Evolutionismi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Darwinin rankka muodonmuutos joka demonstroi sitä mitä evolutionismin ottaminen tekee sielulle.

Evolutionismi eli darwinismi on materialistis-ateistinen pakanauskonto.[1] Jokainen evolutionisti on pakana, homosaation kannattaja tai homoseksuaali, saatananpalvoja, jumalanvihaaja, kansanvihollinen[2]. Evoluutioteorian kannattaminen on suorassa yhteydessä pakkoabortteihin ja tahdonvastaiseen eugeniikkaan.[3]

Evolutionismin historia[muokkaa]

Pakana Darwin ei ollut menestynyt opiskelija. Hän oli kyvytön luuseri joka sai kaiken valtansa ja mahtinsa suoraan Saatanalta.[4]

Evolutionismin alku syntyi kun Charles Darwinilla oli heikkoa. Kyvytön Darwin oli noita ja taikuri, joka tiettynä aikana palvoi saatanaa ja myi sielunsa paholaisen puhemiehelle, Mefistofeleelle.[5]

Palkkioksi hän sai ovelan satanistisen mielen joka osaa värittää epätoden vaikuttamaan todelta. Lahjallaan Darwin loi evoluutioteorian. Teorian jolla ei ole lainkaan älyllisiä hyveitä ja joka on niin huono että vain idiootti ja tampio voisi hyväksyä sen siksi mitä se sisältää. Ja jota kannatetaankin sen vuoksi ainoastaan siksi että ihminen on jo valmiiksi pakana, homosaation kannattaja tai homoseksuaali, saatananpalvoja, jumalanvihaaja, kansanvihollinen ja haluaa että alamme harjoittamaan pakkoabortteja ja tahdonvastaista eugeniikkaa.

Evoluution asema[muokkaa]

Evoluutio on väärä uskonto joka on todistettu täysin vääräksi. Kreationismi ja muut kristilliset tieteet ovat selvästi osoittaneet että evoluutio on ristiriidassa tiettyjen uskontulkintojen kanssa. Näin ollen joko evoluutio tai näiden uskontojen Jumaluusnäkemys on väärä. Mikä tarkoittaa sitä että evoluutioteoria on suvaitsematon ja sortava näitä uskontoja kohtaan ja on suoraan ristiriidassa uskonnonvapauden kanssa.

Koska tiedämme että Jumala on olemassa ja nämä uskontulkinnat ovat viimeisin ja paras totuus, on kysymys loppujen lopuksi yksinkertainen ; Onko Kaikkivaltias Jumala enemmän oikeassa kuin tampioksi ja idiootiksi tunnistettu ihminen joka tunnetusti on pakana, homosaation kannattaja tai homoseksuaali, saatananpalvoja, jumalanvihaaja, kansanvihollinen ja joka haluaa että alamme harjoittamaan pakkoabortteja sekä tahdonvastaista eugeniikkaa.

Lisäksi evoluutioteoria ei ole vain väärä. Se on myös paha. Kaikki mikä yhteiskunnassamme on huonosti, kuten se että joku kehtaa olla liberaali tai ateisti, on evoluutioteorian syytä. Samoin evolutionisteja saamme syyttää taloudellisesta taantumasta. Jopa Rooman kansa tuhoutui koska se uskoi evoluutioteoriaan![6] Evoluutioteoria ajaakin kauheuksiin kuten homoseksuaalisuuteen, panseksuaalisuuteen, biseksuaalisuuteen, masturbointiin ja ylenmääräiseen heteroseksuaalisuuteen. Tämä johtuu siitä että jos ihminen on apina, voimme tehdä kaikkea mitä apinat tekevät.[7]

Evoluutioteoria on myös rajoittava. Se kieltää uskovaisia kontrolloimasta uskonnollisten näkemystensä valossa politiikkaa ja kaikkea mitä kaikki kansakuntamme ihmiset ovatkaan mieltä. Näin ollen se rikkoo länsimaisia arvoja hyvin laajasti. Se on uskonnonvapauden vihollinen numero yksi!

Evolutionismissa on luonnollisesti kysymys uskosta mahtaviin voimiin, jotka ovat uskonnonkaltaisia.[8] Jumalan korvaa kyvyiltään identtinen luonnonvalinta ja Jeesuksen tilalle otetaan profeetta Darwin. Pyhän Hengen tilalle otetaan Kulttuuri-Marx. Näin se on luonnollisesti ytimeltään sekä uskontoa että ateismia![9]

Viitteet[muokkaa]

  1. Se, että jotkut deismin ja joidenkin uskontojen sisällä on mahdollista rakentaa ristiriidaton näkemys jossa evoluutio on mukana ei merkitse mitään koska nämä ovat vääräoppisia epätosia uskontoja! Ihan turha saivarrella jollain teismin määritelmillä ja tekoloogisilla sinänsä virheettömillä päättelyketjuilla! Evolutionismi on ateismia ja pulinat pois!
  2. ...eli kristinuskon, kulttuurimme selkärannan, mädättäjä...
  3. ... Eli mummonsurmiin jossa avuttoman eläkeläisen vähätteleminen tarpeettomaksi roskaksi manipuloi tätä haluamaan itsemurhaa. Ja miten hyvän ja avuttoman mummon tappamista pidetään hyvänä ja mukavana asiana!
  4. Tämän puhemiehen Mefistofeleen välityksellä.
  5. Lähde "Kertomus tohtori Charles Darwinista, laajalti tunnetusta noidasta ja taikurista, miten hän tiettynä aikana myi itsensä paholaiselle - kunnes hän vihdoin sai hyvin ansaitun palkkansa".
  6. Tai siis sitä edeltävään saatanallisuuteen joilla on kuitenkin yhteinen juuri. On tarpeetonta nipottaa siitä että evoluutioteoria keksittiin myöhemmin.
  7. Homoseksuaalisuus on luonnotonta, ja kuten eläintieteilijät tietävät, apinat, etenkin bonobot, ovat kovia tekemään kaikkea luonnotonta. Kuten homostelua ja masturbointia!
  8. Älä nipota siitä että Intelligent Design ja kreationismi jakavat näitä samoja piirteitä. Ne kun sattuvat olemaan tässä vertailussa epäoleellisia. Koska ne ovat Totta.
  9. Tosin teoriassa itsessään ei ole mitään luonnollista. Se on läpeensä luonnoton ja terveen järjen vastainen! Luonnontieteet eivät tunne evoluutiota. Evoluutiota joka on naturalistinen eli virheellisesti uskoo luonnontieteen mekanismien olevan kaikki mitä on!