Hikipeli:Hikipää/Ehdota kysymystä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hikipään osa-alueet

OhjeetPeruspeliKäyttäjätArtikkelitHömppä

Ehdota kysymystä

Ehdota tänne kysymystä Hikipäähän. Joku kiltti setä tai täti sitten katsoo, onko kysymyksesi sovelias itse peliin. Laita kysymyksen perään neljä (4) vastausvaihtoehtoa ja kirjoita oikean vastauksen perään jotain, mikä ilmaisee sen olevan oikea vastaus. Laita kysymyksen eteen pallura (*), niin se ei sekoitu muihin kysymyksiin. Kysymykseen voi halutessaan liittää myös kuvan. Mukaan päässeet kysymykset poistetaan listalta, sillä muutenhan sinä lunttisit ne täältä. Jos kysymys käsittelee jotain artikkelia, pistä mukaan artikkelin nimi, niin voimme käydä ottamassa selvää, pitääkö väitös paikkaansa.

Ehdotukset[muokkaa]

En uskalla itse menna lisailemaan mitaan (vai saako?) joten kysynkin etta eiko tuossa kayttajat -osassa todellakaan ole mainintaan Hikipedian kuuluisasta profeetasta 195.156.124.70:sta??? Onhan tuo keskustelu Jeesuskseta kuitenkin eniten ajatuksia herattava keskustelu Hikipedian historiassa... Myos voisitte kysya esim. mika on Herra Auvisen IP osoite (84.231.229.119 25) jne. Ottaa paahan tallainen tarkeiden asioiden ohittaminen... --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 13. lokakuuta 2009 kello 19.37 (UTC)

Ismon tuolta loysinkin kun aikani painelin nappia... Ei mitaan siita siis. --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 14. lokakuuta 2009 kello 22.00 (UTC)