Käyttäjä:Rolle Ryökäle

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Windows logo - 2012 (dark blue).svg
Tämä käyttäjä avaa aamulla ikkunan.


Tux-thinkpad.png Tämä käyttäjä seurustelee pingviinin kanssa.


Paladin.gif Tämä käyttäjä on paladiini. Pidä pirut merrassa ja demonit piilossa.Olen Rolf August Johan Rubenspojke Ryokaele. Tiedostan näkymien ja hahmotelmien eroavaisuudet käytännössä. Olen yksinäisempi kuin merimies, ja se on pelkästään hyvä asia. Periaatteessa en luota mihinkään enkä kehenkään, vaan etsin aina oman tieni mikäli se vain käy laatuun.

Olen laatinut artikkeleita varsin mielikuvituksettomasti ja usein innottomastikin, mutta tiettyä kurinalaisuutta olen halunnut noudattaa. Hikipedia mukaan lukien omat epäonnistuneet artikkelini tarvitsisi perusteellista sisäistä ravistelua ja jyvien erottamista akanoista. Vandalismi heikentää luulosanakirjan olemusta ja tehtävää aivan olennaisesti ja siihen olisi saatava muutos.

Kahlaaminen maailmassa luo tiettyä hitautta, joka puolestaan antaa aikaa katsella asioita rauhassa. Vaikka olen juossut taivaanrantaa kohti tavoittaakseni sen, se on neuvonut minua odottamaan rauhassa kohtaamistaan. Taivaanranta on lakipiste, huippu ja päätös. Oulun Yliopisto saattaa tosin matkan varrella järjestää pienimuotoisia tutkimusasemia, mutta niihin ei pidä juuttua. Lasipurkki polun varrella on merkki siitä, että reitistä yleisesti ollaan kiinnostuneita.

En ole innokas linkittäjä enkä todistaja, mikäli tiedän olevani oikeassa. Joskus kuitenkin käännyn itseäni vastaan ja ryhdyn epäilemään kirjoittamani todenperäisyyttä.  Lähde? on silloin helposti läsnä.

Osallistun mieluusti kottikärrytalkoisiin ja poltan iltaisin kynttilöitä molemmista päistä. Kannatan ulkonaliikkumiskieltoa etenkin nuorisolle, jonka paimentaminen on jo aikoja käynyt ylitse sietokyvyn.

En ole muodikas; en kannata vapaata markkinataloutta enkä suosittele valtionyhtiöiden yksityistämistä. Silti näen vastuullisuuden olevan ainakin sanallisesti tärkeän näkökohdan omassa henkilökohtaisessa menestymisessä.

Rolle Ryökäle poistui Hikipediasta kesäkuussa 2008[muokkaa]

Rolle Ryökäle on ilmoittanut poistuvansa hikimaailmasta kesäkuussa 2008. Syitä voidaan vain arvailla, mutta kadonneet käyttäjätunnukset saattavat olla eräs syy - tai sitten pelkästään luomisvoiman ehtyminen. Rollen uskottuna miehenä olen saanut tehtäväkseni julkituoda tämän. Joten uskokaa hyvällä tai pahalla; Rolle Ryökäle EI tästedes laadi enää artikkeleita Hikipediaan. Rollen Puolesta:--Armas Aallontie 6. heinäkuuta 2008 kello 12.41 (UTC)


Lehtikeisari Lahtinen myöntää Teille haudan takaa kunnialegioonan upseerinristin männynhavujen ja keltalööppien kera hyvällä maulla tekemistänne luettavista suomalaisen populaarikulttuurin vaikuttajia käsittelevistä artikkeleista, jotka välittävät arvokasta tietoutta maamme kansankulttuurista ja osoittavat, ettei se häpeä naurettavuudessaan muiden maiden vastaaville. --Napoleon 20. syyskuuta 2007 kello 07.45 (UTC)
Monkey-typing.jpg

Täten julistetaan Rolle Ryökäle Hikimarttyyriksi artikkelinsa Ralli maininnasta City-lehdessä.