CrashAir

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

CrashAir on vuonna 2001 perustettu rahti- ja matkustajalentoihin erikoistunut lentoyhtiö. Henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä liki kaksikymmentä työntekijää, mukaan lukien kahvilan pitäjä Pirjo.

Siinä sitä sitten mennään!

Reilun vuoden lentokokemuksen perusteella luvataan taatusti ainutlaatuisia ja erikoisia sekä unohtumattomia lentokokemuksia kilpailukykyisillä hinnoilla. CrashAir on tällä hetkellä ainoa reittiliikennettä lentävä lentoyhtiö, joka tekee myös asiakastoiveisiin perustuvia väli- ja pakkolaskuja.

CrashAir-laivueeseen kuuluu yhteensä viisi lentokonetta, mutta jatkuvien menetysten vuoksi hankitaan uusia koneita epätasaiseen tahtiin. Koska konekannan vaihtuvuus on runsasta, on lentäjillä erittäin hyvä kokemus eri laitteista. Näin voi luvata jokaiselle lennolle kyseisestä konemallista eniten tietävän miehistön.

Tämänhetkinen lippulentokone on vuoden 1968 Crashna 13. Koneeseen mahtuu yhteensä 90 matkustajaa, joista 14 seisomapaikoille (linja-autoista tuttu tukitanko katossa); paikoista kuusi on lastiruumassa. Kone tuntuu olevan mahdottoman vankkarakenteinen.

Tämän lisäksi yhtiöllä on useita erimerkkisiä lentokoneita sekä kuumailmapalloja. Heillä on myös ainoana lentoyhtiönä maailmassa normaalissa reittiliikenteessä vuoden 1920 Zeppeliini.