Jääkausi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Marsilaisten ottama kuva maapallosta Jääkauden aikaan. NASA kiistää kuvan aitouden.

Jumala jätti jääkaapin oven auki, Kjeh.”

~Vanha Lohjalainen vitsi

”Perkele kun on hyvät mäet, vois hypätä nuista, lentäis komiasti.”

~Matti Nykänen

”Ice Age on mun lemppari leffa XDXD!”

~Mikko 12v

”Älä sie kläppi ala, mie kuule kiistän kaiken. Minulla jo muutennii liia paljo luppoaikaa, kun kerra vuoessa häätyis kehata lähtee jakelemmaa lahjoja maailimalle”

~Joulupukki Lapin kansallisradion haastattelussa 2005
Näin paljon kokaiinia Jumala joutui vetämään, että sai päähänsä luoda elämää.

Jääkausi oli n. 2,4 miljardia (2 400 000 000) vuotta kestänyt ajanjakso, jolloin Joulupukki yritti valloittaa maapallon ja syrjättää Jumalan mannerjäätiköillä, loskalla ja rospuutolla, luoden Suur-Lapin. Jääkausi ei teknisesti ole koskaan loppunut, koska Joulupukki on vielä elossa, mutta Jumala on kovasti yrittänyt sulattaa maapalloa eräänlaisilla lämpökausilla ja Philipsin hiustenkuivaajilla. Viimeisin Jumalan yritys sulattaa maapallo oli n.2.58 miljoonaa vuotta sitten, jonka tiedemiehet ja muut vatipäät ovat nimenneet Pohjoiseksi napapiiriksi, (engl. The Polar Express). Tämä ajanjakso on myös jaettu osiin:


 • Neogeeni (ään. Neoklassinen metalli)
  • Pleistoseeni (ään. Playstation)
   • Veiksel (ään. Viikset)
   • Eem-interglasiaali (ään. Eem-mä-anaali)
   • Keski- ja varhaispleistoseeni (ään. Mikä-sieni)
   • Neuvostoliitton Siperia (ven. Сибирь)
   • Talvisota

Nämäkin ajanjaksot on myös jaettu osiin, mutta kuka vittu niitä nyt jaksaa kirjoittaa.

Jääkausien syyt[muokkaa]

Vuorenpoimutukset voi helposti mitata mistä tahansa *kivestä. Takana oleva geologi onkin työn touhussa.

Joulupukki ei pitänyt merien täyttämästä maapallosta ja päätti luoda maata. Joulupukki loi valtavat, ainakin 30 senttimetrin paksuiset jääkinokset koko maapallon päälle. Jumala ei pitänyt ajatuksestä, koska hän ei ollut vielä keksinyt pilkintävehkeitä, joten hän otti lähimmän hiustenkuivaajan ja sulatti suuren osan maapallosta. Jumala loi mutapalloja ja heitti niitä mereen. Näihin Jumala heitti siemeniä, (yritti jopa kylvää omia siemeniään, mutta sen hän teki vasta myöhemmin.) joista kasvoi kasveja ja Jehovan todistajia. Jumala otti vielä Marsista ahvenia ja nakkeli niitä meriin, joista lopulta kasvoi ensimmäiset liskot, jotka siirtyivät maalle syömään näitä Jehovan todistajia.

Joulupukki tietenkin protestoi Jumalaa vastaan ja jatkoi maapallon jäädyttämistä. Jumala yritti lähteä pakoon Joulupukkia liikuttamalla manteria pois jään alta. Nämä mannerliikunnat muuttivat koko ekosysteemiä, kuten merivirtoja, Maan kiertorataa ja universumin laajentumistahtia. Tiedemiehet ovat osanneet laskea peruskalliosta ja kivistä* esiintyvistä poimuista, kuinka paljon Jumala on siirrellyt manteria vuosien mittaa. Mittaamalla aurinkokunnan suurimman vuoren Haltin korkeuden, maantieteilijät ovat laskeneet Jumalan siirtäneen nappuloitaan 1 324 kertaa, (yksi kerros on yhden metrin). Tarkempia tietoja kuitenkin etsitään.

Seuraava jääkausi[muokkaa]

Alkuihminen Homo Finnus istuu iglussaan. Jääkauden aikaan oli vaikea elää, mutta Homo Finnus selvisi kylmyydestä Sisun, kahvin ja vitutuksen voimalla.
Urho Kaleva Kekkonen harjoittelee seuraavan Jääkauden tuloon.

Geologien ja maantieteilijöiden mukaan tämän hetkinen lämpökausi on lopuillaan ja he ovat laskeneet seuraavan jääkauden alkavan 24.12.201X. Tarkkaa vuotta ei tiedetä, se riippuu Maan kiertoradan ja ilmakehän hiilidioksidipitoisuudesta; ensimmäinen antaa Joulupukille pahoinvointia ja jälkimmäinen keuhkosyöpää. Antiikin Mesopotamialaiset kuitenkin kirjoittivat eeppisen menestysnovellinsa loppuun kalenterin, joka enteili Joulupukin seuraavasta tulemisesta.

Ilmastonmuutos[muokkaa]

Jumalan lahjomien aktivistien kehittämä salaliitto, jotta enemmän ihmisiä ostaisi heidän kalliitta, ympäristöystävällisiä monopolituotteitaan. Katso kuitenkin täältä.


Jääkautinen Suomi[muokkaa]

Suomi on Joulupukin synnyin alue (vielä tarkemmat koordinaatit: Lappi), koko jääkauden lähtöpiste ja maailmannapa. Se on aina kuulunut Pohjoiseen napapiiriin ja on siis aina ollut jääkaudella. Joulupukki on sitemmin siirtänyt ideaalin jääkauden Siperiaan ja Alaskaan, kun Jumala kuuli tästä "Jumalan hylkäämästä maasta" ja päätti sitten ihan vittuillaakseen lämmittää maata kerran vuodessa, niin se ei enää kelvannut turisteille. Alkuasukkaat Homo Finnukset nimittävät tätä hiostavan kuumaa vuodenaikaa kesäksi. Homo Finnuksen turkki ei ole soveltunut lumettomaan ympäristöön eikä se voi naamioitua. Tämä tekee lajista äärimmäisen uhanalaisen ja vittuuntuneen, jopa silloin kun lunta ja jäätä piisaa.

Eläimistö[muokkaa]

Kylmyyden takia eläimet joutuivat pukeutumaan kalliisiin minkkiturkkeihin kuin Venäläiset naiset. Lämpimämpinä kausina sisiliskot rellestivät ja nisäkkäät asuivat maan alla horroksessa tai Netflixiä katsoen. Karvaiset eläimet olivat yleisiä kuten biisoni ja Mammutti, mutta nämä ovat nykyään valitettavasti ajettu kaljuksi eikä niitä enää tunnisteta. Sen sijaan ne on nimetty uudelleen lehmiksi ja norsuiksi. Sukupuutto-teoria on vain Darwinistien propagandaa.

Dokumentteja[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]