Biollante

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Elokuvahistorian kammottavin sekasikiö – Biollante!

"Kemira GrowHow" Biollante on jotain, mikä keksittiin täyttämään ja tyydyttämään täydellisesti japanilaisen teinipojan mielikuvitus. Se painoi alun perin 110 miljoonaa kiloa, sittemmin 220 miljoonaa kiloa, ja jytäsi kahteen otteeseen jättiläishirviöiden superraskaansarjan mestaruusottelussa Godzillaa vastaan. Se sai alkunsa, kun kasvin, ihmisen ja Godzillan perimät sotkettiin toisiinsa Shinichirō Kobayashin pienessä ja kierossa päässä.

Matsi I[muokkaa]

Ensimmäiseen otteluun Biollante ilmestyi valtavan ruusun hahmossa. Sillä oli käytössään tiukat rivit hampaita kukkansa sisällä sekä pitkiä köynnöksiä, joilla se piiskasi kärsimättömänä ilmaa verenhimonsa yltyessä ja Godzillan viipyessä teillä tietämättömillä. Lopulta hirviöiden kuningas kuitenkin saapui paikalle, tuikkasi Biollanten tuleen ja julisti ottelun päättyneeksi.

Matsi II[muokkaa]

Mullon ruma naama ja aivot mahassa. Nyt vituttaa!

Toisin kuin oli arveltu, ei Biollante kuollutkaan edellisen ottelun jälkeen. Ehei! Se hajosi energiapartikkeleiksi ja lensi avaruuteen, jossa se korjasi itsensä, tuplasi painonsa ja muutti muotoaan. Kun se palasi, sen pää oli moasauruksen pää ja se oli täynnään hampaita ja torahampaita. Tässä on tapahtumaketju tarkalleen ottaen: Biollante siis palaa avaruudesta, jossa se on korjannut itsensä. Sitten se istuttaa Godzillaan antiatomivoimaenergiabakteereita. Japanilaiset tiedemiehet laittavat Godzillan mikroaaltouuniin, jotta bakteerit saavat ihanteellisen kasvualustan, ja MITÄ TAPAHTUU!?! GODZILLA ON LYÖTY! VOI TÄTÄ MURHEEN PÄIVÄÄÄä!!!! BIOLLANTE PALAA TRIUMFISSA AVARUUTEEN JA GODZILLA LUHISTUU RANTAHIETIKOLLE!! PETO ON KAATUNUT, JAPANI TANSSII POLKKAA, GODZILLA KIERÄHTÄÄ MEREEN JA PALAUTUU NORMAALIIN KUNTOONSA... voi vittu.

Jälkipuinti[muokkaa]

On arveltu, että Biollante palattuaan jälleen avaruuteen muuntautui SpaceGodzillaksi, joka ilmestyy valkoisesta aukosta ja on melkeinpä samanlainen kuin Godzilla, mutta osaa lentää ja on pidempi ja on painavampi ja KAPOW! POW! PAW! BAM! ZAP! BOFF! WHACK! ZAMM! PAM! SOCK! WHAMM!