Jasmin Mäntylä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rattijuoppo leima.png

Taiteilijan näkemys Jasmin Mäntylästä tämän treenatessa keskittymistä.

Jasmin Mäntylä (s. 1982) kuuluu niihin henkilöihin, joiden ammatillinen pätevyys rajoittuu pelkästään julkisuuden tavoitteluun keinolla millä hyvänsä. Jasmin Mäntylä ei edusta tässä mitään harvinaislaatuista yksilöä, sillä yksi jos toinenkin tavan kansalainen haluaisi keikkua julkisuudessa hyvää korvausta vastaan. Jasmin Mäntylä vietti nuoruutensa mallikurssilla, joka marssittiin Viru-hotellin välittömässä läheisyydessä sekä hotellin eri kerroksissa. Kaupalliset tv-kanavat ja roskalehdistö pitivät Mäntylää julkisuudessa, jotta tämän julkisuuskuva ensin kiillotettiin autovahalla ja sitten vasta kerrottiin totuus.

Jasmin Mäntylälle on tiettävästi maksettu siitä, että kieltäytyisi avaamasta suutaan laulumikrofonin edessä.

Status[muokkaa]

Jasmin Mäntylää pidetään seksisymbolina, oikein suomalaisena Venuksena, vaikkakaan hän ei ole esiintynyt alasti julkisesti, mikä tekee hänen eroottisesta statuksestaan puuttellisen.

Sukupuu(te)[muokkaa]

Mäntylän äiti, Marilyn Monroe-Manson-Mäntylä, kuoli selvittämättömäksi jääneessä puutarhanhoito-onnettomuudessa 1988. Isästä ei ole tietoa, villeimmät veikkaukset viittaavat kuitenkin suomalaisen heteromiehen esikuvaan, Tom Hanks of Finlandiin.

Tikusta asiaa[muokkaa]

Jasmin Mäntylä raapaisee tulitikun, lehdistö paikalle. Jasmin Mäntylä avaa suunsa sanoakseen jotain järkevää Lähde?, Jasmin Mäntylä esittää itseään Haapamäen Höyryhinuripuistossa, Martti Vainio vittuuntuu perin pohjin ja antaa lopputilin Jasmin Mäntylälle.

Politiikka[muokkaa]

Juorulehdet eivät olleet enää kiinnostuneita seurapiiriprinsessasta, joten Jasminin täytyi päästä takaisin julkisuuteen keinolla millä hyvänsä. Yllättäen Jasmin huomasi politiikan olleen jo vuosia lähellä hänen sydäntään ja syksyllä 2008 hän palasi takasin julkisuuden valokeilabarrikaadeille Kokoomuksen riveissä kunnallisvaaliehdokkaana Oulussa. Puolueeseen Jasmin kokee kuuluneensa 18-vuotiaasta lähtien ja ensimmäisen luottamustehtävänsä hän sai keväällä 2008 Oulun apuopetuslautakunnan vara-apulaisjäsenenä. Politiikassa Jasminia kiihottavat stimuloivat erityisesti vanhemmat miehet, oma ympäristö ja kulttuuriin liittyvät asiat kuten juorulehdet.

Gerontofilia[muokkaa]

Jasmin on ilmoittanut olevansa henkiseltä tasoltaan 35 vuotta ikäisiään ylempänä, ja siksi seurustelu ikätoverien kanssa on tuomittu epäonnistumaan. Vuonna 2014 Jasmin avioitui 65-vuotiaan papparaisen kanssa. Alkuvuodesta 2015 suhde alkoi rakoilla Jasminin ihastuttua vielä suloisempaan, jo vähän dementoituneeseen, ja 17 vuotta aikaisempaa vanhempaan, papparaiseen, jonka kanssaa synkkaa jo oikein hyvin.

Edistystä tapahtuu[muokkaa]

Jasmin Mäntylä katoaa julkisuudesta, mikä on pelkästään hyvä asia. Jasmin Mäntylästä edes Seiska ei ole kiinnostunut, koska Susan Ruusunen on palkattu Jasmin Mäntylän tilalle.

Ulkoiset linkit[muokkaa]

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Jasmin Mäntylä.