Hitlerismi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Abortti on vakava asia. Vaikka löytyy henkilöitä jotka haluavat kieltää abortin. Vaikka on henkilöitä jotka haluavat pitää abortin laillisena kunhan aborttiklinikoita ei ole juuri kenenkään saatavilla oikeasti. Vaikka on henkilöitä joista on asiallista vastustaa aborttia koska se on murha, mutta joista on asiallista tehdä aseellisia iskuja aborttiklinikoille joissa kuolee aborttilääkäreitä. Vaikka on olemassa Päivi Räsänen, jonka mielestä abortti on eugeniikkaa ja kaikki eugeniikka on väärin. Silti hekään eivät voi olla ottamatta vakavasti yhtä kehitysvammaisuuteen liittyvää kysymystä. Entäs jos abortoitavasta sikiöstä tulisikin Hitler? Olisiko tämä silloin oikein abortoida? Tätä kysymystä kysyvät kaikki. Ja lisäksi kuusi miljoonaa juutalaista pitää tätä vakavimpana ja tärkeimpänä syynä sallia abortti. Jos sikiö hitleröityy, kuten geneettisistä syistä voi käydä, on uhka valtava. Tätä pidetään vahvana argumenttina sikiöseulonnan puolesta.

Hitlerismin oireet voi huomata jo pienillä vauvoilla, pikkuhitlereillä. Henkilön vanhetessa oireet vakavoituvat ja hallitsevat yhä suuremman osan hänen elämästään. Lopulta potilaan toimintakyky on hyvin heikko. Tätä ennen se ehtii usen lietsoa ympäristöään sotaan ja suorittaa laajamittaisen kansanmurhan.

Hitlerismi on pelätty kehitysvammaisuuden muoto jonka seurauksena potilas kärsii führeröitymisestä. Se on vakava monen geenin yhteisvaikutuksesta syntyvä kehitysvamma, joka on perinteisesti tunnettu Godwinin oireyhtymänä. Oireyhtymän seurauksena on tyypillisiä muutoksia kasvojen karvoituksessa ja puhetavassa. Hitlerismi on huomattavasti yleisempää miehillä kuin naisilla. Se on huomattavasti yleisempää valkoihoisilla, joten se ei ole rasistinen sairaus. Tosin siihen sairastunut usein on rasisti. Kehitysvammaisuuteen liittyy vainoharhaisuutta, vihanhallinnan ongelmia sekä taipumusta salamasotimiseen.

Hitlerismi on melko harvinainen mutta pelätty kehitysvammaisuuden muoto. Tavallinen kansa ylidiagnosoi sitä hieman samaan tapaan kuin puolisonsa narsismia tai naapurinsa sosiopatiaa. Se on kuitenkin myös olemassaoleva sairaus, jonka tunnistaminen vaatii ammattitaitoisen lääkärin ja geneetikon tekemään analyysiä, joka tieteen avulla tunnistaa, onko vauva todella kärsimässä hitlerismistä vai onko huonoon käytökseen syynä huono kasvatus ja lapsen altistaminen haitallisille virikkeille kuten MV-lehdelle. Hitlerismiä voidaan tarkastella lapsivedestä ja hitleröityvän sikiön ainoasta kiveksestä otettavasta geenitestistä.

Hitlerismin pelko näkyy vahvasti ennen kaikkea aborttikeskustelussa. Siinä aborttia kannattava esittää usein kysymyksen siitä, voisiko abortti olla perusteltu, jos tietäisi, että lapsi on hitler. Tätä kehitysvammaa pidetään huomattavasti kovempana ongelmana kuin hyvämaineisia 21-trisoomikkoja (Downin oireyhtymä tai vanhan kansan nimessä mongoloidismi). Hyvin moni on sitä mieltä että olisi. Argumenttia ei usein viedä kovin pitkälle, mutta on järjenmukaista olettaa, että tapauksissa, joissa aborttiin yleensä halutaan turvautua, kuten vanhemmiksi kyvyttömien teinien vastuuttoman seksikäyttäytymisen jälkeen tai raiskauksen seurauksena, raskaaksi tuloon johtava käytös korreloi vanhempien sosiaalisesti tuhoisien geenien kanssa. Lisäksi näitä voidaan kiertää sitä kautta että ihmisillä, myös abortoitavilla sikiöillä, olisi kaikesta huolimatta ihmisarvo. Ei siis ihme että hitleröitymiseen viitataan niin usein abortin oikeuttamisen kysymyksessä vaikka kyseinen kehitysvamma onkin melko harvinainen.

Katso myös[muokkaa]

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Vaikka hitlerismi on dominoiva alleeli, se voi hypätä sukupolvien yli?