Juha Mieto

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Juha Mieto on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Juha Eräästämakulaadusta.
Juha Miedolla on jättiläismäisen olemuksensa lisäksi jättiläismäinen parta.

”Miks toi hiihtäjä on noin vaisu?”

~Vanha vitsi 1980-luvulta

”No kun se on Juha Mieto!”

~Vastaus vanhaan vitsiin 1980-luvulla

”Eikö tuo poliitikko voisi olla vähän vaisumpi..”

~sanonta myöhemmin

Keisari Mietaa I eli Juha Iisakki "Ikuinen kakkonen" Mieto (syntynyt 20. marraskuuta 1949 Kurikassa) on ittenääseks julistautunehen Etelä-Pohjanmaan keisarikunnan ensimmäänen ja toistaaseksi ainoa keisari, entinen hiihtäjä hirmuinen, entinen kansanedustaja ja muutenkin aika entinen. Hän on sukunimestään huolimatta mahtava Kurikan jättiläinen. 197 senttimetriä pitkä Mietaan Jussi, joka vuokrasi parrastaan asuntoja ihmiskirpuille. Kirput valittivat asunnoissa käyneestä (käteen)vedosta, joka johtui siitä, ettei tämä pohojalaanen suostunut peittämään partaansa ennen hiihtämään lähtöään. Kirput laittoivat lehteen ilmoituksen, että haluaisivat vuokrata uudet asunnot itselleen ja pääsivätkin paremmin lämpimänä pysyvään (hiihdon aikana, ei välttämättä juuri koskaan muulloin vaatteiden alla olevaan) paikkaan, Marja-Liisa Hämäläisen häpykarvoihin. Sinne kirput pääsivät vaivatta eikä niiden tarvinnut hommata kyytiä itselleen, kun välimatka oli muuttohetkellä erittäin lyhyt, suorastaan olematon! Mieto kävi ihan täpinöissään. Ei Mietaa ole vuokralaistensa menetyksen jälkeen yrittänyt tavoitella Marja-Liisaa, joka muuttui sittemmin Kirvesniemeksi. Sen sijaan hän on muun muassa saunonut stripparin kanssa. Marja-Liisa ei kertonut vuokralaisistaan Hartsalle ennen hääyötä. Harri ei pitänyt niistä ja kun ei vuosien vaatimuksista huolimatta saanut vaimoaan irtisanomaan vuokrasopimusta, hän jätti Marja-Liisan.

Mietaa poliitikkona[muokkaa]

Kansanedustajana Mieto oli sikäli omituinen, ettei hän puhunut eduskunnassa kumpaakaan Suomen kansalliskielistä. Hänelle annettiin eduskunnassa poikkeuslupa puhua kotimaansa Etelä-Pohjanmaan keisarikunnan kieltä. Hän teki kautensa aikana yhteistyötä muiden ulkomaalaisten kansanedustajien kanssa, mutta halusi kieltää ulkomaalaisten pääsyn Etelä-Pohjanmaan keisarikuntahan. Siinä missä useat muut ensimmäisen kauden kansanedustajat käyttävät aikansa asioiden opetteluun, käytti Mieto kautensa yrityksiin opetella asioita. Hän putosi eruskunnasta kevään 2011 vaaleissa sarasosaäänen erolla.

Muusikkona[muokkaa]

Ei löytynyt googlesta (onneksi!!!!) Lähde?

Aiheesta muualla[muokkaa]