Keskustelu käyttäjästä:Muka hauska

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Muka hauska, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--MasterBlaster

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.

Todella esimerkillistä hiekkalaatikon muokkausta. --MasterBlaster 6. toukokuuta 2011 kello 14.37 (UTC)

Tuurin epäonnistuneesta uudelleenkirjoittamisesta[muokkaa]

Kiitos yrityksestäsi parantaa Hikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Hikipediaan – ei ainakaan jonkun muokkauksesi kumonneen tai sivusi poistaneen käyttäjän mielestä. Yrityksesi ei ollut täyttä sotkua tai roskaa tai muuten vasten kaikkia käytäntöjä, mutta ei myöskään erityisen hauska. Lue vaikkapa kirjoitusohje, niin osaat jatkossa muokata paremmin. Muokkaamista voit harjoitella Hiekkalaatikolla. Jos yhä olet sitä mieltä, että muokkauksesi oli tarpeellinen, keskustele asiasta. Ei tässä muuta, hei sitten!--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 6. toukokuuta 2011 kello 15.01 (UTC)

Ding! Ritu täällä. Lue Ohjeet - huolella. Tarvitset selkeästi informaatiota paikallisista käytännöistä, joten annoin sinulle kaksituntisen pakkokurssin. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 6. toukokuuta 2011 kello 19.41 (UTC)