J. Karjalainen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
J. Karjalainen soittamassa banjoa kotonaan Rääkkylässä vuonna 1943, jolloin hän kävi kotonaan ensimmäistä kertaa 11 vuoteen.

Jahvisti Karjalainen (1. huhtikuuta 1957, Rääkkylä, toistaiseksi elää vielä) on piupalipaupalipiupalipaupalilaulaja.

Nuoruus

J. Karjalainen syntyi Rääkkylän kylällä ravintolassa vuonna 1957 ja juuri, kun tilattiin ruokia tarjoilijalta, joka sai luvan toimia kätilönä ja kun vauva oli syntynyt, se rääkäisi niin hirveällä äänellä, että kaikki pakenivat paikalta ja vauva-Karjalainen ainoana paikalle jääneenä tyhjensi kaikki viinapullot. Seuraavana päivänä lapsi ristittiin Jukka "J." (joka ei merkitse mitään) Tapioksi ja nämä nimet ovatkin Rääkkylässä harvemmin esiintyneitä, aasialaista alkuperää. Hänen isänsä Röyhtäys Koskenkorva Karjalainen (1891-1996) oli Koskenkorva-viinatehtaan johtaja, mutta vanhemmat jättivät pikku-J.:n ravintoloitsijalle kasvatiksi tämän täytettyä 2 vuotta ja tuon jälkeen J. Karjalainen lopetti päihteiden käytön toistaiseksi, ryhtyi kunnon tavoille ja sai koulusta kunnon arvosanoja, jotka auttoivat hänet hyvälle uralle. J. Karjalainen sai kuitenkin isoisältään Humala Hummala Karjalaiselta (1861-1982) aina viinaa, mutta J. kiisti nauttineensa alkoholia.

Muusikon uran alku

Karjalainen ja fani joskus 30-luvulla. Lievätkö Amerikkaan menossa?
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.


Nykytilanteeseen

Karjalainen (vas.) ja hänen nykyinen bändinsä Jii ja kaksi hullua.

Tänä päivänä J. Karjalainen on palannut lopullisesti Rääkkylään ja elää siellä omaa elämäänsä. Välillä hän palaa tekemään itsehäpäisylevyjä kuten primitivistinen Lännen-Jukka tai tämä, no tämä viihdelevy jolla on ”Mennyt mies”. Itseään hän kommentoi näin:

Ei saa moittia juomaripoikaa. Mies se on arvollensa. Kyllä se laittaa, jahka se kerkii, kammarin kullallensa, jota voi vetää turpiin. Voi, voi, voi, voi, voi! Kammarin kullallensa,

jota voi vetää turpiin.

Juomaripoikaa moittivat, voi tyhmiä tyttäriä. Luulevat saavansa varastettua juomattomista rahan mynttäriä. Voi, voi, voi, voi, voi!

Varastettua rahan mynttäriä.

Triviaa

Karjalaisen ensimmäinen banjo säilyi hämmästyttävän hyvin, ja se on nykyisin näytteillä Helsingin eläintieteellisessä museossa.
  • J. Karjalainen ennusti Idols-"tähtien" Anniina Karjalaisen ja Christian Forssin menestyksen jo 80-luvulla. Kappaleessa "Merenneitoni ja minä" lauletaan: "Ei pysynyt pinnalla Karjalainen, mä nään jo otsikon. Hän lienee saanut Christianin kohtalon.


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.