Keskustelu käyttäjästä:Mielenosoittaja

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Euroflag.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Mielenosoittaja, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muokkaukse/istasi. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kolmea. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, nämä toivottavasti auttavat:

Muokkaaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää aaltoviivaa (~~~~) tai muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (Button sig.png). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy Viimeisen juntin keskustelusivulla tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi sekä allekirjoitus (~~~~).

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Vandaali!

*Hikipedia ei ole korjaamattomasti jälkeenjäänyt verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.