Herne

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Herne

Herne on vihreä puussa vähintään kolmen metrin korkeudella kasvava palkokasvi. Herneellä on silmät ja hyvä kasvomuisti. Kun syöt herneen, herne talleentaa syöjän ulkonäön hyvään kasvomuistiinsa ja alkaa heti suunnitella kostoa. Jos et halua,että herne kostaa sinulle (esim. hyökkäämällä pimeällä kujalla kimppuusi tai kaatamalla sinut koiranpaskaan) kannattaa muuttaa ulkonäköä. Ulkonäön muuttaminen kannattaa aloittaa hiuksista, sillä herne muistaa parhaiten hiukset.

Käyttäytyminen[muokkaa]

Herne menee yleensä nenään ihmisen huomaamatta. Yleensä se tapahtuu silloin, kun ihminen kuuntelee toista ihmistä. Herne kulkee nenässä ja saa ihmisen muuttumaan äkäiseksi hirviöksi.Ihminen muuttuu loppupäivästä tavalliseksi.

Herne voi olla myös sininen. Silloin se on tippunut puusta kesken kasvun ja homehtunut ja noussut ylös maasta. Jos syö sinisen herneen se kostautuu ihmiselle ihmisen vatsalaukusta. Siitä saat tietää lisää kokeilemalla. Sinisiä herneitä löytyy yleensä sademetsistä.Vihreitä herneitä voi syödä tuoreena tai keitossa.

Ravinto[muokkaa]

Vihreä herne

Vihreä herne syö lunta. Jos lunta ei ole saatavilla, herne syö multaa ja kuoriaisia. Vihreän herneen jätökset ovat pieniä lauseen perässä olevia pisteitä. Sininen herne syö lauseen perässä olevia pisteiä, eli vihreän herneen jätöksiä. Jos lauseen perästä puuttuu piste, voi olla, että sininen herne on syönyt sen. Sinisen herneen jätöksiä ovat pienen pienet kivet.

Maku[muokkaa]

Herne maistuu vedeltä ja jauhoilta sekoitettuna kahteen sokerihippuun.Hernekeitossa herne ei maistu miltään koska,siihen on lisätty kinkkua ja pippuria ja silloin ne vievät pääosan,vaikka ruoan nimi on hernekeitto.Sininen herne maistuu samalta kuin vihreä herne,mutta maistuu myös homeelta.Sinisistä herneistä ei yleensä valmisteta keittoa vaan sitä voi syödä "herkkuna".Sinistä hernettä voi myös verrata hajuveteen sekoitettuun koiranjätöskasaan.Tarkemmin kun ajattelee unohdin mainita keltaisen herneen.Niitä saa purkista kaupan hyllystä. Silloin niissä on kamalan rasvainen suolaliemi joka ei sisällä rasvaa.

Lemony snicket food.gif Tämä ruokaan liittyvä artikkeli on aivan mauton.
Mausta siitä parempaa lisäämällä suolaa.