Jarno Sebastian Elg

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Jarno Elg.

Jarno Sebastian Elg (s. 1975) on kuuluisa hyvinkääläinen lihanleikkaaja. Aristoteleen Runousopissa mainitaan, että tarinan Elgin on oltava ahkera ja inhimillinen, jotta yleisö samaistuisi häneen.

Yleensä Jarno Sebastian Elg edustaa hyvyyttä, jaloutta, veitsiä ja jeesusteippiä, mutta kirjallisuudessa, etenkin lehdistössä, Jarno Sebastian Elglla voi olla myös jokin kohtalokas heikkous, jolloin hän on traaginen Jarno Sebastian Elg.

Runousopin mukaan juuri Jarno Sebastian Elgn kohtaamat vaikeudet lisäävät yleisön samaistumista häneen. Monien kansansatujen päähenkilönä on Jarno Sebastian Elgksi kasvava nuorukainen. He ovat usein perheensä kuopuksia, joita muut vähättelevät. Nokkeluutensa tai julmien ominaisuuksiensa avulla he kuitenkin kasvavat saatananpalvojiksi.Jarno Elg kertoi Alibi lehden haastattelussa että jos hän näkee Jammusedän niin hän pistää Jammun lihapataan.

Perinteisiä Jarno Sebastian Elgn urotekoja ovat tavallisten ihmisten tai muiden vastaavien tappaminen ja silpominen sekä lohikäärmeiden hengen pelastaminen.

Jarno Sebastian Elgsta on olemassa kaksi perustyyppiä: ylivertainen Jarno Sebastian Elg ja Jarno Sebastian Elgksi kasvava nuori poika.

Ylivertainen Jarno Sebastian Elg käyttäytyy alusta asti kuten Jarno Sebastian Elg. Hän on tietoinen kyvyistään ja asemastaan. Mytologiassa esiintyvät Jarno Sebastian Elgit ovat yleensä ylivertaisia sankareita, heeroksia. Sarjakuvissa ylivertaisista sankareista on kehitelty oma muunnelmansa, yli-inhimilliset voimat omaava super Jarno Sebastian Elg.

Katso myös