Keskustelu:Seth Silander

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitä varten tämä sivu on täällä koska sitä ei ole poistettu wikipediasta! Kommentin jätti ‎94.22.18.95 (keskustelu – muokkaukset).

Sääliksi käy Wikipediaa. --Napoleon (keskustelu) 14. joulukuuta 2014 kello 18.51 (UTC)

Ole sinä hiljaa! Seth Silander on minuun iso iso isäni! Ja paljon tärkeämpi ihminen kuin sinä joten te nyt poistatte tämän sivun koska tämä on jo wikipediassa! Ja mielestäni Henkilön lähisukulaisilla on oikeus määrätä että pitääkö sivu poistaa! Ja jos minä en voi sitä määrätä niin uskoisin että hänen lapsellaan on oikeus määrätä tämä asia! Kommentin jätti ‎87.95.175.115 (keskustelu – muokkaukset).

Vastaisin sinulle, mutta käskit olemaan hiljaa. Tosin vain ihmiset, jotka ovat vähintään serkkusuhteessa johonkuhun eduskunnan puhemiehenä toimineeseen, saavat käskeä muita vaikenemaan, joten rohkenen kuitenkin vastata. Minä taas olen sukua Vilhelm Oranialaiselle, joten outrankkaan useimmat suomalaiset suvut vaikka yhteenlaskettuina. Opettele muuten (alle)kirjoittamaan. Mielipiteesi ovat toki kiehtovia ja äärimmäisen vakuuttavia. Saanen tarjota omani: ei välttämättä. --Napoleon (keskustelu) 16. joulukuuta 2014 kello 12.49 (UTC)

Selvä mutta nyt poistat tämän sivun! Kommentin jätti ‎87.95.175.115 (keskustelu – muokkaukset).

Aijai, et opetellut. --Napoleon (keskustelu) 16. joulukuuta 2014 kello 13.37 (UTC)

Mikset voisi ottaa tätä tosissasi? Voisitteko nyt vain poistaa tämän sivun koska siitä on jo hyvä wikipedia sivu jota on jo laajennettukin! --87.95.128.167 17. joulukuuta 2014 kello 16.06 (UTC)JokuJonne

Tämä on aivan liian viihdyttävää otettavaksi vakavasti. Tämä sivuhan ei ole täällä pilkatakseen aihettaan (jota en pidä kovin kiinnostavana ylipäänsä), vaan dokumentoimassa sitä, että joku ilmeisesti tosissaan ajatteli, että tietosanakirjassa pitäisi lukea tällaista tekstiä. En aio poistaa tätä sivua. --Napoleon (keskustelu) 17. joulukuuta 2014 kello 16.24 (UTC)

Seth Sigismund Silander oli tärkeä ihminen ja ansaitsee paikkansa Wikipediassa! Ja sillä ei ole väliä että pidätkö sitä kiinnostavana koska olet niin lapsellinen että sinua kiinnostaa vain hikipedian surkeat sivut! --87.95.128.167 17. joulukuuta 2014 kello 16.28 (UTC)JokuJonne

Hienosti luettu ja ymmärretty. Pidän siitä, että kaveri, joka (1) ei ymmärrä lukemaansa; (2) ei kykene tuottamaan järjellistä tekstiä yli 10-vuotiaan tasolle ominaisesti; (3) ei edes keksi mitään terävää solvausta; (4) kirjoitti äskeisen kommentin, arvioi muita ihmisiä lapsellisiksi. Pidän tietystä röhkeydestä. --Napoleon (keskustelu) 17. joulukuuta 2014 kello 17.07 (UTC)

Selvä juttu! Mutta ettekö voisi millään poistaa sitä Hikipediasta koska siitä on jo Wikipediassa isompi sivu joten tämä sivu on täällä turhaan. --87.95.128.167 17. joulukuuta 2014 kello 17.39 (UTC)JokuJonne

Voisitko selittää uudelleen, en jotenkin ymmärtänyt? --Kuri (keskustelu) 22. joulukuuta 2014 kello 20.55 (UTC)
Luin muuten tähän asti sivulla esiintyvän sanan "kunta" "kunniana". Pitäisikö artikkeli poistaa? Mitä sanot, JokuJonne, sisäpiirin tietäjänä? --Kuri (keskustelu) 22. joulukuuta 2014 kello 20.58 (UTC)

Te poistatte tämän sivun koska siitä on jo Wikipediassa sivu ymmärsittekö? Ja jos henkilön lähisukulaiset käskevät poistamaan jonkun sivun joka on heidän lähisukulaisensa sivu niin teidän pitää poistaa se! Kommentin jätti 87.95.78.14 (keskustelu – muokkaukset).

Valitettavasti artikkeli tai sen tiedot eivät nauti perillisille kuuluvaa tekijänoikeuden suojaa. (Tämä tarkoittaa: Artikkelin pitäminen Hikipediassa ei riko lakia, vaikka todistaisit henkilöllisyytesi ja vaatisit artikkelia pois.)
Yksityistietojen levittämisessä on juridiset ongelmansa, joihin tämä artikkeli saattaa törmätä. Artikkelissa kerrotaan Silanderin perheenjäsenten nimet, joista kahden tilalla on lähdesivulla ”<private>”. Tämä vaatii punnitsemaan tapausta. Rikoslaista luemme: ”Joka oikeudettomasti 1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai 2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.” Toisin sanoen kyseessä on rikos, jos sivu panee häpeään <private>n ja <private>n, jotka paljastuvat kuntasesessionistin haaroista kasvaneiksi.
Miksi haluat sivun pois?
--Kuri (keskustelu) 28. joulukuuta 2014 kello 18.34 (UTC)

Sen takia että siitä on jo sivu wikipediassa. Mutta voitte pitää sivun täällä jos ette tee siitä pilasivua vaan annatte sen olla tällaisena. --87.95.78.14 28. joulukuuta 2014 kello 19.43 (UTC)JokuJonne

Artikkeli on jo pilasivu, muttei nimettyä aihettaan, vaan Wikipediaa ja kirjoittajaansa kohtaan. Vielä urpompi ja huvittavampi on tosin tämä keskustelusivu, jota voi jo pitää jonkinmoisena aarteena. --Napoleon (keskustelu) 28. joulukuuta 2014 kello 21.50 (UTC)
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.
Jep. --Kuri (keskustelu) 29. joulukuuta 2014 kello 01.33 (UTC)
Tälläiseen pitää joulu kuluttaa? Jeesus. Tämä on hikipedia. Joka on pilasivusto. Pilailussa taas ei ole mitään laitonta. Ei edes julkisuuden henkilöiden kohdalla. Itse asiassa, jos mietin tarkemmin, niin etenkään heidän kohdallaan. En ymmärrä miten tietoihin voi olla tekijänoikeudet. Tai jos on niin on aika erikoista jokaisen lehtimiehen työ kun heidän pitäisi kysyä faktoihin lupa kohteelta. (Varmaan toimiikin kaikissa häväistysjutuissa ja rikoksissa.) Hannu Karpo on joskus asiallisesti todennut että ennen vanhaan kunnianloukkaus -teemaisia viestejä heittelivät lähinnä varkaat ja muut rikolliset. Tällä kertaa en viitsi sanoa muuta kuin että sukulaisuussuhteet eivät ole salaisuuksia eivätkä edes loukkauksuia. Jos "Yksityistietojen levittämisessä on juridiset ongelmansa, joihin tämä artikkeli saattaa törmätä. Artikkelissa kerrotaan Silanderin perheenjäsenten nimet, joista kahden tilalla on lähdesivulla ”<private>”. Tämä vaatii punnitsemaan tapausta." Paitsi tietysti jos loukkaa olla sukua Seth Silanderille. Tämäkö on se kulma jonka todella haluatte tuoda anonyyminä esille? Että Seth Silander on jotenkin olemukseltaan niin loukkaava, että... En edes kykene jatkamaan pidemmälle. Hyvää yötä, sammuttakaa neuroninne. Ai, olette tehneet sen jo. Hyvä. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 29. joulukuuta 2014 kello 03.55 (UTC)