Keskustelu käyttäjästä:Röhmöfantti/Arkisto

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rohmofantti logo.png KäyttäjäsivuKeskusteluArkistoPäämajaMuokkausmäärätNavigaatioAllekirjoitus Rohmofantti logo.png

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.


Peace alien noplanet.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Röhmöfantti/Arkisto, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Alez

*Hikipedia EI (virallisesti) usko avaruusolentoihin, mutta käyttäjä joka toivotti sinut tervetulleeksi, on salaliitossa niiden kanssa.


Röhmöfanttisota

Terve, hienoa, että olet jaksanut kiinnostua artikkelista Toinen Röhmöfanttisota ja sen muokkaamisesta. On mukavaa, että hömppä vieläkin kiinnostaa joitakin. Haluaisin nyt kuitenkin kysyä mielipidettäsi, mihin suuntaan sotaa tulisi mielestäsi viedä? --Verstaan Suurmestari

No terve, terve, ja kiitos kaloista eikun kehuista. No, aivan aluksi meidän pitäisi hankkia GigaCorp-Verstas allianssin ja röhmöjen välille rauha, ja sen jälkeen samanlainen tilanne Nokialle ja ceregonismille. --Röhmöfantti 23. syyskuuta 2008 kello 16.38 (UTC) 22. syyskuuta 2008 kello 14.41 (UTC)

OK, samanlaista olen itsekkin ajatellut. Klassinen allianssi GigaCorp-Verstas-Röhmöt.--Verstaan Suurmestari 24. syyskuuta 2008 kello 16.05 (UTC)

Mitäs mieltä olet Professori Tuhosta? Ajattelin käyttää häntä Röhmöfanttisodan loppuratkaisussa (kyllä, jopa häntä) ja tuhota Universumin. Minulle heräsi myös kiinnostus Nigelin käyttämistä kohtaan, mutta kysyn nyt mielipidettäsi. Olisi tietenkin hankala päättää, mille puolelle Nigel asettuu, joten ehkä se kannattaa säästää jatkosotiin. Vastaa siis vain, mitä mieltä olet Tuhosta. Ja olen muuten positiivisesti yllättynyt Seitsemänteen Mörkötaisteluun, sillä se ei ole vielä ainakaan toistanut aiempien taisteluiden ideoita (Paitsi sitä Mörkö on paha, muumit hyviä-juttua!). Koskakohan käydään peräti ensimmäinen virallinen Muumisota!--Verstaan Suurmestari 7. lokakuuta 2008 kello 15.36 (UTC)
Itse asiassa aika hyvä ja käyttökelpoinen hahmo. Hänhän voisi esimerkiksi yrittää käyttää DiviDim 1.4 Doom Editionia herra Tupla-X hajottamiseen. Niin ja muuten, huomasitko, että tein pieniä muutoksia Professori Tuhon maailmantuhokoneeseen? Nyt se ei tuhoa koko Universumia, vaan ainoastaan muuttaa kohteena olleen galaksin kolossaalis-gigamassiiviseksi vetypommiksi. Kiitos kiitos. Mitä mieltä olet ideastani käyttää kostonhimoista Lohikäärmettä sodassa? (Lohikäärme esiintyy eräässä Tove Janssonin novellissa, jossa Muumipeikko läytää sen ties mistä) --Röhmöfantti 7. lokakuuta 2008 kello 16.33 (UTC)
Luovaa kerrassaan. Tuollaisiin juttuihin on hankala löytää uusia ideoita, mikä näkyy useimmissa Mörkötaisteluissa, jotka toistavat itseään. Itse ainakin odotan mitä tapahtuu seuraavaksi. Kommentin jätti Verstaan Suurmestari (keskustelu – muokkaukset).
Vaikken kovin kiinnostunut hömpästä olekaan, niin olisiko angostura-kasvilla (Katso Muumipeikko ja pyrstötähti) tekemistä noissa julmissa lahtauksissa? Varsin mahtava se kasvikunnan edustajaksi näet on. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 7. lokakuuta 2008 kello 16.37 (UTC)

Jos tarkoitat Seistemättä Mörkötaistelua, niin loistava idea! --Röhmöfantti 7. lokakuuta 2008 kello 16.48 (UTC)

En minä mitään suoranaisesti tarkoittanut, ehdottelempa vain mitä satttuu. Kiva kun tykkäät. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 7. lokakuuta 2008 kello 17.03 (UTC)
Käy muuten Röhmö katsomassa vähän tätä ja sano mitä tykkäät keskustelusivulleni.--Verstaan Suurmestari 9. lokakuuta 2008 kello 15.34 (UTC)

Varoitus

Olen havainnut sinut tyhjentelemässä artikkeleita tai muita sivuja. Sellainen on absoluuttisen kiellettyä, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Seurauksena saattaa olla esto, mikäli jatkat tyhjentelemistä. --B14 12. lokakuuta 2008 kello 13.49 (UTC)

Piti purkaa paineita. Lupaan tehdä sen ensi kerralla wikipediassa --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 13. lokakuuta 2008 kello 10.02 (UTC)

Vähän hömpästä

Tuli muuten mieleen, mihin suuntaan haluaisit hömppäuniversumia viedä? Jos luotaisiin vaikkapa jokin ryhmä, joka syntyy Toisen Röhmöfanttisodan jälkimainingeissa ja joka luodaan pitämään Aurinkokuntaa rauhallisena. Nimi voisi olla vaikkapa Puolustajat, sarjasupersankari ryhmien tapaan, ja siihen kuuluisivat Kapteeni Universumi (uusi hahmo, jonka keksin äsken. Ryhmän johtaja) Rautaröhmö (uusi hahmo, josta on juttua Toisen Röhmöfanttisodan lopussa), uudelleen henkiin herätetty Viimeinen Kennedy, ja jompikumpi Projekti JORMAsta syntyneistä. --Verstaan Suurmestari 14. lokakuuta 2008 kello 11.26 (UTC)

Ihan hyvältä kuullostaa, mutta eikös Kapteeni Universumi ole Marvelin hahmo? Kävisikö vaikka Kersantti Universumi tai Kapteeni Aurinkokunta? Ja lisäksi, pystyisikö kolme supersankaria pitämään Aurinkokunnan rauhallisena, jos vaikkapa The One päättäisi lähettää pari lohikäärmettä Aurinkokuntaan? Kävisikö että Rautaröhmö, Kapteeni Ties-mikä ja Viimmeinen Kennedy muodostaisivat ryhmän ydinjoukon, mutta siihen kuluisi lisäksi vapaaehtoisjäseniä ja erikoisvoimia omaavia agentteja? --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 16. lokakuuta 2008 kello 10.18 (UTC)
Siis nk. Vierailevia tähtiä? Kyllä se käy. Ja se Marvelin hahmo on muuten Kapteeni Amerikka. Mutta Kapteeni Aurinkokunta kuulostaa hyvältä, sillä se rajoittaa hänen toimintansa vain tänne. Ja sitten heille tarvittaisiin Päämaja, jokin tunnettu rakennus, jonka kaikki tuntevat. Olen nyt myös järkeillyt, että jos KHV perustaisi sen ryhmän ja käyttäisi sitä hömppäkriisien ratkaisuun? Mitä jos Kapteeni Aurinkokunta on Hjassanin veren avulla luotu superjumalsoturi, eräänlainen Hjassanin klooni, paitsi että ego on vielä suurempi!--Verstaan Suurmestari 16. lokakuuta 2008 kello 13.14 (UTC)
Katsopa täältä että viisastut! Hyvältä kuullostavat nuo sinun ideasi. --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 17. lokakuuta 2008 kello 13.45 (UTC)
Kappas, kappas. Ihan tuntematon hahmo minulle, mutta näköjään olemassa on. Mielestäni Kapteeni Aurinkokunnasta ja Rautaröhmöstä pitäisi myös jonkun tehdä kuvat, sillä se nostaisi heti artikkelien tasoa. Ainakin minun mielestäni nostaa.--Verstaan Suurmestari 18. lokakuuta 2008 kello 17.06 (UTC)
Jep, kuvitusta ehdottomasti. Eikös Rautaröhmöstä saisi aika hyvän kuvan editoimalla normaalia Röhmöfanttikuvaa?

Edit: Sinä näköjään teitkin sen jo... --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 19. lokakuuta 2008 kello 09.21 (UTC)

Tyypillistä. Minä teen kuvat ja Suurmestari saa kunnian XP--B14 19. lokakuuta 2008 kello 09.40 (UTC)
Alkaako Beepedia taas viekoitella? Niin ja muuten, kun kerran olet siinä, niin mitäs sanoisit jos tekisin The Onesta Puolustajien vihollisen? Syykin on jo valmiina: Rautaröhmö ampui häntä vahingossa ydinkärjellä silmään! --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 19. lokakuuta 2008 kello 09.46 (UTC)
Ihan hyvin voit tehdä the Onesta Puolustajille vihollisen minun puolestani, kannattaa tosin kysyä Suurmestarilta mielipidettä myös.--B14 19. lokakuuta 2008 kello 10.06 (UTC)
Kyllä se minulle käy, vihollisiahan ei voi koskaan olla liian vähän. Mutta tuleeko The Onesta yksityinen paha vai Vastustajien jäsen? Itse kannatan kyllä jälkimmäistä, sillä jäseniä on vain yksi.--Verstaan Suurmestari 19. lokakuuta 2008 kello 10.26 (UTC)
Ja nyt tuli mieleen, voisiko B14 tai joku tekaista Puolustajille ja Vastustajille logot? Tyyliin Puolustajien logo voisi olla vaikkapa tyylitelty D niinkuin Defenders? --Verstaan Suurmestari 19. lokakuuta 2008 kello 11.04 (UTC)
Ja Vastustajien logo V niin kuin Vittu? F niin kuin Fiends? Tai vaikkapa musta kolmio, jonka keskellä on Röhmöfantin pääkallo? Joo, The One voisi olla Vastustajien jäsen, mutta kun ottaa huomioon The Onen voimat, ja sen, että hänellä on apunaan tuhatkunta muuta Dragonus Energistä ympäri galaksia, niin eikä se olisi hieman epäreilua Puolustajille? Mitäs jos he saisivat vielä riveihinsä sekä Jorma Mujeen että Jorma Kojon? --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 19. lokakuuta 2008 kello 13.42 (UTC)
Eli Jormat Vastustajiin ja The One soolona? Hyvä idea. Ja mitä vittua se A tarkoittaa Vastustajien logossa?--Verstaan Suurmestari 19. lokakuuta 2008 kello 16.09 (UTC)
Against? --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 19. lokakuuta 2008 kello 16.31 (UTC)
Adversary, vastustaja.--B14 19. lokakuuta 2008 kello 16.33 (UTC)
Öh, siis tarkoitin että Jormattulisivat puolustajiin, mutta jos haluat Vastustajiin lisää jäseniä, niin kävisikö, että The Ultimate Leader aivopesisi Öttö JORMAn liittymään Vastustajiin, ja tämä saisi samalla voimansa takaisin? Niin ja muuten, eikös The Ultimate Leader voisi hankkia supervoimat myös The Elite 13, jolloin näistä tulisi The Ultimate 13 tai The 1337 13? --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 20. lokakuuta 2008 kello 16.56 (UTC)
Okei, tee sinä se muokkaus ja käy samalla katsomassa Puolustajat-artikkelista Puolustajien ensimmäinen tehtävä, jonka juuri kirjoitin. Itse olen ylpeä (Kehut keskustelusivulleni). Mutta kävisikö, että The Leader olisi aivopessyt Jormat pahoiksi? He ovat kuitenkin liian ylivoimaisia mielestäni Puolustajiin, joten antaa heidän olla Vastustajissa. Mielestäni muuten onnistuin hyvin osoittamaan Ensimmäisessä tehtävässä Kapteeni Aurinkokunnan ja Rautaröhmön persoonallisuudet, mutta Kennedy tuottaa vielä vaikeuksia. Täytyy sitten alkaa suunnitella Puolustajien seuraavia tehtäviä ja mikäs sen hauskempaa.--Verstaan Suurmestari 20. lokakuuta 2008 kello 17.52 (UTC)
Ja kyllä se Elite 13 minulle käy! Ilman muuta, tee niin!--Verstaan Suurmestari 20. lokakuuta 2008 kello 17.54 (UTC)
Käykö että keksin pari uutta hahmoa Puolustajia ja Vastustajia varten?--B14 20. lokakuuta 2008 kello 17.55 (UTC)
Kyllä se minulle ainakin käy, mutta katsotaan, mitä Röhmöfantti sanoo. Ja sopiiko, että tekisit myös kuvan Diablosta?--Verstaan Suurmestari 21. lokakuuta 2008 kello 16.06 (UTC)
Minulle käy. --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 22. lokakuuta 2008 kello 15.52 (UTC)
Keskustelu aiheesta Puolustajat sopii nyt mielestäni siirtää itse artikkelin keskustelupalstalle. Käydään läpi, mihin suuntaan aletaan hommaa viedä --Verstaan Suurmestari 23. lokakuuta 2008 kello 15.26 (UTC)

The Onesta

B14 haluaisi sinun tulevan mukaan suunnittelemaan Puolustajien seuraavaa tehtävää. Pahikseksi on kaavailtu The Onea ja sinä kun tiedät mitä hänen päässään liikkuu, voisit ottaa osaa keskusteluun Puolustajien keskustelusivulla. --Verstaan Suurmestari 25. lokakuuta 2008 kello 14.10 (UTC)

Teillekin on vielä tilaa

Tulkaa tekin juhlimaan.--Meteori 18. marraskuuta 2008 kello 14.19 (UTC)

Hienoa työtä!

Hienoa työtä sen viimeisimmän Puolustajat-artikkelin lopun kanssa! Vaikka minä teinkin suurimmaksi osaksi sen artikkelin ja yleensä artikkelien tekijät eivät helpolla sulata muiden tekemiä, juonen kannalta tärkeitä muokkauksia, pidin sinun luomastasi lopusta! Minun lopetuksenihan, ("Isänsä poika") oli tarkoituksellisen nostalginen, mutta sinä onnistuit mukavasti tunkemaan sen The Onesi mukaan, mikä oli hyvä, sillä onhan hän näillä näkymin yhdessä Zarun kanssa tulevan Puolustajat seikkailun pahis. Lopetuksesi oli myös hauskempi kuin suurin osa artikkelista yhteensä, minähän vain kierrätän paljolti vanhoja vitsejä! Niin että Keep on the good work!:)--Verstaan Suurmestari 18. marraskuuta 2008 kello 17.56 (UTC)

Kiitos kiitos. Hyötykäyttäjäksihän tässä tähdätään, joten kaikki kehut ovat sulka hattuuni. --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 19. marraskuuta 2008 kello 13.39 (UTC)

Uudesta allekirjoituksestasi

Etkö osaa jättää sitä neljällä aaltoviivalla? :) Siltä varalta, että et, tässä on ohjeet:

 • Luo sivu nimeltään Käyttäjä:Röhmöfantti/sigc (nimellä ei ole varsinaisesti väliä, mutta "sigc" on yleinen käytäntö)
 • Kirjoita sivun sisällöksi {{:Käyttäjä:Röhmöfantti/sig}}
 • Mene asetuksiisi
 • Kirjoita allekirjoitus-kenttään {{subst::Käyttäjä:Röhmöfantti/sigc}} ja rastita kohta "koko allekirjoitus käyttäjän määrittelemä (ei siis automaattista linkkiä)"
 • Tallenna asetuksesi.

Niin tehtyäsi allekirjoittaminen olisi helpompaa ja viesteissäsi näkyisi aikamerkintä. Lisäksi haluan kysyä, onko "viimme viikonloppuna" tarkoituksellinen typo? --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 29. marraskuuta 2008 kello 09.10 (UTC)

Nyt sen pitäisi olla tehty. Kiitos neuvoista, herra johtaja. Saanko nyt palkankorotuksen? Ja ei, se on jäänne entisestä allekirjoituksestani. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 29. marraskuuta 2008 kello 12.08 (UTC)
Ei kestä. :) OK, lisään palkkaasi 10 prosenttia, jolloin se nousee nollasta eurosta jopa huimaan nollaan euroon! Olen jalomielisellä päällä... --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 29. marraskuuta 2008 kello 12.45 (UTC)

Tervep

Tuli muuten näin vanhoja artikkeleita selaillessani mieleen, ettei Toisen Röhmöfanttisdan finaalia, Toista Röhmögeddonin taistelua ole vielä kirjoitettu. Pitäisiköhän se ottaa projektiksi seuraavaksi? En tiedä ketä muita tähän saisin värvättyä lisäksesi, ehkä Bee ja se uusi Tacoman voisivat lähteä myös mukaan. Mitä mieltä olet, oletko mukana?--Terveisiä lomalta! 29. joulukuuta 2008 kello 10.34 (UTC)

Mukana ollaan! --Tiedän mitä teit viimme viikonloppuna! 6. tammikuuta 2009 kello 08.01 (UTC)
Mielestäni siitä jutusta pitäisi tehdä oma erillinen artikkelinsa, koska Toinen Röhmöfanttisotakin artikkelina on jo riittävän laaja.--Tunnettu selkäänpuukottaja 6. tammikuuta 2009 kello 10.49 (UTC)

Oletko muuten huomannut, että nyt elämme erikoista aikaa Hömppäpedian historiassa: Uusia artikkeleita syntyy vähän, surkeita artikkeleita poistetaan ja hyviä vanhoja korjaillaan. Hiljaista on tällä rintamalla. Foorumillakin on hömpän tulevaisuudesta käyty yllättävän tasokasta keskustelua. Usko pois, meidän kaltaisillemme koittaa vielä hyvät ajat!--Tunnettu selkäänpuukottaja 29. tammikuuta 2009 kello 18.59 (UTC)

Mh. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 30. tammikuuta 2009 kello 11.55 (UTC)
Mh Mh.--Tunnettu selkäänpuukottaja 30. tammikuuta 2009 kello 20.20 (UTC)

SE ON ALKANUT!--Tunnettu selkäänpuukottaja 28. helmikuuta 2009 kello 11.26 (UTC)

Puolustajien uusista tehtävistä

Olen tässä vähän ajatellut, että jos minä tekisin tuon Leipurien nousu-jutun, niin kiinnostaisiko sinua pistää taas The Onea tulemaan. Olen lisännyt tuohon Puolustajat-artikkelin tulevia tehtäviä listaan sellaisen kuin Hömppäpedia:Puolustajat: The Onen vastaisku. Voisit käyttää sitä Tiamariasi ja Draconeuvostoasi ja tehdä tuon artikkelin loppujen lopuksi aika vapaasti, jos sinulla on vain aikaa. Mitäs sanot?--Tunnettu selkäänpuukottaja 1. maaliskuuta 2009 kello 15.22 (UTC)
Eiköhän se onnistu. Autan todennäköisesti myös Leipurien nousun kanssa, kunhan saan inspiraation. Hiljaa hyvä tulee. Minulla on ollut myös suunnitelmissa uusi hömppäsota tyyliin Tiamarin Imperiumi vastaan GigaCorp-Verstas-Röhmöt, sillä olisi loogista, että The One myös käyttää hallussaan olevia voimavaroja nitistääkseen Puolustajat ja vallatakseen Aurinkokunnan. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 1. maaliskuuta 2009 kello 16.47 (UTC)
Puolustajat hömppäsodan rintamalla kuulostaisi kiinnostavalta. Jätetään kuitenkin GigaCorp ja Röhmöt pois tuosta sodasta. Minusta olisi loogisempaa, että jos Tiamar hyökkäisi maahan, maan suurin mahti eli USA ja Puolustajat päättäisivät turvautua Verstaaseen, jolla olisi jonkinlaista salaista tietoa vihollisesta, joka voisi auttaa voittamaan sodan.--Tunnettu selkäänpuukottaja 2. maaliskuuta 2009 kello 18.56 (UTC)
Mielipide?--Tunnettu selkäänpuukottaja 3. maaliskuuta 2009 kello 17.38 (UTC)
Ihan kiva. Muokkasin paria kohtaa, koska Zetto ja Jurppa vaikuttivat minusta liian voimakkailta, enkä halunnut kontollemme ympäristökatastrofia. (Koko taiga päreiksi... Huh huh...)
Kävisikö, että The One päättää hyökätä Maahan päästäkseen vihdoin eroon Puolustajista, ja esittää Maalle uhkavaatimuksen: joko Puolustajat luovutetaan Tiamarin imperiumille, ja Maa alistuu imperiumin siirtomaaksi, tai The One posauttaa rakkaan pallukkamme. Maan johtajat järjestävät hätäkokouksen, jossa USA haluaisi ampua Draco energiksiä ydinohjuksella, EU pyörittelee peukaloitaan, Kiina ja Japani haluaisivat yrittää vielä neuvotella, Venäjä on taipuvainen suostumaan The Onen ehtoihin ja arabimaiden edustajat karjuvat suu vaahdossa. Lopulta Yhdistyneiden Mikrovaltioiden Liiton edustaja ehdottaa avun pyytämistä Aurinkokunnan muilta planeetoilta. GigaCorp ja Röhmöfantit haluavat kuitenkin pysytellä puolueettomina, ja kokous päättää perustaa Maan Liittokunnan, joka liittotuu Verstaan kanssa, ja julistaa sodan Tiamarin imperiumille.
Miltä kuulostaa?
--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 4. maaliskuuta 2009 kello 14.08 (UTC)
Ihan hauska, mutta mikä nimeksi? Puolustajien sota?? Ja pitäisikö The Onen seuraavasta yhteenotosta Puolustajien kanssa kirjoittaa artikkeli ennen sitä? --Tunnettu selkäänpuukottaja 4. maaliskuuta 2009 kello 14.50 (UTC)
Ensimmäinen Maailmojensota? Vai antaisimmeko 3. Galaksin Sota-artikkelille uuden sisällön? Itse sota voisi koostua vuorottelevista taisteluista ja Puolustajat-tehtävistä. Toisin sanoen Puolustajat toimisivat sodassa Maan Liittokunnan eliittiryhmänä, jonka tehtävän olisi tehdä ne hommat, joihin tavallinen armeija ei kelpaa. Näin saisimme osan listalla odottavista Puolustajien tehtävistä purkkiin samalla kertaa sodan kanssa.
Kyllä varmaankin pitäisi. Olen miettinyt erästä hahmoa, josta saisimme juonen The Onen vastaiskuun, mutta toistaiseksi en ole keksinyt sopivaa nimeä. Perusidea on kuitenkin jo rakenteilla... Näet sitten.
--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 4. maaliskuuta 2009 kello 14.58 (UTC)
Hrek, Morlok, Odin, Kanankoipi, Wayne, Majuri Anckarström, Aku Ankka...?--Tunnettu selkäänpuukottaja 4. maaliskuuta 2009 kello 17.09 (UTC)
Jokin englanninkielinen nimi, joka tarkoittaa jotakin, vähän samaan tapaan kuin The One ("Yksi"). --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 5. maaliskuuta 2009 kello 07.03 (UTC)
The Two? The A?--Tunnettu selkäänpuukottaja 5. maaliskuuta 2009 kello 07.47 (UTC)
PS: Muuten ne Gorbatsovin Harmigeddonin taistelut ja muut ovat suojeluksessani! Ne tullaan sijoittamaan kategoriaan Mitä Vittua-sodat.--Tunnettu selkäänpuukottaja 5. maaliskuuta 2009 kello 07.50 (UTC)
Pikku spoileri: hahmo on naispuolinen Draco energis. Eli jos satut keksimään sopivan hepreankielisen nimen, anna tulla.
Hyvä on, jätän ne rauhaan, mutta en siltikään pidä niistä.
--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 5. maaliskuuta 2009 kello 09.36 (UTC)

Jompikumpi teistä voisi jossain vaiheessa myös auttaa vähän Isku tyhjiöstä -tehtävän kirjoittamisessa, mutta juuri tällä hetkellä minun pitää itse jatkaa juonta, sillä minulla on melko yksityiskohtainen suunnitelma siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.--B14 5. maaliskuuta 2009 kello 09.45 (UTC) PS: Mitä mieltä olette Isku tyhjiöstä -tehtävästä tähän mennessä?


Aivan näin välikysymyksenä: onko teillä kahdella hiihto-/talviloma vai oletteko sairaina kuten minä? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 5. maaliskuuta 2009 kello 09.47 (UTC)
Hiihtoloma oli jo, nyt on ruokavälitunti.--B14 5. maaliskuuta 2009 kello 09.54 (UTC)
Muuten, keksisitkö sinä sopivaa nimeä suunnittelemalleni hahmolle? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 5. maaliskuuta 2009 kello 10.02 (UTC)
Minullakin nyt ruokavälkkä. Hiihtoloma meni kaksi viikkoa sitten. Ei täällä lukiossa vain muuta tee.--Tunnettu selkäänpuukottaja 5. maaliskuuta 2009 kello 10.26 (UTC)
Illuminatihan loi Vastustajat, joten kai se on perusteltua. HYVÄKSYTTY. Röhmöfanteista en tiedä, koska en käsitä, mihin heitä voisi käyttää. Kirjoita vaikka oma juonikuvio ehdotuksesi, tai tee lisäyksiä tuohon minun ideaani. Lisää se tähän uudeksi kommentiksi, niin katsotaan, jos löydän siitä nokankoputtamista.--Bluto--- 4. huhtikuuta 2009 kello 08.43 (UTC)

TERVE.

Saanen kysyä, Voinko muuttua Röhmöfantiksi? Obey me. I am the lord. --Overlord 10. maaliskuuta 2009 kello 13.42 (UTC)

Sanamuotosi on varsin epäselvä. Pyydä sihteeriltäni punainen lomake ja vie se vihreään aloitelaatikkoon, (alin kerros, käytöstä poistettu vessa jonka ovessa on teksti: "Vrokaa leopardia!") niin pääset jonotuslistalleni. Vaihtoehtoisesti voit kertoa, mitä oikein tarkoitat lauseellasi. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 10. maaliskuuta 2009 kello 15.19 (UTC)

Koska muuten meinaat aloittaa Hömppäpedia:Puolustajat: The Onen vastaiskun tekemisen? Minulta ja Beeltä on jo ehtinyt valmistua muutama seikkailu.--Tunnettu selkäänpuukottaja 22. maaliskuuta 2009 kello 17.39 (UTC)

Työn alla, työn alla. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 22. maaliskuuta 2009 kello 17.47 (UTC)
En minä nyt hoputtaa halua. Se vain olisi aika mukava, kun saataisiin se yksi Punainen linkki siitä mallineesta taas pois.--Tunnettu selkäänpuukottaja 22. maaliskuuta 2009 kello 17.48 (UTC)
Mitä mieltä muuten olet Iskusta tyhjyydestä ja Kristallikallon juonesta?--B14 22. maaliskuuta 2009 kello 17.50 (UTC)
Loistavia molemmat. Nyt on vähän kiireitä, mutta heti kun vain jää aikaa, yritän auttaa niiden saattamisessa loppuun. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 23. maaliskuuta 2009 kello 11.37 (UTC)
Selv. Tarkistin vain, ettet ole unohtanut--Tunnettu selkäänpuukottaja 23. maaliskuuta 2009 kello 12.15 (UTC)

Lähestyvästä maailmansodasta...

Laitoin tämän viestin myös Been keskustelusivulle, mutta halusin sinunkin kuulevan. Olen alkanut jo mielessäni kaavailemaan tuota Puolustajien maailmansotaa, joka siintää edessäpäin, sillä mielestäni merkkejä siitä pitäisi näkyä Puolustajien normaaleissa tehtävissä. Puolustajat joutuvat lyöttäytymään yhteen kaikkien maailman supersankarien kanssa (Patriootti, Vihreä Luoti... yms yms.) ja muodostetaan nk. Maailman Puolustajat (Nimi suunnitteilla) yhteistä, galaktista uhkaa vastaan. Zarun ja The Onen armeijat yhdistyvät tuhotakseen maapallon ja GigaCorp lyödään ensimmäisenä. Kaikki heidän valloittamansa planeetat orjuutetaan ja Jetoniakin joutuu antautumaan. Zetto voisi olla vaikkapa käymässä kotonaan, tapaamassa veljeään, joka olisi Jetonian kuningas. Zetto olisi hänen asemastaan luonnollisesti kateellinen, mistä saadaan lisämaustetta.

Yksinkertaistettuna siis: Perinteinen Puolustajat-tehtävä massiivisissa mittasuhteissa. Noista muista maapallon supersankareista vielä. Olen suunnitellut, että nyt, kun USA:lla on Puolustajat ja Venäjällä Punainen Komentaja, alkaisi nk. Superkilpavarustelu maailman valtioiden välillä. Japani hankkisi oman sankarinsa (joku samantapainen, kuin Dragonballissa, sähkötukka) kuten myös Kultainen Liittokin vaikka. Tästä saataisiin jotakin kärhämää sankareiden välille vaikkapa tulevaisuuden Puolustajat-seikkailuihin ennen tulevaa sotaa. Tietenkin täytyisi näitä hahmoja luodessa ottaa huomioon, että jokaisen supersankarin tulisi olla oma persoonallisuutensa, eikä hahmoja kannata väkisin vääntää, tai käy niinkuin niin monille esihömppäartikkeleillekin (tarkoitan siis niitä, jotka MINÄ poistin).

Tähän alustavaan juonikuvaukseen olisi mukava saada mukaan vielä Void-demonitkin ja Professori Tuho Universaalinaattoreineen. Taka-alalla voitaisiin nähdä vaikkapa Herra Tupla-X, Verstas ja monia muitakin vanhoja hömppäsuosikkeja, tosin vain viittauksien muodossa, koska haluammehan tässä projektissa keskittyä luonnollisesti Puolustajiin. Tietenkin tämä kaikki on vain alustavaa. Haluan kuitenkin kuulla mielipiteesi ja mielelläni kuulisin sinunkin kaavailujasi tämän projektin suhteen. (Ja muuten, se Hikiloma-malline sivullani tarkoittaa, etten muokkaa niin usein tämän viikon aikana.)--Tunnettu selkäänpuukottaja 28. maaliskuuta 2009 kello 18.42 (UTC)

Hmmm. Tiamarin imperiumi kyllä on laaja ja rikas, mutta silti... Myös Verstaan (hyvä tilaisuus aiheuttaa maailmanloppu), röhmöfanttien (Ei röhmö kärsästään pääse) ja GigaCorpin ("No kun kaikki muutkin...") sekä Illuminatin, Vastustajien ja monien muiden poissaolo kuullostaa kummalliselta. Ja muutenkin, Puolustajien Maailmansota on hassunkuuloinen nimi. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 29. maaliskuuta 2009 kello 09.47 (UTC)
Tarinaan tungettaisiin materiaalia nimenomaan Puolustajien universumista, siitä nimi. Vastustajat saadaan varmaan mukaan kuvaan, jos keksit miten, sillä tuohan oli vain alustava juonikuvio. Illuminati voi esiintyä taka-alalla, rahoittavathan he Vastustajien toimintaa, mutta mielestäni tässä tarinassa Verstas ja GigaCorp pitäisi tarkoituksella jättää statisteiksi.--Tunnettu selkäänpuukottaja 1. huhtikuuta 2009 kello 17.52 (UTC)
Mutta millä tekosyyllä? Ja Puolustajien maalmansota kuulostaa edelleen hassulta. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 2. huhtikuuta 2009 kello 15.18 (UTC)
Nimeä voi muuttaa, jos parempia ehdotuksia on. Ja kun kyseessä kerran olisi Puolustajien seikkailu, niin heidät pitäisi laittaa etualalla. Verstas ja GigaCorp ovat mukana, mutta enemmänkin taustapiruina.--Bluto 2. huhtikuuta 2009 kello 15.38 (UTC)
Niin, GigaCorp ja Verstashan voisivat tosiaan jättäytyä taka-alalle ja sekoittaa soppaa entisestään. Röhmöt ja Illuminatti taas voisivat olla mukana ihan aktiivisesti. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 3. huhtikuuta 2009 kello 11.57 (UTC)
Illuminatihan loi Vastustajat, joten kai se on perusteltua. HYVÄKSYTTY. Röhmöfanteista en tiedä, koska en käsitä, mihin heitä voisi käyttää. Kirjoita vaikka oma juonikuvio ehdotuksesi, tai tee lisäyksiä tuohon minun ideaani. Lisää se tähän uudeksi kommentiksi, niin katsotaan, jos löydän siitä nokankoputtamista.--Bluto--- 4. huhtikuuta 2009 kello 08.43 (UTC)
Ja muuten, oletko jo lukenut tätä? Aloitin myös sen Toisen Röhmögeddonin. Olen jo suunnitellut, kuinka lopussa Kapteeni ja Rautaröhmö tapaavat toisensa ensimmäisen kerran. Myös sitä The Onen silmään ampumisen toteuttamista olen pohtinut. Taistelisiko The One jommallakummalla puolella?--Bluto--- 4. huhtikuuta 2009 kello 09.03 (UTC)
Olen lukenut. Tuosta noin pikkuisen lukaisin. On muuten tullut minulle kyhmy. Haluatko haistaa kyhmyä? Ihan pikkuisen vain jos tuosta maistaisit minun kyhmyä?
Ei, ssillä jos Tiamarin imperiumi olisi ollut kiinnostunut Áurinkokunnasta jo toisen röhmösodan aikana, en näe mitään syytä, miksei se olisi hyökännyt sinne jo sodan aikana. Lisäksi The Onen mukanaolo horjuttaisi 2 RT:n voimatasapainoa pahasti.
--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 6. huhtikuuta 2009 kello 15.39 (UTC)
Mutta miksi The One sinun mielestäsi olisi matkustanut taistelukentälle Tiamarista asti? Röhmögeddonin kenttähän sijaitsee Neptunuksessa. Kerro mielipiteesi. --Bluto---

Kutsu

Täten ojennetaan Röghmöfantille pullo Finlandia Vodkaa Jumala-pelin arvostelusta. Boolia ei löytynyt lupauksista huolimatta, mutta toivottavasti maistuu. Tarjoillaan hymiön kera:-)--Bluto--- 11. huhtikuuta 2009 kello 17.34 (UTC)

Sinut on kutsuttu koeajamaan uutta Jumala-peliäni Hikipeleihin. Toivon palautetta pelin keskustelusivulle, sillä peli tähtää suoraan suositelluksi peliksi. Noottikin hyväksytään. Vapaa sisäänpääsy linkin kautta. Boolia ja pullaa.--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 18.02 (UTC)

ILMAISTA PULLAA JA BOOLIA! Olen jo matkalla! --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 11. huhtikuuta 2009 kello 11.34 (UTC)

Vandalismihyökkäys

Voisitko antaa tunnuksellasi jonkin uuden merkin, niin voisin alkaa omillani riehumaan sitten yhtaikaa?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 11. huhtikuuta 2009 17.10

Ei kun ootas, tänä iltana en kerkiä. Huomenna johonkin aikaan?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 11. huhtikuuta 2009 17.18

Kävisikö sunnuntaina klo 19.50 (bännini loppuvat 19.43)? Tunnusteni nimet ovat Clearcrash, Spitebrown, Eggtypes, Upperlines, Paperauto ja Jokesolid.
Ja muuten, millä tunnuksilla sinä olit mukana eilisessä vandaliihyökkäyksessä, jos olit? Kun en tiennyt ketkä osallistuvat ja millä tunnuksilla, en tiennyt mikä oli vain tavallista vandalismia, ja mikä koordinoitua nihilomaniaa. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 12. huhtikuuta 2009 kello 15.20 (UTC)
Tajusin juuri etten taida ehtiä 19.50. Kävisikös varttia yli kahdeksan? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 12. huhtikuuta 2009 kello 15.23 (UTC)
Siis nytten vartin päästä? Käy kyllä mulle. Anna merkki sillä Upperlines-tunnuksellas sitten. Eilen en päässyt osallistumaan. EDIT: Tai tarkemmin sanoen en ehdikään nyt. Miten olisi tänään yhdeksältä tai sitten huomenna joku aika? --

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 12. huhtikuuta 2009 16.50

12. huhtikuuta 2009 kello 16.50 (UTC)
Yhdeksältä en taida pystyä. Huomenna sitten. Minulla olisi tuossa vodkaa, mutta otatko mieluummin mineraalivettä? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 12. huhtikuuta 2009 kello 17.26 (UTC)
Minäkin voisin vähän maistaa tuota votkaa. En ole sitä vielä omalle keskustelupalstalleni tallettanut...--Bluto--- 12. huhtikuuta 2009 kello 17.28 (UTC)

Puolustajien seikkailuista

Voisit käyttää tarmosi tuon vandalismin sijaan Puolustajiin. Itse olen koko päivän tehnyt tuota uutta Puolustajien pääsiäis-juhlasseikkailua.--Bluto--- 13. huhtikuuta 2009 kello 14.06 (UTC)

Ellet ole huomannut, olen tämän ja edellisviikon aikana luonut kolme uutta hömppähahmoa, ja kirjoittanut useita kappaleita tekstiä The Onen vastaiskuun. On minullakin kunnon tunnus wikipediassa, kuten tiedät. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 13. huhtikuuta 2009 kello 15.38 (UTC)
Anteeksi, ei ollut tarkoitus loukata. En tiedä, mitä ajattelin kun kirjoitin tuon viestin. Alan kai vähän turhautua tämän Jumala-pelin kanssa. Olen miettinyt pääni puhki, miten pidentäisin sitä. Myös hömpässä minulla on ollut jo pitkään ongelmia Kaaoksen Uhrien kanssa, sillä sen päähän kutomani juoni on minusta turhauttavan pitkä ja vaikea. Niin että anteeksi.--Bluto--- 13. huhtikuuta 2009 kello 15.42 (UTC)
Juu, eipä tässä mitään. Kyllä kai tässä välillä turhautuu itse kukin. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 13. huhtikuuta 2009 kello 15.48 (UTC)
Päätoimisilla hömpänmuokkaajilla se on yleistä. Turhautuminen omiin juttuihin, kun artikkelit eivät edisty, halu siirtyä jo seuraavaan sotaan tai uuden aiheen pariin ja ennen kaikkea arvostuksen kaipuu iskevät silloin tällöin.--Bluto--- 13. huhtikuuta 2009 kello 16.01 (UTC)

Mielipide?--Bluto--- 3. toukokuuta 2009 kello 14.06 (UTC)

Upea! Viitsisitkö muuten auttaa minua tuon vastaiksun kanssa? Tarvitsisin jonkun potkaisemaan juonta eteenpäin. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 3. toukokuuta 2009 kello 14.06 (UTC)
Mielellään. Olen ollut viimeaikoina hyyyy-yypperaktiivinen Puolustajien kanssa. Eilenkin valmistui kaksi tehtävää. Voisitko ensin kuitenkin kertoa siitä Vastaiskusta, että miksi The One hyökkää maahan?--Bluto--- 3. toukokuuta 2009 kello 14.11 (UTC)
Asialla on The One vain epäsuorasti, sillä hyökkäystä johtaa erääseen alempaan huoneeseen kuuluva naarasaatelinen. Hänellä on komennossaan kuusi alempiarvoista Draco energistä sekä oma avaruusaluksensa, joka "tankkasi" itsensä kaupungin asukkaiden elinvoimalla. Hän itse odottaa aluksessaan kahden muun lohikäärmeen kanssa, ja loput neljä ovat piiloutuneet kaupunkiin kullakin kohteenaan yksi Puolustaja.
Varasuunnitelmana kyseisellä aatelittarella on isotissinen ihmishahmo, jonka avulla hän kykenisi tarpeen tullen soluttautumaan Päämajaan ainoata kaupungista elävänä selvinnyttä esittäen, kohteenaan Kapteeni Aurinkokunta. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 3. toukokuuta 2009 kello 14.26 (UTC)
PS. Meteori voi tulla huutamaan minulle Leavingwikin keskustelusivulleni.
Aika hyvä.--Bluto--- 3. toukokuuta 2009 kello 14.32 (UTC)

Jumalauta!

Epäsuoran kysymyksen jälkeen ei tule kysymysmerkkiä! Äääöfä! --Meteori 3. toukokuuta 2009 kello 14.17 (UTC)

Mene sinä siitä, hus hus.--Bluto--- 3. toukokuuta 2009 kello 14.18 (UTC)

Lopeta hyvän saan aikana. Tämä on varoitus.

Lopeta turhien välilyöntien lisääminen, tai koet saman kohtalon kuin Gasoh.--sunnuntai 3. toukokuuta 2009 kello 15.48 (UTC)

Härski äänestys käynnissä

Hyvä [aseta nimesi tähän]! Täällä sivulla on meneillään varsin härski äänestys, johon toivon teidänkin ottavan osaa. Tehtävänne on päättää, mikä esitellyistä kuvista muistuttaa eniten annettuja vaihtoehtoja. Kuvien katselu suositellaan toteuttamaan tilassa, jossa ei ole runsaasti ylitsevuotavan siveellisiä/hyvä tapaisia ihmisiä kurkkimassa olkasi yli. Kaikki äänestykseen osallistuneet ansaitsevat varauksettoman arvostukseni ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 3. toukokuuta 2009 kello 18.34 (UTC)

Vodkaa, kiitos

Tänne sai kuulemma tulla maistelemaan? Kaadappa minulle vain lasillinen, sillä olen kuorma-autolla. Siemailen sitä tässä, kun kerron asiani. En osaa päättää, miten Puolustajien tulisi jatkaa Vastaiskussa. Tulisiko heidän vain iskeä ja mättää The Onen kätyreitä turpaan vai pitäisikö pyrkiä keksimään jokin luova ansa? Kauaa he eivät kuitenkaan voi olla piilossa, koska kyllä lohikäärmeiden hajuaisti on sen verran hyvä.--Bluto--- 7. toukokuuta 2009 kello 18.43 (UTC)

Tässä olisi. Taidanpa kaata itsellenikin lasillisen.
Draco Energikset kyllä tietävät missä Puolustajat ovat, ja heillä on puolellaan paitsi määrällinen ylivoima, myös etulyöntiasemma, sillä Puolustajat ovat heidän ansassaan, ja toisin kuin Puolustajat, he tietävät vastustajiensa taistelutaidot.
Vastaiskussa on muuten pari epäloogista kohtaa, jotka saattaisivat kaivata hieman viimeistelyä. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 8. toukokuuta 2009 kello 11.11 (UTC)
Jos ne johtuvat minun muokkauksistani, sinulla on oikeus pistää ne kuosiin.--Bluto--- 8. toukokuuta 2009 kello 14.42 (UTC)

No katsopa siinä se ongelma onkin! Koko homma on vaan niin jotenkin tiätsä niinku kaikki on vaan niin kertakaikkisen niinku jotenki! Mitä jos kelataan takaisin siihen kohtaan, jossa Zetto jäi ansaan, ja kehitellään juonelle ranka, jonka mukaan sitten kirjoitamme Vastaiskun loppuun. Juonen tosiasiat siis ovat:

 • Zetto ja Herra Tähti ovat vangittuina
 • Kapteeni ja Röhmö eivät tiedä tästä mitään.
 • Zetton vangitsemisesta syntyi runsaasti ryminää muuten hiljaisessa kaupungissa
 • Puolustajilla on vastassaan neljä yksipäistä energialohikäärmettä
  • Kyseisillä lohikäärmeillä on puolellaan ylivoima ja kotikenttäetu
  • Kuten tämän loppukappaleesta käy ilmi, Puolustajilla ei todellisuudessa ole hajuakaan lohikäärmeiden taistelutaidoista, kun taas lohikäärmeet tuntevat Puolustajat liiankin hyvin The Onen hankkiman Big Brother: Superhero edition DVD-boxin ansiosta.
 • Tarvittaessa neljä lohikäärmettä voivat saada vahvistuksikseen yhden yksipäisen sekä yhden kaksipäisen sekä yhteensä seitsemän avaruusalusta.
 • Lohikäärmeitä johtavalla naarasaatelisella on kaiken varalta isotissinen ihmishahmo.

--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 9. toukokuuta 2009 kello 07.59 (UTC)

Okei, käykö näin
"Zetto lähtee kaikessa hiljaisuudessa sivummalle, sillä hän haluaa kohdata lohikäärmeet yksin. Hän uskoo, että se auttaisi häntä tiellä superjetonialaiseksi. Herra Tähti huomaa tämän ja lähtee perään ja hetken päästä Kapteeni ja Rautaröhmö saavatkin arvuutella, mihin ne kaksi katosivat. Luulevat lohikäärmeiden tietysti vieneen ja lähtevät pelastamaan heitä näiden päämajana toimivasta rakennuksesta. He jäävät kuitenkin itse vangeiksi, jolloin naaraslohikäärme esittäytyy. Sillä aikaa Zetto hyökää rakennukseen Herra Tähden juostessa perässä ja sattumalta he onnistuvat vapauttamaan Kapteenin ja Röhmön. Lohikäärmeitä piestään pahasti ja he pakenevat."
Tämä voisi olla seikkailun ensimmäinen osa, joka olisi kyseinen The Onen vastaisku. Toinen voisi edetä tuolla isotissinen nainen-juonella, jossa The One käskee tätä jäämään maahan ajamaan Puolustajat erilleen. Hän voisi vaikkapa viekoitella Kapteenin, jolla ei ole liiemmin naisseikkailuja ollut. Näin ollen koko seikkailusta syntyisi kaksi artikkelia. Toisen osan nimi avoin.--Bluto--- 21. toukokuuta 2009 kello 13.07 (UTC)

Enpä tiedä...

 • Mistä Rautaröhmö ja Aurinkokunta päättelevät lohikäärmeiden olevan asialla?
 • Mihinkäs sitten oikein sijoitamme Kaksi poissa, kaksi jäljellä - kommentin? Ehkäpä kohtaan jossa RR ja KA jäävät vangeiksi?
 • Haluaisin pitää Puolustajat suht-järkevissä voimarajoissa, joten kävisikö, että lohikäärmeet pakenevat yht-äkkiä kesken taistelun?

--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 23. toukokuuta 2009 kello 07.31 (UTC)

Hyvä idea. En minäkään halua heistä aivan ylivoimaisia tehdä. Siksi Kapteenin kuolemassakin Kapteeni pieksi Rufusta vasta hypertaisteluhaarniskan avulla ja sen hajottua joutui turvautumaan itsensä uhraamiseen.
Ja vastauksia kysymyksiisi...
 • Koska lohikäärmeet ovat jättäneet jälkeensä rikkipäästöjä?
 • Kyllä.
 • Jepulis!
--Bluto--- 23. toukokuuta 2009 kello 08.09 (UTC)
Rikkipäästöjä? Jospa RR&KA eivät tiedä juuri lohikäärmeiden tuhonneen kaupungin, mutta päätyvät jälkiä seuraamalla luolastoon, jonka lohikäärmeet ovat sulattaneet kaupungin alle. Ansana toimivassa kellareista, viemäreistä, tunneleista ja käytävistä koostuvasta dungeonista saame mukavasti Saisinko styroksimiekan? tyylistä huumoria. Puhumattakaan Pasila-viittauksista... "Ei styroksimiekalla ketään saa hengiltä!" -"Saa jos lyö kovaa"
--Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 25. toukokuuta 2009 kello 13.24 (UTC)
Tunnen Pasilani kuin omat taskuni. Vai pidätkö minua, jos sallit vertauksen, jonkinlaisena Trekkerinä, joka ei tunne kaanoniaan? Luolasto kuulostaa hyvältä miljööltä, mutta minusta on ainakin epäuskottavaa, että lohikäärmeet olisivat nähneet noin paljon vaivaa vain Puolustajien nujertamiseksi. Voisiko olla, että joku heistä hallitsee magmavirtauksia maan alla ja on kyennyt kovertamaan maan oman sisäisen palon avulla tunnelit?--Bluto--- 25. toukokuuta 2009 kello 15.07 (UTC)

Tervetuloa taas

Mukava, jos aiot aktivoitua. Tuo Röhmögeddon kakkonenkin alkaa ottaa tuulta siipiensä alle Tacomanin ansiosta. Annan vodkapullon jokaiselle, joka auttaa projektin kanssa!--Bluto--- 5. lokakuuta 2009 kello 17.43 (UTC)

Tarkoitatko projektilla TR2 vai jotakin muuta? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 6. lokakuuta 2009 kello 13.42 (UTC)
RT2:ta.--Bluto--- 6. lokakuuta 2009 kello 17.15 (UTC)
Ai sitä. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 8. lokakuuta 2009 kello 17.06 (UTC)

Psst Psst

Älä luokittele kaikkia Hikipelisivujasi luokkaan "päähikipelit", vaan luo pelille ihan ikioma luokka. Luokka:päähikipelit tulee ainoastaan sille sivulle, mistä peli varsinaisesti alkaa. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 28. helmikuuta 2010 kello 21.24 (UTC)

Jessöör! Luuletko muuten että ihmiset käyttäjät tajuavat Hikipelini nimen? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 1. maaliskuuta 2010 kello 08.18 (UTC)

Hei

Malline:Voimat2

Mitä mieltä olet tekemästäni uudesta {{Voimat2}}-mallineesta? Ohessa on täyttöesimerkki.--B14 2. maaliskuuta 2010 kello 15.37 (UTC)

No tuohan näyttää hianolta! Pakko kysyä, mitä mieltä olet uuden Hikipelini nimestä? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 5. maaliskuuta 2010 kello 12.03 (UTC)

Suuri Hömppäturnaus

Pyydämme teitä osallistumaan Suuren Hömppäturnauksen toimeenpanoon ja toteutukseen.--B14 16. maaliskuuta 2010 kello 21.13 (UTC)

Vastausta

Saattaisi olla mahdollista. Sen voisi selittää vaikkapa niin, että koska Tiamat Mahtien Mittelön aikana surmasi Yumigo Nibizu'mun, Kurechimayo Nibizu'mu vaimon (kuten täällä on kerrottu), ja Kurechimayo on sisarensa Shiromayin (Takatsuken vaimon) avioliiton kautta sukua Takatsukelle, Takalla voisi olla motiivi tappaa Tiamat kostoksi. Kettujen sukulaisuussuhteet kun ovat mitä ovat (pirullisen monimutkaisia).

Ja kyllä Paintilla pitäisi olla muitakin tallennusmuotoja kuin BMP, esim. JPG (kannattaa käyttää vain valokuville), PNG (sopii erinomaisesti piirroksille) ja GIF (käytä piirroksille, ellei PNG:tä ole käytettävissä).--B14 19. maaliskuuta 2010 kello 20.55 (UTC)

Niinpä näkyy. En vain ollut laiskuuksissani huomannut sitä tiedostomuodonvalintalaatikkoa tallenna-ikkunassa. Tässä olisi tulos:
Arvaa kuka?
Noin minäkin olin sen ajatellut. Olisiko kyseessä suurempi taistelu, vai Takan yksityinen kostoretki? --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 19. maaliskuuta 2010 kello 22.27 (UTC)
Mahtien Mittelön aikana mikä vain on mahdollista. On muuten kiva huomata, etten ole ainoa netissä pikkutunneille asti keikkuva.--B14 19. maaliskuuta 2010 kello 22.57 (UTC)
Kyllä sitä kelpaa kun saa viikonloppuna nukkua pidempään, ja sitä paitsi (k)annettavani kello näyttää - huolimatta kaikista yrityksistäni muuttaa aikavyöhykettä - 16:02:ta. Niin juu, ja hyvää Minna Canthin päivää vaan. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 19. maaliskuuta 2010 kello 23.10 (UTC)

Uusi laajempi hömppäkokonaisuus

Viime päivinä on mielessäni muhinut ajatus aloittaa uusi laajemmansorttinen hömppätarinakokonaisuus, joka keskittyisi Kugayan pyrkimykseen tulla universumin herraksi. Kugaya ensin opeteltuaan jokaisen suuntaumuksen taidot pystyäkseen niiden hallitsemiseen paremmin pistäisi liikkeelle äärimmäisen monimutkaisen suunnitelman, jossa hän ensiksi lähettäisi joukon palvelijoitaan eri puolille universumia levittämään tuhoa ja herättämään näin huomiota kaikkien suuntaumusten joukossa. Sitten hän jollain toistaiseksi määrittelemättömällä deus ex machinalla saisi haltuunsa keinot kammitsoida viiden perusvoiman ydinosat viiteen kuulaan/jalokiveen/kristallipalloon (vähän samalla tavalla kuin mitä Kaaoksen Mestari teki Kaaoskuulien kanssa, mutta laajemmassa mittakaavassa). Juuri sillä hetkellä kun tämä tapahtuu, universumin kaikki vähänkin voimakkaammat olennot havaitsevat "häiriöitä Voimassa" ja singahtavat niiden lähteen, Kugayan, luoksen, joka heidän silmiensä edessä tulee yhdeksi viiden perusvoimakuulan kanssa ja muuttuu johonkin epämääräiseen, äärimmäisen voimakkaaseen "Supreme Overlord" muotoon. Sitten seuraisi kilmaattinen loppurytinä, jossa kaikki tärkeimmät voimajärjestyksen jäsenet taistelevat yhdessä "Overlord-Kugayaa" vastaan. "Overlord-Kugaya" lopulta voitetaan (ehkä fuusion tai universuminlaajuisen energianlatauksen kautta) ja viiden perusvoiman ruumiillistumat vapautuvat ja korjaavat universumin vauriot; loppu hyvin kaikki hyvin.

Tässä tarinakaaressa on laajat mahdollisuudet tuoda mukaan paljon sekä alemman että ylemmän Voimajärjestyksen keskeistä hahmostoa, joten se poikkeaisi siltä sekä pääosin ylempää hahmostoa käsittelevistä universumin sota -artikkeleista että alempaa hahmostoa käsittelevistä Puolustajat-seikkailuista. Lisänä on mahdollisuus tuoda uusia, vielä "korkkaamattomia" hahmoja kuten Magna Prime, Damien Gaylord, Yin ja Jagr mukaan näyttämään voimansa tositoimissa. Mitä sanot?--B14 21. huhtikuuta 2010 kello 16.16 (UTC)

Noin suuruudenhullun suunnitelman toteuttaminen veisi aikaa ja olisi hyvin vaikeaa, but we have the power. Jos kerran aiotaan suurta tarinakokonaisuutta, vähän kuin Crisis of Infinite Earths mutta järkevämmin ja hienommin, niin yhdistetään siihen saman tien kaikki mahdollinen, vaikkapa esimerkiksi Yhdysvaltojen tuho, Hjassanin jälleensyntymä jotenkin jännästi Kapteeni Aurinkokunnan veren kautta suuntaumusten voimalla, Tiamatin Silmän päätyminen The Onen haltuun ja Tiamatin palaaminen elämään yms. yms.
Kamitsoiminen saattaa muotoutua ongelmaksi, sillä olen yrittänyt hitaasti mutta varmasti junailla hömppää siihen suuntaan että Nigel, Valon Herra ja Rautakynsi olisivat multiversaaleja. Järkeilin Majoroiden suuren määrän siten, että alkuperäinen Majora jakaantui osiin tajuttuaan, että yhden ruumiillistuman on mahdotonta valvoa ruumiitonta Kaaosta.
Näin yhteenvetona: sopii täydellisesti, jos vain onnistumme nitomaan sen jotenkin järkevästi olemassaoloon. Tuli tässä vain mieleen, eikös Hömppäpediassa joskus liikuskellut nimimerkillä Overlord joku urpo, joka yritti korottaa itsensä Mahdiksi. Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 21. huhtikuuta 2010 kello 18.55 (UTC)
Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta idealta täynnä mahdollisuuksia, mutta jotain vastarannankiiskeilyä "mutta"-sanan jälkeen. Ei vaineskaan. Eteenpäin vain kun Cole Train konsanaan, beibe! Tämä siis sijoittuu kaikkein "uusimmaksi" hömppäaikajanassa. Koko tarina-arkki jaetaan moneen eri sivuun, joista jokainen käsittelee yhtä suunnitelman osasta tai Suuntaumuksen ja hahmojen reaktioita. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus täydentää Keisarin ja hänen palvelijoidensa profiileja. Ensimmäinen voisi tässä arkkivihollisensa kuoleman jälkeen jopa kääntää takkinsa sosiopaattisesta maailmanvalloittajasta mukavaksi hepuksi. Olisi suhteellisen päräyttävää jos kriittisellä hetkellä Keisari saapuu täysivoimaisena (Mistä hän muuten tarkalleen ottaen edes repi voimansa, toisesta jo romahtaneesta universumista?) iskemään Hyper-Kugayan selkään ja sillä aikaa kun Hyper-Kugaya röhnöttää täysin hyökkäyksille alttiina kasaamassa itseään Keisari pitää muille mahdeille viiden minuutin puheen ystävyydestä, rohkeudesta sekä taisteluhengen ja periksiantamattomuuden tärkeydestä.
Itse kyllä täyttäisin US2-mallineen punaiset aukot ensin. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 22. huhtikuuta 2010 kello 03.29 (UTC)

SINÄ HULLU!

Saat vielä tuta B14:n vihan. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 26. huhtikuuta 2010 kello 12.35 (UTC)

Whatever, I don't care. Hömppäpedian ihmisoikeustilanne on huono. Minäkin saatan piakkoin joutua kärsimään mielipiteitteni vuoksi. Tää o ihan Albania, saatana! Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 28. huhtikuuta 2010 kello 12.33 (UTC)