Foorumi:Otetaanko comic sans hikipedian viralliseksi fontiksi?

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Otetaanko comic sans hikipedian viralliseksi fontiksi? [ vastaakyttää ]
Foorumien ohje


Meillä on liian asillinen fontti. Jos ainakin otsikot saataisiin Comic sansille. Perustelu. Se on comic sans. Ja lisäksi lukihäiriöisille lapsille comic sans on helppolukuisimpia fontteja, joten palvelisi kaikkia täällä vierailevia "perusasiakkaita" erinomaisesti. Mielestäni Comic sans on niin kauhea fontti että se on mennyt 360 astetta ympäri ja tullut cooliksi. Äärimmäisen provokatiivista. Onko suostujia? Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 10. huhtikuuta 2014 kello 18.14 (UTC)

Käyhän se, mutta ensin teidän täytyy ottaa minut kiinni, lamauttaa, tappaa, paloitella, krematoida, valaa tuhkat sementtiin ja upottaa möhkäle Mariaanien hautaan, koska siihen saakka panisin vastaan. Jos niin pitkälle pääsette, suostun. --Napoleon (keskustelu) 10. huhtikuuta 2014 kello 18.15 (UTC)

Haettu äärimmäinen provokatiivisuus ja tahallinen vaikeutuseffekti hautautuu liian sarjakuva-assosiatiivisuuden alle. --Kuri (keskustelu) 10. huhtikuuta 2014 kello 18.27 (UTC)

Itse olen sitä mieltä että ei mitään fontteja tarvitse muutella vielä tässävaiheessa kun Hikipedia on muutenkin sekaisin logovaihdoksen takia. --Pyscowicz (keskustelu) 14. huhtikuuta 2014 kello 14.15 (UTC)