Käyttäjä:NPOV

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stolen.jpg

Ballskull.gif VAROITUS!
Tällä sivulla voi joutua muumion kirouksen uhriksi

Prescott1.jpg

He never was a valiant man;

and now he fits in tiny can

~"Ancient Domains of Mystery" NPOV:ista

”Hitto, täällä tehdään vakavasti otettavaa viihdettä - eikä tässä ole mitään ristiriitaista.”

~NPOV

”Koska ylläpitäjillä ei ole lainkaan sananvaltaa, toimin mieluummin altavastaajana.. Mutta koska olen ylläpitäjä, minulla ON sananvaltaa!”

~NPOV

”n00b luulee että juttu on hauska heti jos siinä esiintyy sana "homo", "paska" tai "mafia". 1337 taas tietää että joskus näin onkin.”

~NPOV

”Demokratia merkitsee kansan valtaa. Demokratia on siis kansan valtaa sen vihollisia vastaan. Kansan muodostavat kaikki työtätekevät ihmiset. Kansan vihollisia ovat ne, jotka elävät kansan työstä. Kansaa edustaa sen kunnia, sydän ja omatunto, kommunistinen puolue. Koska kansa itse yleensä on aivan liian oppimaton ja kokematon käyttämään valtaansa, kommunistinen puolue käyttää kansan valtaa. Tämä valta perustuu voimankäytölle, joka ei tunne mitään rajoja. Kommunistinen puolue käyttää kaikkea kansan valtaa sen ylitse sen vihollisia vastaan. Demokratian tavoitteena on sen vihollisten säälimätön murskaaminen ja tuhoaminen.”

~Влади́мир Ильи́ч Ле́нин (alias Lenin)

”Siinä tapauksessa Hikipedia on demokratiaa.”

~NPOV

Nimimerkin synty

Olen nähnyt televisiosta televisiosarjoja ja kirjoista lukenut kuinka siistit seikkailijat sanovat, että

”Laki olen minä!”


Koska minun nimeni ei ole "Laki" eikä sukunimeni "Luke", päätin kiertää sitä ottamalla nimimerkin. Mutta "laki" kuulosti typerältä nimimerkiltä, joten otin nimimerkiksi vielä typerämmän lyhenteen, joka Wikipediassa vastaa lakia. Kun olin nyyppä, tämä voitiin lisäksi tulkita siten, että olisin jotenkin vaatimaton tai tavoittelisin objektiivisuutta. Nyt, ylläpitäjänä, voin teeskennellä olevani päälle jääneen lapsuuteni sankari. Kun minä ilmestyn nurkan takaa, voin vain coolisti kirjoittaa näppäimistölläni

”NPOV olen minä!”


ja vandaalit tutisevat housuissaan. Joko naurusta tai pelosta. Mutta tutisevat!

Ulkonäöstäni ja muusta minusta

Sain syntymäpäivälahjaksi vuonna 2007 "pupujen itsemurhakirjan"[1]. Kirjan aiheena ovat "pikkuiset pehmoiset jänöt jotka ei vaan halua enää elää." Kirja on pirun hauska. Lahjan saadessani sain kuulla että se oli aivan "sinun näköisesi kirja" - tässä maininnassa siis viitattiin minuun henkilönä ja ulkonäkööni. Kirja on oranssi. Siinä on valkoista tekstiä. Mustia ääriviivoja. Kirjan sisäsivut ovat valkoisia, ja niissä on mustia viivoja jotka kuvaavat niitä jänöjä, jotka ovat tekemässä groteskeja ja mitä mielikuvituksellisimpia itsemurhia, yksin ja ryhmässä. Ehkä olisin mieluummin kuitenkin se "Jumalan kuva" tai jotain ; Toisaalta, eipä minulta sitä taideta kysyä..

Periaatteeni

Enmaksakirkollisveroaperkelesentään.gif

Älyvapaa luulosanakirja on kokoelma yhteen nivottua roskaa, joka esitetään painotetusta näkökulmasta. Niin paljon kuin suinkin mahdollista, luulosanakirjaa kirjoitettaessa tulisi välttää minkään muun kuin painotetun näkökulman ottamista.

Painotetussa näkökulmassa ajatukset ja tosiasiat esitetään sellaisessa muodossa, että sekä kannattajat että vastustajat eivät kykene yhtymään niihin. Sataprosenttista erimielisyyttä ei tietenkään voida saavuttaa. Onhan maailmassa ideologioita, jotka eivät anna sijaa millekään muulle esitystavalle kuin painokkaalle toisen näkemyksien suvaitsemiselle. Voimme vain pyrkiä kirjoittamaan tavalla, joka on pyrkimyksiltään riitaisa suunnattuna lähtökohtaisesti järkeville ihmisille, joiden käsitykset saattavat vaihdella tiettyjen asiakohtien osalta.

Jokunen esimerkki selventänee tarkoitustani.

  1. Luulosanakirjan artikkeli ei saisi väittää, että liikeyritykset ovat rehellisiä, vaikka kirjoittaja uskookin näin olevan. Sen tulisi sen sijaan ilmaista se tosiasia, että jotkut ihmiset uskovat siten ja syyt miksi he näin uskovat, sekä sitten myöskin esittää, mitä vastapuoli asiasta sanoo. Jokainen kuitenkin tietää, että Oikeasti liikeyritykset ovat persoonattomia.(Lain edessä "eiluonnollisia henkilöitä".)
  2. Luulosanakirjan artikkeli ei saisi väittää, että laissex-fairy-kapitalismi on paras sosiaalinen järjestelmä. Sen sijaan pitäisi vesittää tuon näkökulman kannattajien argumentit, sekä tuon näkökulman kanssa eri mieltä olevien argumentit.

Helpoimmin ja parhaiten sovitat kirjoituksesi tietosanakirjaan jos kirjoitat siitä mitä ihmiset uskovat pikemmin kuin siitä mikä on niin. Jos koet tämän jotenkin subjektivistiseksi tai kollektivistiseksi tai imperialistiseksi, kysy vain minulta, sillä olen sitä mieltä, että olet yksinkertaisesti erehtynyt. Se mitä ihmiset uskovat on objektiivinen tosiasia, ja sen me voimme helposti esittää painotetusta näkökulmasta. Ja kun minä sanon sen SE on objektiivinen tosiasia.--Jumbo Whale

Katumus ja kykyjeni rajat

Helsingissä helmikuun puolivälissä vuonna 2007 kettutyttö jakoi pampflettia jossain kettutyttöjen mielenosoituksessa. Sanoin sille että "Mutta kun teurastaminen on kivaa." Ja nauroin päälle. Tuosta tuli tosi hyvä mieli. Sittemmin tuntui pahalta se että ei tunnu pahalta tuo teko. Teko oli oikein ja hauska temppu, mutta katumattomuus kaduttaa.

Huumorimaailman idolini ja tyylini

Erityisen paljon nautin sekä Alivaltiosihteereiden sana -akrobatiasta että Markus Kajon arkea nyrjäyttävästä ja flegmaattisen leppoisasta tyylistä, ja myös House MD -sarjan päähenkilön ilkeämpimielisestä huumorista eli eettisestä vittuilusta. Näiden vaikutus, etenkin "Kajo - House -yhteensopimattomuusteoreemasta" seuraava ambivalenssi, näkynee tuottamassani tekstissä suuresti. Myös Terry Pratchettin maailma vaikuttaa.

Sen sijaan on muistettava että sketsisarjoista tai edes Spede Pasasesta en kaikista niin suuresti tykkää, paitsi joistain jotka ovat aivan hillittömiä.

Ja lopputuloksena onkin Daniil Harmsin, Magnus Millsin ja Kajon kaltaista hieman irrationaalista mutta sitäkin kuivemman realistista juttua, jolle tyypillistä on runsas alaviitteiden määrä.

Sarjakuvista luen mielelläni Max Cannonin "Raakaa lihaa", sekä Rosse, Sillantaus & Gyllingin "Naisen kanssa". Huumorini on siis erittäin äijämäistä. Naiset saattavat tuntea olonsa vaivautuneeksi koska juttuihin tulee "miesmäinen eisukupuolisidonnainen maku". Pahoittelen heille sitä, että olen ollut mies suhteellisen kauan enkä nainen yhtään. Siksi etenkin aihevalintani ovat usein "perinteismiehisiä". Ja käsittelykin joskus, ainakin silloin kun ammennan huumoria omasta elämästä. Mikä onkin helppoa. Olen kuullut että olen naurettava, eli täydellinen huumorimies myös arkielämässä!

Koska olen myös hyvin kaunainen ja vakava mies, ymmärrän että taide syntyy tuskasta. Esimerkiksi kivestä hakkaamalla. Siksi on pakko ottaa vaikutteita esimerkiksi Ali Ferzatilta. Jota mukaillen minun onkin ilo todeta, että huumorini on omistettu monille ihanteille: vapaudelle, demokratialle, rakkaudelle, rauhalle, rohkeudelle, tasapainolle, voimalle, testosteroninkatuilselle machorämäpäisyydelle ja yhä kasvavalle pankkitilini saldolle. Asetan ne vastakkain maailman pahuutta vastaan, kuten epäoikeudenmukaisuus, sorto, diktatuuri, terrorismi, ympäristön pilaantuminen, korruptio, teokratiat, korruptio ja minun kanssa erimieltä oleminen internetissä.

Erittäin tärkeä huomautus

Hikiprojekti tarvitsee paljon rahaa minun pankkitililleni ( FI2880002331881036 ). Ihan totta!

Karismaattisin piirteeni - ja muuta minusta sanottua

"NPOV:n karismaattisin piirre taas ehkä on se, ettei hän omista Fennoskandian suurinta jalkinetehdasta (tietääkseni; jos tosin omistaa, niin unsubscraibaan heti koko Internetistä)."

~Napoleon, "Foorumi:NPOV:n seksifoorumi"

NPOV sitten onkin puoliksi silkkaa P:tä ja V:tä. Mutta ehkä viktoriaaninen aika on kuitenkin jo ohi.

~Napoleon

Hän on yritteliäs, innostunut ja lahjakas. Pelottava kombo, koska on myös suhteellisuudentajuton. Hän saa aikaan. Ensin hän pikaisesti säveltää ja näpertää jotain lennosta ja sitten tulee ja paiskaa sen näytille, vähän kuin jokin internetmaailman Petri Gerdt.

Kotisivuni, jolta selviää NPOV:in henkilöllisyys

Official Home Page of mr. NPOV Sivu, jolle yritän saada kävijöitä epätoivon vimmalla.

Miksi minusta tuli ylläpitäjä

Joku voisi luulla että syynä oli se, että jotkut päättivät asian minulta kysymättä ja minä suostuin. Tosiasiassa minä kuitenkin manipuloin heidät tekemään niin! Ai, et usko, eikä asiasta ole todisteita? No, minä tein sen vaan niin pirun ovelasti!.

Tavoite syntyi kun herkässä keski -iässäni, mieleni vielä ollessa jäsentymätön ja nuori, luin Elina Eläintä. Elämäni muuttui kun luin lausunnon [2]

'Älä huoli isi' sanoi Elina 'Minä selvitän kuka selkärangaton kommunisti on syyllinen tähän pöyristyttävään vandalismiin'

Mutta toisin kuin Elina, joka päätti lähteä tapaamaan kaikkia henkilökohtaisesti, minun toimintatapani ovat toiset, joskin vain 1. kirjaimen verran.

NPOV in Pedia of Hiki

NPOV on hahmo, joka on Adminsaarten Allianssin puolisokea ja seniili kolmipäinen vartiokoira -kerberus. Sokeutensa vuoksi vaihtaa satunnaisesti klassiaan huumoritieteilijän, hikipaladinin ja epäjärkivittuilijan väliltä. Koska 2 klasseista on Adminsaarten allianssin puolella ja vain 1 vandaalien, hän on enimmäkseen vandaaleja erittäin aggressiivisesti vastustava. NPOV on kuin dobermanni, joka varastaa isäntänsä pahvisen kahvikupin, vartioi sitä laiturilla siten että kukaan, edes isäntä, ei vain pääse vahingoittamaan tuota niin arvokasta kahvikuppia, joka on kaiken vartioinnin ja irvistelyn arvoinen. Niin että kaikki jotka haluavat käyttää laiturilla olevia veneitä joutuvat uimaan. Näin kahvikupin koskemattomuus varmistuu.

NPOV on näennäisesti Anti-hömppä-liigalainen joka suhtautuu melko suopeasti Cult of Peeloon. On kuitenkin tosiasiassa Napoleon Fan Clubin kaksoisagentti, joka suhtautuukin suopeasti Dada undergroundiin. Tämä on hahmostatistiikkaa analysoimalla helppo havaita siitä että Anti-hömppä -liigan jäsenten ominaiset älykkyysbonukset puuttuvat.

Erikoistuntomerkkinä on taipumus käyttää tehokasta poistutus ja tuhoamisloitsua, ikibannia. On tullut tunnetuksi myös siitä, että käyttää vähemmän tehokkaita väliaikaisia banneja, jotta voisi tehdä banneja uudestaan. On tunnettu myös siitä, että poistaa banneja henkilöiltä vain, jotta saisi laittaa ne heti takaisin! On lisäksi saanut erityistä huomiota ja tunnustusta suojausloitsuistaan joilla hän asettaa tehokkaita muokkausestoja. No, likimain kaikelle.

Vaikka hän jatkuvasti päihittääkin vihollisia, hänellä on päällään esto, joka ei millään salli levelin 26 geinaamista.

Käyttäjämallinekasa, joka jokaisella on "pakko olla"

Tämä käyttäjä on poika ja on tehty etanoista, sammakoista, koiranhännän tupsukoista.

Sackgasse.png Tämä käyttäjä on perehtynyt perseilyyn Hikipediassa.

Pencil benji park 01.svg Tämän käyttjän jälkiä siivotaan monta pivää. Opettele esim. yhdys sanat.

TJ 0 Hajoo aamuihis, läjä.

wnb
P
Tämä käyttäjä käy peruskoulua ja osaa jo itse kirjoittaa lauseita.

wnb
A+
Tämä käyttäjä käy ammattikoulua (tai siis juo viinaa ja koulu käy hänen puolestaan).

wnb
YO
Tämä käyttäjä käy lukiota ja tietää derivaatasta, yhteyttämisestä ja elämästä lähes kaiken.

wnb
AMK
Tämä käyttäjä "käy" ammatti"korkeakoulua", paitsi jos joku asiaa selvin päin kysyy.

wnb
kand.
Tämä käyttäjä ryyp opiskelee(?) yliopistossa ehkä(?) jotain(?)

HikipediaWikiNotext.png Tämä käyttäjä siteerasi pro gradussaan Hikipediaa.
Firefox Logo.png Tämä käyttäjä luuli, että Firefox voittaisi Gozillan kaksintaistelussa.

Preview logo.PNG Tällä käyttäjällä on vaikeuksia oppia käyttämään esikatselua.

Lunatic.jpg Tämä käyttäjä on outo, väsynyt ja hikoileva hyypiö.

Sahara cagliari.JPG Tämä käyttäjä on kuiva kuin Lidlin limppu. Ei siis ihme, että "huumorin" taso on mitä on.

Drink 01.jpg Tämä käyttäjä haluaa Karjalan takaisin (tai hakee itse uuden).

Coffee cup.png Tämä käyttäjä on lattea.

666€ Tämä tila on vuokrattavana.
Soita numeroon 17 000.

Admin.gif Tämä käyttäjä on Hikipedian ylläpitäjä. Valita keskustelusivulla.

Unicorn small.png Yksisarviset ovat tämän käyttäjän juttu. Pegasokset eivät ole.

P social sciences-lightblue.png Tämä käyttäjä on tuntematon. Poliisi kutsuu häntä 199.199.0.97:ksi

Sint gud.gif Tämä käyttäjä on synnintekijä. Hän saa takuulla ansionsa mukaan
(vähintään kaksoset).

Satan1.jpg Vanha vihtahousu pitää erityisesti tästä käyttäjästä...

Beastie.png Tämä käyttäjä ei suinkaan tanssi susien, vaan demonien kanssa.

No unicorn small.png Tämä käyttäjä vihaa yksisarvisia.

C:\>_ Tämä käyttäjä muokkaa DOSilla.

Guitar-22px.jpg Tämä käyttäjä soittaa kitaraa, koska se houkutteli rippileirillä kuuntelijoita paremmin kuin urut.

HeteroSym.svg.png Heteromiehenä toisten miesten seksielämä ei kiinnosta yhtään ; Itse asiassa toivoisin kaikkien muiden miesten olevan homoja.

Escritor.gif Tämä käyttäjä EI ole minkään sortin bittivelho.

Satan-job.jpg Tämä käyttäjä ei oleta muilta hyvää tahtoa eikä juuri muutakaan.

Side tongue.jpg Is user est cunning guod lingual. Latine non loquor.

Counter2.gif Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 14 355 muokkausta.

Percent-Sign.jpg Tämä käyttäjä on vastuussa Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ””. prosentista Hikipediaan tehdyistä muokkauksista.

NapoleonBike.jpg Tämä käyttäjä kuuluu Napoleon Fan Club Finlandiin.


Oman hahmon rojektit

Erityismaininnat

Sinä saatanan kaunainen korpikepulainen korkkiruuvijuntti et vain tajua valtiomiestason laatuproosan päälle. Ei ole tässä maassa mitään uutta. Pian omia itsetyytyväisyyspierujaan haistelevat tekstikriitikkohipit pystyttävät giljotiininsa Senaatintorille keisarin patsaan tilalle. Ja sitä pystyttäessä tulee teilläkin, arvoisat kaunakot, liekehtivä khimaira vastaan.

~Paadhominem Lipponen

Rawr.jpg

Ja lopuksi

Miltei unohdin tärkeimmän:

Kaikki vandaalit tapetaan!
Täten annetaan NPOVlle papukaijamerkki hienosta työstä ja kaikenkarvaisesta peeloilusta. <3 --Nimetön 31. maaliskuuta 2007 kello 17.48 (EDT).


Hikipedia on tylsä paikka.
Olen lukenut sen kokonaan
ja kirjoittanut loput.