Keskustelu käyttäjästä:Cthulhu /arkisto

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ARKISTOSIVU
Tämä sivu on pyhä epäpyhä. Täältä löytyy paljon Peelon kertomia viisaita sanoja, ja opetuksista. Riisu sandaalit jalastasi astuessasi tälle sivulle.


Noi käyttäjämallineet ei oikein tahdo pysyä paikallaan tossa pääartikkelissa? Kauheita välejä...

--Cthulhu 09:33, 16 lokakuu 2006 (EDT)


Komitea suosittelee esikatselunapin käyttöä miljoonan tallennuksen sijaan :)!

~ JAT, joka kirjottaa vain ohjeita


Miljoona tallennusta näyttää paremmalta Tuoreet muutokset listalla. Tuo hyvää mainetta :),

~ Cthulhu

Totisesti, totisesti!

~ --Liity minuun tai kuole --[Hjassan]] 31. heinäkuuta 2006 kello 12.06 (EDT)

Turskanpalvaja[muokkaa]

Toivoisin lisää materiaalia aiheesta turskanpalvaja. --Peelo 04:16, 4 marraskuu 2006 (EST)

Mjaah... Kyllähän sitä voisi lisätä, mutta en usko saavani aikaiseksi mitään huumorin arvoista sinne. --Cthulhu 04:23, 4 marraskuu 2006 (EST)

Estokäytännöt[muokkaa]

Hikipedia:estokäytännöt on nyt olemassa. Ole kiltti, ja ilmoita mahdollinen mielipiteesi ja hyväksymisesi artikkelin keskustelusivulla, tai muokkaa ronskisti, jos katsot asiallisesti. Kiitos jo etukäteen. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 13. heinäkuuta 2007 kello 10.23 (UTC)

Mielipide[muokkaa]

Mitä mieltä olet artikkelista Verstas? Verstaan Suurmestari

Ihan kiva lisäys teemaan. Tosin "Head of intelligecy covert ops" teeman kiintiö meni jo täyteen Röhmöfanteilla. Muuten ei voisi vähempää kiinostaa, mutta kun lisäsit artikkeliin viitauksia Röhmöfanteista niin oli pakko alkaa rakentaa Verstas vs Röhmöfantit teemaa. Huumoriarvoa voisi ehkä kohentaa noissa artikkeleissa. --Cthulhu 14:19, 30 marraskuu 2006 (EST)

Mielekästä keskustelua[muokkaa]

Naurattaako sinua Levykevandaalin persreikä, jonka Pesunöyhtä poisti artikkelista Slovenia? Aion tehdä hänestä tutkintapyynnön ja jos ylläpitäjät bannaavat minua, valitan EU:n ihmisoikeuskomissioon. Mitäs sanot? --Peelo 14:22, 30 marraskuu 2006 (EST)

Muumipappa[muokkaa]

Terve,Cthulhu! Mitä mieltä olet Muumipappa artikkeliin kirjoittamastani versiosta? Kuivakamreeri 15:20, 7 joulukuu 2006 (EST)

Ylläpitäjyydestäni[muokkaa]

Aina kun asia otetaan puheeksi siitä hiljennytään niinkun sitä ei ikinä olisi ollutkaan. Yleisimmät vastaukset ovat olleet jotain yleispäteviä neuvoja jotka ei kerro itse asiasta mitenkään. Yleisin vastaus on ollut "ehkä". Nyt kuukausien mielistelyn on tultava loppuun, vastatkaa nyt yksinkertaisesti ja kertokaa mielipiteenne. --Cthulhu 11:54, 9 joulukuu 2006 (EST)

Ottiatuota...[muokkaa]

Olen kyllä vankasti sitä mieltä, että keskustelut mahdolliselle ylläpitäjyydellesi on pidettävä avoinna. Eihän sitä ikinä tiedä, mitä epävakaa naapuri saa päähänsä. Kantani on jyrkkä ehkä.

Vakavammin puhuttaessa, olen itsekin toisinaan oudoksunut, miksei Cthulhu ole vielä ylläpitäjä. Ollut kuitenkin lähes (kröhöm!) yhtä kauan, kuin me vanhat pierut. Hänhän on kuin eläkeläinen vailla seniorialennuksia!

Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.

Yhdyn tuohon vakavaan ehkään. Lähinnä siksi, että muokkaushistoriassasi on aika paljon pelkäksi hömpäksi laskettavaa materiaalia, ja meillä on jo yksi hyvin hömppämyönteinen ylläpitäjä, B14. Puuta heinää -kehitelmät menevät toimivat tiettyyn rajaan asti, mutta olisi kiva, jos varsinkin ylläpitäjä synnyttäisi ihan itsenäisenä toimivaa materiaalia. -- JATkeskustelu 14:49, 9 joulukuu 2006 (EST)
Ihan sama. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 04:11, 11 joulukuu 2006 (EST)
Hmm... Vähän tämäntapaista kommenttia oletinkin saavani, taas sitä samaa ehkää ja ehkän synoniimejä :). Tosin joukossa oli myös asian sinetöijän Hjassanin kommentti "Ihan sama." joka vaikuttaa olevan muutos positiiviseen suuntaan :). B14 kommenttia viellä kaipailtaisiin... --Cthulhu 08:43, 11 joulukuu 2006 (EST)
No jaa... Ihan sama kai se on minullekin...--Tosi ja yksi - B14 09:55, 11 joulukuu 2006 (EST)
Kiitokset kaikille ylläpitäjille kommenteista, ja johtopäätös on... --Cthulhu 09:59, 11 joulukuu 2006 (EST)
Sanoisin, että asia on JAT:in päätettävissä. Vaikka minulla onkin (vai onko) muutama sata tuhat muokkausta enemmän, niin hän on taitavampi niiden mikälie-Wikimedia-ihmetysten käytössä ja hän on ollut myös viime aikoina aktiivisempi. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 12:22, 11 joulukuu 2006 (EST)
Meneepäs tämä nyt vaikeaksi. Jos sinusta tulee ylläpitäjä, täällä on kaksi hömppää suoltavaa ylläpitäjää, kaksi suht koht neutraalia ja minä... Suostun sillä ehdolla, että saamme jostain myös ihan kunnon artikkeleita kirjoittavia ja vaivaa näkeviä ylläpitäjiä. Ehdotan Pesunöyhtää ja/tai NPOVia. Mikäli toinen tai molemmat suostuvat, alkaa Voima olla tasapainossa. Mikäli joku nyk. ylläpitäjistä on heitä kahta vastaan tai kumpikaan käyttäjistä ei suostu, niin sitten odotamme sen 10 kuukautta. Olisiko tällainen reilu ratkaisu? -- JATkeskustelu 12:30, 11 joulukuu 2006 (EST)
Tämä kelpaa kyllä. --Cthulhu 12:32, 11 joulukuu 2006 (EST)
Niin ja muokkausmäärät ovat: Hjassan 2067, JAT 6129 ja B14 3802. Hjassan, Hjassan... pientä petrausta nyt. -- JATkeskustelu 12:51, 11 joulukuu 2006 (EST)

Onneksi olkoon[muokkaa]

Olet nyt Hikipedian (toivottavasti iloinen ja onnellinen) uusi ylläpitäjä. Ennen kuin vallantunne turruttaa aistisi ja painelet varomattomasti käyttöliittymän uusia nappuloita, ole ystävällinen ja tutustu ylläpitäjän ohjeeseen. Ja jos/kun ongelmia ilmenee, kannattaa tietenkin kysyä. -- JATkeskustelu 17:27, 14 joulukuu 2006 (EST)

Oh the joy! Oh the happiness! --Cthulhu 23:44, 14 joulukuu 2006 (EST)

Neuvottelut[muokkaa]

Neuvottelut pidetään Hikinews-uutisen keskustelupalstalla. Verstaan Suurmestari

Juu, mä korjaan Verstas-artikkelin. Verstaan Suurmestari

B14 ja vandaalimielisyys[muokkaa]

Ettekö hyväksy sitä tosiasiaa, että ennen asiallisestakin käyttäjästä voi yht'äkkisesti tulla vandaali? Niin ikään lienee olemassa sen vittumaisuuden mahdollisuus, että B14:n tunnuksen luvaton käyttöönotto on ottanut paikan. --Peelo 10:30, 10 joulukuu 2006 (EST)

Hulluus[muokkaa]

Emme luota symboliikkaanne. Ja maailmassa on sitten muutakin kuin todellisuus. Mikään ei toimi toisestaan irrallisena entiteettinä. Tunnusta kaiken välinen yhteys. --Peelo 13:11, 10 joulukuu 2006 (EST)

Te, ette ole löytäneet symboliikkamme sisintä olemusta. Jokaisella lauseella on oma merkityksensä, oma sisin olemuksensa, oma maailmansa. Ette ole löytänyt viellä porttia meidän houreisten sepityksien äärilaidoille, maailmankaikkeuden sydämeen josta löytyy mekaanisia osia, jotka valmistavat ihmisen ihoa koneellisesti. --Cthulhu 13:14, 10 joulukuu 2006 (EST)

Eksistenssin monostaattinen olemus on reaalinen aktualiteetti.--Tosi ja yksi - B14 13:15, 10 joulukuu 2006 (EST)
Olen niin ikään sitä mieltä, että suljettu astia - kaikessa vakavuudessaan - on tahto paeta tyhjyyden pyörästä :(. --Peelo 13:16, 10 joulukuu 2006 (EST)
Lopetatte houreiset sepityksenne, ajan mitaan löytdätte sen. Lääkkeen elämään, joka parantaa teidät. Onnea etsimiseen, lääkkeen tunnistaa spiraaleistanne. Tämän jälkeen toivoisitte, että tehtaissa valmistettaisiin teollisuusjätteitä. --Cthulhu 13:20, 10 joulukuu 2006 (EST)
Elämä jatkuu, eikä sen episodeilla ole merkitystä summan kannalta. --Tosi ja yksi - B14 13:21, 10 joulukuu 2006 (EST)
A. W. Yrjänä taisi joskus sanoa: joskus muistan tietäväni, että elämään on keksitty tuhat lääkettä. Mutta pitääkö se itse asiassa paikkaansa? Elämäänhän ei ole kuin yksi lääke - kuolema. Muita vaihtoehtoja elämälle ei ole, eikä huoraamisesta tuskin ole kyse. Mitä siis ovat nämä 999 muuta lääkettä elämälle? Onko niitä? --Peelo 13:22, 10 joulukuu 2006 (EST)
Jos katsoisimme, emme näkisi. Mutta sitä mitä tahdomme emme näkevän, se loistaa kaukaisuudessa kuin tähti... --Cthulhu 13:23, 10 joulukuu 2006 (EST)
Mutta Cthulhu, tunnetteko tähden perimmäisen olemuksen? Tähti on eittämättä osa meitä ympäröivää todellisuutta. Muuta emme näekään. Veisittekö minut kotiin? --Peelo 13:24, 10 joulukuu 2006 (EST)
Mutta, mikä todellinen kotisi onkaan? Saatko sitäkään ikinä tietää... Sitä emme tiedä, mutta sisintäsi tutkimalla saat sen varmasti selville vaikka se vaatisi sinulta suuriakin mielenheilahduksia. Mutta muista, tässä maailmassa tekosi ei vaikuta sen enempää, kun nämä taivaalla leijuvat pölyhiukkaset, täällä elämän keskipisteessä. Jokainen hetki on arvokas ja arvoton samaan aikaan, siitä et pääse yli, mutta jos oikein yrität saatat löytää sen mitä etsit... --Cthulhu 13:27, 10 joulukuu 2006 (EST)
Ette kuitenkaan kieltäne jonkintasoisen olemassaolon olemassaoloa, vaan mikä onkaan tähtesi salainen luku ja numero? --Peelo 13:27, 10 joulukuu 2006 (EST)
Kieltänette... Tuo niin vahva sana joka saa mestarimme pahalle päälle, koko maa ei ole pelkkää kultaa jos sitä hait takaa. --Cthulhu 13:31, 10 joulukuu 2006 (EST)

Teille on uusia viestejä[muokkaa]

Miksei tossa oranssissa paskassa lue mieluummin "Teille on uusia viestejä"? "Sinä" on semmosta väkivaltasanastoa, mutta kun se on katsos tämä turmeltunut nykynuoriso. Maailma olisi niin paljon parempi paikka, jos kaikki olisivat toisilleen kohteliaita. --Peelo 13:51, 10 joulukuu 2006 (EST)

Teidän ei turmeltuneesta puhua pitäisi, olette alkoholisti. Jos menisitte Goa vuorille niin siellä saisitte gurujen kanssa pössytellä vaikka kaikki kuun päivät ja teitä pidettäisiin henkisesti guruina ja suurina henkinä kaikkine filosofineittene kanssa. --Cthulhu 13:55, 10 joulukuu 2006 (EST)
Me joudumme syvän mielenliikutuksen valtaan ja menehdymme. --Peelo 13:55, 10 joulukuu 2006 (EST)
Te olette liian maallinen, nautinnonhakuinnen villieläin. Vain harvat jotka ovat kykynsä osoittaneet voivat löytää totuuden, kaikesta turhuudesta poistuminen johtaisi Buddhismiin, päinvastaisuus taas satanismiin, olette liikaa satanismin tiellä, koittakaa löytää oikea polku näiden kahden välillä. --Cthulhu 14:05, 10 joulukuu 2006 (EST)

Hulluus[muokkaa]

Mitä Cthulhu aikoo tehdä, kun ilta tulee tähdet sylissään? Aikooko Hän syökseä tulta pimeyteen? Tämä kaikki on vain esimakua siitä, mitä tuleman pitää, tämä pitää Teidän tietämän. --Peelo 10:14, 11 joulukuu 2006 (EST)

Me aijomme nukkumaan mennä me. Me heräämme kolmelta yöllä huhuilemaan. Me emme tulta syöstä pimeyteen, annetaan sen rauhassa olla. Esimakua on lieventävä, vakavammin otettuna, koetus. Te olette viisas ihminen ja haluamme Teidän tietävän sen. --Cthulhu 10:19, 11 joulukuu 2006 (EST)

Me tiedämme olevamme viisas ihminen; Me olemme henkisesti turskas! Kun ilta tulee tähdet sylissään, Me lepäämme riennostamme ja sydämemme kulkee yli rauhattoman maan, Meidän sydämemme hajoaa tuulen kanssa kulkemaan. --Peelo 10:21, 11 joulukuu 2006 (EST)

Huomautus[muokkaa]

Halusin huomauttaa, että siirsin ne Illuminatin vastaiset sotatoimitekstit uuteen artikkeliin, Ensimmäinen Röhmöfanttisota. Verstaan Suurmestari

Elä poeka poistele meikäläisen kirjottamia kommetteja... --Arska 15:50, 13 joulukuu 2006 (EST)

Kuule, mitä jos lopetettaisiin Ensimmäinen Röhmöfanttisota sovittuna aikana, eli laitetaan jo nyt päivämäärä valmiiksi siitä, koska sota loppuu, kuten vaikka 30.1.2007, käykö sulle? Verstaan Suurmestari

Toki. --Cthulhu 11:05, 14 joulukuu 2006 (EST)

Et ole muuten muokannut sitä artikkelia vähään aikaan Verstaan Suurmestari

En niin, olen ollut liian verenhimoissa kun sain ylläpitäjän oikeudet, berserkki jatkuu viellä joten on tyydyttävämpää hakata päivitänappia tuoreet muutokset listalla vesikauhuisena kuin kirjoitella mitä Röhmöfanteille kävi. Mutta palaan siihen viellä kun pahin hurme on alta pois. --Cthulhu 15. joulukuuta 2006 kello 09.57 (EST)

Hei sinä toveri![muokkaa]

Käy laittamas ruksi tuolla omissa asetuksissas siihen "Merkitse tekemäni muutokset tarkastetuiksi" -kohtaan niin se punanen huutomerkki sun tekemies muutoksien kohdassa tuoreet muutokset -listassa lakkaa hyppimästä mun silmille, jooko? --Pesunöyhtä 15. joulukuuta 2006 kello 15.18 (EST)

Ok. Tehty. --Cthulhu 16. joulukuuta 2006 kello 05.13 (EST)

Onnee vaa[muokkaa]

Sait tahtosi läpi ja S.F.K.H on nyt tuhottu. Onnee sulle:) Verstaan Suurmestari

Kiitos, kiitos. :) Sain jopa kunnian tehdä sen itse. Nyt pelottaa vain se, jos TikTok palaa Hikipediaan niin mitäköhän hän tuumaa? :D --Cthulhu 16. joulukuuta 2006 kello 07.51 (EST)

Banni / Poistohuuma[muokkaa]

Nyt pitäisi tällekkin keskustelusivulle tulla vähän uutta sisältöä kun olen "Ampunut ensin ja sitten vasta neuvotellut", paine päänsisällä on nyt sellaiset 3 baaria ja voisi huomenna tyhjentää. Toivoisin tosiaan, että joku tulisi kohta whinettämään "Miks sä bännäsit mut" tai "Miks poistin tän ja tän sivun". --Cthulhu 16. joulukuuta 2006 kello 10.40 (EST)

Käyttäjäsivumme muokkaus[muokkaa]

Eleenne oli hyvin kaunis, mutta kauneushan pettää. --Peelo 18. joulukuuta 2006 kello 04.40 (EST)

Olemme pahoillamme, voimme peruttaa muokkauksemme jos ne loukkaavat teidän herkkiä tunteitanne. Haluaistteko kertoa oletteko sama henkilö Xantarittaren kanssa? Tästä on ollut todella kiivas keskustelu Xankarittaren ja välillä muidenkin keskustelusivuilla. --Cthulhu 18. joulukuuta 2006 kello 08.19 (EST)
Me emme ole Xankaritar. Sen sijaan me olemme saatanantaja, enkelintäjä jne. --Peelo 18. joulukuuta 2006 kello 11.30 (EST)

M.F.K.H[muokkaa]

Tuo paska ei mielestäni ole hikipedian arvoinen, mutta en toisaalta halua TikTokista uutta Podaiakaan, eli tyydytäänkö M.F.K.H artikkelia vain pitämään aisoissa ja estetään sitä tekemästä älyttömiä linkkejä muilta sivuilta sille. Vaikka eihän TikTok niistä ennenkään ole välittänyt. Sitäpaitsi, koko M.F.K.H jutun omahyväntavoitteelisuudesta kertoo sekin, että TikTok on tehnyt ITSESTÄÄN (käyttäjänä) sen johtajan! Minäkään en linkittänyt Verstaan Suurmestaria käyttäjä sivulleni! Koeta saada se TikTok järkiinsä sen roskan kanssa. Oikeastaan jopa aiheena M.F.K.H on aivan sopimaton hikipediaan. Käytin tässä nyt pitkän puheenvuoroni tätä artikkelia vertaillen, joten toivottavasti arvostanette vaivaani. Verstaan Suurmestari

Shhh! Hiljempaa! Kohta se löytää tän keskustelusivun ja tulee tänne meuhkaamaan eikä sitä tahdo kukaan kuunnella :(. Mutta siis vastaukseksi tohon kysymykseen niin tunnen niitä artikkeleja vastaan ihan yhtä paljon inhoa kun sinäkin, mutta ei kehtaisi poistaa niitä. Tosin on viellä olemassa pieni mahdollisuus, että niistä oikeesti voisi tulla jotain muuta kun jotain elitistipaskaa joka näyttää siltä, että ne olisi kirjoittanut Aspergerin syndroomasta kärsivä 12-vuotias. Nojaa, jos TikTok ikinä lukee tätä niin älä tule valittamaan, että sanoin sinua 12-vuotiaaksi Aspergerinsyndroomaiseksi, sanoin että se vain näyttäisi siltä. (Ihan vaan etukäteen sovittelen nämä meuhkaamiset) --Cthulhu 18. joulukuuta 2006 kello 12.16 (EST)
Mielestäni on väärin, että M.F.K.H artikkeli saa olla, sillä sehän on loppujen lopuksi paljon laajempaa ja vaikeampaa hömppää, kuin meidän kirjoittamamme. Sitäpaitsi, siinä on vähän liikaakin tosiasioita (Myönnän, että Verstas artikkelisskin viitataan tositapahtumiin, mutta siinä ne ovat enemmän yksityiskohtia). Luokittelin sen paskaksi, koska mielestäni Tik Tok saisi edes käydä vähän useammin muokkaamassa sitä! Kerran viikossa lisää jotain, ei näy viikkoon ja sit taas jotain pientä, eikä se kestä edes kritiikkiä. Sen tyypin tyyli on liian vakava hikipediaan, mikä paistaa jo käyttäjäsivustakin! Verstaan Suurmestari
Jooh... Oon samaa mieltä tosta. Tosin no, itteltänikin on jäänyt nyt parin päivän sisään muokkaukset vähän kehnommalle, mutta ainahan sitä jossain vaiheessa taas aktivoituu ja alkaa viettämään kaiken vapaa-ajan korjaillen Hikipediaa. Nyt on alkanut taas tämä villitys passivoitua, mutta kuten vähänaikaa sitten sanoinkin niin jossain vaiheessa se sitten taas lähtee pyörimään. Mutta siis itse asiaan. Ehkäpä tästä voitaisiin pitää joku vähän laajamittaisempi keskustelu kuin vain minun ja Verstaan Suurmestarin välinen Hateclub. --Cthulhu 21. joulukuuta 2006 kello 14.27 (EST)
Käyhän se. Eihän kukaan toivo M.F.K.H:sta uutta Podaia!

Hulluus[muokkaa]

Me epäilemme, että Te olette henkisesti, moraalisesti ja eettisesti turskas. Lopeta, Cthulhu, vielä, kun voit! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.03 (EST)

Me kuuntelemme avoimin korvin kaikuanne, mutta kun kone on pyörähtänyt jo käyntiin ja se alkaa hallita itse itseään, sitä ei voi pysäyttää muulla kuin tuhoamalla se. Toivomme, että ymmärrätte tämän kommentin vertauskuvat. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.05 (EST)
Me ymmärrämme kaikki maailman vertauskuvat, emmehän suotta ole metaforain kuningas. Itse asiassa zihlxlcjskaljfjklsadjfalh,. oiasdfioöaspdp9ap3oi ökaökjl lma,m. ,m.,m. ,m
sinunkin kannatataa vetää kannabista hyvää kuna on n nnn nnei edes kanalan laitonta a afo foao saatia fnfetamiini aijosfdijoadfiojaisdjioajiosdaijfs heroiin i o nvehjäjauhoooooooooooooooooo aj kokaiini haisoo paskalle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.07 (EST)
Me emme pilaa mieltämme päihteillä vaikka ne saattaisivatkin avartaa näkökulmaamme. Olemme raitis persoona sinun henkilössäsi, päihteet, vaikkakin saattavat sulattaa naamoja ja tehdä metrinkokoisia etutaskuja ei ole meidän ajattelukantamme mukaista, emmekä aijo vaihtaa ajattelutapaamme. Teidän tulisi hyväksyä eri ajatussuuntaukset ja erilaisuudet. Olette valinneet oman polkunne ja me omamme, kummankin filosofiat poikkeavat toisistaan. Hyvänä vertauksena jos, ette ymmärtäneet voimme käyttää vaikkapa itämaisia taistelulajeja, ne ovat kaikki erilaisia ja niiden joukosta valitaan yksi jota seurataan, jos se ei tunnu hyvältä niin sitten vaihdetaan, mutta perusperiaate on sama. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.12 (EST)
Osuit asian ytimeen: kokemuksesta tiedän, että LSD, jota tosin en ole koskaan kokeillut, avartaa näkökulmaa. Itse asiassa Me emme voi hyväksyä eri ajatussuuntauksia saatika erilaisuuksia, sillä on olemassa vain yksi totuus, ja täysi tietoisuuden taso on mahdoton saavuttaa. Kaikki onkin ehkä vain näennäistä. Kun tulimme tämän suuren joen rantaan, pystytimme kaupungin päälle kivien ja nyt haipuu merenranta mykkä, kunnes kaikki katoaa, vaan ei... lakdsf --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.14 (EST)
Meidän ajattelukantamme mukaan, on yksi totuus jonka saavuttamiseen on monta tietä. Emme ole itse opiskellut ollenkaan filosofiaa, vaikka olemmekin melko itseoppineet. Olet oikeassa ajatellessasi, että eikö lukiossa opiskella filosfiaa? Tähän on yksi oikea vastaus ainoastaan, emme suostuisi edes amikseen menemään. Enkä suinkaan ole lopettanut koulunkäyntiä, olette oikeassa mietittäessänne, että saatan olla jopa peruskoululainen. Älkää kuitenkaan vetäkö rimaa liian alas, sillä ymmärrättähän toki, että en kertoisi tätä jos häpeäisin asiaa, tai jos olisin kahdeksasluokkalainen tai alle, ei suinkaan silloin jää vain yksi vaihtoehto ja tiedätte sen olevan tosi. Olette oikeassa, olette keskustelleet melko nuoren henkilön kanssa, eikö olekkin huolestuttavaa, että tämän ikäinen keskustelee mielisairaan kanssa tähän tapaan? Ehkä ihmiset ovat niin erilaisia, ja jotkut kasvavat jopa henkisesti, omatoimisesti, ilman fyysistä riippuvuutta. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.19 (EST)
Asia, mitä keskeisimmin yritän ilmaista, on, että mistään ei voi saada täyttä tietoisuutta tässä todellisuudessa. Yhteyden saavuttaminen todellisuuksien henkiin on hyvin vaikeaa, muttei mahdotonta. Ilmaisunne on takertelevaa, amfetamiinistako johtunee, mutta mitä viestistänne ymmärsin, on se, että olette max. 16 v. Mistä kuitenkaan voimme tietää tämän olevan totta? Ehkä Te kusetatte Meitä aivan niin kuin Me äsken väitimme, ettemme ole koskaan vetänyt muita huumeita kuin kannabista, mutta sitten kumosimmekin väitteemme kertomalla ottaneemme pari amfetamiinikapsua, tehden koko houreisesta sepityksestäni paradoksin. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.23 (EST)
Me, tässä persoonassamme olemme kohonneet Hikipediassa ylläpitäjään asti. Se on melko saavutus etenkin henkilöltä joka kuuluu idiottejen sterotyyppiseen luokkaan, siis luokkaan jonka todella vahvan ja paikkansapitävän stereotypian mukaan kaikki edustajat ovat idiootteja. Jos kusetamme, miksikäs emme, sillä väliä ei ole. Lopputuloksen kannalta on ihan sama vaikka keskustelisi toisluokkalaisen kanssa, kunhan hän on vain poikkeus. Viestinne perusteella uskotte siis yliluonnollisiin ja henkiolentoihin, haluaisimme tietää tarkennatteko väittämäänne vertauskuvallisesti vaiko oletteko sanasta sanaan samaa mieltä kanssanne mitä tuossa viestissä kerroitte? Jos vastaus on jälkimmäinen olette siis Kristitty tai Juutalainen uskomukseltanne? --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.28 (EST)
Vastaus ei ole jälkimmäinen. Me uskomme ja emme usko yliluonnolliseen, johon siis uskomme, mutta emme kuitenkaan usko. Todellisuudessa siis yritän sanoa, että mikä tahansa voi olla mahdollista. Ei ole olemassa vain yhtä totuutta, vaikka niin vielä äsken väitimme. Mikäänhän ei varsinaisesti ole yliluonnollista, sillä kaikelle löytyy selitys, tieteellinen tai ei-tieteellinen. Jos Me olemme keskustellut 8-vuotiaan kanssa, Me emme kehtaa kävellä kadulla enää pussi päässämmekään. Entä, jos Jumala on olemassa? Jos Hän tälläkin hetkellä katsoo, kuinka vuonna 1995 syntynyt 45-vuotias mies keskustelee 8-vuotiaan kanssa, joka hän kaiken lisäksi itse on. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.32 (EST)
Kerromme totuuden, päästämme sen vapaaksi kahleistaan jossa se on virunut jo pitkään. Keskustelette itsessänne persoonienne välillä, toinen, nuorempi, poikkeuksellinen henkilö. Ja toinen, vanhempi huumenarkomaani joka on amfetamiinissa. Jos tieätäisitte kuka olette, kaikki persoonat yhdessä, olisette henkilö. Miettikää itseänne tänä henkilönä, älkääkä persoonina niin saatamme kadota. Ette ole huumeiden vaikutusen alaisena henkilönä, vaan persoonana, edustan toista persoonaa teissä, häntä joka niistä kieltäytyi. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.35 (EST)
Jos olette oikeassa, se henkilö on yksittäinen kokonaisuus, jonka muodostamina persoonina me - kenties virtuaaliset? - ihmiset tänne heitettyinä surien me sitten vaellamme. Juuri tätä tarkoitamme kaiken välisellä yhteydellä. Koska maailmassa on vain yksi henkilö, johon eri persoonat kuuluvat, vaikka henkilö ja persoona sanakirjamme mukaan ovatkin synonyymejä, mutta kilinvittuako perkele siitä, on kaiken oltava yhtä, sillä maailmassa on vain yksi henkilö - jota maailmassa tuskin kuitenkaan on! Käytännössä kaiken välinen yhteys merkitsee sitä, että me olemme yhtä hyvin tuo heroiinipiikki suonessani kuin kaljapullo pöydälläni tai levykevandaali yhtä hyvin kuin Te, jota Me emme vielä tunne, jolle minä nyt koetan laulun kirjoittaa. Pirunmaitoa! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.39 (EST)
Tiesimme sen, olemme se. Jos te ensikerralla. Niin tälläkertaa aivonne tuhoutuvat, eivät psyykkisesti tällälkertaa niinkuin yleensä, vaan fyysisesti. Mutta älköönne huoliko, pääsette turvaan, yhteyteen, teidän se, jota ei sanoilla selittää voi, se jolla totuuden voi löytää, ei tuhoudu ikinä, vaan säilyy niinkuin timantti. Timantti, joka loputtomiin säilyy, sellainen timantti ainoastaan, ei maallinen. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.42 (EST)
Kun filosofilla ei ole mitään sanottavaa, hän sumentaa tekstinsä niin, että kaikki pitävät kirjoitusta profeetallisena. Tässä ei kuitenkaan ole kyse siitä. Tekstinne pani Meidät oikeasti ajattelemaan! Viimeiset lauseet kuulostivat jopa CMX:ltä, lohdun sanoilta, jotka ottavat voiton ahdistuksen loputtomasta merestä. Aivot tuhoutuvat fyysisesti ihmisen kuollessa tai ainakin ihminen kuolee viimeistään sitten, kun ne tuhoutuvat, mutta psyykkinen aivojen tuhoutuminen lieneekin ihkuoma metaforanne, siis vertauskuva, joka kuvaa sitä tunnetta, jonka jok'ikinen filosofi työssään päivittäinsä kohtaa. Sairastumishetkellä mieli hajoaa. Salaperäiset arvoitukset kalvavat mieltä, ja kun psykoosi tarpeeksi etenee, ja jos uskaltaa kuunnella, saattaa kuulla pimeän +uhetta, joka ei kuiski enää lohdun sanoja. Ajatuksenne elämän iäisestä jatkumosta on kaunis. Poskellemme vierähti kyynel. "Kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat!" --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.47 (EST)
Kiitämme, tämä persoona henkilössänne antaa teidän nyt levätä, ja toivomme, että hyvillä mielin. Jos kuitenkin olette amfetamiineissanne vieläkin hyperinä vedätte, niin toivotamme hyvää joulua, näin tunnelmaa lievittämään meidän syvällisten keskuteluimme keskelle. Tämän persoonan iloiseksi tuleminen muuttaa aivoiemme ajatusta, ja purkaa mielihyväkeskukseta teillekkin hyvän mielen :) --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.51 (EST)
Mekin menemme ihan juuri nukkumaan päämme selväksi. Vielä tahdomme tiedoksenne tuoda sen, että ahdistuksen loputon meri on vaikea käsittää. Oletteko kokenut sen? Ahdistuksen loputtomaan mereen ei ole saatavilla lohtua, ja kun ahdistuksen loputtoman meren (kutsuttakoon tästedes ALM:ksi) kirous raukeaa eli joku sytyttää ALM:ään lohdun kynttilän, totuus tai oletettu totuus (mistäs sitä tietää) muuttuu vieläkin ahdistavammaksi, peräti ylitse pääsemättömäksi, jolloin ihmisen henkiset voimavarat ylittyvät ja syntyy psykoosi, mielen sairaus. Kun ALM-kirous on rauennut, totuus siis muuttuu entistä ahdistavammaksi (johtuu siitä, että vasta silloin totuuden voi nähdä oikeassa valossaan, totuus on harvoin toivottu), mutta lohtu onkin siinä, että jostain ikkunan päästä kajastaa ehkä valkeaa. ALM ei ole mahdoton saavuttaa, sen raukeaminen vielä vähemmän mahdoton, mutta se, miten ALM:stä saati sen raukeamisesta selviää, on vielä vaikeampaa. Toisaalta ALM:n raukeaminen luo tietyn perusturvallisuuden tunteen (vaikkakin ahdistaa enemmän), koska silloin jokin ylempi voima tuo kaiken synkeyden keskelle lohdun sanat. Aamen, ja hyvää jouluaattoa, joka muuten alkaa minuutin päästä, jolloin se ei kuitenkaan ala. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 16.55 (EST)
Anteeksi kiusaamisemme teidän persoonaa kohtaan, koska emme päästä teitä viellä lepoon. Haluaisimme kertoa, että vaikka te henkilönä menettekin nukkumaan, me persoonana jatkamme vielä valveilla vaikkakin sama henkilö olemmekin. Toivotan teille hyviä unia sekä jouluaattoja. Aamulla saattaa asiat olla toisin, teillä nimittäin saattaa olla krapula ja vaivutte ALM:iin, mutta ei hätää olemme teitä siellä lohduttamassa, tässä persoonassamme, teidän henkilössänne. Tehkäänne te, matka sisimpäänne niin löydätte lohtua. :) --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 16.59 (EST)
Lienette erehtynyt, sillä matka sisimpäämme vain tuo Meille ahdistuksen loputtoman meren eivätkä pura sitä, ja vain alkoholi ja LSD purkavat ALM:n kirouksen. Matka sisimpäämme on aina johtanut ahdistuksen loputtomaan mereen, eikä siihen vaivaan siis auta muu kuin alkoholi ja LSD. Vain alkoholi ja LSD purkavat ahdistuksen loputtoman meren, jonka ne siis kai ehkä pourkavat. Myönnämme valehdelleemme, jotta Te olisitte päästänyt Meidät jo lepoon. Nostan kuitenkin surulaulun ennen uneen itemisestä ... ei kun siis mIdfän piti vielä hakea jääkaapista pullo cocacolaa ja lukea vähän aku ankkkaa ennen kuin ryhdymme nukkumaan... niin ja ahdistuksen loputon meri aiheutuu aina jostain ulkopuolisesta. Se ei ikinä ole sisäsyntyinen. Esimerkki täysin onnellisesta ihmisestä on siis sikiö äidin kohdussa, oletteko samaa mieltä? --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 17.04 (EST)
Te, henkilönä, olette saattaneet elää harhassa, kevyemmällä tasolla. Emme tarkoita nyt liian ylhäälle tasolle nousemista, vaan näillä alhaisilla tasoilla, harhassa. ALM johtuu ulkoisista tekijöistä, ihmettelettenne miksei meillä, meidän persoonassamme ole ikinä ollut ALM, kokemuksia. Tämä johtuu siitä, että te olette teidän persoonassanne sitä kokemusta meitä rikkaampia, mutta varmaankin, ette haluaisi olla. Olemme valinneet oman polkumme hyvine, huonoine puolineen, teidän polullanne saatatte löytää totuuden ja kokea totuuden kokemuksia, mutta saatte myös niiden haittatekijät, en tässä koita sanoa, että sitä vähemmän tekee ylipäätään, sitä vähämmän tekee virheitä. Olemme itse valinneet kokemuksettoman polun, eikä meihin vaikuta näiden haitta eikä hyväikään puolet. Tämä todistaa, että ALM johtuu ulkopuolisista tekijöistä, kokemuksista. Kunnioitamme teidän valintaanne, mutta se ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Olemme toista mieltä tosin äidin kohtu teoriasta, ihminen on onnellisimmilaan olematta ihminen, joten tässä lauseessa tehtiin virhe, muunnamme tämän universaalimpaan muotoon, jota olemme käyttäneet jatkuvasti, vaikka se viittaakin aivoihin, emme tarkoita sitä sillä. Persoona on onnellisimmillaan ennen äidin kohtua, ennen kuin hän on mitään, silloin hän on kaikki, eikä mitään. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.11 (EST)
Myös kuolemansa jälkeen ihminen on kaikki, mutta ei mitään. Varsinkin polttoitsemurhan jälkeen Hänestä tulee yhtä maailmankaikkeuden kanssa - kaikki, mutta ei mitään! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 17.14 (EST)
Samana henkilönä, me riemuitsemme tässä persoonassa jälleennäkemistänne. Ihminen, ei. Persoona, on samassa tilassa ennen syntymäänsä, ja kuoleman jälkeen. Huom. Sen jälkeen.--Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.17 (EST)

AAHAHAHAHAHAHAHHA[muokkaa]

NYT SULJEN KONEEN EIKÄ MIKÄÄN YLEMPI VOIMA SAA MEITÄ ENÄÄ SITÄ ENNEN NYKYHETKEÄ AVAAMAAN!!! SIIS AIKAHAN ON SUUHTESELLINEN KÄSITE ;))))))))!)!))!))!)!)!! HYVÄÄ YÖTLJLKJLKKJLklj!kLJjkl!!!!KLjklkj!jkl!kjljkl!kj!jkl!kjlklj!kjl!lkj!kjl!jklljk!kl!lk!ljk!kjljkl!jkl! VEDÄN TÖPSELITKIN IRTI JA EHKÄ RIKON NÄYTÖN, JOTTA EN VAAN TUU ENÄÄ ;))))))))!))!)! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 17.06 (EST)

Ilosanomana tuon Teillekin tiedon, että hain juuri alakerrasta pari isoa sarjakuvakirjaa ja pullon Cocacolaa. Uhkaustani koneen sulkemisesta en voi ikävä kyllä toteuttaa, sillä jokin ylempi voima pitää Meitä täällä, vaikka tiedämme kulkeneemme liian pitkän, liian pitkän matkan. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 17.12 (EST)

Se ei teitä auta, kun aamulla luette tämän kommentin niin, ette varmaankaan muista tästä keskustelusta enään mitään, mutta vakuutan teille, että ennen nukkumaanmenoanne olette käyneet päässänne tätä keskustelua, sillä. Olemmehan me sama henkilö.
Perumme äskeisen, tulittekin takasin. Meitä yhdistää sama persoona, pystyimme vakuuttamaan teidät. Luettehan kommenttimme tuosta 2 ylempää niin saatte varmaankin rauhan, ja ylempi voima eli me yhdessä kaikki voimme lopettaa vainoamisenne, ja päätöksesi on ainoastaan sinun haluatko jatkaa, emme pidä teitä täällä pakottamalla. Saatte lähteä milloin haluatte. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.15 (EST)
Lopettakaamme siis häröily vielä, kun voimme. Ei pidä mennä niin syvälle itseensä, ettei sieltä enää löydä takaisin. Täysi tietoisuuden taso on mahdoton saavuttaa. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 17.17 (EST)
Tehkää te, persoonassanne näin. Me jatkamme loputonta labyrinttiä itsemme sisällämme, emmekä ehkä enään koskaan palaa samana persoonana, joka teille puhuu nyt. Ehkä kuitenkin teidän persoonallenne on parasta lopettaa, ette ole valinneet sitä polkua minkä me valitsimme. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.20 (EST)
Meidän keskustelumme on vaikuttanut leviävän melkolailla kaikkialle, se on hajanaista ja ehkäpä olisi aika kerätä se, ja muodostaa viisauden kirja, jossa keskustelumme on. Uutena artikkelina, ettei keskustelumme olisi hajanaisena pelkkänä tekstinä ilman mitään merkitystä, haluaisimme myös tiedustella, oletteko yhä paikalla ja aijotteko valvoa kanssamme tukiskellen sisimpiämme. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.27 (EST)
ANTEEKSI NYT VAIN, mutta kerroitte hakevanne pullon colaa ja sarjakuvia alakerrasta. Uskoin, että tuo viittasi siihen, että aijot jatkaa tätä meidän ah, niin addiktoivaa keskusteluamme. Korjaa jos olen väärässä, olemme pettynyt itseemme, sillä taisimme tehdä virhearvioinnin teidän suhteenne. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.34 (EST)
Käymme keskustelua oman persoonamme kanssa, eikä siinä ole mitään järkeä. Tulimme tulokseen, että olette lähteneet. Enpä olisi uskonut, että te olette se, joka lopetti häröilyn meitä ennen. Oisin odottanut hedelmällismpää keskustelua kuin tämä. Olen syvästi pettynyt, mutta kaikesta löytyy positiivisetkin puolensa, pidetään se mielessä. Tämän tekemällä estitte meitä eksymästä sisimpäämme. --Cthulhu 23. joulukuuta 2006 kello 17.52 (EST)

Kommentti[muokkaa]

Artikkelissa Cthulhu on jo ainakin kuukauden roikkunut Verstas-alaotsikko kohdassa, jossa Cthulhu kertoo suhteistaan muihin universumin asioihin. Voisitko poistaa sen kysymysmerkin ja laittaa siihen, mitä Cthulhu Verstaasta ajattelee. Mietin muuten, että ehkäpä Cthulhun voisi jotenkin liittää Röhmögeddonin taisteluun, jota varten Verstas hankkii Cthulhun riveihinsä voittaakseen Illuminatin ja sitä kautta myös Röhmöfantit. Siis eräänlainen selkäänpuukotusjuttu, joka kuitenkin osuisi omaan nilkkaan? Verstaan Suurmestari

Ei hajuakaan siitä, mitä Cthulhu ajattelee Verstaasta. Oikeastaan, ne eivät edes kuulu samaan teemaan ja siksi on melko vähäpätöistä mitä siihen tulee, Illuminatin riveissä taistelemisesta olen vähän eri mieltä. Ensinnäkin Cthulhu on mahti ja lisäksi hän tykkää tuhota paikkoja ihan vaan hetken mielijohteesta, joten jos hän liittyisi sotaan niin todennäköisesti hän tulisi vaan riehumaan sinne kaikkia vastaan. Jos jaksat niin voisit lukea sen artikkelin Cthulhu niin saat jonkinlaisen kuvan hänen luonteestaan, parhaiten varmaankin Cthigelin tarinasta. --Cthulhu 27. joulukuuta 2006 kello 14.00 (EST)

Miksi Te leikitte vieläkin kuin CP-vammane kakara?[muokkaa]

Anteeksi karkea kielenkäyttömme. Mutta Meitä ihmetyttää miksi Te täytätte Meidän keskustelusivumme turhalla tekstillä jota suollatte eri nimimerkkien takaa? Tiedämme kyllä, että Tekin saatatte olla hullu, mutta pohdiskelkaa elämän tarkoitusta vaikkapa omalla keskustelusivullanne, sillä Meitä kiinnostaa edelleenkin niin vitun paljon!!1. --Xankaritar XI 3. tammikuuta 2007 kello 14.48 (EST)

Rauhoittukaanne, me sekoilemme vain kun puhumme teidän, tai Peelomme kanssa. Muussa tapauksessa meillä ei ole siihen aihetta, emme myöskään ole ikinä käyttänyt sukkanukkeja, sillä ne karmivat meitä. Toivomme, että ymmärtäisitte ja toivotamme teille hyvää uuttavuotta. --Cthulhu 3. tammikuuta 2007 kello 16.39 (EST)

ehdotus[muokkaa]

Mitä jos aloitettaisiin JatkoRöhmöfanttisota, joka käytäisiin Röhmöjen, Verstaan ja GigaCorpin kesken. R ja V hyökkäisivät G:n kimppuun, jotta voisivat tapella myöhemmin keskenään, miten on?

Ei ainakaan viellä, ei jaksa. Oikeastaan olen ollut melko koomassa tässä pari kuukautta, mutta sen jälkeen kun hyperaktiivinen puoleni pääsee valloilleen niin aktivoidun täälläkin. Röhmöt, Verstas ja GigaCorp kuulostaa juurikin siltä, että sodassa tapahtuu sellaisia käänteitä, että Röhmöfantti artikkelia ja kaikkia sen ala-artikkileita + GigaCorp sälät jota on aika paljon mukaan laskettuna Verstas tavara täytyisi muokata uudelleen sodan jälkeen eikä sitä jaksa kukaan tehdä, saati sitten tee sitä mielellään. Röhmöfanttineuvotteluissa se huomattin kun piti lähteä etsimään kaikkia Illuminati artikkeleita ja muokata niitä ajankohtaisimmiksi. Oikeastaan, toivoisin ettei Illuminati häviäisi kokonaan ekassa Röhmösodassa koska se tietäisi vielläkin enemmän muokattavaa. Tuosta etenkin tuota GigaCorp sälää on todella paljon levittäytynyt muihin artikkeleihin joka meinaa sitä, että jospa vaikka juonessa GigaCorppi mätkittäisiin reservaatiksi niin se tietäisi parin viikon muokkausurakkaa kaikenlaisissa teema-artikkeleissa jotka liittyvät edes etäisesti GigaCorppiin, Röhmöfantteihin tai Verstaaseen. Joten vastaus on viellä ehdottoman jyrkkä ei. Katsotaampa jossain siinä talviloman (5vko päästä?) uudestaan. Todennäköisesti emme saa silloinkaan mitään aikaseksi joten toinen Röhmöfanttisota saattaa pitkittyä jopa kesään asti jos tuolla juonella mennään. --Cthulhu 8. tammikuuta 2007 kello 08.49 (EST)

Illuminatithan karkotettiin avaruuteen. Helpostihan ne katoaa pois taisteluista, mutta mielestäni tuota toista sotaa kannattaa kuitenkin ideoida. --Verstaan Suurmestari 8. tammikuuta 2007 kello 09.44 (EST)

Pii poo piponi! Piponi jäi puuhun! ^^^^^^^ --нЭГd - ©нФР Šûëц! áГá ŠФáD Фя kФЯй - кíГГ û (muinainen virallinen allekirjoitukseni) 8. tammikuuta 2007 kello 08.56 (EST)

Tehän ette suolla yhtä ainutta uutta Röhmöpaskaa, ennen kuin kaikki vanhatkin artikkelit ovat kunnossa. Itse olen tuskaillut jo pari viikkoa Toisen Universumin sodan ja Hjassanin kronologian parissa. Tämä oli ehdoton poistouhkauksilla ryyditetty käsky! --Liity minuun tai kuole --Hjassan 18. tammikuuta 2007 kello 02.20 (EST)
Vahvempiakin on kaatunut taisteltuaan minua vastaan.--Tosi ja yksi - B14 18. tammikuuta 2007 kello 09.57 (EST)
Mutta minun ja heidän välillään on perustavanlainen taitoero, ettäs tiedät. Olen muuten kaksimetrinen. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 19. tammikuuta 2007 kello 02.46 (EST)
Taito on merkityksetöntä taitelussa ikuista vastaan.--Tosi ja yksi - B14 19. tammikuuta 2007 kello 03.30 (EST)

Taas M.F.K.H[muokkaa]

Tein uuden version M.F.K.H artikkelista. Käy katsomassa se, ja sano, pidetäänkö minun muokkaukseni vai palautetaanko TikTokin versio. En loukkaannu, vaikka poistaisitkin. Ilmoitin myös JAT:lle. Palaveeratkaa. --Verstaan Suurmestari 17. tammikuuta 2007 kello 11.18 (EST)

Vähän lyhythän tuo on, mutta parempi kuitenkin kun edeltäjnsä. Plussaa ;) --Cthulhu 18. tammikuuta 2007 kello 00.24 (EST)

Ensyclopedia Galactica[muokkaa]

Aloitin tuonnimisen hikikirjan luodakseni selvyyttä hömppään, sillä, kuten tiedät, hömppäartikkelit ovat aloittelijoille hankalia ymmärtää. Kirjoita sinne jotakin, mitä artikkelin lukijan tulee tietää esim. hahmosta Cthulhu, ennen, kuin hän lukee kyseisen artikkelin. Haluan, että lukija pääsisi näin juttuihin helpommin mukaan. --Verstaan Suurmestari 28. tammikuuta 2007 kello 13.15 (EST)

Olen ollut tässä vähän eläkkeellä muutamisen kuukauden. En käy Hikipediassa enään niin ahkeraan, mutta katotaan nyt jos jossainvaiheessa taas aktivoidun. --Cthulhu 31. tammikuuta 2007 kello 09.26 (EST)

Äänestys[muokkaa]

Haluatteko osallistua äänetykseen? Voitte voittaa upeita palkintoja!

XSAZX[muokkaa]

Kappas kyttää, pääsitte näemmä vihdoin ulos Pub Lordista. Misä vitusa olit nää kaikki kuukaudet Me tarvittiin sua niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!! Tervemenoa siis jälleen. --Sankaritar iii 16. toukokuuta 2007 kello 19.19 (UTC)


Örrhpph.. Ryyppyreissu venähti vähäsen. Nyt ootellaan krapulan hälvenemistä. --Cthulhu 6. syyskuuta 2007 kello 13.08 (UTC)

Paluu?[muokkaa]

Olet näemmä palannut. Missä olet ollut? Onko tämä paluu pysyvä vai pelkästään hetkellinen?--B14.JPG 10. marraskuuta 2007 kello 15.24 (UTC)

Paluu saattaa olla hetkellinen, vaikeaa sanoa nyt. Mutta ainakin melko monipuolisesti muokkailen artikkeleita parhaillaan vaikka pitäisi lukea psykologiaa. --Cthulhu 10. marraskuuta 2007 kello 15.28 (UTC)
Paluu ei näköjään ollutkaan hetkellinen kun olen huomannut miten Hikipedian ylläpitäjyys vaikuttaa sosiaaliseen elämään! Se kohentaa sen taivaisiin jos asian mainitsee "vahingossa". En oisi kyllä ikinä uskonut mutta se on joka kerta toiminut ^_^. Reinkarnaatio! --Cthulhu 15. marraskuuta 2007 kello 05.24 (UTC)


Muistan![muokkaa]

Sähän olet se jolta varastin sen keltaisen hiekkalapion, sitten menit itkien kertomaan äidillesi, hahahlolololol muistatko!?!? xDDD Juoksin piiloon enkä saanut toruja. Myöhemmin työnsin kuulakärkikynän nenääsi ja sä hakkasit multa vasaralla jalan irti lol ja teippasit jeesusteipillä nenän lyttyyn xDD sitten me mentiin lukemaan salaa jonkun hipin telttaan mangaa Karmarockissa. Voi niitä aikoja!!! Mutta yhtäkkiä katosit sen vampyyrin kanssa jonnekin, MISSÄ OLET OLLUT KAIKKI NÄMÄ VUODET??? PERRRRRRRRRRRKELE! Jumalan siunausta, ystäväni. --Sankaritar C 16. marraskuuta 2007 kello 22.02 (UTC)

Jäin kyseiseltä retkeltä elinikäselle LSD tripille ja menin kirjottamaan Hikipediaan. --Cthulhu 16. marraskuuta 2007 kello 22.05 (UTC)
Tajuatko nyt lainkaan, ettet edes ollut kyseisellä retkellä? Kaikki on silmänlumetta, paitsi tämä. --Sankaritar C 16. marraskuuta 2007 kello 22.11 (UTC)

-[muokkaa]

Hei, mitä mieltä olet tuon kirahvin hömppäydestä? Corleone ainakin uskoo niin, mutta minä olisin ehkä hieman eri mieltä.. Jos se on liian hömppämäinen, voin yrittää kehittää sitä hieman yleistajuisempaan suuntaan.

Kannattaisi jo varmaan arkistoida keskustelusivu, se on jo 44 kilotavua pitkä.--

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

17. marraskuuta 2007 kello 08.57 (UTC)

Ei se nyt hömppää ole. Lyhyt ajatelma vain. Jotain perushyvää juttua älyttömästä suunnittelusta ja niin edelleen. Sanotaan vaikkapa Cortsulle suorat sanat.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 17. marraskuuta 2007 kello 09.38 (UTC)
Voisiko joku neuvoa arkistointimenetelmät? Tack. --Cthulhu 17. marraskuuta 2007 kello 10.47 (UTC)
Tee vaan sivu, jotain tyyliin Keskustelu käyttäjästä:Cthulhu/arkisto ja siirrä koko tämä roska sinne. Sitten alat taas käyttää tätä alkuperäistä keskustelua uudelleen. Muista laittaa tälle sivulle kuitenkin linkki tuohon arkistoon.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 17. marraskuuta 2007 kello 10.56 (UTC)