Hikipedia:Ylläpitäjät/Napoleon

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Myös Hikipediaan on (valitettavasti) rekisteröitynyt pienimunainen 165cm pitkä mieshenkilö, nimimerkillä Napoleon. Hän on juuri saanut äidiltä admin oikeudet ja poistaa kaikkien uusien käyttäjien artikkelit, mikäli käyttäjä on pidempi tai isomunaisempi kuin hän. Tähän mennessä kaikki käyttäjät ovat olleet ja tämä onkin tyrehdyttänyt koko Hikipedia-yhteisön kasvun.”

~82.181.71.63

Napoleon on 44-vuotias* Hikipedian suuruudenhullu käyttäjä, joka yrittää esittää kunnollista käyttäjää. Hän on ylläpitäjä ja byrokraatti, mutta ei vielä oikein hallitse kumpaakaan näistä hommista. Hän on vielä surkeampi osoitepaljastimen käyttäjä kuin Pullamössö, ja käyttää sitä lähinnä kännipelleilyihinsä lauantai-iltaisin. Napoleon on ainoa käyttäjä, joka lisäilee käyttäjille turhaa Test-mallinetta. Hänelle on yritetty selittää, että bannaisi käyttäjät suoraan, mutta suuruudenhulluna hän ei vain viitsi ottaa opikseen. Tai sitten se on hänelle liian haasteellista, ken tietää.

Nyttemmin Napoleonin Hikipedia-aktiivisuus on hieman hiipunut, sillä hän on havainnut blogikirjoittamisen tehokkaammaksi kanavaksi itsensä esilletuomiseksi. Napoleonin komplekseilla onkin jo melkein kaksikymmentä lukijaa.

Musiikkikipaleista muun muassa Miljoonamasurkka kuvaa hyvin Napoleonia.Selvennä!

Huomautukset[muokkaa]

* Heinäkuussa 2015 vallinnut tilanne, ja tuolloinkin Napoleon näytti vain 25-vuotiaalta. Napoleonilla on siis jokin erikoinen taika, jolla hän saa itsestään nuorekkaan.


Wiki letter w.png Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.