Keskustelu:Jehovan todistajat

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Otsikko "Julistuksen sisältö" vaikuttaa enemmän Wikipedian artikkelilta kuin Hikipedian satiiriselta huumoripommilta...booring... Wimppa93 15.9.2009


Tämä huumoripläjäys ei sinällään eroa mitenkään muista Jehovan todistajia parjaavista kirjoituksista joita löytyy sieltä internetistä. Hauskaa sinänsä.

Uskoakseni edellä oleva on totta, mutta minun on huomautettava, etteivät ne Jehovan todistajatkaan, jotka käyvät aina silloin tällöin (kyllä, toistuvasti, aivan kuin kuvittelisivat minun muuttaneen äkisti mieltäni edellisten 17 vierailun jälkeen) minunkin ovikelloani rimputtelemassa ja pehmeitä puhumassa, sinällään tunnu eroavan toisistaan mitenkään. Sekin on hauskaa sinänsä. Itse asiassa nauran hillittömästi aina suljettuani oven. Paitsi nyt kesäkuussa en nauranut, kun kaksi käännyttäjää ilmaantui jälleen ovelle keskeyttäen nauttimani kevyen lounaan sillä seurauksella, että se jäähtyi ja että minulta meni ruokahalu. Ai niin, lisäksi Jehovan todistajien minulle tyrkyttämät lehdetkään eivät sinällään eroa toisistaan mitenkään, vaikka olisivat peräti eri numeroita, tai peräti kokonaan eri lehtiä (Vartiotorni/Herätkää!). --Napoleon 2. heinäkuuta 2007 kello 16.44 (UTC)
Niin, minustakin artikkelin suurin heikkous on siinä, että Jehovan Todistajia on käytännössä mahdoton erottaa vitsistä. (Nehän voivat tehdä vitsillä sen koko jutun. Koko lahko onkin vain sairas koe, jolla koetellaan ihmisten uskon rajoja ja uskontojen leviämistä. Artikkelin käsittelemän uskonnon kohdalla epäilen leviämisen tapahtuvan bakteeritartuntana likaisista ovenkahvoista. Myös ovikellojen kontaminaatio on mahdollinen lähde.) Ja valitettavasti silloin kun totuus on liian vitsikäs, se tekee vitsistä arkisemman.. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 29. heinäkuuta 2007 kello 20.28 (UTC)