Keskustelu käyttäjästä:Badgerfield

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tere tulemast tälle keskustelusivulle. Muista sitten myös allekirjoittaa jokaikinen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ itkusi perään!
Jos jostain syystä erehdyin kirjoittamaan kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaan siihen luultavasti siellä.
Vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin luultavasti täällä, jos siltä tuntuu. Luultavasti ei tunnu.

Aloitahan uusi keskustelu tällä sivulla

Don Donald.JPG Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Badgerfield, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Meteori

*Hikipedia EI ole taiteellinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.

Hei hyvä tietoturvavastaava. Sain sähköpostisi. Olen yhä elossa ja olen henkisellä tasolla yhä täysin Hikipedian miehiä, vaikka elämäntilanteeni ei päästäkään minua usein verkkoon, ainakaa niin, että sitä vähää aikaa voisin Hikipediassa voisin käyttää. Laittakaa siis minulle varoitusviesti päivää paria ennen siirtoa, niin osaan varautua. Kiitos ja näkemisiin. P.S:Minulla ei ole kantaa kuva-asiaan. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 23. toukokuuta 2010 kello 17.28 (UTC)

Tervehdys! Massavandaalit ovat riesaisia olentoja, mutta lähes aina heidän voimaton turhautumisensa on vielä suurempi kuin sen, joka joutuu jälkiä siistimään. Massavandaalien sotkuja siivotessa saattaa tästä olla apua. --Napoleon 14. kesäkuuta 2010 kello 08.02 (UTC)

Ajattelin juuri viestiä samasta asiasta. Tuon ohjeen tämä osa on äärimmäisen oleellinen vandaalien turhauttamisessa. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 14. kesäkuuta 2010 kello 10.58 (UTC)
A-haa! Ajattelinkin, että jotain tuollaista on oltava olemassa. Luinkin tuon joskus, mutta jotenkin oletin että tuon toimivuuteen vaadittaisiin bottiryhmään kuuluminen tjsp. Kiitokset oikaisusta. --Norwegian flag 1.gif Badgerfield Suomi.gif 14. kesäkuuta 2010 kello 15.15 (UTC)

perkele![muokkaa]

Vahingossa kun kirjoittelin miljoonatta artikkeliani huomasin että olin luonut kaikki väärällä tavalla, eli ensin hain nimellä jotain artikkelia jota ei varmasti ole ja sitten kun siinä lukee että sitä ei ole olemassa ja että voisin luoda sellaisen niin aloitin kirjoittaa sitten. Mutta sain viestin että se onkin ollut vain muokkausta! Miten uusi artikkeli oikeasti aloitetaan? Sentrifugi (keskustelu) 26. lokakuuta 2013 kello 14.45 (UTC)

Älä suotta häiritse uinuvia - olisit voinut kysyä vaikka minulta. Ystävällisenä entiteettinä vastaan kollegani puolesta: artikkeli luodaan kuvailemallasi tavalla. Viestissä puhutaan muokkauksista, koska käyttämässäni varoitusmallineessa lukee niin (sitä paitsi teknisesti ottaen artikkelien luominen on muokkaamista; esimerkiksi tuoreet muutokset -lista täyttyy aivan samalla tavalla riippumatta siitä, tehdäänkö kaksikymmentä pikkumuokkausta samaan artikkeliin vai luodaanko kaksikymmentä uutta eri pikkuartikkelia). --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 26. lokakuuta 2013 kello 15.05 (UTC)


Hejja arvon ylläpitäjä. Hjalmar Djupsjölös poisti yhden sivuistani jonka haluaisin kovasti takaisin, jotta pääsen naurattamaan kaverini kutkuttimia. Minulla on sivun luomiseen kuvassa esiintyvän henkilön lupa.

Onnistuisko tämä? Sivu: http://hikipedia.info/wiki/Michael_Korso

Alla todisteita

Proof

Esto[muokkaa]

Hei Badgerfield! Olen estänyt sinut VIIKOKSI toistuvan vandalismin vuoksi. Kun esto päättyy, toivon sinun (🖕) tekevän hikipediaa TUHOAVIA muokkauksia. Heippuli!