Karpolla on aisaa

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

”Olenko mä siis ymmärtänyt oikein, että kunnan byrokraatit ovat tuhonneet elämänne? Tässä poronkäristystä.”

~Hannu Karpo
Ohjelmassa järjestettiin useita katsojakilpailuja. Yllä olevaan kuvaan liittyneessä kilpailussa katsojien piti bongata kuvasta juontaja Hannu Karpo sekä paviaani ja arvata kumpi on kumpi. Tiettävästi yksikään kilpailuun osallistunut ei vastannut oikein, sillä Karpon karvalakki oli naamioitu liian ovelasti.

Karpolla on aisaa oli MTV3-kanavalla vuosina 19862005 lähetetty tosi-tv-ohjelma. Ohjelmassa seurattiin Hannu Karpon matkailua itsenäisessä Suomessa. Toisinaan, saadakseen lisää katu-uskottavuutta esiintymiselleen, Karpon matkassa seikkaili ikäväksi lähipiirissä tiedetty Ensio Itkonen (Ohjelman nimi oli Kansio ja Erpo - aina tiellä). Ohjelmaa tuotti Hannu Karpon oma tuotantoyhtiö Pallisalama Oy. Ohjelma on sen päätyttyä noussut kulttimaineeseen. Kaikkien rattijuoppojen ja lasolinjuojien lomassa ohjelmissa haastateltiin erilaisia vittuuntuneita juntteja, joita on huijattu oikein reippaasti.

Suosion hiipuminen[muokkaa]

Vuoteen 2005 mennessä katsojaluvut olivat romahtaneet ja sarjan esitysajankohtaa siirrettiin myöhemmäksi. Lisäksi marraskuussa 2005 Karpon penis oppi venäläislääkärin suorittaman säteilyhoidon ansiosta puhumaan. Kun Karpo oli tähän tottunut ja kuunnellut peniksensä asioita tarpeekseen, hän leikkautti sen irti. Karpo ja ent. Karpon penis, nykyään nimeltään Harri, erosivat ja muuttivat eri puolille maailmaa. Pian tämän jälkeen Harri piti lehdistötilaisuuden, jossa se ilmoitti haluavansa oman talk show -ohjelman. MTV3:n johtoporras ei tähän suostunut, ja Karpolla on aisaa jouduttiin lopettamaan tästä aiheutuneiden riitojen vuoksi. Toinen syy on se että Karpo ja Harri asuivat erilleen. Mutta viis sivuseikoista. Ohjelman jälkeen Harrin ja Karpon on kerrottu viettävän hauskaa leirintä elämää Auschwitz-Birkenaun viemäristöissä ja Himalajan vuoristokylässä.

Kritiikkiä[muokkaa]

Ohjelma sai aikanaan paljon kritiikkiä, koska se sisälsi viittauksia zoofiliaan. Iltapäivälehdet myös repivät isoja otsikoita epäonnistuneista peniksenpidennysoperaatoista, jotka johtivat pahimmillaan suuriinkin oikeustaisteluihin.

Triviaa[muokkaa]

  • Hannu Karpon penis ohjelman päättymisaikoina joulukuussa 2005 oli lähemmäs kymmenen metriä pitkä.
  • Michael Moore on ameerikan Hannu Karpo. Mooren ohjelmat kärsivät kuitenkin melkoisesti siitä, että penistä (edes pidennettyä) ei saa näyttää yhdysvaltalaisissa tv-lähetyksissä. Mooren on tyytyminen suuriin puheisiin.
  • Karpolla on aisaa on Jerry Seinfeldin lempiohjelma.
  • Hannu Karpon käyttämä karvahattu löytyy nykytaiteen museosta.
  • Hannu Karpon paras kaveri on Suomalaisen liikennekoulutuksen "ikoni" Ensio Itkonen.
  • Hannu Karpolla oli usein tapana nauttia ohjelman aikana pullo Koskenkorvaa tai jotakin halpaa intialaista viskiä, joka sai hänet muuttumaan hänen kaksoisolennokseen, Kannu Harpoksi, joka käyttäytyi yleensä väkivaltaisesti ja seksistisesti.

Teletappinovelleja sun muita kauheuksia, joihin myös Karpolla on aisaa kuuluu

Teletappinovellat: Mi gorda Bella - Lemmen viemää - Zorro – miekka ja ruusu
Saippuasarjat: Serranon perhe - Emmerdale - Kotikatu - Salatut elämät - Karpolla on asiaa - Kauniit ja rohkeat
Muita: Teletapit - Silminnäkijä - Akuutti - Hullu juttu