Hippi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hippiliikkeen suosima huumeidenkäyttö ei ikinä aina johda miellyttäviin lopputuloksiin.

Hipit ovat hippiliikettä edustavia yhteiskunnan elättejä, joiden maailmankatsomus on tietyistä syistä erityisen vääristynyt. Tähän saattaa olla syynä vasemmistolaisuus, tai sitten ei. Hippien ihanteina on rauha sekä rakkaus ja he ovatkin uljaina huumeiden runtelemien nyrkkiensä kanssa vetämässä turpaan jokaista, joka ei jaa samanlaista arvomaailmaa. Hipit ovat tunnettuja myös siitä, että he vastustavat voimakkaasti sotaa. Tämäkään ei hoituisi paremmin, kuin pakollisilla psykedeeleihin tutustuttamiskursseilla kaikille tai saattamalla protestien pitokohteina olevat kaupungit sotatilaan ajelemalla huumepäissä minibusseilla ja vallaten katuja.

Hippipakuja on moneen makuun.

Kommunismi on hipeille hyvin tärkeää, sillä miten sitä millään ehtisi imppaamaan liimaa ja jakelemaan kasvuvaiheessa oleville nuorille LSD:tä, jos sitä töissä pitäisi käydä ja omaa asumistaan elättää. Tästä syystä hipit vastustavatkin eliittiä (eli oikeasti yhteiskuntaa ylläpitäviä voimia) sekä keskiluokkaa. Koska keskiluokka on sosioekonomisesti täydellinen ja toimiva yhteiskunnan osa, pitää hippien sitäkin vastustaa, sillä he ovat sellaisia pieniä, lähes uhmaikäisiin lapsiin verrattavia vittusaatanoita, joille ei kelpaa mikään järkeenkäypä. Tästä myös huomaamme huolestuttavan ilmiön, nimittäin hippien koulusta pois jättäytymisen. Ilman yhteiskuntaopin sekä historian tunteja heistä muodostuu ostareiden laitamille kytevää plakkia, joita on yksikössä totuttu kutsumaan spurguiksi.

Hippien tunnistaminen[muokkaa]

Hipit erottuvat yhteiskunnan rehtien ja työtä tekevien kansalaisten joukosta oikein hyvin. Hipin voi liikenteessä tunnistaa taloudellisen ahdingon seurauksena menkkaverellä kukkia täyteen maalatun minibussin ratin takaa. Vaikka tämä vasemmiston eliittisotilas onkin vannoutunut ympäristön suojelija, pitää heidänkin vähän myrkkyjä päästää pihalle tasa-arvon nimissä. Hippien hiukset ovat usein likaiset ja pitkät, sillä työstään rahaa pyytävä parturi on kapitalismin yksi ruumiillistuma ja näin ollen paha. Hippien esiintymisalueet koostuvat pitkälti kaupunkien keskustoista.

Rahaa he tienaavat (jälleen tasa-arvon nimissä) joko syömällä kultahippuja ja paskantamalla kolikkeja, tai imemällä elämäänsä kyllästyneiden keski-ikäisten miesten kyrpiä, ja hommat hoidettuaan on tapana hyvästellä asiakas huudahtamalla "Peace, man!" hepatiittipitoisen sperman valuessa pitkin suupieliä. Hippejä löytää useimmiten sosiaaliturvatoimistojen sohvilta, pakettiautojen tavaratiloista, roskiksien takaa sekä teattereiden kulisseista. Poliisilaitoksen odotushuone ei myöskään ole epätavallista reviiriä näille norkoilijoille.

Hippien torjunta[muokkaa]

Tavalliseen hippijalkaväkeen käy muun muassa Raid-hyönteismyrkky, joka pieninäkin annoksina lamauttaa sotilaan liikuntakyvyn ja lopulta tuhoaa elintärkeät sisäelimet, johtaen hitaaseen (mutta ansaittuun) kuolemaan.

Hippipakuilta puolustautumiseen tarvitaankin päivitetympää torjuntakalustoa. Pakujen torjuntaan soveltuu parhaiten 152 TelaK 91 mekanisoitu telatykistöyksikkö, mutta kevyempi kenttätykkikin käy vallan mainiosti, jos kohteita on vain yksi.

Hippiliikkeiden suosittu taktiikka on lähettää useita Interrupt-luokan yksiköitä, joiden pääasiallinen varustus koostuu puisesta protesti-kyltistä sekä napapaidasta. Nämä torjutaan helposti vesitykeillä, mutta ovatkin tarkoitettu puolustuksen hämäämiseen.

Breacher-luokka lähetetään usein Interrupt-luokan ollessa tulen kohteena, jolloin kapitalistisen puolustuksen murtaminen on helpointa. Breacher on usein pukeutunut paksuun Trasher -huppariin, neuvostovalmisteiseen asbestia sisältävään kaasunaamariin sekä nahkasaappaisiin. Arsenaaliin kuuluu kaikkea metalliketjuista sekä pesäpallomailoista aina spray-purkkeihin ja kääntöveitsiin.

Support-luokka ei juuri osallistu fyysisen kontaktin ottoon vihollisen kanssa, mutta on kuitenkin taistelukentällä hyvin aktiivinen yksikkö. Supporterit toimivat taistelutahdon ylläpitäjinä ja heidän toimiinsa kuuluu muun muassa kapitalistien ja muiden hippien vihollisten vastaisten aivopierumöläytyksien päästö. Nämä voivat olla herjauksia, solvauksia sekä muuta verbaalista väkivaltaa. Support-luokan joukosta voi myös lentää kaljapullo jos toinenkin, mutta tämän takana on Support-luokan sisäinen kranaatinheitinyksikkö.

Kuuluisia hippejä[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]