Käyttäjä:B14/Personaalista

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

 EgosivuFleimisota-alueYdinkoealueYdinpommiInfoaAlue sinulleBrain zoneBeepediaTutkaOhjeitaMuinaiset jäänteetMallineet 

Tämä sivu sisältää ehdottoman henkilökohtaista ja totuudenmukaista tietoa Hikipeedian käyttäjänä tunnetusta B14:sta!

B14:n viha[muokkaa]

B14:n vihan kohteeksi joutuminen ei ole leikin asia, sillä hänellä on suuttuessaan käytössä yliluonnolliset voimat ja lukuisia super-iskuja, joilla kärventää, slaissata tai muuten murentaa vihulaiset kuin kuivuneet koivunlehdet saunan kiukaan tulipesässä. B14:n viha on tunnettu karmeudessaan. Jopa Jumala on kääntynyt hänen puoleensa suunnitellessaan maailmanloppu-nimistä kesätapahtumaa. Ikävä kyllä taivaallinen sensuuri oli melko rankka, eikä B14:n viha päässyt täysiin oikeuksiinsa suunnitelmassa (joka julkaistiin nimellä Johanneksen ilmestys).

Super-iskut[muokkaa]

  1. Tuoli-isku: Tuoli-isku valjastaa B14:n herkulesmaiset voimat ja murskaa vastustajan tuolin alle (jonka koko voi vaihdella penkeistä aina sohviin asti). Tuoli-isku on pelätty, sillä se on ensimmäisen asteen hyökkäys jota B14 käyttää, kun hän on lievästi ärtynyt.
  2. Megaläimäys: Megaläimäys on isku, joka murtaa kaiken vastarinnan silkalla raa'alla voimalla ja murskaa vihulaisia kuin itikoita. Megaläimäys toteutetaan nyrkillä, kämmenellä, kädensyrjällä, jalalla, perseellä tai muulla sopivalla ruumiinosalla. Megaläimäys on toista astetta, eli B14 käyttää sitä ollessaan keskimääräisen ärtynyt.
  3. Piercing Eye-beams of DOOOOM!!!: Silmäsäteet porautuvat vastustajaan ja tirpovat hänen sisäelimensä syltyksi ennen kuin poistuvat selän kautta. Käyntinsä merkiksi ne jättävät savuavan reiän. Silmäsäteet ovat kolmannen asteen isku, jota B14 käyttää ollessaan hyvin ärtynyt.
  4. KAME-HAME-HAAAAAA!!!!!: Kamehameha-isku on tunnettu super-isku, jonka master Roshin nimellä tunnettu pummi pihni B14:lta heidän ollessaan luokkaretkellä 9:nnellä luokalla. Myös arkkimatkija Gokun on nähty käyttävän tätä iskua, mutta vain B14 osaa vapauttaa sen todellisen raivon. Kamehameha on neljättä astetta ja B14 turvautuu siihen vasta ollessaan oikeasti vihainen.
  5. Verikosto: Verikosto on tuomion isku, joka surmaa vastustajan 100%:n varmuudella. Hyökkäyksen heikkous on sen pitkä vaikutusaika, jopa vuosia, jos kohde pystyy vastustamaan sitä. Verikosto onkin jo viidennen asteen isku, jota B14 käyttää vasta ollessaan hyvin vihainen.
  6. Lopetus: B14:n viimeinen isku, lopetus, aiheuttaa koko universumin päättymisen aktivoituessaan. Arvatenkaan tätä iskua ei ole vielä tarvinnut ottaa käyttöön... Isku on kuudetta astetta, eli B14 käyttää sitä vasta kun hän on raivoissaan.

Salainen sinister-isku[muokkaa]

B14:lla on myös salainen sinister-tyypin isku, eli isku, joka on suunniteltu murentamaan vihulaisten moraali ja alentamaan heidän egonsa sontiaisten tasolle. Koska isku on sinister, sen heikkous on sen toimimattomuus sellaista vastaan, joka voisi nauttia iskusta. Isku on karmeudestaan tunnettu, pirullinen, jopa Luciferinkin pelkäämä Furry-säde, joka muuttaa kohteensa furry-hahmoksi! Sinister-iskua käytetään vain, kun kohteena oleva vihulainen on normaaliakin ikävämpää tyyppiä.

”Aha! Tiesin sen! Käyttäjä:B14 on Furry. NEDM can save you now, furfag! Suffer in the fiery fires of burning hell!”

~Käyttäjä:Hjassan