Keskustelu:Richterin asteikko

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitenkään väheksymättä niitä luovia voimia, jotka tämän taidonnäytteen taustalla ja sen tekijän aivoissa (tahi muissa sisuskaluissa) ovat myllertäneet, kyseenalaistan artikkelin aseman hyvänä sivuna. Ainakin tarvittaisiin perusteluja. Sivu kun on tajunnanvirtaa, hauskaa sellaista lähes ylimaallisessa tolkuttomuudessaan, mutta tajunnanvirtaa silti, vailla kiinnekohtia artikkelin (ja tekijänsä mielenmaisemien) ulkopuoliseen todellisuuteen. Mielestäni tämä sivu ei kaikista ansioistaan huolimatta ole sellainen, että se voitaisiin nostaa esimerkkiasemaan hyvänä sivuna. --Napoleon 30. tammikuuta 2008 kello 12.01 (UTC)

Tämä saattaa pitää paikkansa, mutta ei tätä ainakaan poistaa saa, ja on tämä sivu hyvä sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikkei kenties esimerkki siitä, millaiselta hyvän sivun tulisi näyttää-tittelin arvoinen. Toivoisin jonkun Peelon artikkelin nostamista hyväksi Levykevandaalin lisäksi, sen verran hauskoja ovat hänen juttunsa olleet. Ehdottaisin Hikikirjasto:Häröilyä, vaikka minä olenkin saattanut jo ko. artikkelin lisäyksilläni pilata. Kunnioittaen Luoma (albaniaksi) 30. tammikuuta 2008 kello 12.07 (UTC)

En voi muokata, joten avaan suuni. Syytä lisätä luokkaan ”Geotieteet”. Ylipäätään mahdollisimman moneen asialliseen luokkaan, johon se otsikkonsa puolesta sopii. --Kuri (keskustelu) 9. tammikuuta 2014 kello 06.30 (UTC)