Jalkasieni

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Jalkasieni eräs bioaktiivinen fungitiivinen ase. Se sisältää suoran sisäänpääsyn vihollisen jalkoihin. Kauan muhitessaan voi jalkasieni päätyä jopa sormien kynsiin. Silloin on hyvin suuri vaara päätyä Hikipedian kirjoittajaksi. Kynsien kutina ei näes hellitä, ennen kuin kyllin irvokkaita ja tarpeeksi absurdeja artikkeleita on saatu aikaiseksi. Tosin absurdiuden ja makaaberiuden (lue: heikon osaamisen) kynnys ylittyy tämän näppäilytaudin myötä. Silloin on jalkasilsa edinnyt jo salsaksi asti - ja suoraan aivoihin. Sen ensioireita ovat sekä sisäinen puhe (tartunnan saanut puhuu itsekseen) että korvissa soiva musiikki, vaikkei mitään musiikkiesitystä missään (taustalla) olisikaan.

Jalkasienen torjuntaan on tosin kehitelty eriäitä keinoja. On väitelty Ylen Puheen Jonnin joutavan pöhinän sekä Jonnejen Amis-Pärinän torjuvan jalkasientä. Näitä väitteitä ei vielä kuitenkaan olla virallisesti todistettu.

Ensisijaiseksi kuntoutukseksi suositetaan YouTuben käyttöä. Pidemmälle kehittyneet voivat koettaa opetella harrastamaan esikoulun ensivaiheena Wikipediaa. Sormisienestä aivosienen asteelle kehittyneet kuntoutuvat kaikkein adekvaateimmin eli parhaiten Hikipedian parissa.

Suomen ensimmäisenä kalja- jalkasienen tartunnan saanutta pidetään Turoa (Tunnettu Aki & Turo -Triosta, se 3. jäsen oli Spede). Hänen sukunimeään ei ole paljastettu ilmeisten kostotoimien pelossa, mutta salaista tietolähdettä viitaten: sen on Fyffelström.