Hihitys Hikipelistä:Elämänpeli

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Anteeksi..[muokkaa]

..Mutta onko tämän elämänpelin oikea kirjoitusasu elämäpeli (ilman n:ää) vai elämänpeli (n:llä). Ajattelin vain, että saattaa aiheuttaa sekaannuksia, esimerkiksi uusia alasivuja luodessa. --

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

28. joulukuuta 2007 kello 13.07 (UTC)

Oikea kirjoitusasu (siis kieliopissa) olisi varmaan yleisesti käytetty elämäpeli. Täällä kuitenkin, johtuen siitä, että Hjassan aloitti homman ja päätti nimen, on kirjoitusasu Elämänpeli. Se ei ole oikein, mutta ei sitä enää kannata vaihtaakaan. Sekaannusta se minullekin aiheutti sen yhden kerran, mutta kyllä se nyt on ihan selkäytimessä...
Laitoin pari tuttua pelaamaan nyt Matti pojan elämää, ja kommentoivat, että haluaisivat enemmän valinnanvapautta. Siis sillä lailla, että hahmolla olisi muitakin elämäkokonaisuuksia, ettei heti kuolla kun jokin menee väärin. Vaikkapa sillä tavalla, että jossain kohtaa elämä jakautuu pysyvästi kahteen vaihtoehtoon, joista kumpikaan ei ole toista oikeampi. Näin pelien uudelleenpelausarvo nousee. Tälläinen olisi kivaa, ihan vain jatkoa ajatellen... Vaatii tietenkin enemmän vaivaa, mutta on varmaan sen arvoista... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 28. joulukuuta 2007 kello 13.15 (UTC)
Matti-juttuhan on suoraan Niilo Paasivirran tekemästä vastaavasta pelistä kopsattu tietääkseni, enkä tiedä, onko hyvä idea lähteä sitä muuttelemaan. Wikielämään olen suunnittelemassa enemmän valinnanvapautta. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` lauantaina 29. joulukuuta 2007 kello 12.31 (UTC)
Niilon versiota tuo kyllä muistuttaa, mutta ei sen muuttelu vaikeata olisi. Aina sinne uuden suunnna pikkuisen yrittämällä saa... Mutta tarkoitin tällä noilla kavereideni ehdotuksilla Hikipelien suuntaa yleensä, en pelkästään Matin elämää. Kaverini vain pelasivat sitä, koska se oli ainoa Elämäpeli täällä, joka oli "valmis" (lainausmerkeillä tarkoitan sitä, etteivät ne koskaan tule oikeasti olemaan valmiita, aina jotain voisi lisätä tai muuttaa...) --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 29. joulukuuta 2007 kello 13.53 (UTC)
Tämä koko hikipelihommahan on vasta aivan alkuvaiheessa. Pelejähän voi kuka tahansa kehittää aivan rajattomasti. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
28. joulukuuta 2007 kello 18.42 (UTC)
No, kaverini eivät ole sitä tuottajatyyppiä, vaan enemmän kuluttajia. Ajattelin näin vain tuoda heidän toivomuksiaan esille täällä, jotta voisimme jatkossa tehdä entistä parempaa ja nautittavampaa huumoria (tuo kävisi hyvin johonkin haastatteluun vastaukseksi. Pitäkää ylläpitäjät tuo mielessä...)--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 29. joulukuuta 2007 kello 11.03 (UTC)
Ja käytännössä luultavasti kovinkaan moni ei näitä ala kehittämään, aktiivisia käyttäjiä (ja vielä aktiivisia sekä hyvää jälkeä tuottavia) käyttäjiä on sen verran vähän. Mutta kuten B14 foorumilla mainitsi, on Hikipediasta tullut entistä tunnetumpi. Ehkä tänne alkaa tulla nyt uusia hyviä käyttäjiä? Tai sitten koko sivusto sortuu tyhmäilyjen ja massavandalismin alle. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
29. joulukuuta 2007 kello 11.42 (UTC)
No, kai siitä, että täällä on osaaviakin käyttäjiä kertoo tuo, että ihmiset omatoimisesti yrittävät tänne... Ja kyllähän nämä ehdotukset välillä toteutuvat. Minähän taisin ehdottaa Wiki- ja Hikielämää jossain välissä, ja puf, tuossahan ne kasvavat... Minusta ainakin on hyvä yrittää kertoa toiveita, miten artikkeleita voisi parantaa, sillä silloin voi itsekkin tehdä, mutta myös muut käyttäjät kuulevat hätähuudon ja voivat mahdollisesti itsekin jatkaa samalla linjalla. Siihenhän yhteistyö perustuu... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 29. joulukuuta 2007 kello 11.47 (UTC)
Matti Meikäläisen Hiki-elämä on valmis! Nyt kaikki ahkerasti tekemään lisää Hiki-elämiä, mieluiten ehkäpä juuri SINUN vaihtoehdoista ja siitä miten teit asiat. Itse voisin tuon Cthulhun tehdä, ja kertoa miten näin vähällä muokkausmäärällä päästiin HIKIPEDIAN YLLÄPITÄJÄKSI. --Cthulhu 29. joulukuuta 2007 kello 14.34 (UTC)
Vastaus: Tuurilla ja parilla kilolla oikeisiin osoitteisiin lähetettyjä päihteitä. ;) --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 29. joulukuuta 2007 kello 14.38 (UTC)
Hikipelit ovat loistava keksintö!--Kammo22 9. kesäkuuta 2008 kello 11.20 (UTC)

Puritaanisen perfektionistin paluu[muokkaa]

Nämähän on hyvin pitkälti nyt kyllä ihan Hikipedian palvelintilan väärinkäyttöä. Miksi, miksi?   Black Eagle  2. huhtikuuta 2013 kello 06.32 (UTC)

Jos minulta kysytään, niin rajoittamattomat poistotyöt joutaisivat alkaa ennemmin kuin myöhemmin, mutta kun kevät ja kaunisilma ja linnutlaulaa ja hameetlyhenee ja plää plää plää. --Meteori 2. huhtikuuta 2013 kello 13.17 (UTC)
Olen ymmärtänyt, että nämä olisi tarkoitus joskus siirtää sille seikkailupeli-konsoli-malline-hökötykselle. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 2. huhtikuuta 2013 kello 16.36 (UTC)
Sitä ennen karsin raskaalla kädellä joka ikisen epätäydellisen pelin pois. Samaa klikkaa-ja-kuole mössöähän joka ikinen elämänpeli on tähän mennessä ollut. --MasterBlaster 2. huhtikuuta 2013 kello 19.19 (UTC)