Geneettinen orpo

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämän lapsen elämä on pilalla. Hänen isänsä ja äitinsä ovat eronneet ja hänen äitinsä on ottanut uuden miehen. Geneettinen yhteys isän ja lapsen välillä on kadonnut. Ei pidä hämääntyä lapsen näennäisestä onnellisuudesta. Hän on selvästi liberaalien turmelevien arvojen uhri. Vanhempien itsekkyys on tuhonnyt hänet elämään erossa biologisesta vanhemmastaan. Hän ei selvästi ole käynyt pyhäkoulussa.

Geneettinen orpo on lapsi joka on irrotettu biologisista vanhemmistaan tai biologisesta vanhemmastaan. Perinteisten perhearvojen mukaan lapsen biologisten vanhempien tulisi kasvattaa lapsensa. Toisenlaisissa perheissä lasta ei voida kasvattaa säällisesti ja näiden perheiden hyväksyminen johtaa yhteiskunnan tuhoutumiseen ja yleiseen turmelukseen. Sen vuoksi geneettisistä orvoista on tavattu perinteisesti käyttää nimeä "äpärä" jotta voitaisiin tuomita perhesuhteet. Lapsista tulee onnettomia ja kieroutuneita. Pahimmillaan liberaaleja jotka eivät ole kirkon jäseniä tai kristittyjä.

Nykyään kun ei ole kohteliasta puhua äpäristä ja vanhaa tapaa pidetään aikansa eläneenä ja epähumaanina ja syrjivänä, on tilanne ratkaistu siten että kohtelu pidetään ennallaan mutta se nimetään uusiksi. Äpärä onkin poliittisesti epäkorrekti, mutta geneettinen orpo on poliittisestikin korrekti. Tapio Puolimatkan mukaan termi on tiedettä koska sille on olemassa kohde. Tätä kautta perhemallien paheksunta ja moralisointi onkin tieteellistä ja modernin nykyaikaista. Eikä sitä pidä sekoittaa äpärien kiusaamiseen joka on mennyttä aikaa. Puolimatka muistuttaakin että äpärän ja geneettisen orvon liittäminen yhteen on vähän sama kuin yhdistäisi kreationismin ja Intelligent Designin. Eli kaikista yhteys on ilmiselvä mutta sitä ei ole kohteliasta sanoa ääneen ja termiä käyttävät pahastuvat jos näin tehdään.

Geneettisten orpojen osa on aina ollut kova. Dickens kirjoittikin Oliver Twisted. Siinä nainen synnyttää geneettisesti orvon lapsen. Vastasyntyneelle annetaan nimeksi Oliver Twisted. Hänen elämänsä on yhtä surua ja kurjuutta. Tarina on sepite mutta se herättää ihmisiä tiedostamaan geneettisen orpouden vaikeudet. Tosielämä mukailee tarinoita.

Katso myös[muokkaa]