi olla kehu.--Bluto--- 10. elokuuta 2009 kello 18.10 (UTC)

Kiits iha v*tusti

Huomasin että sinä, kiltti ja huomaavainen hikipedian jumala (minun mielestäni) parasnsit jumalapelin artikkeleita jotka minä olin luonut. Tahdoin vain kiittää sinua siitä. Kiitos Kommentin jätti Sinisalo ville (keskustelu – muokkaukset).

Teeppä palvelus. minulla on bännit. niiden olisi pitänyt loppua klo 15.31 tänään. mutta eivät piru vie loppuneet. voisitko poistaa bännini kun herra pullamössö ei nähtävästi sitä tee. hän ne kyllä laittoi... tunnukseni on sinisalo_ville Kommentin jätti 194.111.44.106 (keskustelu – muokkaukset).

Kaipa Pullamössö tekee sen, jos katsoo sen tarpeelliseksi. Sekaantuminen on ikävystyttävää, joten en jaksa sitä. Yritä ensi kerralla allekirjoittaa viestisi.--Bluto--- 12. elokuuta 2009 kello 16.38 (UTC)

Varmaan IP estynyt eri aikaan tjtn. Tuossa eston syy. --Pullamössö 12. elokuuta 2009 kello 18.54 (UTC)

Voisitko poistaa jumalapeliin tulleen uuden paikan jonne sytyttää tulipalo sillä japani on se oikea paikka ja koska hikipelit ovat vaikeita, oikeita vaihtoehtoja voi olla vain 1. tai 0 kuten joissa kohdin syntipuntarissa.--Best_boy_12 20. elokuuta 2009 kello 10.48 (UTC)

Miksi? Eikö kaksi etenemisvaihtoehtoa ole hyvä? Perustele jotenkin muuten, kuin liian vaikea.--Bluto--- 22. elokuuta 2009 kello 16.36 (UTC)

VeSu!

Aiotkos aktivoida koneelliset kytköksesi vielä joskus? --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 12.13 (UTC)

Tänään ajattelin heilauttaa bännivasaraa omaksi huvikseni pari kertaa.--Bluto--- 28. syyskuuta 2009 kello 13.26 (UTC)

Mukana ollaan

Tulen mielelläni mukaan projektiin, se olisi ilo... Tuleeko taistelu sitten olemaan jossain yhdessä sijainnissa vai voiko olla lähellä sotaa? Taistelu on hiukan väärä sana jos siitä tulisi artikkelin veroinen artikkeli sillä esittely olisi pitempi kuin itse rähinäosuus...--Hän Itse 29. syyskuuta 2009 kello 17.38 (UTC)

Ajattelin alunperin yhtä, monumentaalista yhteenottoa, jossa saatettaisiin päätökseen Röhmöfanttien taru (kuten Puolustajien seikkailuissa kävi ilmi, heidät tuhotaan sukupuuttoon Verstaan toimesta), pistettäisiin kärhämään mahdollisimman monia hömppäsalaseuroja ja hahmoja vanhojen hömppäsotien hengessä ja luotaisiin samalla alku maailmalle, jossa Puolustajat aloittavat toimintansa. USA:sta tulisi siis maailmankaikkeuden poliisi ja todellinen kybervalta. Aikaparadoksien ansiostahan tuota röhmöfanttisotaakin venytettiin, joten kyllä, on mahdollista, että taistelu olisi itse asiassa lähempänä sotaa.--Bluto--- 2. lokakuuta 2009 kello 13.47 (UTC)
OK, Loppua ajatellen miten Röhmöfanttien tulisi kohdata loppunsa, pitäisikö tehdä hiukan mystinen ja epäilyttävä loppu Röhmöille, sähkötuoli? Kuten Itcudin teloitus, siten että röhmöt yrittäisivät sitä klassista kanaateriallaselviytymiskeinoa mutta heistä ei ole mitään tietoa sen jälkeen(luultavasti kuolivat äärimmäiseen todennäköisyyteen). Mutta miten kävisi verstaalle, määrättäisiinkö heidät olemaan hissunkissun eivätkä saisi enää koota jotain uusia armadoita, lonkeromestarithan eikös voisi ajaa jonnekkin neptunukseen tai muualle peräaurinkokuntaan. Onko USA:sta pakko tulla sellainen supervalta ja syrjäyttää se, vai jotenkin nousta GigaCorpin tasolle?--TA4c0Ma1n 2. lokakuuta 2009 (UTC)
Mielestäni Yhdysvaltain asema maailmankaikkeuden poliisina on niin merkittävä osa Puolustajien tarinoita, ettei sitä voi jättää. GigaCorp on tosin tukenut sen pyrkimyksiä, sillä se katsoi USA:n maailmankaikkeuden poliisiuden (hassu sana) edes auttavan sen omaa pyrkimystä, eli universaalia rauhaa. Tämä keskeneräinen juttu selittää Puolustajien luomisen Röhmögeddonia varten, joten sitä ei tarvitse käsitellä itse artikkelissa, joten pystymme uskoakseni alustuksen jälkeen keskittymään mättöön (Juhuu!). Röhmöfanttien kohtalon koittamisesta en ole varma, mutta sitä taidettiin käsitellä Puolustajien pääsiäisspesiaalissa, siinä Simsalabim-jutussa, ja myöhemmin versus Jetonia Forcessa, jossa ainakin jollakin tasolla käy mielestäni ilmi, että GigaCorp on jollakin tavalla ollut liitossa Verstaan kanssa tapauksen yhteydessä, koska Eternius III pitää Rautaröhmön etsimää teosta häpeällisenä. Onko sinulla ideoita?--Bluto--- 3. lokakuuta 2009 kello 09.28 (UTC)
Hmm...Jos Loppukohtausta, jota selitettin silloin siinä Puolustajat:Simsalabim tai kuole tekisi siten että Gigacorp on vaikka sopinut välirauhan ja kavaltanut heidät siten Verstaalle. Se kohta, jossa Verstaan laivue tulittaa Neptunusta voisi olla niin, että Röhmöfantit (ne 12) ovat viimeisessä röhmöaluksessa SS Kärsässä, jota verstas ampuu ohjuksella jolloin rautaröhmö putoaa ja sitten SS Kärsä vallataan ja jokainen Röhmö viedään Perkeleeseen ja huumataan. Sitten USA voisi hyökätä ja onnistua napata taistelun tuoksinnassa Rautaröhmö ja viedä omaan sotaristeilijäänsä. Muut röhmöt voitaisi teloittaa sitten kun neptunus on raunioina. Jos GigaCorp haluaisi salata oman petturuutensa. Mites Mauno Kapan Suomi? Irtoaisiko se sitten sodasta? Lonkeromestareihin palatessa Verstashan voisi viedä koko konkkaronkan 52:teen.--Tacoman 3. lokakuuta 2009 kello 11.12 (UTC)
Muistaisin kirjoittaneeni Puolustajat vastaan Jetonia Force-juttuun kohtauksen, jossa hän näkee avaruudesta, kuinka Neptunusta pommitetaan ja hänet napataan sieltä. Samassa jutussa Rautaröhmöä myös kidutetaan Verstaan toimesta. Voisiko tämän selittää yleisellä salaliitolla Röhmöfantteja vastaan, johon kuuluisivat akseli Verstas-USA-GigaCorp. Näin jälkikäteen mietittynä koko taistelu olisi ehkä pitänyt luoda ennen näitä viittauksia, mutta mitäs tässä, minusta on ainakin hauskaa saada asiat täsmäämään ja loksahtamaan paikoilleen. Rautaröhmö on nähnyt jotakin avaruudessa, lentää sinne ja löytää Verstaan ja USA:n suunnitteleman jättimäisen planeetantuhooja-aseen, joka on kuitenkin hienostuneempi, kuin aiemmin tunnetut aseet. Se nimittäin tappaa vain kaiken elollisen. Verstaalaiset ovat alkaneet jo perääntyä planeetalta, jolle ovat jääneet vain alas ammutut 11 röhmöfanttia (muistetaan, että Rautaröhmö on yksi heistä), ja sitten ammutaan PUM PUM! Tämä olisi nyt taistelun loppuratkaisu. Mutta miten selitetään, ettei taistelua varten luotu Kapteeni Aurinkokunta Puolustajat-vuosinaan kerro tapahtuneesta Rautaröhmölle vaan esittää tämän tuttavaa? Voisiko olla, etteivät he kohdanneet kertaakaan taistelun aikana vaan pysyivät aina näkömatkan etäisyydellä tapaamatta toisiaan ennen Puolustajien perustamista?--Bluto--- 5. lokakuuta 2009 kello 10.18 (UTC)
Jos Kapteeni Aurinkokunta olisi saanut turpiinsa alussa (hänellähän oli se hurja ego) ja joutunut vetäytymään kesken, juuri ennen kuin Rautaröhmö tulee näkyviin. Se planeetantuhooja-ase voisi selittää Kaiken orgaanisen materiaalin atomien hiljattainen rappeuttaja.
Se siis tuhoaisi muutamassa minuutissa kaiken orgaanisen. Pitäisikö julkaista tästä joitain asiakirjoja kuten poistettuja dokumentteja tai jotain. Minulla oli jokin idea että Itcud olisi kirjoittanut kirjan.--Tacoman 5. lokakuuta 2009 kello 13.25 (UTC)
Tarkoitatko kirjaa tyyliin se paljastuskirja, joka mainitaan versus Jetonia Forcessa ja joka on GigaCorpin kiellettyjen kirjojen osastolla? Voisi olla ihan hyvä idea vielä taustoittaa taistelua, jos jaksat. Ja onhan Itcud kirjoittanut paljastuskirjoja muutenkin (kuten Kaapissa on pimeää). Kävin vähän korjailemassa tänään Röhmögeddon-artikkelin Verstas osiota ja aion jatkaa samalla linjalla. Hyvältä näyttää tähän asti. Tarkoitatko muuten Kapteeni Aurinkokunta ideallasi sitä, että he kohtaisivat ja taistelisivat keskenään, mutta Kapteeni ei halua myöntää tappiotaan vaan antaa Rautaröhmön elää tietämättömänä?--Bluto--- 5. lokakuuta 2009 kello 17.04 (UTC)
Jup, siten että Rautaröhmö ei saisi tietää sitä myöskään koska se olisi saattanut hajottaa Puolustajat jo alkuunsa. Voisihan siihen kirjaan koota kaikkea "kiellettyä mmateriaalia" eri tilanteista. Millois se sinun lomasi alkoi, sillä olin kesää viettämässä enkä ollut käynyt täällä hikissä--Tacoman 5. lokakuuta 2009 kello 17.32 (UTC)
Aika pitkä aika sitten. Se on siinä periaatteessa tarkoittamassa, etten ole tällä hetkellä aktiivisimmillani. Yritän tästä pistää hommaa taas käyntiin. Tuo kiellettyä materiaalia sisältävä kirja voisi olla ihan hyvä idea, ellei sellainen jo olisi. Tarkoitan sitä artikkelia, jossa kerrotaan älyttömiä paljastuksia hömppähahmoista, kuten että Röhmöfantit ovat oikeasti vihreitä. Nimeä en vain muista. Mielestäni rajaaminen vaikkapa Röhmöfanttien tuhon selittämiseen voisi riittää, mutta se tarkoittaisi taas, ettei itse tuhoa tarvitsisi selittää sen enempää. Ehdotankin kompromissia, miten olisi Röhmöfanttien aikakirjat, johon koottaisiin kaikki tieto Röhmöfanttien historiasta alusta loppuun? Sitä ei ole käyty läpi kauhean tarkkaan itse artikkelissa.--Bluto--- 5. lokakuuta 2009 kello 17.36 (UTC)
Pidän ideasta, kertojia voisi myös olla, kuten eri lähteitä kaikista tapahtumista.--Tacoman 6. lokakuuta 2009 kello 12.39 (UTC)
Jos jutun tekisikin haastattelumuotoon! Kyseessä voisi olla jonkin salaisen järjestön (niitähän hpediassa riittää!) luoma koodeksi tästä yliluonnollisesta rodusta. Haastateltavia saataisiin useita.--Bluto--- 6. lokakuuta 2009 kello 17.06 (UTC)
Niin juuri!--Tacoman 7. lokakuuta 2009 kello 12.23 (UTC)

Aktivoituminen

Millos sen aktivoitumisen piti tapahtua?--Tacoman 12. lokakuuta 2009 kello 06.56 (UTC)

Aina silloin tällöin. Nyt olen taas vaikuttanut jonkin aikaa Wikipediassa.--Bluto--- 21. lokakuuta 2009 kello 12.06 (UTC)
Väkeä on myös Beepediaan, LeavingWikiin ja Hikileavingsiin menny. Pitäisiköhän jossain vaiheessa alkaa sepustaa TR2:hta ja Puolustajia, mitä pitäisi ottaa mukaan viimeiseen taisteluun? Se olisi nyt sitten hyvä tietää. --Tacoman 22. lokakuuta 2009 kello 13.40 (UTC)
Muuten voisi tehdä lisää artikkeleita hömppäpediaan sillävälin, kun annetaan vähän aikaa olla TR:2 vielä vähän aikaa----T -- (Höpinä/Mokat) 28. lokakuuta 2009 kello 16.18 (UTC)

Kuules...

Mietin tässä, että pitäisiköhän Hömppäpedialle tehdä oma tajunnanvirtamallinneensa. Se saattaisi auttaa hömppäyhteensopimattomien ihmejuttujen likvidoinnissa. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 1. marraskuuta 2009 kello 11.04 (UTC)

Huomio!

Tervehdys. Asiani on vakava. Älä tee mitään ennen kuin olet lukenut tämän, älä MITÄÄN. Muutamat viimeaikaiset tapahtumat ovat pakottaneet minut alarmismiin, ja olen kirjoittanut kaikille ylläpitäjille ja eritoten byrokraateille suunnatun varoituksen. Kyseessä on sivu nimeltään Ohje:Varoitus ylläpidolle. Kuten huomaat, olen poistanut sen. Paina oheista punaista linkkiä. Saat näkyviisi tiedon siitä, että minä olen poistanut ko. sivun:

(näytä tai piilota) 18. tammikuuta 2010 kello 01.55 Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) poisti sivun Ohje:Varoitus ylläpidolle ‎ ((ainoa muokkaaja oli Napoleon)) (näytä tai palauta)

Klikkaa lopussa olevaa ”näytä tai palauta” -linkkiä. Pääset seuraavalle sivulle, jossa alimmaisena on Historia-niminen osio. Sen alla lukee:

(näytä tai piilota) (ero) 18. tammikuuta 2010 kello 01.54 . . Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) (6 315 tavua) (Näin.)

Paina linkkiä ”18. tammikuuta 2010 kello 01.54”, tai miten omat aika-asetuksesi ajankohdan sitten ilmaisevatkaan. Joka tapauksessa paina sitä keskimmäistä linkkiä, joka on ennen tekijän (Napoleon) käyttäjätunnusta. Näin pääset lukemaan sivun sisällön. Älä palauta sivua. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ideoita, ota yhteyttä lähettämällä minulle sähköpostia. Pahoittelen salaperäisyyttä. Vielä kerran: lue tuon sivun sisältö ennen kuin teet mitään muuta Hikipediassa. --Napoleon 18. tammikuuta 2010 kello 00.25 (UTC)

Suuri Hömppäturnaus

Pyydämme teitä osallistumaan Suuren Hömppäturnauksen toimeenpanoon ja toteutukseen.--B14 16. maaliskuuta 2010 kello 21.13 (UTC)