Isis

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Saatoit myös tarkoittaa Irakin ja Syyrian Islamilaista valtiota. Isis on myös egyptiläinen jumaluus, jonka nimi on aika vahvasti pilalla.
Yleisen käsityksen mukaan useat isit näyttävät jokseenkin tältä, mutta heillä on yleensä pidempi parta ja he välttelevät tulevansa kuvatuksi, koska se on "haram"

Isis on jonkun moista murretta jostain päin jotain maata joka saattaa jostain mahdollisesti poliittisista tai jostain muista tuntemattomista tai kenties tunnetuista syistä olla valtio. Isis tarkoittaa sinun omaa isääsi, joka saattaa jostain kumman syystä olla jossain terrori- tai sotilasjärjestössä mukana. Emme kumminkaan tiedä miksemme tiedä tätä tietoa jota emme ole tienneet emmekä tule tietämään.

Liittyminen[muokkaa]

Monet luulevat jotenkin epämääräisesti viinahuuruissa pystyvänsä liittymään isien järjestöön ilman lasta, mutta todellisuudessa liittymiseen vaaditaan lapsi, joka on saatettu lähettää sotatantereelle.

Toinen liittymisen ehto on omistaa pyyhe, jonka voi kääriä päähän, isien yhteisen saunaillan ajaksi. Voit myös liittyä isisiin jos meet pyytämään sitä isisin johtajalta

Vastaanottokeskukset[muokkaa]

Vastaanottokeskuksissa on usein paljon aikuisia miehiä jotka ovat "kadottaneet" henkilöllisyystodistuksensa eikä heiltä koskaan ole otettu sormenjälkiä eivätkä he ole missään nimessä se keneksi sinä heitä luulet. Toisin sanoen ei tiedetä varmuudella, ketkä heidän isinsä ovat.