Foorumi:Käyttäjämallineet

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Käyttäjämallineet [ vastaakyttää ]
Foorumien ohje


Yritin luoda itselleni Surrealistin, sekä kirahveista pitävän käyttäjämallineita, muttei niistä tullut yleisen laatukriteerin täyttäviä. Haluaisiko joku mallinesankari verrytellä taitojaan näiden käyttäjämallineiden toteuttamisessa? --Cthulhu 16. marraskuuta 2007 kello 16.42 (UTC)

Minkälaisia tarkkan ottaen haluaisit?--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 16. marraskuuta 2007 kello 16.55 (UTC)
Aattelin Kirahvimallineeseen tekstin jossa ilmaistaan esim. "Tämä käyttäjä pitää kirahveista". Kuvaksi voisi käydä kirahvi. Surrealisti -mallineessa voisi olla jokin surrealistinen työ ja tekstinä esim "Tämä käyttäjä on Surrealisti" tai vaikkapa "Tämä käyttäjä tykkää maalata lampunvarjostimia kirahveihin." --Cthyhlhyhylhy 16. marraskuuta 2007 kello 19.03 (UTC)
Miten olisi tälläinen, kirahvi ilmestyy noin 12 sekunnin välein? Itse tykkäsin. Värejähän voi vielä vapaasti vaihdella:
Giraffe illusion.gif Tämä käyttäjä pitää kirahveista.


--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. marraskuuta 2007 kello 18.50 (UTC)

Kiitos kiitos kun otit toiveeni huomioon ^_^. Ongelmana on vain, että en ikinä laittaisi tuollaista käyttäjämallinetta omalle sivulleni, eikä varmaankaan kukaan muukaan. Ongelmana ei ole itse käyttäjämalline, vaan se animaatio siinä mallineessa. Jos kyseessä olisi tavallinen kiva kirahvi joka siihen ilmestyisi niin malline oisi ihan kiva, mutta valitettavasti kyseinen kirahvi on käsittämättömän ruma. --Cthulhu 23. marraskuuta 2007 kello 14.03 (UTC)
Yritä korjata asian mitä pikimmin. Itse pidin kirahvia veikeänä, mutta ehkäpä viettisi vetävät toisenlaisiin kirahveihin. Pidättekö blondeista?--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 24. marraskuuta 2007 kello 12.43 (UTC)

Entä tälläinen? Kiitit Wooohooolle kuvasta.

Giraffee.gif Tämä käyttäjä pitää kirahveista.


--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 24. marraskuuta 2007 kello 13.25 (UTC)

Mainio! Vaihdan vain vähän värejä ja lisään omalle käyttäjäsivulleni sen pikimmiten. --Cthulhu 6. joulukuuta 2007 kello 21.09 (UTC)