Keskustelu:Vittu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Asiattomia kuvia, jotka voivat turmella nuoria. --Kommentin jätti Ville 12v (melkein nähny kerran äitin tissin saunassa) (keskustelu – muokkaukset).

Hyvä Ville, viittaatteko te nyt tuohon sivulla olevaan tunnettuun taideteokseen, "Maailman syntyyn"? Minun mielestäni seksuaalivalistuksen voisi itse asiassa ulottaa käsittelemään nykyistäkin enemmän ns. "kuvallista aineistoa", jotta ala-asteelaisilta kuuluisi vähemmän "prostituutio on sitä, että kaks tyyppiä pökkii reikää"-tyyppisiä sutkautuksia. --MasterBlaster 6. maaliskuuta 2011 kello 18.42 (UTC)
Hups, teinpäs epähuomiossa törkeän virheen. Teoksen nimihän kääntyi pikemminkin "Maailman alkuperäksi". --MasterBlaster 6. maaliskuuta 2011 kello 18.43 (UTC)

Keskimmäinen kuva on säädytön. --Kommentin jätti Sossusetä (keskustelu – muokkaukset).

Eli juurikin "Maailman alkuperään". Kuva ei ole lainkaan säädytön, sillä se on Taidetta ja vieläpä ihan aivan Tunnetun Taiteilijan tekemä, joten se on kaiken kritiikin yläpuolella. Mieti esimerkiksi kaikkia niitä paljaskikkelisiä patsaita muinaisen Kreikan loiston ajoilta. --MasterBlaster 7. maaliskuuta 2011 kello 22.47 (UTC)
Hikipedia ei ole sääty-yhteiskunta. --Napoleon 8. maaliskuuta 2011 kello 16.50 (UTC)