Hyundai

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

VAROITUS: Tämä artikkeli sisältää paskaa.

Hyundain uusin riisikuppimalli.

Hyundai (lausutaan Koreassa 'Hendai', Suomessa 'HNNNNNNNNNNNTTTTAAAAIIII' ja joskus myös Hentai) on korealainen riisikuppivalmistaja, joka valmistaa riisikuppien lisäksi kertakäyttökaivureita.

Yhtiön perusti San Ko Hendai joskus vuonna nakki, ensin muutettuaan pois Japanista, tuoden mukanaan Mitsubishiltä varastetut riisikupin piirustukset, aikomuksenaan alkaa tuottaa korealaiseen tapaan huonoja kopioita japsien oivalluksista, tuloksena se, että yhtiö alkoikin yllättäen menestyä, johtuen luultavasti par'aikaa käynnissä olevasta pikkukahinasta, kun Mitsubishi oli hukannut omat kopionsa riisikupin piirustuksista, ja Japanin armeija tarvitsi nimenomaan Mitsubishin mallia.

Hyundai nykyään on täyttä paskaa.., Hyundailla ajelee usein 40 vuotiaat läskit emännät tai 60 vuotiaat vanhusmiehet jotka ovat koko elämänsä puhuneet paskaa korealaisista autoista mutta kuitenkin itse sortuvat autokaupan tumpelomyyjän paskapuheisiin ja ostavat itse paskaa ja kehuvat sitä siihen asti kunnes koko paska leviää keskelle moottoritietä ja tunnin päästä se on Fiat Punton hinattavana kunnes sekin hyytyy ylämäkeen.

Hyundai on köyhän kansan kulkine.. Korealaiset taliaivot keksivät tavan tehdä paskempia autoja kuin ranskalaiset.Typing monkey.jpg Kuten sinäkin, tämä artikkeli on vajaa.
Laajentamalla artikkelia pystyt kasvattamaan sen älykkyysosamäärää
.