Käyttäjä:Bassman

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hikiarvo7.png Tämä henkilö on ylläpitäjä
Counter2.gif Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 3 629 muokkausta.


Terve!
Propaganda14years.jpg
Bassman
Revolution-zoo.jpg

Käyttäjä:Bassman ilmaisee poliittis-uskonnollisia mielipiteitään
Sukupuoli: mies
Ensimmäinen
muokkaus:
"Bussipysäkit tunnetaan myös urbaanin taiteen näyteikkunana".
Kotikunta: {{{kotikunta}}}
Muokkaus-
näkökulma
:
Basismi on sairaus.
Hiusten väri: {{{hiusten_väri}}}
Kielitaitoisuus: Koineekreikka
Saavutukset: ylläpitäjyys
Kasti: Ylläpitäjät
Lempi-
/pilkkanimet:
Motto: "Ich ban dich""
Ylläpitäjäin toverikunnan vaakuna
Jsbach-bass.jpg Tämä käyttäjä soittaa bassoa, koska se houkuttelee kuuntelijoita ilman harjoitteluakin.


Bassman

Hei, olen Bassman, Hikipedian ylläpitäjä. Hikipeedikkona minua luonnehtivat muun muassa seuraavat lausumat: 83-vuotias kommunisti, käsityskyvyltään puutteellinen sekä maailmankuvaltaan vinksahtanut. Nousin 2011 ylläpitäjäksi ollen tästä lähtien vaihtelevan aktiivinen Camus'n sivullinen ylläpitäjäin kunnioitettavassa ringissä. Siviilissä opiskelen papiksi ja reservissä olen vänrikki. Taustastani johtuen pidän erityisesti potestas claviumin harjoittamisesta sekä morttien kyykyttämisestä, joskin koetan silloin tällöin täyttää palvelusvelvollisuuttamme myös sisällöntuotannon saralla. Jälkimmäisen tapahtuessa - viime aikoina valitettavan harvoin - seuraukset ovat hikimittapuulla kummallisia kuin kommunisti saarnapöntössä.


Bassman soittaa nimestään huolimatta myös lukuisia muita soittimia - ja lukuisten kulttuurikriitillisten, filosofisten ja runollisten ystäviensä harmiksi usein musiikkia, joka käsittelee kuvan Herraa. Mutta mikäpä ennenaikaisesti pappiskompleksisen persoonallisuuden parantaisi?


Draaman kaari

  • Tuhat muokkausta puhki 9.1.2011.
  • Ylennys 15.2.2011 Napoleonin armosta
  • Kahdestuhannes muokkaus 27.3.2011.
  • Kolmastuhannes muokkaus 21.8.2013.


Verenpunaisen sissitaistelun isännöinnistä sekä artikkeleja muokatessasi että fasistisia IP-muokkaajia estäessäsi. Työn orjat yön sorrosta nouskaa ja oopiumi on uskontoa kansalle. RAF:n kunniamerkin lisäksi saat vielä Heckler & Koch MP5 -nimisen päällystakin sisälle mahtuvan konetykin. ~~Aki Niskala (liberty)

...


Täten annetaan Bassmanille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja Harry Muddin puolustamisesta ylen Homppeli talk -illoissa. --Sankaritar (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 00.17 (UTC).Pakollinen
NapoleonBike.jpg Tämä käyttäjä kuuluu Napoleon Fan Club Finlandiin.

Admin.gif Tämä käyttäjä on Hikipedian ylläpitäjä. Valita keskustelusivulla.

Martin Luther 3.jpg Tämä käyttäjä uskoo Jumalaan, ja sinä onanoiva hurmahenki voit paavin, amerikkalaisten karismaatikkojen tai Richard Dawkinsin istumapuolia nuoleskellen mielin määrin loukata, pilkata tai vastustaa hänen uskoaan, kunhan samalla tuot hänelle lisää ohrakaljaa ja mustepulloja.

Jeeman.JPG Jeesus rakastaa tätä käyttäjää!

Sahara cagliari.JPG Tämä käyttäjä on kuiva kuin Lidlin limppu. Ei siis ihme, että "huumorin" taso on mitä on.

Windows logo - 2012 (dark blue).svg
Tämä käyttäjä luottaa joukkovoimaan ja esivaltaan.

Uimari.gif Tämä käyttäjä osaa uida Suomen lainsäädännön edellyttämät kaksisataa metriä ilman apukeinoja, mikäli pelastusliivejä, snorkkelia ja Vapepan sukeltajaa ei lasketa sellaisiksi.

Tosimies.PNG Tämä käyttäjä on perussuomalainen hetero, juntti ja satarosenttinen tosimies. Lisää olutta, perrrkele! ÖRRRH!

MAKSANVITUSTIKIRKOLLISVEROA.GIF