Hikinews:Etusivu

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Hikinews)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


HIKINEWS

22. syyskuuta 2023 16.30

Pen 01.svg
Kirjoita uutisartikkelin otsikko (iso alkukirjain, ei pistettä loppuun) laatikkoon ja paina nappulaa.

Tervetuloa HikiNewseihin, epäluotettavaan uutispalveluun, johon jokainen STT:n työhaastattelussa hylätty voi kirjoittaa.

Tuoreimmat uutiset:
21.07.2023 Hikinews 80 vuotta sitten: Kansallissosialistinen työväenpuolue peräänkuuluttaa gettojen parempaa tarkkailua
14.11.2022 Hikinews 235 vuotta sitten: ”Mistä Arschista sut on jätkä siihen oikein reväisty?” – Wolfgang Amadé Mozart tylyttää haastattelussa toimittajan ja julkaisumme
10.04.2022 Arttu Seppäsen kolumni: Ihminen pettää aina – eli miksi Ukrainan sota toi mieleeni tämän biisin
09.12.2020 Hikinews 260 vuotta sitten: Diderot menetti Encyclopédien ylläpitäjyyden tiukassa äänestyksessä
27.11.2020 Royal Blue Crown ja AlcoDream -tuotteet mullistivat Leilan, 72, ja Harrin, 29, elämät
10.06.2020 Paikallinen mies huolissaan Hankamäen erektiosta
19.05.2020 Skeittaava pysäköinninvalvoja Paulus Schäpalus on haastattelun arvoinen: "Masennus on oma valinta ja mainitsen Jumalan ollakseni kiinnostava"
23.03.2020 Kusessa ollaan
07.12.2019 Väkivaltainen ääriliike marssi Helsingissä


Pääuutinen:

Kuvan kyrpä ei liity tapaukseen.

Yllättävä tutkimustulos: peniksesi koko kiinnostaa arvioitua harvempia

Yhdysvaltalaistutkijoiden laaja analyysi kumoaa aiempien tutkimusraporttien väitteet siitä, miten suurta osaa ihmisistä peniksesi koko kiinnostaa. Tutkijat sanovatkin, että peniksesi kiinnostavuutta on liioiteltu tutkimusraporteissa huomattavasti.

"Kun otetaan huomioon julkaisuharha ja tutkijoiden taipumus esitellä tuloksia ja analyysitapaa valikoiden, käy ilmi, että se osuus ihmiskunnasta, jota peniksesi pituus ja ympärysmitta saati terskasi muoto, kivestesi koko tai kivespussiesi tilavuus kiinnostaa, ei ole tilastollisesti merkittävä", sanoo tutkimuksen yliauteur Harold Cocker Bostonin yliopistolliselta opioidivieroitusklinikalta.
» Koko juttu
Arkistopoimintoja:

Extension:DynamicPageList (DPL), version 3.3.8: ⧼dpl_log_24⧽

22.5.2009 Hikinews 50 vuotta sitten
24.4.2010 Hikinews sata vuotta sitten


Kaikki uutiset: UutisarkistoKuvia maailmalta:

Pekka Haavisto joutui myöntämään tappionsa Sauli Niinistölle presidentinvaalien 2. kierroksella.

Lisää kuva >>

Merisää maa-asemilla:

Bolt.PNG

juhannuksena voi hyvin todennäköisesti olla luvassa
satavia virtahepoja

Snow2.PNG

huomenna on tai ehkä ei luvassa
aurinkosokeita

Sun1.PNG

perjantaina Nostradamuksen mukaan on luvassa
ikiroutaa
Kasvihuoneilmiön vakavuus:


Mitattu tänään 16.30 Naantalin Muumimaailmassa.

Kasvihuoneilmiö

Tekstiviestit:

Taloni eteen taidetaan olla rakentamassa ydinvoimalaa! Tai ainakin siihen on tuotu joitain ihme sankoja ja letkuja.

Pelokas

Onko joku yleisönosastolla nähnyt, uuden Star Wars-hittielokuvan? Millainen mielestänne oli?

Satunnainen katsoja

Sinä jakkupukuinen nainen linja-autossa matkalla Maaningalta Pielavedelle tiistaina klo. 8:45, pilasit päiväni meikkaamalla julkisessa tilassa ja jauhamalla purukumia rasittavan kovaäänisesti.

Ärsyyntynyt

Kaikki raivohullut hirvipedot tapettava sukupuuttoon! Kansalaisten autojen kimppuun hyökkäämistä ei tule sietää lainkaan. Ehdoton nollatolenranssi!

Metsästyskortti mulla on jo!

Maakansassa oli viikko sitten pieni juttu lapsireumaa sairastavan kuusivuotiaan Artun syntymäpäiväjuhlista. Jutun kuvituksessa näkyi juhlapöydässä tarjoiltavan mehua. Tämä ei kuitenkaan ole hyväksi hampaille. On tuskin tarpeellista opettaa lapsille, että sokeristen juomien siemailu kuuluu syntymäpäivien juhlintaan.

Hanno Maut-Hausen, hammaslääketieteen kardinaali

Riikka hei, pääseksä tänää meille? :)))))

T.Sun BFF

Hei, voisiko jatkossa tiukkoja ja lyhyitä vaatteita käyttää julkisesti vain sen malliset ihmiset, joista minä pidän niissä? Ki-toos!

Pieni pyyntö

Lehdessänne julkaistu aprillipila ei ollut kekseliäs eikä mitenkään hauska. En nauranut hetkeäkään.

Elämäni on kiintoisaa

Eräs ihminen sanoi: "jos mä näen että kundilla on preaped liittymä, mä en lähde deiteille koska se ei oo hoitanut raha-asioitaan kunnolla" mielipiteitä?

Please discuss

Huolestuttaa peruskoulujen vasemmisto aivopesu. Kyllä vanhenpien pitäisi saada itse valita, mihin ideologiaan heidän lapsensa aivopestään koulussa.

Perheelinen

Mitenkäs kun tätä nykyä näkee toisinaan kirjakauppojen hyllyssä muutakin kuin toista maailmansotaa ja Mannerheimia käsitteleviä historiakirjoja, niin kertooko se siitä, että sotiemme veteraanien muisto on himmenemään päin? Ja ennen kaikkea onko minulle kohta enää luettavaa?

Huolestunut kapiainen

Mielestäni on vastuutonta opettaa kouluissa työnhakutaitoja. Mites sitten kun kaikki kirjoittavat hyviä hakemuksia eikä rekrytoija enää voi päättää, kenet kutsuisi työhaastatteluun, eikä kukaan enää saa töitä. Niin sitten yhteiskunta romahtaa, niin.

Aivo

Kukahan se nyt taas on jättänyt koirankakkaa lenkkipolulle?

Kysynpähän vain

Sinä, joka jätit piposi (puuvillaa, vihertävän harmaa. Violetti tupsu) aurauskepin nokkaan. Jos et ilmaannu viikon sisällä noutamaan sitä, poltamme takassa.

Löytäjä

Masennus on nyky ajan muoti"sairaus". Olen käynyt koko ikäni töissä, opiskellut lisensiaatiksi asti, harrastanut yhdeksäätoista eri urheilulajia ja hoitanut siinä sivussa seitsemäntoista lasta yksinäni. Ei siinä ole paljon ehtinyt masentua. Niinpä päättelen, että kaikki "masentuneet" kärsivät vain liiasta joutilaasta ajasta ja ovat vain turhia marisijoita.

Lenkille siitä

Hei kaikki ToimistoOffice Ab:n jäsenet. Kanoottiretkemme järjestetään myrskystä huolimatta. Varatkaa mukaan sadevaatteet ja pari äyskäriä.

Reimo

Ets. omist. väh. käyt. ilmatorj. ammus. Yht. otto Mal. tai kans. väl. tuomioist.

Aina roiskuu kun rapataan

Ajatus sukupuolineutraalista avioliittolaista on mielestäni todella outo. En tykkäisi yhtään jos tyttöystäväni menisikin kihloihin toisen naisen kanssa. Itse asiassa se olisi sietämätöntä toimintaa.

Not for me

Läheisellä laavulla ei ollut puita, kun viimeksi kävin. Vittu hankkikaa joku niitä sinne!

Makkaranpaistaja

Työelämän johtotehtäviin on soluttautunut kaikenlaisia pikkumaisia paskiaisia, jotka pyrkirimäisellä ruskean kielen taktiikalla etenevät karriäärillään kohti piirongin ylintä laatikkoa. Nämä lahottajasienipäätyypit ja pikkuhitlerit ovat soluttautuneet varsinkin valtion virastoihin ja laitoksiin, beware !

alligator

Helppohan se nuoren on olla ylimielinen. Eilen sen taas huomasin.

Kontekstit on heikoille

Puolalainen europarlamentaarikko aiheutti vastikään kohua törkeän seksistisillä kommenteilla. Myös naiset syyttävät jatkuvasti, miten miehet ovat sosiaalisesti taitamattomia, kommunikointikyvyttömiä, emotionaalisesti vähemmän älykkäitä ja siivottomia.

Pata kattilaa soimaa

Ihminen ei ole vain viettitarpeitaan tyydyttävä laumaeläin, vaan myös vapautta tavoitteleva ajattelija, harkitsija ja toimija sekä henkiset päämäärät aineellisten tavoitteidensa yläpuolelle asettava tietoisuus. Aineellisten ja sosiaalisten tarpeiden tyydytyksen jälkeen etusijalle nousevat sivistyksen itseisarvot kuten kauneus, totuus ja hyvyys. Niitä emme voi tavoitella kuluttamalla. Meidän on osallistuttava niihin aktiivisesti, luovina henkinä. Taideteos, filosofia ja eettinen harkinta edellyttävät meiltä vakavaa henkistä ponnistelua.

Jari 16v.

Rakas poikani Pekka, vessanpöntön reunalla oli tänään verta. Tuleeko aina kakan mukana? Olen huolissani.

Rakastava äitisi

Huolestuttavasti ollaan menossa kohti maailmaa, joka on globaali. Siinä maailmassa on yksi hallinto, yksi sekoittunut kansa ja kulttuuri. Kuvitelkaapa millainen valta sitten on Eurostoliiton johdolla. Tai muslimiväkijoukolla. Vastustan. Eikä tällä sitten ole mitään tekemistä sen kanssa että olen kiinnostunut biologisdeterministisistä kulttuuriteorioista, uskomattoman monta maahanmuuttokriittistä syytetään törkeästi piilomotiiveista tämän viattoman kiinnostuksen vuoksi.

Kuunsirppi ja vasara?

onko oikei käräytttää siskoni mies joka pahoinpitelee usein ja tarkoituksella??

Karri Q. Kalliainen

Sinä nainen siellä,kuka oletkin,niinjuuri sinä.Tahdoin vain sanoa että, tyttö sinä olet tarpeeksi,tyrmistyttävän tarpeeksi,tarpeeksemmin kuin tiedät,joten luudippa hetipois sellainen tunne että sinun oikeastaan pitäisi tehdä jotain elämälläsi! Tai muuten.

Hyvän Mielen Tuoja

Kouluissa harjoitetaan pakkouskonnottomuutta, mikäli niissä ei saa laulaa yhdessä esimerkiksi Suvivirttä. Tämä pakkouskonnottomuuden harjoittaminen on epäyhdenvertaista, toisin kuin perinne, johon kaikki osallistuvat. On tärkeää että uskonnosta puhutaan kouluissa myös ateistejen lapsille jotta kaikki voivat ajatella itse ja vapaasti valita uskon Jeesukseen.

Soi kunniaksi...

Sanokaapa onko opetuksen taso laskenu suomalaisissa kouluissa! Kun tuntuu ettei nyky lapset/nuoret,osaa enää edes yksinkertasia laskutoimituksia ilman laskinta.tai vastata ihan perus sivistykseen kuuluviin tietoihin ilman ettei katota googlesta vastausta ekana! Ja yleensäkin kaikki haetaan ja katotaan eka netistä :D

itse kouluni alottanu vuona -75

Ostin tässä pari päivää sitten nahkatakin, se on hirveä. Tuli vain sitten mieleeni, että ovatko sen tapetun hirven sukulaiset surullisia.

Eläinrakas

Monien filosofien kirjat täyttävät aivopesun määritelmän. Esim. Platonin, Schopenhauerin, Nietzschen ja Heideggerin teoksissa puretaan yksilön maailmankuva, rakennetaan tilalle uusi ja vakautetaan se järjestelmälliseksi ja kehittämällä sovellukset eri elämänalueille. Filosofian rajoista kyllä kuulee joskus puhuttavan. Puhutaanko filosofian juridisista rajoista?

G4lt

Sinä mitätön koiran kyrvänvarren panija ja narsistinen kaljusieppo!!!!! Ei oo sullakaan kaikki nuotit paperilla! Lähdes litomaan, räkäsäkki!

anonyymi

Uutisointia seuranneena en voi kuin sanoa kuin että on hyvä, että Israel ja maailman muslimit asuvat lähekkäin. Minusta kyseessä ovat selvästi hiekkaneekerit, jotka saavat puolestani siellä pysyäkkin ja "järjestää asiansa" viimeiseen yksilöön. Ajatelkaa nyt, niin kuin jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että lapsetkin Palestiinassa indoktrinoidaan jihad-ajatteluun, päiväkotilauluinakin sikäläisen Mikki Hiiren säestämä Kuolema israelille, siitä tosin olen heidän kanssaan samaa mieltä että kuolema israelille.

Huvittunut

Jos pitkään jatkuvasti ei koskaan itse saa soittoja, tuntee itsensä ei-halutuksi. Joten voisitko panostaa siinä vastavuoroisuudessa, ystäväni?

Ystäväsi tässä taas

Minua harmittaa ehkä eniten maailmassa se, miten ei osata ottaa muita ihmisiä huomioon. Esimerkiksi asuin aikoinani kerrostalossa, jossa eräs naapuri otti asiakseen porata jotain seinäänsä lähes joka yö, useiden tuntien ajan. Eipä aikaakaan, kun rappukäytävän ilmoitustaululle oli jätetty törkeitä viestejä. Oliko hän sattunut ajattelemaan, että toiselle esim. taulujen poraaminen seiniin kuunvalossa voi olla TÄRKEÄÄ? Ei, ylimielinen ihminen ei ajattele sellaista etukäteen.

Toisiaajattelija

Kriitikko eilen kiitteli lehdessä jotain Tv:n asiaohjelmaa, mainitsi ainoana miinus-puolena 'kamalan huonon suomen kielen'. Jo on. Vielä nykyään myöskin siis maailmasta löytyy niin kovan sensuurin kannattajia, että kiroilu on rike.

Vapaa Sana

Miksi jopa maisteristason toimittajien näkee nykyään käyttävän täysin leväperäistä suomen kieltä? Sellaisetkin ilmaisut kuin "tulipa tehtyä" rehottavat valtoimenaan, vaikka kyllä minulle ainakin aikanaan kiertokoulussa teroitettiin, että se on "tulipa tehdyksi". Miksi toimittajat ovat siirtyneet "pissis"suomen puhujiksi?

Kiinnostaako ketään?

Työntekijöiden olisi syytä muistaa, että minne he menevätkin, he edustavat paitsi itseään, myös työnantajaansa. Minä saan päättää käytöstavoista onneksi sentään edes omien alaisteni kohdalla, ja totisesti, ei täällä kauan humalahakuisia juojia työllistetä. Puhumattakaan teistä, jotka poistitte pomonne Facebook-kavereista. On opettajallakin oikeutensa takavarikoida oppilaan omaisuutta myös vapaa-ajalla, jos hän katsoo pelastavansa koulunsa ja kaupunginosansa maineen.

Järki käteen

omistan tämän viestin Antin ja Nooran muistolle. olitte niin kauniita. sori noosra jos et halun tätä muistokirjoitusta X) "these wounds just not seem to heal, this pain is just too real". mä en pääse yli meidän mustoista enkä siitä että Antti ei oo enää Nooran suosikki vaan se ratsastaa melkein vain muilla.

Elli(mä tiedän et kuulutte yhteen, Antti ja Noora yhteen!!! Antti ja Noora yhteen!!!) varmasti tuntui parhaalta antilla

Haluaisin ottaa esille sivistyksen alennustilan. Ihmisiä halvennetaan tosi-TV:ssä, ja erilaiset tyhmennyskeskukset anglosaksisissa maissa kehittävät ohjelmaformaatteja, joita Suomessa sovelletaan orjallisesti. Nuoret saattavat muodostaa itselleen oman maailman Internetiin. Ei ole kavereita, ei saa arvostusta, ja sitten se arvostus löytyy sieltä netistä. Nyt on ensiarvoisen tärkeää, että – jos vaikka vasta tässä vaiheessa – tämän huomioin ja nostan esille minä.

Paavo Lipponen

Moi! Mä luin yhestä blogista että useimmat ihmisistä kokee akuankkakierron CFAmG harmonisimpana ja 'suloisimpana' musassa. No arvaa mitä..mä en!! Oonx normaali?? Nyt mä en uskalla kysyä kaverilta onko muka Heart and Soul kaikist koskettavinta musaa, jos se ei enää puhuis sitten mun kanssa ja kertois kaikille. pliis vastauksia pian tää vaivaa mua sanosinko aika paljon!

Sk8dyyd_95

Kieli Toimiston päättäjöiden tulee välittömästi palkkansa eteen, poistaa Suomen Kielestä turhia sanoja kuten, karsta ja paakku .

Näillä mitään tee

Ehdokas makuusi Karri Kalliainen on vahva arjen ymmärtäjä. Olen ihmisen puolella – aina. Ahneus tuhoaa – oikeudenmukaisuuden puolesta. Haluan rakentaa maailmaa, jossa huolehditaan heikoimmasta ja suojellaan luontoa. Ihmisyys on tärkein peruste päätökselle. Karri Kalliainen – inhimillinen mutta vahva vaikuttaja.

TUTUSTU ja VOITA TAULU!

Vaikkei niistä juuri puhuta, on tämän päivän maailmassa yhä paikannimien kirjoitusasuissa eroja sen osalta, noudatetaanko oikeinkirjoitussääntöjä vai ei. Tavallinen kansalainen ei millään voi äidinkielensä taidolla päätellä, miten kirjoittaa oikein. Esimerkkinä Kupittaanpuisto vrt. Halsuan perennapuisto. Miksi nämä olisi päätetty niin näennäisen sattumanvaraisesti, kielessä jossa on kielioppi, jos ei Illuminaatti ole asialla? Järkikin sen nyt kertoo, että näitä eroja ei edes voisi olla ilman kirjoitettua kieltä. Eli ylemmältä hallintoportaalta sanellaan.

”Las Neigenavet”

Moi kaikille. Te kun harrastatte seksiä ennen avioliittoa, ettepä tiedä mistä jäätte paitsi =) Miten mahtavaa ja oikein on odottaa kunnolla, keskittyä muuhun läheisyyteen (mm. sivuhalit) ja sitten lopulta saada ottaa toinen myös aviollisessa mielessä =) Ette koe vastaavaa!

Kaiken saanut

Olen töissä eräässä erittäin tunnetussa pikaruoka ravintolaketjussa, ja siellä on yleinen välttämätön kriteeri palkkaukseen antaa sosiaalisen median salasanat pomolle joka valvoo, ettei firman mainetta loata. Näin on näppylät. Siinä on kaikki yhden elämästä esillä toiselle. Vaihtoehtona kuolla nälkään. Samaistumiskyvylläni jos toisaalta teen ilmalennon kommunistin ja itämaisen ihmisen puolelle, niin voin ymmärtää heidän peruskiviarvonsa. Ilman yksityisyyttä, kuin yhdessä muurahaislaumana liikkuen, tutkiskelemme toisiamme kyljekkäin ja rinta rintaa vasten, niin meillä on ystäviä muissa ihmisissä.

Genuino Näsduck, 29 v., Emme julkaise puhelinnumeroita emmekä osoitteita. – toimitus

Televisiosta tuli hiljattain kohuttu natsien viimeisistä päivistä kertova Perikato. Elokuva oli muuten oikein hieno, mutta en voinut olla kiinnittämättä huomiota upseereihin, jotka tupakoivat miltei joka välissä, varsinkin loppua kohden. Tupakan vaaroista kyllä valistetaan, mutta mahtaako auttaa, kun tupruttelu on edelleen elokuvan estetiikassa hyväksyttävä ja cool juttu?

Savuton

Arvoisa omakotitalonaapurini – tunnistat kyllä itsesi –, jumalauta! Teidän pihalta tuli meidän puolelle orava! Voi joskus koettaa ottaa toisiakin huomioon! Seuraavan kerran kyllä ammun!

Tuohtunut

Miksi vielä 21. vuosisadalla länsimaissa on nimellisiä monarkioita? Keltaiset lehdet lukijoineen rakastavat kuninkaallisten häitä, mutta se ei tee koko touhusta yhtään sen vähemmän vaarallista flirttailua despotismin kanssa. Jos näitä ei koskaan muuteta perustuslaillisiksi tasavalloiksi, ajan kanssa jonkun uuden keisari Meijin todennäköisyys nousee lähelle yhtä. Hyvin harvinaista - mutta kun yksikin riittää! Miettiköön jokainen suomalainen hetkisen yksikseen, miltä tuntuisi jos toisella puolen olisi Putin, vastakkaisella puolen hallitsevaa palvottaisiin jumalana.

Tasavaltalainen vasemmisto!

Tunnen lapsettoman pariskunnan. Kysyttäessä ovat sanoneet, että eivät tahdo lapsia. Tietysti kunnioitan toisten ihmisten valintoja, mutta ihmettelen tapaa, jolla nuoruuteen kuuluvasta vaiheesta yritetään muodostaa ihan oikeata päätöstä. Kun se oma on sitten syntynytkin, niin ai että sitä osaakin rakastaa. Vahinkoakin. Onhan sillä samat geenit ja kaikki.

Kokemusta on

Näin Youtube-videopalvelusta pätkän, jossa Oprah Winfrey, harvinaisen hyvä ihminen, päästi tällaisen sammakon: ”Pelastumiseen pitää olla muitakin teitä kuin kristinusko. Muutenhan Afrikassa elävä lapsi, joka ei koko lyhyen elämänsä aikana kuule Jeesuksesta, ei pääsisi taivaaseen.” Oprah, jos luet tätä palstaa, toivon hartaasti, ettet enää kiellä Jeesusta, vaan löydät elävän Jumalan. Olet sentään rikas ja menestynyt. Olisi hyvin murheellista, jos joutuisit kadotukseen. Vielä voit kääntyä!

"Minä ja Isä olemme yhtä"

Congrat! your mobile number was selected as a winner of £2,000000.00 with Winning No 001-2013 on FREE LOTTO. Email: [email protected] for claims.


Olet tekemisissä kanssani nähtävästi aivan mielelläsi, kun minä teen aloitteen. Kuitenkin vastavuoroisuus on tärkeää ystävyydessä. Voisit soittaa joskus minulle, kuten minäkin soitan sinulle.

Ystäväsi

Kauko Röyhkä meni lihakauppaan ostamaan munuaisia. Ei ollut. Kauppias kysyi "Käykö pussimainen elin, jonka eräät Sarcpterygii-ryhmän kalat ovat alun perin kehittäneet ruokatorvensa liitännäisonteloksi eli klusteriksi jonka avulle ne voivat ottaa happea suoraan ilmasta ja joka on sittemmin periytynyt näiden jälkeläisille?"

Rääh, että olen hauska

Paskaa tämä kouluruoka.

Idealisti

Tämä ei ole leikin asia, sanokoot kukkahattutädit mitä vain. Ilves on villieläin ja peto. Se on arvaamaton ja voi vaikka kiivetä rivitalon parvekkeelta sisään. Minulla on parvekkeen kaide voideltu vaseliinilla, joten siitä eivät pääse eläimet saati ihmiset, mutta herranjumala, nyt on aika muidenkin herätä tosimaailmaan.

Realisti

Saksan-ampiainen on levinnyt Suomeen. Taas nähtiin mitä porvari-hallitus aiheuttaa!

Rasvanahka

Kouluissa pitäisi tarjota kouluruuan kanssa energiajuomaa. Se auttaa keskittymään.

MAKE

Olinpahan tuossa eräänä päivänä tapani mukaan kävelyllä lähipuistossa ja mitä näinkään: KOIRAN KAKKAA! On se nyt saatana kumma kun ihmiset ovat vaan niin tyhmiä etteivät tohdi käyttää aikaansa paskan noukkimiseen maasta. Sillä kuulkaas monta ihmistä tienaa leivän pöytäänsä ja monet kehitysmaiden lapset olisivat varmasti suorastaan haltioituneita jos saisivat moisia herkkupaloja suuhunsa pistettäväksi edes kerran vuodessa.

Taas se aika vuodesta

Dr. Phil -jakson nimi oli Eksäni tappaa lapseni hitaasti, mutta sitten kun aloin katsoa, niin se 'tappaminen' olikin vain jotain rahan antamista tietäen että se menee huumeisiin. Varokaa ihmiset!

Huijattu

Suomi on yksi saatanan albaania kun ei käräjä tuomarikaan suostunut ymmärtämään ettei toista voi tuomita menneisyytensä virheistä ! en itsekään elä menneisyydessä enää ! Ja sitäpaitsi hyvä olisi ennen toisen tuomintaa miettiä oletko itsekään täydellinen ! Lieneekö tepsimän viisi kahvi pannullistakaan tähän murheeseen , tiedä en, sirpaleiks kun, murenen :((

Liiba Laaba

Susi faneille: Vaikka susi ei olekkaan pitkään aikaan tappanut ihmistä eikä aiheuttanut vaaraa niin ei se tarkoita sitä ettei sitä pelättäisi täällä. Tärisen paskat housussa joka ilta kun pelkään että susi voi yöllä jolkottaa pihanpoikki. Tämä pelko pittää ottaa todesta ja lait ja kiintiöt ja direktiivit tehdä sen mukaan. Kyllä näin on!

Myös runsaat aluetuet lievittävät pelkotilojani

Juuri seksikaupasta tullessani liukastuin koirankakkkaan naapurin penskojen toimesta.Hyi että minä vihaan lapsia!!!Lapset kuuluisi kieltää lailla ja elossa oleville kuula kalloon!Ihan oikein!

73 vuoden kokemus lasten teosta, Ada-1930

Lipuntarkastajat ovat persiistä, aina olen aseella uhaten paikan saanut viimeisen 60 vuoden aikana.

Ada-Mummo

Tässä aamupalaa tehdessäni mietin et missä järkässä teidän mielestä täytteet tulee leivän päälle?

Lifestylebloggaaja

HSL (Helsingin Seudun Lipuntarkastajat) etsii lisää väkeä päätehtäviinsä: kyttäys, kärytys, sakotus. Törkeää! Kyllä valtion pitäisi antaa minun matkustaa ilmaiseksi välineillään kun he kerran jo maksavat asumiseni ja elämiseni, jotta minun on mahdollista työskennellä ajattelijana ja filosofina.

Terkut derkusta

Hei Helsingin seudun lipuntarkastajat! Haluun liikkua ratikassa pummina joten lipuntarkastajien pitäs antaa mahollisuus välttää sakot ostamalla lippu tarkastajilta aina kun he saapuu paikalle. Ratikan pitäs olla mulle ilmainen kun en haluis käyttää rahaa kun kaljaan ja musaan.

Nimetön

Suomen pitäisi siirtyä kommunistiseen talousjärjestelmään.

Aapeli (15 v.)

Jos maahanmuuttomyönteinen hinttapuli valitaan presidentiksi, niin minä muutan Ruotsiin!

Aukoton logiikka

On ollut todella kauheaa seurata miten ns. ”citykaneja” metsästetään ja neuvotaan jopa käyttämään ruuaksi. Se on täysin barbaarista. Minulla on kotona kani ja hän on minun paras ystäväni. Tulee todella paha mieli lukea, kuinka tunnevammaiset tappajat murhaavat kaneja.

Pörrö

Tämä on elintärkeä kysymys: Onko todellakin oikeudenmukaista, että alakerrasta ylöspäin tulevien myrkyttäjä-käryttäjä-tupakoitsijoiden oikeudet ovatkin ne kaikkein tärkeimmät eikä suinkaan se heidän yläkerrassaan asuvien astmaattisten asukkaiden raikkaan ilman tarve, joka on suorastaan elinehto heille?

Kunhan nyt vaan kysyn

Olisi tosi mielenkiintoista tietää, miten monella ns yksinhuoltajalla on "pimeästi" mies kotonaan ja vetää täydet asumistuet, sossutuet ja muut tuet lasten takia! Olisi viranomaisilla paljon töitä selvittää!

Nimetön (kerrostalokyylä)

Väyrysen mukaan presidentinlinnassa pitää olla nainen emäntänä, ja heti nousee kohu ”huonosta mausta”. No siinähän muotivihreä raivoat, kun Suomi ei olekaan vielä tarpeeksi poliisivaltio vaientaakseen vanhaa tekijää, niin että imaC :D :D

Vituttaako??? :D:DD:DDD

Toivottavasti ei Suomi voita ikinä enää mm-kisoja, ettei tarvi yletöntä ryyppäämistä toiste televisiosta katsoa. Parempaakin tekemistä olisi.

Ajatelkaa lapsia

Ehdottaisin lisäystä kotivaralistaan, jonka nimimerkki Tahdon voida selviytyä yksin aikoinaan esitti HikiNewsin paperiversion kuumalla linjalla. Eli naisille kuukautiskuppi, jota voi käyttää aina uudestaan kuukautisten aikana, toisin kuin siteet ja tamponit, jotka ovat kertakäyttöisiä. Hankin tämän tarvikkeen varastooni jo aikaa sitten. Naiset voisivat ajoissa etukäteen opetella kupin käyttöä, jos tulee sellainen aika, ettei voi ostaa terveyssiteitä ja tamponeja kaupasta, kun pedonmerkkijärjestelmä on tullut.

Marikki

Kaupassa oli tänään myynnissä todella kehnolaatuisia banaaneja korkeaan hintaan. Minne ne kaikki rahat kavalletaan? Chiquitako vie vai meneekö myyjän omaan taskuun?

Huolestunut kuluttaja

Asun sairaalan lähellä ja ihmettelen, miksi yöllä pitää ulvottaa ambulanssien sireeneitä ja valvottaa rehellisiä veronmaksajia?

Todella paha mieli

Kauhulla katselin kun lapset kulkivat kouluun ilman suojaa sateessa jossa on kaikki Fukusiman ydinmyrkyt,miksi presidentti ei puutu tähän??

Uni ei ole tullut viikkoihin

Saimpa kassalla niin huonoa palvelua joltain lävistetyltä viher vassari-likalta että nyt ainakin äänestän PErussuomalaisisia!

Rehti-repa

Katsoin "Uutis-vuotoa" pariminuuttia ja sehän oli todella törkeä ja alaarvoinen ohjelma! Yle pitäisi lakkauttaa kun tämä roska !

Herättäkää Spede henkiin

On puppua, että luonne muka olisi ratkaiseva tekijä parisuhteen muodostumisessa. Minä ainakin näytän röllipeikolta ja siksi nillitän täällä tekstiviesti-palstalla ja olen kyyninen ja ilkeä, mutta ei minulle silti ole turhemmin pillua herunut.

En todellakaan ole järin mukava ihminen

Oopperaa ja sunmuuta korkeakulttuurihöttöä pyöritetään minun verorahoilla, mutta silti minulla ei ole varaa rampata siellä kaikki illat, toisin kuin herroilla! Vaikken kyllä muutenkaan siellä tulisi pistäytyneeksi, vaikka rahaa joskus lompsan pohjalle jäisikin. Urheilu on viihdyttävämpää. Joten pois vaan kulttuurivero, niin saadaan viulunvingutus hiljenemään.

Pois vaan -mies

Ilmaisunvapauteen on PUUTUTTAVA!1 Elämme maailmassa, jossa on LAPSIA, mutta silti nykyään julkaistaan tolkuttoman paljon siveetöntä ja pornografsdista materiaalia, ja jos joku siitä valittaa niin sitten vedotaan tähän niin kutsuttuun "medialukutaitoon". Medialukutaito on vain huono tekosyy vahingoittaa kasvavassa iässä olevia LAPSIA, ja siksi se tulisi kieltää ja minun tulisi päättää kaikesta.

Ei kolhita LAPSIA

hirveä määrä koran kakkaa ympäriinsä ihan liikaa pitäisi laittaa vankilaan nämä paskaajat kun lumisulaa nii paskatsulaa hirveä määrä koran kakkaa ympäri vantaata ei voi tälläset paska foobikot mennä ulos hirveet pitää vaihtaa kissan hiekat apua kakkaaaaaa

paskafoobikko

No nyt on sitten satanut lunta. Haluaisinpa vain tietää, että mitäs sitten jos ne nyt sulaa? Niin että miettikääs sitä.

Lumienkeli

Kovasti näytti taas haalarikansa viihtyvän opiskelijariennoissaan. Kyllähän aikuisellakin voi välillä olla hauskaa, mutta itku pitkästä ilosta, kuten sananlasku kuuluu. :)

Muistutus

Harva tietää, että verhot ovat itse asiassa portti toiseen ulottuvuuteen. Juuri eilen olin pienessä maistissa seikkailemassa ikkunan ääressä kun yhtäkkiä verhot kietoutuivat ympärilleni. Koin vajoamisen tunteen ja yhtäkkiä oli kovin kylmä. Tajuntani hortoili kylmyydessä vain hetken, kunnes musta pimeyden peitto lankesi ylleni. Kun heräsin, olin oudon geometrian täyttämässä hermostuttavan värisessä huoneessa, ja vihreät otukset kumartelivat päälläni ja puhuivat eldriitsejä kieliä. Olentojen kadottuja annoin katseeni harhailla ympäri huonetta ja näin jotain tuttua ja turvallista kaiken sen toismaailmallisuuden keskellä: verhot! Käärin itseni verhoihin ja rynnistin tästä oudosta harhamasta ulos kaikella mahdillani. Olentojen vihainen säksätys täytti korvani, mutta onnistuin pakenemaan olentojen laitoksesta. En muista kuinka kauan juoksin, mutta käärittyäni itseni esiin verhojen keskeltä tuttu Aurajoki avautui edessäni. Kolkkasin erään nuoren pojan ja kirjoitan tätä nyt hänen kännykällää. Laittakaa sanaa eteenpäin. Ihmisten on saatava tietää tästä.

Valveutunut (en ole hullu)

Kohta taas lumi peittää maat, mutta eikö kukaan ajattele koirankakkoja? Sinne ne jäävät lumen alle pahaa-aavistamattomien päälleastuttaviksi. Lumi ja koirankakat tulisi kieltää lailla.

Kakkakomisario

Lunta sataa ja kansa iloitsee. Mutta kuinka mahtaa tilanne olla etelän pelleillä hallussa? Veikkaampa että kohta saamme taas lukea lehdistä miten talvi on yllättänyt autoilijat.

Nastarenkaat ympäri vuoden

Varokaa tv-lupatarkastajaa! Justihin avasin oven ja siellähän se oli tarkastaja prkl! Turkoosissa hupparissa ja näytti ihan naapurin äijältä eikä YLE:n virkamieheltä. Lähtipä helvettiin, vaikka kuuli telkkarin äänet olevinaan pari viikkoa sitten. Pitäisköhän tässä nyt poliisille ilmottaa tirkistelystä?

Keijo Pekoni

TV7 opetti, että Touretten syndrooma, itämaiset kamppailulajit, homoseksuaalisuus, epilepsia, masennus sekä skitsofrenia ovat demonien riivauksen tuloksia ja täten parannettavissa ainoastaan kristinuskolla.

Osaan kopioida ihan itse.

Missä on ilmastonmuutos nyt? Aamulla jo niin kylmä ettei Fiat lähde käyntiin!

Ilmastonmuutos ja joulupukki on höpöjuttuja

Alkaa tuntua siltä, ettei nykypäivän Suomi ole kiitollinen sotiemme veteraaneille ja lottina sota-aikaan palvelleille. Eivätkö kaatuneetkaan olleet Suomelle muuta kuin menoerä, kun televisiossakin yksi päivä näin useita ulkomaalaisia mummoja. Suomi keskittykööt ihan omiin vanhuksiinsa, jotka taistelivat vapautemme vapautemme puolesta talvisodan- ja jatkosodan-sodan aikaan!

Isänmallinen

Kiitos sinä nuori mies joka autoit mummelia hädässä. Mutta voisiko palauttaa rollaattorini?

Viriili eläkeläinen 90-v

Uskonnot ovat naurettavia ja lapsellisia. Muistakaa, että uskotte pelkkään höpönlöpöön. Kielletään uskonnot niin maailma pelastuu.

Antti Turpo Eisti

On se nyt kumma. Jos ei naapuri saa työnnettyä sitä Anglian-romuansa pois tuosta meidän pihan vierestä niin minä RÄJÄYTÄN sen!

Foordistin naapuri

Hei, älkää kaikki viitsikö kiusata Matti Vanhasta. Matti on raitis suomalainen turvallinen mies, ja hirveän median ajojahdin kohteeksi tietenkin joutunut. Tsemppiä Matti!

Matti-fani '85

Rasismi-leimaa heitellään vastuuttomasti. Rasismi tarkoittaa sitä, että ajatellaan ihmisten olevan eriarvoisia rotunsa perusteella. En minä ole siten rasisti, vaan haluan vain vieraan näköiset ulko-maalaiset pois Suomesta, ei niiden rodulla ole merkitystä.

Ei rasisti

Korjasimpa kotona tapettia ja tikkaat rikkoi ikkunan. Kuka korvaa?

Lasi on kallis

Minä olen sotalapsi ja olen kertonut siitä kaikille koko ikäni tauotta. Sotalapset ovat sankareita ja maailman tärkeimpiä ihmisiä ja kaikkien pitäisi puhua vain heistä ja kuunnella heitä aina.

Martta Mätkylä, sotalapsi

Kävelimpä yksi päivä yhdessä ryteikössä ja se pitää sanoa että olipa kauheassa kunnossa, rikkaruohoja joka paikassa! Eikö koululaiset voisi panna kitkemään niitä!

Ruma näky

Hei, oletteko kuulleet että Pakistanissa on kauheat tulvat, joissa on kuollut ihmisiä! Uutinen pysäytti minut ja soitinkin heti läpi kaikki tuttuni ja tarkistin, ettei heidän kodissaan vain ole sattunut vastaavanlaista tulvaa.

Pidetään huolta toisistamme!

Minä en ole hienoja kouluja käynyt, mutta työtä en ole tehnyt enkä muutenkaan asioista selvää ottanut, mutta pitää minunkin mieli-pidettä joka-asiassa kuulla ja tehdä päätökset sen mukaan

Oikeuden mukaisuus hoi

Suurkiitos Rähmäsammalsalon Harrastaja-teatterille loistavasta näytelmästä ”Tukki-miehen heili ja helvetisti hanurinsoittoa”. Todella liikuttava esitys, en ole itkenyt niin kovin sitten presidentti Relanderin hautajaisten!

Yks' mummu vaan

Jos olisi Kekkonen vielä, niin ei olisi kaiken maailman räpellystä aina.

UKK osasi aina kaiken

Suomen kansan on hylättävä jumalattomuus. Suomen on löydettävä Elävä Jumala ja Hänen Evankeliuminsa, sillä meitä on varoitettu. Herra lähettää kaiken: Myllysillan, Tuhkapilven, Tulvat, Maanjäristykset ja Kurikan viimeviikkoisen mopo-onnettomuuden. On aika avata silmät!

Olen ollut tällainen kohdunpoistosta lähtien

Kitkat!

Nastanatseille TURPAAN

Suomeen pitää ottaa lisää ulkomaalaisia, he ovat usein niin paljon kohteliaampia kuin suomalaiset. Ei työllistyminen ole kaikki kaikessa, vaan minulle tärkeintä on hymyillen tervehtivä naapuri. Sitä paitsi kaikilla mustilla ihmisillä on rytmi veressä ja se tuo eloisuutta, se pitäisi rasistienkin muistaa!

Ei rasismille

Hei kaikki kanssavanhemmat! Tehkäämme huomenna kovaääninen rynnäkkö Nökölän yläasteelle varmistaaksemme, että omaa Jukkaani ei enää kiusata kauheiden pojanmossejen toimesta! Jukka on oikeasti älykäs ja ajatteleva, ihana poika eikä ole kiusaamista ansainnut!!!!

Huolehtiva mamma

Mä soitin äsken yhelle Ilkalle mutta se ei vastannut! Joten halusin vaan sanoa, että se on ihan vitun homo jätkä!

Antti

Veikkaus syrjii suomen-kielisiä suomalaisia ja tekee etua ruotsin kielisille. Lottonumerot luetaan aina suomeksi ja ruotsiksi ja niihin kuluu yhtäpaljon aikaa, vaikka ruotsin kielisiä on suomessa vähemmän. Ei ole ihme, miksi suomen-ruotsalaiset on varakkaampia keski-määrin, kun heillä on näin isommat mahdollisuudet voittaa lotossa.

Tasa-arvo

Nastat!

Kitkarotat HAUTAAN

Olin sauvakävelemässä motocrossradalla ja joku pärinäpoika oli ajaa päälleni. Eikö niitä kukaan saa kuriin?

Pelottaa sauvakävellä


Rullaa alaspäin nähdäksesi vanhemmat viestit.

Arrow-heart benji park 01.svg

Senssipalsta:

 • Kaljuuntuva, keski-ikää lähestyvä, keskivartalolihava mies hakee 17-55 v. naista tekemään naisten työt. Tupakkaa palaa ja viina virtaa. En halua yhteistä aikaa enkä keskustelua, vaan puhtaita sukkia ja ruokaa.
Nimim. Entinen on loppuun ajettu

 • Valtava mummeli etsii seuraa, koska muutkin tekevät niin. Saisit olla mitä sorttia tahansa.
Nimim. Henkinen painostus

 • Lupsakka nallekarhu etsii mukavaa hellua. Olen rento ja rempseä, oikea säyseyden perikuva. Mutta auta armias sitä verenpunaista raivoa, jonka suututtajani joutuvat kohtaamaan. Silloin ei niskavilloja tai kylkiluita säästellä. >:D
Nimim. Relaaja-Rane

 • Haen apua. Tilanne on aivan syvältä >.< Siis oikeasti vuosikymmenen vittumaisin. En rupee tässä selittään, puhutaan myöhemmin.
Nimim. FB ei toimi

 • Pienpuolue hakee eurovaaliedustajaa. Saisit olla kyvytön ymmärtämään yksinkertaisimpia konventioita ja innokas kritisoimaan niitä silti. Sinulla tulisi olla syvällinen mielenkiinnon puute toisten ihmisten kanssa toimeen tulemiseen sekä erikoinen etunimi (ensimmäinen Jeppis pääsee läpi ilman muita ansioita). Mieshakijalla pitäisi alustavasti olla poninhäntä.
Nimim. Suomen joutsen

 • Yövirkku, valkoihoinen ja mustatukkainen mies etsii nuorta naista. Ulkonäöllä ja luonteella ei niinkään väliä, kunhan sinulla on paljon verta, sinulle sopivat tummat viittamaiset asut ja myöhään illalla olevat tapaamiset minun kotikartanossani.
Nimim. Punasilmä

 • Mie eti miästä joka voies hipelöihä minuu ja tyentää kyrypänsä miu vittuu. Miähe pittee olla miähekäs niiku ennevanhaa ja sillä pitäes olla pitikä pillu!!!1!111!
Nimim. Ikinuari 89 vuatias täältä pohojalasta

 • 42 -vuotias sinkkunainen etsii kiireisesti siittäjää. Ilta on nuori, minä en.
Nimim: biologinen kello tikittää

 • 5-vuotias luonnonkeltainen kääpiöluppakorva etsii naarasta, mielellään kaniini, rusakko tai jänis. Sinun tulisi pysyä paikallaan luonnollisten tarpeiden tyydyttämisen ajan ja olla alistuvainen, pesäksi olisi minulla tarjota melko suuri häkki. Myös chihuahua tai muu pieni koira kelpaa, jos se noudattaa yllä mainittuja vaatimuksia ja on lisäksi kasvissyöjä.
Nimim. Kohtaamisiin

 • Uusnatsi etsiskelee valkoihoista, mukavan kovaäänistä sotanorsua. Mielellään kaljua. Karvaa saa olla kyllä muualla runsain mitoin. Nenän pitää olla murtunut. Kaljan merkeissä aina naida napsauteltaisiin ja haukuttaisiin maahanmuuttajia. Sen jälkeen vähän veljellistä painia harrastettaisiin. ...tai nyt kun tarkemmin ajattelee, taidankin etsiä miestä. Itse asiassa kaveriani Santeria.
Nimim. Santeri mis oot?

 • Raavas mehtätyöläinen tahtoo PILLUA! Kahden kuukauden savotoiden jälkeen olisi kiva kun kotona odottaisi emäntä jota voisi vähän PÖKÄTÄ!
Nimim. Taidan olla PUUTTEESSA

 • Myydään autoja: citymaasturi M-sarjan Mercedes-Benz, erikoisvarusteluna luodinkestävät lasikatto ja -seinät, vain kahdella omistajalla ollut, vähäisen käytön takia. Suosin intiimimpiä kulkuneuvoja katukontakteihin. Vaihdossa huolitaan Tippa-Rellu. Voit maksaa cash money, seksillä tai millä vain :)
Tarjouspyynnöt: Paavi Franciscus, Vatikaani.[1],[2], [3]

 • Nuori mies etsii tyttöystäväänsä. Missä olet, oletko kunnossa ja miksi tunnut nyt suorastaan kadonneen? Rakastan sinua yhä enkä tiedä miksi olet minulle vihainen. Ei minua haittaa, että miellytät muitakin sieltä LiveJasminista käsin. Mutta niin kauan kuin Firefox ei vastaa, minä olen hukassa.
Nimim. Todella hukassa

 • Kulttuuria arvostava, sivistynyt nainen etsii tositarkoituksella huomaavaista ja hellää, keskustelutaitoista, impotenttiä herrasmiestä viinilasin ja takkatulen ääreen. Seksihalut meni vaihdevuosien myötä, joten seikkailijat älkööt vaivautuko.
Nimim. Kuiva kuin käpytikan vittu

 • Eron masentama 58 v. mies+koira (ei masent.) ets. pirtsakkaa perussuomal. naista (rint., reit., persevä). Olen vast. mies (syöppö, juoppo, naippo). Toive: estoton ikä/paino<100.
Nimim. kevättä rinnoissa

 • Etsin vähästä säikähtämätöntä, mielellään brittiläisellä asenteella asioihin suhtautuvaa herrasmiestä puolisokseni sekä isäksi vaalealle pojalleni Igor Tepesille, joka sairastaa hemofiilista porfyriaa ja kärsii unirytmin häiriöistä. Seikkailijat älkööt vaivautuko!
Nimim. Kaulaasi kapsahtajat

 • Kolmikymppinen kiihkouskovainen homomies etsii mieskumppania seuraksi ikuiseen kadotukseen.
Nimim. Mitä Lootin vaimo näki

 • 42 vuotias nainen etsii seuraa pää kaupunki seudulta. Olen kyllästynyt miesten asiattomiin vastauksiin, joten kerro muutakin kuin elimesi mitta, kiitos! Nyt joku nero patti tietysti ajattelee, että kelpuutan kaiken laiset katka ravut.
Nimim. Sisä luku taidottomuuteenkin kyllästynyt

 • Niin tännekö sitä sai valittaa? Elikkä olin tänään viimeistä kertaa tälle talvelle hiihtämäsä, niin eiköhän vaan lumen alta paljastu jumalaton koiranpaska!!1 Pitäs se nyt jo jumalauta ihmisten tajuta, että koiranpaskat siivotaan pois saatana luontoa roskaamasta!!!!!1!
Nimim. Kyllästyttää jo tämmönen!

 • Parhaassa hedelmällisyysiässä oleva naaraspuolinen rukoilijasirkka etsii rohkeaa koirasta illallisseuraksi.
Nimim. Vatsaa jo kurnii

 • Kohta 40 täyttävä peräkammarin poika etsii vaimoa tositarkoituksella, koska äiti käski.
Nimim. Äitin lihapulla

 • Viriili eläkeläinen Vihannista etsii nuorekasta 80-90-vuotiasta naikkosta vierelleen. Olisi mukava saada vähän naisen lämpöä ja läheisyyttä ennen kuin pääsen pois tästä matoisasta maailmasta ja asetun haudan lepoon...
Nimim. Noutajaa odotellessa

 • Aggressiivisen uhkaavasti käyttäytymällä ja provokatiivisen rumasti pukeutumalla omaa epävarmuutta ja huonoa itsetuntoaan peittelevä militanttirekkalesbo hakee isorintaista blondia tehdäkseen palomieskaverit kateellisiksi.
Nimim. Perhosia moukarilla

 • Paskanhajuinen Rakkaani,
  Aidatun kahlaamon kaupunkiin minut on aidattu. Ajattelin tänään, että olisit Nora Barnacleni. Ihan hyvä minun on, säikyin ääniä rannalla niin piti hieman tumputtaa. Kerro kavereilles kanssa. Nyt taitaa blrgöhögghööhtht
yöörghxkzkizki-tikibling

 • Uniikki kukkanen etsii miestä, joka ei pelkää haasteita vaan on valmis tekemään 95 % työstä parisuhteen eteen. Täällä on moni käynyt, harva mennyt läpi.
Nimim. Tämä on se portti jolla miehet piestään

 • Pieni loppuun katseltu Kukkanen: jos pyssyni tuntuu sinusta lämpimältä, pidätkö silloin mahdollisena, että onnentuojasi olisi kylmä?
Nimim. Terroristi keväällä

 • Jos pidät pitkistä kävelylenkeistä jääkaapille ja hylkeiden katsomisesta, niin ota yhteyttä.
Netta Niikkulainen

 • 32-vuotias urheilullinen, komea, rikas, itsekäs kusipää hakee isotissistä, hyvännäköistä emäntää ottamaan poskeen ja koristamaan 700-sarjan Bemarin etupenkkiä.
Nimim. 4800€/kk

 • ATK-opettaja etsii seuraa. Saisit olla täysikäinen, vaikka lapset kiinnostaisivatkin enemmän. Niitä tunneilla aina vähän vilkuilen.
Nimim. Potentiaalinen pedofiili

 • Lihava ja ruma goottityttö täällä odottelee vierelleen isoa ja vahvaa poikakaveria. Tyttökin käy. Tuo mukanasi piiska ja pari rullaa mustaa ilmastointiteippiä. Hauskan illan jälkeen ripustaudumme luolani pihalla kasvavaan vanhaan tammeen.
Nimim. Domina666

 • Keski-ikää hipova, jo kolmatta kertaa eronnut, naapuriensa "rentona ja mukavana perusjätkänä" tuntema kapeakatseinen, sivistymätön ja väkivaltainen ääliö etsii kaunista, hyvätapaista ja rakastavaa naista, jonka elämästä voisi tehdä yhtä helvettiä.
Nimim. Perhe hiiteen kun isi juo!

 • Ylpeästi gay feministipastori Kalliosta etsii 20-30-v miestä kehon ja sielun kohtaamisiin. Olipa uskonnollinen näkemyksesi mikä tahansa tai kohta ”jokin muu”, olen avoin. Kirkkoon kannattaa silti kuulua, sillä asioihin vaikutetaan parhaiten sisältä päin. Vie minut kissakahvilaan. Kuljeta minua kaupunkipyörän tarakalla. Fuck me in the ass ’cause I love Jesus.

 • Parhaassa iässä oleva sivistynyt, huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja avarakatseinen mies etsii kaunista, hyvätapaista ja rakastavaa naista, jonka kanssa voisi viettää mahtavan ja riemukkaan loppuelämän. Samalla hän kuitenkin tiedostaa tosiseikat ja ymmärtää, että nainen lähtee tuon aiemmassa ilmoituksessa puhuneen juntin matkaan, koska tällä on jämäkämpi sperma.
Nimim. En vaadi paljoa

 • AMMATTI KOULUA KÄYVÄ NUORI MIES ETTII TEINI PILLUA VAKIO BEMARIN TAKA PENKILLE SAA OLLA ISOT TISSIT JA HYVÄ PERSE PIENEN PANEMISEN JÄLKEEN TYTTÖ JÄTETÄÄN KADUN KULMAAN VÄRJÖTTÄMÄÄN
Nimim. AMIS TOMPPA

 • Elämän yliajama, takaritsalle unohtunut karvaton mirri kaipaa seuraa viriilistä miesleijonasta. Olethan karvainen,partainen, testosteroneille tuoksuva lihakimppu. Osaat metsästää ja tulla metsästetyksi. Etsin sinua yhteisiin kiihkeisiin iltoihin naukumisen merkeissä.
Nimim. Kahvia ja piparia

 • 130-senttimetrinen, pitkätukkainen ja huonoryhtinen rillipää täällä vain. Etsin fantasioitani toteuttamaan nuorta naista, jonka nimi ei pääty -.JPG. Saisi olla muodollisesti pätevä ja perustiedot tietokoneista hallussa.
Nimim. Rasvanäppylä

 • Suihkeasanainen, vesikammatulta salamanterilta näyttävä psykopaatti etsii 160–180 cm:n välimaastossa huitelevaa seksikästä naisolentoa, jota höylätä ja höynäyttää. Tunteet eivät ole välttämättömät, mutta tunteilla varustettujen ihmisten kustannuksella on kuitenkin antoisampi pelata.
Nimim. Sanat on tehty pyörrettäviksi

 • Villiluontoinen kissa etsii karvaista urosta parittelutarkoituksella. Leikatut älkööt vaivautuko.
Nimim. Tahtoo pentueen

 • Täällön yks sami.Mä tahon naisen.Mä tykkäisin työntää kullin sen pilluun.
Nimim. Viiennen luokan kunkku!

 • Etsin kaunista suomalaista, vaaleaa naista! Minä olen suomalainen, joka heiluttaa Suomen lippua kunnialla, koska se on mitä suomalainen on: valkoiset hiukset, siniset silmät. Jos joku tästä sitten loukkaantuu, se on hänen ongelmansa.
Nimim. Geenipoolirevisionisti

 • Keski-iän kriisistä ja vaihdevuosista kärsivä varakas puuma etsii nuorta 20 -vuotiasta kollia liikunnallisiin huvituksiin sänkykamarin puolella. Odotan nuoruutta, halua oppia ja kykyä pitkäkestoiseen panosuhteeseen. (Tunteja. Viikot ja kuukaudet ansaittava erikseen.)
Nimin. Sinkkuelämää -sarjassa itseensä samastavaa hahmoa vaihtanut

 • Noin kolmekymmenvuotias mies etsii vaimoa. Vaikka tämä pankin työtietokoneeni raksuttaakin täydellisesti, en voi lähettää Teille itsestäni kuvaa, sillä kameran muistikortin lukemiseen se ei sovellu, kuten ei juuri muuhunkaan. Seinän takana ovat sitä paitsi myös tällä hetkellä juuri ne tahot, joilla on mielenkiintoa toimia työajan väärinkäyttöäni vastaan. Ennen kuin Te huudahdatte hämmästyksestä ja siirrytte seuraavaan ilmoitukseen, kuunnelkaa minua sen aikaa kun sanon, että Te ette ehkä ole tulleet ajatelleeksi sitä, että tästä avioliitosta tosin voisi koitua Teille ikävyyksiä, mutta ehdottomasti ei minkäänlaista vaaraa. Te tiedätte, että hovioikeuden syyttäjä, jolla kuitenkin on tässä asiassa ratkaisuvalta käsissään, suorastaan palvoo minua ja uskoo täydellisesti kaiken, mitä minä sanon. Hän on sitä paitsi riippuvainen minusta, sillä hän on lainannut minulta suurenpuoleisen rahamäärän.
Nimim. Loin N.


Rullaa alaspäin nähdäksesi vanhemmat viestit.

Muissa medioissa nyt

Näin vähän enää yritämme: tässä on luettelo Suomen presidenteistä
5 ruokaa, joita et saa syödä — marginaalisesti parempaa terveyttä yksinkertaisille ja laiskoille
Venäjän hallinto kognitiivisen dissonanssin lamauttama — ”Такого как Путинin” Kremlissä esittänyt Milo Yiannopoulos: ”En ajatellut loppuun asti”
Oletko aina käyttänyt puolipistettä väärin; 5 yleisintä mokaa

Nato-kriisin syyksi vahvistui Trumpin ja Romanian presidentin epäonninen puhelu: ”Haloo? Haloo? Mitä teet? Pajatsoni tyhjennät. Pikku Maijaa et saa, Haiduk, enää paijaa”
Jo kiristää joka suunnasta! Kimi Räikkösen uudet shortsit eivät jätä mitään arvailujen varaan
Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa
Martin Shkreli osti The Red Pill -internetyhteisön – Uudet säännöt velvoittavat mainostamaan Shkrelin makuuhuonekestävyyttä

Muita projekteja
HikipediaWikiNotext.png Hiktionary.png Hikibooks.png Hikiopisto4.png HikiSitaatitWiki2Notext.png HikinewsWikiNotext.png Hikipelia5.png Hikiaineisto2.png
Hikipedia
luulosanakirja
Hiktionary
epäsynonyymisanakirja

Hikikirjasto
vapaita oppikirjoja ja oppaita
Hikiopisto
vapaa sisäoppilaitos

Hikisitaatit
avoimet potaattiviljelmät
Hikinews
uutispalvelu
Hikipelit
klikkausvaihtoehtoviihdepalvelu
Hikiaineisto
raaka-ainetta