John Deacon

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Review.png Tätä artikkelia pitäisi hikifoida yleisesti.
Deacon halailee Tayloria itä-länsi-suunnassa.

John "Deaky" Deacon (s. 19. elokuuta 1995) on Queenin ainoa suomalainen jäsen, iloinen ja vekkuli vekkulipoika, joskin pahakin välillä (sokerin alaisena). Nykyään Deacon kerjää Harrodsin nurkilla Lontoossa. Monet sanovat, että hänen pälynsä on jäätänyt metsän.

Ensiaskeleet[muokkaa]

Deaky tuli Queenissä tunnetuksi iloisesta pukeutumisestaan, hauskasta ulkonäöstään, ja hullunkurisesta ja villistä lavaliikehdinnästään. Häntä myös kutsuttiin hupsulla lempinimellä "Strutsi", koska hän muistutti erehdyttävästi kasvonpiirteiltään ja älykkyydeltään kyseistä lintua.

Vauhdissa[muokkaa]

Deaky oli myös tunnettu naistenmies ja miestennainen (ei niinkuin sinä luulet). Freddie Mercury oli aika monestikin pukeutunut videoitaan varten naiseksi, sekä otti tämän huumorilla. Deaky katsoi touhua sivusta, mutta otti touhun täysin vakavissaan. Niinpä kerran Deaky jäi kiinni itse täydestä touhusta, kun Freddie yllätti hänet. Tästä ei ole mitään merkintää missään kirjoissa, sillä itseasiassa se on mielikuvitukseni tuotetta, osa fantasioitani. Jos haluat tietää lisää, lähetä minulle sähköpostia.

Tulessa[muokkaa]

80-luvulla Deaky haluttiin pistää kaksi kertaa vankilaan. Ensimmäinen syyte tuli siitä, kun Deaky oli harjoittanut muinaisia noitauskontoja lavalla. Hän sai yhden päivän vankeustuomion, jonka aikana hän ehti säveltää hitin "I Want To Break Free", josta sittemmin tuli kuuluisa Queen-hitti. Vapauduttuaan Deaky halusi pistää vielä paremmaksi. Hän nimittäin päätti paljastaa itsensä. Mutta kukaan ei kuitenkaan huomannut Pikku-Deakyä, koska se oli niin pieni. Se siitä sitten. Parin vuoden kuluttua toisen syytteen hän sai niskoillensa, koska oli villitsenyt yleisöä ja lietsonut kapinaa Queen-konsertissa laukoen suomenkielisiä hävyttömyyksiä kuten:


Epäröinnin aika on ohi

Ei ole aikaa märehtiä suossa

Yritä nyt, voit vain yrittää luuseri

Ja rakkaudestasi tulee hautajaiset


Tule beibi sytytä minut tuleen

Tule beibi sytytä minut tuleen

Yritä sytyttää minut tuleen tänä yönä, kyllä


Deaky oli kova The Doors- fani, mutta sai nyt maksaa kovan hinnan siitä. Hän oli niin (v**** pelle) huono englannissa, että oli vahingossa suomentanut väärin The Doors- laulun sanat, joten eräs sillä hetkellä konsertissa ollut henkilö sytytti Deakyn oikeastikin tuleen. Tulen rais***** Deaky, joka nyttemmin oli siis pelkkä tuhkakasa, sai syytteet ties mistä, mm. siitä että yllytti yleisöä leikkimään tulella.

Pelkkää tuhkaa[muokkaa]

Sittemmin Deaky päätti, ettei hänestä ole kapinoitsiloitsijaksi, joten hän halusi suuntaa kaiken lopullisen energiansa musiikkiinsa. Ei kuitenkaan tullut mitään, joten hän pakeni perheensä luo Leizhs*****. Vihainen Queen- yhtye ei kuitenkaan halunnut kertoa faneillensa tätä, sillä juuri John Deaconin takia Queen oli niin tunnettu bändi. Olihan Deaky bändin filosofi ja aina esillä. Joten, he kirjoittivat joitain lauluja myös Deakyn nimellä. Heti Deakyn erottua yhtyeestä muut jäsenet kirjoittivat Deakylle laulun "Another One Bites The Dust", suomeksi "Toinen potkaisee pölyä". He arvostelivat laulussa Deakyä ja kertoivat että ottavat hänet vielä kiinni. Kukaan fani ei siis oikeasti tiedä laulun oikeaa merkitystä. Kaikki luulevat sitä satunnaiseksi Deakyn viserrykseksi. Deakyä ei ole sen koommin nähty, mutta on huhuiltu, että hän karkasi Afrikkaan, Tiedät-kyllä-kenen jälkiä seuraten (hölmö, etkö tajunnut), ((Se-jonka-nimeä-ei-pidä-mainita)), (((V**** LORRDI VOLDEMORT VAIKKA SITTEN!))).