Greenpeace

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Toivo-puolue

”Perkeleen Greenpeace”

~Antti Huttunen, Markkinointi & Mainonta 6.6.2008

”Mix lehmii lypsetää, ku kaupastaki saa maitoo?”

~Greenpeacen tuntematon naisaktivisti

”Maanviljelijä on paha. Lihansyöjä on paha. Kehä III:n sisällä asuva hihhuli hyvä. Vegehippi hyvä.”

~Minä imitoimassa greenpeacen keksijää
Greenpeace mainos vuodelta 1993, syynä elokuva Free Willy – pelastakaa Pili.

Greenpeace on vihreä ja kansainvälinen rikollisjärjestö, jonka suurin tarkoitus on tuottaa metsän omistajille paska fiilis. Heidän tarkoituksenaan on myös tehdä pommi-iskuja ydinvoimaloihin, koe-eläinlaitoksiin ja McDonald'seihin, koska nämä saastuttavat. Greenpeace toimii maailman parhaaksi, kuten kaikki muutkin radikaalit tahot maailmassa – kuka tietämättömyyttään, kuka typeryyttään, kuka hyvyyttään, kuka työnään. Greenpeace oli myös syyskuun 11. päivän iskujen takana.

Greenpeacelaiset rakastavat metsäkoneita. He bongailevat ja kyttäilevät niitä minkä kerkeävät. Tulisieluisimmat puunhalaajat sitovat itsensä kiinni näihin koneisiin kettingeillä, ja tilanne on usein niin intiimi, että virkavallan on tultava väliin ja pelastettava metsäkone puunhalaajan sairaalta lemmeltä. Greenpeacelaisen parhaita ystäviä metsäkoneiden lisäksi ovat neitoperhonen, sivari, susi sekä Itä-Afganistanin koppakuoriainen. Näitä lajeja puunhalaajat ympäri maapallon rakastavat.

Puunhalaajankaatolupia myöntävät Villi Pohjola, R-kioski, Lidl sekä paikalliset kapakat kautta maan, samaan tapaan kuin sivareille ja muumeillekkin. Lupa ei maksa mitään.

Greenpeacen johtoporras koostuu samoista henkilöistä kuin Al-Qaida. He toimivat valenimillä, ettei heitä tunnistettaisi. Esimerkkeinä mainittakoon Osama ich bin Kasvihuoneilmiö ja Kasvilannoite-Ali.

Greenpeacen tavoitteet[muokkaa]

Wikipedian mukaan[1] Greenpeacen tavoitteet ovat

  1. Ilmastonmuutoksen hidastaminen
  2. Ympäristömyrkyt
  3. Ydinvoiman käytön vastustaminen
  4. Meret
  5. Metsät
  6. Geenimuuntelu
  7. Verorahojen mahdollisimman iso käyttö viherhippeyteen

Tämä tarkoittaa sitä, että Greenpeace haluaa vähentää ilmastonmuutosta ja ydinvoimaa, mutta lisätä ympäristömyrkkyjen ja geenimuuntelun määrää. Kohdat "Meret" ja "Metsät" ovat monitulkintaisia. Ilmeisesti heillä on tavoitteita, jotka koskevat kaikkia metsiä ja meriä. Ehkä heidän halunaan on ostaa ne kaikki. Tämä onkin ainut järkevä lähestymistapa, koska järjestö on rikas, eivätkä minkään maiden lainsäädännöt anna heille lupaa määrätä ja päättää metsien ja merien omistajien puolesta niiden käytöstä (vaikkakin jokaisen greenpeacen hyväntekijän perusvarustus [sis. isojen poikien ritsan ja maalipurkin] tavallisesti on auttanut asian käsittelyssä). Kohdan kuusi mukaan Greenpeace pyrkii myös geenimuuntelemaan ihmiskuntaa, eläinkuntaa tai maakuntaa. Aikaisemmin Suomessa tapahtunut kuntien yhdistyminen on salaliittoteorioiden mukaan juuri Greenpeacen aikaansaannoksia.

Katso myös[muokkaa]

Muita vaarallisia terroristijärjestöjä

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.