Keskustelu käyttäjästä:NitroSoft

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, NitroSoft, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


NitroSoft[muokkaa]

"Nitro+" + "Alicesoft" = "NitroSoft"????? --MasterBlaster 1. kesäkuuta 2011 kello 14.52 (UTC)

Itse asiassa ei. Nimi tulee Youtuben (ja myös entisen hikipedian) käyttäjänimestäni NitroSieni ja ovelasti pätkitystä Microsoftin brändistä. Tämä yhdistelmä näkyy mm. XP:ni modatussa aloitusruudussa. :--No voi perkele! Ladataan kuvaa... 14. elokuuta 2011 kello 08.39 (UTC)

YEAH! YEAH! MOTORIDER! Kaikkien vastarintasota kaikkia vastaan alkakoon. --MasterBlaster 14. elokuuta 2011 kello 05.39 (UTC)