Kaarina Suonperä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Pukeutumiskoodia voisi noudattaa jo siitäkin syystä, että Linnassa on vieraana sotaveteraaneja. Ei heiltä sodan alkaessa kysytty, missä kengissä he rintamalle haluavat lähteä. Sinne mentiin, kun oli mentävä.”

~Kaarina Suonperä vs. Malli Cajander (2016)[1]
Kaarina Suonperä.

Kaarina Suonperä (s. 1904) on suomalainen pukeutumisterroristi ja epäonnistunut vantaalainen paikallispoliitikko. Hän on kiinnostunut myös Hikipedian toiminnasta ja Mikael Jungnerin puuttuvasta kravatista. "Kaikenlaiset idiootit täällä kirjoittavatkin. Toisin oli minun aikanani. Tällainen osoittaa todella ala-arvoista käyttäytymistä", Suonperä on Hikipedian lähteiden mukaan todennut. Suonperä saattaakin kieltää sinua lukemasta Hikipediaa. Ole silti rauhassa: häntä kuuntelee vain toisen iltapäivälehden seurapiiritoimittaja yhtenä päivänä vuodessa.

Suonperä on kuvaillut Timo Soinia läskiksi, Mikael Jungneria kakaraksi ja Paavo Lipposta punikiksi. Tämä ei kuitenkaan ole pahatapaista. "Ei tietysti! Minähän vain opetan heitä käyttäytymään", Suonperä on huudahtanut.

Suonperän olemassaolon tarkoitus on tulla kerran vuodessa, joulukuun 7. päivänä, iltapäivälehtijulkisuuteen irvimään kaikille tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla YK:n etikettiopasta vastaan rikkoneille. Tähän jaloon tehtävään kelpaavat Suonperälle sotaveteraanitkin astaloiksi, mikä osoittaa, että hän on lukenut huolellisesti Argumentaation kultaisen etikettioppaan.

Vuoden muina päivinä Suonperä kiertää maanvaivana erilaisia laitoksia päsmäröiden niissä kohtaamiaan ihmisiä. Hän suosii tunkeutumista erityisesti koululaisten ja varusmiesten elämään, koska nämä eivät voi vapaiden aikuisten tapaan häipyä paikalta, vaan heidän on vain siedettävä tämän narsistisen matriarkan passiivis-aggressiiviset invaasiot. Erittäin kuvaava on tapaus, jossa tapakouluttajaksi jotenkin pätevöitynyt smurffitäti tunkeutuu varuskuntaan ja tivaa varusmieheltä kesken laitoskeittiöaterian, miksi tämä syö perunoita kuorineen. Hyvien tapojen itseaateloitu ruhtinatar vielä tämän jälkeen ylpeilee paikallislehdessä sillä, että kärttää ventovierailta selityksiä näiden harmittomista ruokailutottumuksista voidakseen nämä paremmin nolata.[2]

Suonperä on ottanut kantaa myös kielipolitiikkaan ja suomalaiseen kulttuuri-identiteettiin. Oman kielen suojelun ja sivilisaation koheesion kannalta tärkein asia on tietysti teitittelyn rehabilitointi, sillä ”liiallinen tuttavallisuus”, kuten tapakulttuurin automatisoidut verbimuodot (väärät), ”riisu[vat] ihmi[s]en henkisesti. Jos ihminen menettää äidinkielensä, hän menettää kulttuurinsa. Se olisi hyvä muistaa.”[3]

Suonperä on arvoltaan kamarineuvos. Tämän merkityksettömän tittelin saa ostattaa itselleen lahjaksi 6200 eurolla. Jos Suonperälle ryhtyy vittuilemaan takaisin, on syytä muistaa teititellä häntä.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.