Keskustelu:ADHD

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jumalauta, JAT! Tuo sinun hullu sensurointikokeesi on kieltänyt CMX:n ja Pink Floydin kirjoittamisen! --Liity minuun tai kuole --Hjassan 6. syyskuuta 2007 kello 09.16 (UTC)

Nimet kelpaavat vallan hyvin, jos ne vaihtaa toiseen järjestykseen. Sensurointi-Orwell iskee, jos p, o, d, a ja se viimeinen ovat liian lähellä toisiaan oikeassa järjestyksessä. Koska x on niin harvinainen suomenkielisessä tekstissä, luulin ongelmien jäävän melko vähäisiksi. Niin ne ovat kyllä jääneetkin... -- JATkeskustelu 6. syyskuuta 2007 kello 12.11 (UTC)
Koitin kirjoitella jotain omalle keskustelusivulla (hyvin pitkästä aikaa) niin tuli jotain ajatuspoliisi on saanut sinut kiinni p o d a sanan kirjoittamisesta niin piti lähteä metsästämään jokaista p o d a sanaa siitä koko logista ja vaihtaa ne ._. --Cthulhu 6. syyskuuta 2007 kello 13.14 (UTC)
Toihan oli nerokas ansoitus. Kun nyt vaan saisi jotain, joka estäisi esim. 120 artikkelin postaamisen minuutissa (Eräs "korvaanpa miljoonan artikkelin sisällöt" -floodaaja on mielessäni.) Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 6. syyskuuta 2007 kello 14.03 (UTC)

Lyijykynän kulma[muokkaa]

Hulluja[muokkaa]

Onko teillä kaikilla ADHD, vai mix harrastatte tällaista mäkihyppäilyä tuolla heinikossa käärmeiden kera? --Sankaritar A 6. syyskuuta 2007 kello 15.06 (UTC)

Puhun tietysti vain omasta puolestani, mutta minulla ei ole ADHD:ta. Olen vain luonnostani kusipää. Mutta olen vakaasti sitä mieltä, että hinkkookummit on kommunistiille ja muille erehtyvääsille. Minä teen aina ristikkoni kuulakärkikynällä! Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 6. syyskuuta 2007 kello 15.14 (UTC)

Minusta tuntuu, että luotat aivan liikaa itseesi. Entä jos kirjoitattekin jonkin sanan väärin? Ette voikaan kumittaa kirjainta vaan teidän on sutattava päälle. Toivin todella, että parannatte tapanne tai tälläinen katastrofi on hyvinkin mahdollisuuksien rajoissa.
PS. Minullakaan ei ole ADHD:ta, mutta jakomielisyys, paranoidisuus, skitsofrenia ja aivorungon tulehdus kyllä löytyvät. (Melkein). --Liity minuun tai kuole --Hjassan 7. syyskuuta 2007 kello 14.12 (UTC)

Hieno juttu. Suosittelen kuitenkin stabiloa. Teettekö te yleensä sidontasurmia? Hakkaatteko uhrin ensin kahdesti ja kidutatte sähköiskuilla ennen sitomista puuhun elävänä, jossa hän voi paleltua yöpakkasessa? Tai sitten sen kanssa voi leikkiä The Exorcisti -leikkiä ja kääntää sen pään noin 700 astetta pakkasen puolelle. xD Håhåhå, sorge toi oli sit iha OT, omg. xDDDddd --Sankaritar A 7. syyskuuta 2007 kello 20.44 (UTC)