Isä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kulti! Muistathan aina, että isi rakastaa sinua!
Tuhma tyttö! Tuhma tyttö!


Stop hand.png Tämä sivu on täyttä faktaa!
Tämän sivun aihe on niin käsittämättömän tyhmä, että siitä ei tarvitse repiä huumoria.

”Isäs oli (keksi tähän tilalle jotain) kun sua teki”

~Kaikki

Isä, tunnetaan myös nimellä sponsori, on asia, joka asetti siemenensä äitiisi, ja tietyn ajan kuluttua (kesto riippuu lajista) sinä ilmestyit maailmaan. Jos isäsi on biologinen isäsi, se tarkoittaa, että hän opettaa peruskoululaisille idiooteille biologiaa ja maantietoa. Jos isäsi on ns. "isäpuoli", on isäsi töissäkäymätön aikaansaamaton idiootti. Puoli-isän tunnistat myös siitä, jos hän mukiloi sinua aina ennen nukkumaanmenoa ja juo kymmenen miehen edestä kaljaa. Tunnusomaisena piirteenä voitanee myös mainita hänen olevan vain puoliksi (½) mies.

Isä on päinvastainen asia kuin äiti, joka synnytti sinut. Isällesi sinun syntymäsi kuitenkin oli puhdas vahinko. Oikeasti isäsi halusi vain laadukasta seksiä ilman ehkäisyvälineitä. Tästä syystä 98 % varmuudella biologiset isät karkaavat kulli toisessa kädessä seksikkäämpien muijien luokse ja jättävät äidit ja sinut kuin nallin kalliolle. Isäpuolesi taasen ei nai äitiäsi sen takia, että rakastaisi sinua. Hänen aikeensa ovat joko a) päästä äitisi housuihin b) päästä sinun housuihisi. Ja vaikka isäpuolesi raiskaisikin sinut, se ei tarkoita, että hän rakastaisi sinua. Yleensä asia voi olla jopa päinvastainen.

Ellet ole varovainen, sinustakin voi tulla jonakin päivänä isä. Kannattaa siis pitäytyä ainoastaan miesten välisessä seksissä.

Ethän häiritse jatkossa isukkiasi[1], kun tällä on äidin kanssa kesken tärkeitä perheneuvotteluja...

Viitteet[muokkaa]

  1. Tai älä ainakaan enää kuvaa sitä ja postaa Youtubeen.


Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.
Wiki letter w.png Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.