Muistiinpanoja

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Henkilökohtainen utopiaMuistiinpanojaValitukset tänneTakakansi
  • ML:lle pitää antaa tunnustusta wikiharvinaisesta piirteestä: hän on tapellut aidosti NPOV:n puolesta. Kuka tahansa Thin vastavoimana toiminut ansaitsee rispektit. --Kuri (keskustelu) 10. helmikuuta 2014 kello 12.08 (UTC)
  • Aivan lähipäivinä lähtenyt sivujen alalaidan kävijälaskuri hyrräämään. Ainakin marraskuun alusta oli pysähdyksissä. --Kuri (keskustelu) 28. helmikuuta 2014 kello 19.01 (UTC)
    • Hyrrää näemmä myös alaspäin. --Kuri (keskustelu) 28. helmikuuta 2014 kello 19.03 (UTC)
  • Lyhyt miete ihmisarvosta: Jos esim. minä sanoisin julkisesti jotain dehumanisoivaa tai aivan vilpittömästi pistäisin jonkun jonkun toisen (tai useimpien) tois(t)en kuoleman edelle pakkotilanteessa, niin syyttäisivät tätäkin puoluerajat ylittävän ihmisyyden puolustajaa eli "suvakkia" tekopyhyydestä. Ensinnäkään minä(kään) en ole koskaan sitoutunut tasa-arvoon tällaisessa ylijuridisessa mielessä vain siksi, että nämä saastat eivät voi hahmottaa eri mieltä olevia muuten kuin heimona, jonka pitää pitää yhtä tai jokaisen koherenssi kaatuu erikseen, tai jotain sellaista. Heidän ongelmansa. Toiseksi teen arvioni näiden yksilöiden yksilöllisyyden ja itse valitun elämän ja paskuuden perusteella enkä syntyperän, synnynnäisen ominaisuuden, tai itsearvoisesti vain siksi että he poikkeavat eksklusiivisesta normista, mutta eihän tämä mene perille, vaan minä ja isoäitini ja kadulla vähän isoäidiltäni MV:n mukaan vaikuttanut henkilö ovat ristiriitaisia ja tekopyhiä. Ja lisäksi en ole niin saatanan mulkulla ja itsepetostavalla hullu, että arvelisin sen pakkotilanteen olevan lähellä. --Kuri 10. marraskuuta 2016 kello 13.15 (UTC)
  • Lähes jokaiseen blogiin saa pettyä. Luulin liian pitkään Tällä Päivällä olevan vähänlaisesti asennevammoja ja putkinäköä. En nyt sitten viittaa vaatimukseen erottaa Sipilä. --Kuri 1. joulukuuta 2016