Jokerit

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fanaattinen jokerifani

Jokerit (joka tunnetaan vastustajiensa joukossa nimellä Joukko Onnettomia Kaukaloon Eksyneitä Runkkareita Ilman Taitoa tai Jokainen On Kerran Elämässään Runkannut Itsensä Tajuttomaksi) on hikinen korttipelaajien joukkue Helsingistä. Jokerit on erään tuntemattoman suomenruotsalaisen kehittämä päähänpisto kehittää Suomelle hyvä korttijoukkue. Siitä on seurauksena kaikkien suomalaisten pakkomielle katsoa, kun aikuiset miehet heiluvat jäällä keppiensä kanssa.

Kausi 2005–2006

Kausi 2005–2006 oli Jokereissa rantapallonpelaajien ammattiliiton jäsenien juhlaa. Kuumentunut työkiista pelaajien kesälomien pituudesta sai ratkaisevan käänteen, kun pelaajat menivät lakkoon. Tämä asetti riidan kokonaan uudelle yhteiskunnalliselle tasolle, ja joukkueen omistaja Hjallis Harkimo joutui taipumaan ammattiliiton painostukseen. Uuden sopimuksen täyttäminen ei ollut kuitenkaan helppoa työnantajaosapuolelle. Jokereiden johtajana pelannut Waltteri Immonen jouduttiin korvaamaan Ruotsin kansalaisella Curt Lindströmillä, joka varmisti pelaajien kesälomien alkamisen maaliskuussa.

Pelaajat

Hjallis Harkimo ei pelaa kiekkoa kypäräpakon takia. Hän ei osaa päättää kumpaan leukaan laittaisi hihnan. Nykyään huippupelaajat ovat Pasi "Sven" Nielikäinen ja Jannu Hauhtonen.

Tunnelma

Tunnelma on ahterista, sillä hallissa on muurahaisten hautajaiset. Ehkä joskus joku pari keppanatuoppia ottanut mies saattaa mölistä. Mutta muutama paikalle eksynyt katsoja ei saa millään keksittyä edes yhtä kunnon kannustushuutoa. Tilat on melko hyvät, mutta missä katsojat ovat? Katsojat ovat kyllä saattanueet pudota Helsingin Luolassa olevista lattianraoista alas muutaman kymmenen metrin syvyiseen kuoppaan.

Tämän herran seli Venäjän Suuriruhtinas Vladimir Sievästäjä I:n seli Vova-Setä I:n suojelusta on epäilty Hell's Inking Anomien puolesta. Herjaheitto poikinee oikeusriidan.

Helsingin Sanomat parantaa taatusti KHL:n liigatunnelmaa. Se lisäsi jokerikorttiin taatusti ikuisesti loistavat Vova-Sedän seli Wolodja I:n kasvot.

Tulevaisuus

Tulevaisuudentuote.svg.png Tämä artikkeli tai osio kertoo julkaisemattomasta tuotteesta.
Tiedot saattavat muuttua huomattavasti tuotteen kehityksen edistyessä.

Kausi 2013-2014 jää Jokereiden viimeiseksi SM-liigassa. Kaudesta 2014-2015 alkaen Jokerit pelaavat Neuvostoliiton Venäjän pääsarjassa KHL:ssä[1].

Tulevia (ja suomalaisia kovatasoisempia) vastustajia ovat mm:

  • Красная Москва (Punainen Moskova), Москва (Moskova)
  • Новосибирск Палм (Novosibirskin Palmu), Новосибирск (Novosibirsk)
  • Карельской сосны (Karjalan Mänty), Санкт-Петербург (Pietari)

Viitteet

Jääkiekon SM-liiga
HIFK - HPK - Ilves - Mikkelin Jukurit - JYP - KalPa - KooKoo - Kärpät - Lukko - Pelicans - SaiPa - Tappara - TPS - Vaasan Sport - Ässät