Ekofasismi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ostetuimmat -ismit
TOP-10
  1. Kapitalismi
  2. Terrorismi
  3. Turismi
  4. Postmodernismi
  5. Kimilsungismi
  6. Imperialismi
  7. Kommunismi
  8. Ismismi
  9. Ateismi
  10. Piratismi
tahdon lisää

Ekofasismi on kansallissosialistiseen ajatteluun (ajatteluun?) näennäisesti kytketty ajattelumalli, jossa mainitulla aatteella ei ole mitään sijaa. Useasti myös etuliite on ekofasistin toimintaan nähden täysin asiaankuulumaton.

Määritelmä[muokkaa]

Termi "fasismi" on mukana nimikkeessä vain kiinnostuksen herättämiseksi.

Fundemantalistisesti ekofasistinen maailmanmaisema.

Useissa keskustelufoorumeissa, joissa keskustelun kannustamiseksi on tarjolla oraalisesti nauttittavia nestepitoisia juomia, kuten OL kuutosta ja muita ohra- vehnä- kaura- ym. viljanesteuutteita, maksua vastaan tietenkin, on mahdollisuus avata kiintoisia keskustelun juonteita heittämällä peliin sopivasti piikikäs elämän- ja olemassaolonfilosofinen katsantokanta. Tämä aikaansaa hyvin todennäköisesti runsaan huomioilmiön muissa keskustelijoissa/kuulijoissa, joissa se herättää joskus jopa älyllistä responssia keskellä tämän maailman älyttömyyttä. Tätä kysyttäessä on siis vastattava kylmän olankohautuksellisesti:

olen ekofasisti, fundamentalistinen ekofasisti.

Se tarkoittaa, että luonto vaikuttaa luonnollisesti myös kaikessa siinä, mitä pitäisi pitää luonnottomana, vaikka äärimmäisessä mielessä kaikki on luontoa, myös ihmisen luonnonvastainen toiminta. Vaikka se olisi vastaan ihmisluontoa, se ei välttämättä ole vastaan luontoa, jonka osa ihminenkin on, väistämättä.

Pääsuuntaus[muokkaa]

Ekofasismin tärkein ja ainoa suuntaus on fundamentalistinen ekofasismi. Se merkitsee tietenkin, että ajatus seuraa kirjaimellisen orjallisesti kirjoituksia. Ongelma on kuitenkin mitä kirjoituksia. Kukaan ei ole koskaan kirjoittanut tämän aatteen peruskirjaa ja aksioomaa.

Siitä huolimatta oikea ja siten ainoa vastaus edellä esitettyyn kysymyksenasetteluun on ilmoittaa olevansa fundamentalistinen ekofasisti. Tämä on henkilön perustuslaillinen, kirjaimellisesti tulkitsematon, muuttamaton, millään tavalla muuntamaton maailmankatsomuksellinen otaksuma luonnosta ja ympäristöstä, jossa elämme/olemme, vaikutamme; korvavaikutamme, tai luulemme, että jokin muu vaikuttaa.

Vaikutukset[muokkaa]

Sen seurauksena ihminen irroittaa itsensä yleisestä ajattelumallistosta, ja esiintyy edukseen yksilönä, jolla on oma filosofia, oma elämä. Hän on joukkosielusta ja maailmansielusta erillinen oleellinen persoonallisuussareke maailmankaikkeudessa. Hänellä on sielu ja sen kautta oma ajatus tyyliin cogito ergo sum. Hänen olemuksensa syvyys piilee piilevässä piilevässä joka piilee hänen päässään. Anteeksi tämä kasvitieteellinen sanaleikki. Se vain sopi fundamentalistiseen ekofascistiseen hullutteluajatteluun....

Loppuekoilu[muokkaa]

Muiden filosofiseen keskusteluun osallistuvien osallistujien osa on havahtua ajattemaan mahdottomia, jotka sittenkin ovat mahdottomia. Eikun siis mahdollisia tietenkin, pahus kun äppäimistö tenppuilee.

Se ei oudata undamentaalisia ekofsistisdija kirjoitusperiaatteita puhdasoppisesti.

Parhaiten fundamentalistisen ekofasismin ymmärtää, kun havainnoi elämän kolmea peruselementtiä. Ne ovat:

virtaava vesi
lepattava liekki
humiseva tuuli

Siihen ei tarvita mitään muuta kuin kuuleva mieli, ajatteleva aivo, ja tunteva sydän, tuo tietoisuuden/tiedostamisen pyhä kolminaisuus(miehuus?).