Keskustelu käyttäjästä:Herra z

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Peace alien noplanet.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Herra z, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Pullamössö

*Hikipedia EI (virallisesti) usko avaruusolentoihin, mutta käyttäjä joka toivotti sinut tervetulleeksi, on salaliitossa niiden kanssa.

Ei niin että sillä olisi jotain väliä, mutta onkohan ihan tarpeellista toivottaa minua tervetulleeksi kun olen käyttänyt Hikipediaa viimeksi joskus vuosi sitten? Sainpahan tuossa vain sähköpostin keskustelusivun muutoksesta. --Herra Z 2. lokakuuta 2009 kello 12.17 (UTC)

Tosin ehkäpä voisin jälleen alkaa käymään täällä aktiivisemmin. --Herra Z 2. lokakuuta 2009 kello 12.19 (UTC)
Etikettivirhe on kuin murha: se ei vanhene. --Napoleon 2. lokakuuta 2009 kello 12.24 (UTC)
En oikeastaan toivottanut. Korvasin vain mallineen omalla versiollani. Tein sitä aika paljon eilen. --Pullamössö 2. lokakuuta 2009 kello 15.22 (UTC)
Jaa. Noh, onnistuit kuitenkin herättämään taas mielenkiintoni tähän paikkaan. Väsäsinkin juuri uuden version yhdestä ei-loistavasta artikkelista. --Herra Z 2. lokakuuta 2009 kello 15.24 (UTC)
Sittenhän en tehnytkään turhaa työtä. --Pullamössö 2. lokakuuta 2009 kello 15.28 (UTC)