Hikinews:Hikinews 80 vuotta sitten: Kansallissosialistinen työväenpuolue peräänkuuluttaa gettojen parempaa tarkkailua

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

21. heinäkuuta 2023

Kuva on malliesimerkki tilanteesta, jossa geton asukkaan tarkkailu ei ole riittävää. Pojalla tulisi olla vähintään neljä saattajaa, minkä lisäksi hänen molempien olkapäittensä tulisi olla poissa sijoiltaan jo hyvissä ajoin ennen kaasuhanan avaamista.
Julkaisemme seuraavan Hikinews-uutisen 80 vuoden takaa varoittavana esimerkkinä nykysukupolvelle. Ääriajattelusta aiheutuvat perustason loogiset virhepäätelmät on pyritty säilyttämään tekstissä mahdollisimman uskollisesti.

Saksan kansallissosialistisessa työväenpuolueessa on eletty kauhun hetkiä Varsovassa tapahtuneen kapinatapauksen jälkeen. Moni kansallissosialisti tuntee nyt olonsa uhatuksi sen jälkeen, kun Varsovan geton juutalaiset tappoivat saksalaisia ennen tuhoutumistaan. Puolue peräänkuuluttaa gettojen tiukempaa tarkkailua, jotta kapinaa hautovien juutalaisten joukosta voitaisiin ajoissa seuloa esiin ne, jotka eivät tyydy pelkkään karjavaunuun marssimiseen ja kaasuttavaksi päätymiseen, vaan haluavat kostaa saksalaisille. "Siis tää ei oo todellista, siis jotkut vitun Üntermenschit jotka ei oo varmaan ikinä totaalista sotaa nähnykään niin vittu tappo monta meidän jäsentä niiq tost vaan!!!" kommentoi Waffen-SS:n edustaja Arnold Judensterber-Zyklonbergerdorff. Kansallissosialistinen työväenpuolue on järjestänyt jäsenilleen kriisiterapiaa vastaisen varalle. Erityisesti puolue suosittelee nyt itkemistä ja hampaiden kiristystä, jonka avulla voidaan tehokkaasti päästä Puolan väestön silmissä uhrin asemaan. Nyt ollaan ihan kilttejä, mutta kunhan kohu on ohi, niin kaasuttaminen voi jatkua tavalliseen tapaan, ohjeistaa Völkischer Beobachter -lehti. Puolue kehottaa jäseniään tarkkailemaan vastaisuudessa uhrejaan paremmin, ja tuhoamaan välittömästi sellaiset, jotka kuuluvat juutalaisten perustamiin itsepuolustusjärjestöihin. Puolue on erityisen ärtynyt siitä, että kapinalliset tuhoutuivat, eikä heitä siis voida kaasuttaa enää kostoksi. "Vittu me kostetaan tää kaikille vitu jutkuil", vaahtoaa Judensterber-Zyklonbergerdorff pervitiinipärinöissään.

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]